לשנאה חינם, שנאה שהם לא יודעים על מה הם שונאים העקר שהשנאה מיועדת נגדנו ואני אומר זאת לא רק על סמך השוויצרי עם הדגל אלה גם על סמך הטיולים באירופה שבגללם אני צריך להסתיר את מוצאי ובגללם אין לי חשק יותר לסוע לאירופה.
ו אנחנו רואים את זה ככה כי זה אנחנו ואנחנו באופן נורמלי בעדנו אנחנו בכלל לא רואים את המצב כמו שהוא נוצר מין מחשבה שאנחנו כה תמימים והפלסטינים מציקים לנו ואנחנו הטובים והם הרעים אין פה טובים ורעים זה פוקימון ובאמת מבחוץ אפשר לראות את העניין כמו שבאמת הוא בתכלס אין לי מושג מה המצב אני לא מתעסק בזה בכלל אבל כן פלסטינים חיים בקקה ואני מניח שבאסה הם רצח אני דווקא סומך על ווטרס יש לו ראש מצויין ואני בטוח שיש מה לעשות בשביל הפלסטינאים כמו שיש מה לעשות בשביל הישראלים אבל בתכלס אני לי מושג מה קורה אז לא יודע
בן אדם שמנסה להבין את "האויב" שלו הם חכם! כי ככה אפשר לסיים ענינם מהר יותר כלומר אם נבין את הפלסטינאים בזה שאנחנו מגדלים טרוריסטים (זאת דעתי ואל תתחילו להתווכח איתי כי אני באמת שלא רוצה להכנס לזה!) יכול להיות שבאמת נוכל לפתור את הסכסוך הזה איך שהוא וגם אם ננסה להבין אותם ההפך ז"א שאנחנו לא מגדלים אותם להיות טרוריסטים אלא הם מתחנכים ככה סתם מאז שהם נולדים אולי נוכל לסיים את זה גם ככה שבן אדם צריך לנסות להבין את מי שממולו! וווטרס לא כזה טיפש ולא כזה אינפנטיל ואם אתה חושב שהוא כזה אז כנראה שאתה האינפנטיל פה כי תמיד אפשר לזרוק כינויים לאוויר בלי להסביר בכלל והעיקר לרדת על אנשים ולקלל אז בוא תראה לי במה אתה חכם יותר ממנו ובוגר יותר ממנו.
לעוד דוגמא וברגע שהוא אמר שהוא איפנטיל וטיפש אז אמרתי שאם הוא זורק ככה באוויר כנראה הוא הילדותי פה ורציתי שהוא יראה לי במה הוא בוגר יותר ממנו וחכם אז לפני שאתה אומר משו תבדוק!
"שהוא כזה אז כנראה שאתה האינפנטיל פה כי תמיד אפשר " נ.ב-אתה לא יכול להגיד דיעה פוליטית, ואז להגיד שאתה לא רוצה להיכנס לדיעות פוליטיות. סתם עשית הר מעכבר.