תגידו, מישהו פה יודע

Coon Jew

New member
חחח מה בעיה שלך אחי?

מה זאת אומרת "בוא תראה לי שאתה יותר בוגר ממנו"?! אחי אתה מוזר, מה אני אמור להגיד לך עכשיו???!

לא כל כך

אפשר לחשוב מה זה טרוריסטים כבר הרי חלק נכבד מהאנשים שיושבים אצלנו בכנסת היו טרוריסטים לא שאני בעד טרוריסטים או משהו...אבל זה דבר די לגיטימי במלחמה ואני חושב שבנאדם שהגיע למצב כל כך חרא בחייו שכבר אין לו מה לעשות חוץ מלהתאבד וואלה יש הרבה להבין אצלו אנחנו לא יכולים לראות את זה כי אנחנו עסוקים בלפחד לעלות על אוטובוסים אבל תכלס כן זה ככה

ממש לא

טרוריזם איננו לגיטימי בכל מקרה, משום שהוא מפר את דיני המלחמה - אותם כללים אנושיים שנוצרו ע"מ למנוע פגיעה בחפים מפשע, כאשר צבאות נלחמים זה בזה. הטרור הפלסטיני מכוון בחלקו ספציפית כלפי אוכלוסיה אזרחית, ועוד אוכלוסיה אזרחית המזוהה אתנית. מסיבה זו מעשיהם של ארגוני הטרור הפלסטינים מהווים פשע נגד האנושות, ועל כך נכתב כבר רבות. אני מציעה לך לעיין בדוח"ות ארגון "אמנסטי", למשל, שקבעו בדיוק את זה.

avki

New member
רק שאלה אחת, ולא ארחיב ממנה דיון

או וויכוח על גבי הפורום - את אומרת שטרור הוא אף פעם לא לגיטימי, ושבהגדרתו הוא לא לגיטימי? ואם הוא אף פעם לא לגיטימי, האם יש מצב שבו עושים פעולות שעונות להגדרת של פעולות טרור, וזה נחשב לגיטימי?

אין טעם להגיד את זה

אני לא חושב שיש מישהו שאת צריכה לשכנע אותו בכך שטרור זה לא בסדר אף אחד לא אמר שטרור זה לגיטימי אבל הוא בהחלט מובן ובהחלט הרבה אנשים הגיעו למצב הזה במצבים מסויים...יהודים ערבים ושאר המינים זה כמו שאת יכולה להבין רוצה שהתעללו בו כל החיים שלו וכאלה זה לא תירוץ זה לא משפר את המצב או נותן לו לגיטימציה אבל זה בהחלט מובן

One Echoe

New member
תגיד, אתה בסדר?

טרור לא מובן! בחיים הוא לא יהיה מובן. איך אתה בכלל מסוגל לדבר ככה, פשוט לא יאומן.

זה שאתה לא מצליח להבין

לא אומר שזה לא מובן תכלס זה לא כזה מסובך להבין ואם תסתכל על ההיסטוריה של הטרורים שלנו להם של אחרים אתה תראה שיש דרך להפוך בנאדם לטרוריסט בתנאים מסויים אפילו אני ואתה שוב זה לא בסדר ולא תירוץ אבל מובן...אחרי הכל הם פשווט אנשים שממש ממש חרא להם

One Echoe

New member
עשה טובה,

אל תנסה למלא אותי בכל החרא השמאלני הזה. שמעתי על זה מספיק. אני בחיים לא אבין טרוריסטים שרוצחים אנשים מהמדינה שלי, ורוצחים את השלווה במדינה שלי. חוץ מזה, שזה לא קשור אלינו, זה ג'יאהד! כל האיסלאמים ככה, רק פיגועים הם יודעים.

עד כאן.

לאור התדרדרות הדיון, אני נאלצת להפעיל את הסעיף בתקנון המדבר על כך שהפורום אינו זירה להתנגחות פוליטית, ומבקשת מכם להעביר את הדיון הנ"ל למסרים.

חבל שאתה לא מנסה להבין אותם כי

בגלל אנשים כמוך אנחנו תקועים עמוק בחרא הזה וכמו שלך רוצחים את השלווה גם אנחנו רוצחים להם את השלווה

One Echoe

New member
אמרתי לך,

החרא השמאלני הזה לא עובד עלי. היום היו 2 הרוגים במדינה שלי, ולא אכפת לי מהם בכלל. ופה זה מסתיים, מפאת הבקשה של ציף. גם אם תגיב, לא אגיב לך בחזרה...

זה בסדר כי אני לא מתכוון לרדת לרמה

שלך ואני גם לא אגיב משו בסגנון של ויכוח אז יופי אמרת את מה שאתה רוצה בצורה הגרועה שיש ואני מניח שאתה מאושר מזה אז המילה האחרונה בויכוח תיהיה שלך כי אני מניח שהאגו שלך לא מניח לך ואתה חייב לענות אחרון אז סבבה ניצחת

למעלה