תהיות על מוות

ellendili

New member
ראיתי., הוא טוב

ההמשכים ממש הפכו לקיטש הוליוודי זוועתי. אבל הראשון באמת טוב. ויש כמובן את באפי (לא הסרט, הסדרה)

Billy Shirs

New member
הוווווו באפי

כמה שאהבתי את ווילו ואוז. הוא היה ממש אחת הדמויות האהובות עליי.

Billy Shirs

New member
לא בדיוק,

בתור דמות הוא היה הרבה יותר אדיר, אבל הקשר של ווילו עם טארה היה הרבה יותר יפה, חזק, מרגש וכו'. היה יכול להיות מגניב אם אוז היה נשאר כחלק מהסקוביז והיה מנסה להתמודד עם זה. חבל שנתנו לו ככה ללכת...

ellendili

New member
לא כזה התלהבתי מהקשר שלהן...

אני לא יודעת בדיוק למה. נראה לי שגם בגלל הגעגועים לאוז וגם כי טארה הפכה לקצת מעצבנת בעונות המתקדמות.

Billy Shirs

New member
נאא.

טארה אף פעם לא ממש עצבנה אותי, אבל היא פשוט פחות טובה מאוז. אבל אני חושבת שהקשר ביניהן היה מדהים, בעיקר בזכות Under Your Spell, והמיוזיקל היה הפרק הראשון שראיתי בבאפי, אז זה די עיצב את דרך החשיבה שלי על כל הדמויותXD כשהתחלתי לראות את הכל באופן מסודר הבנתי כמה שאוז מגניב וחבל שהוא כבר לא שם, הוא באמת אחת הדמויות האהובות עליי לאורך הסדרה.

ellendili

New member
אז זהו

שאני ראיתי מההתחלה ואוז היה כזה חלק מהחבורה כבר והכל ואז פתאום החליפו אותו! זה היה ממש מבאס. ואהבתי את טארה כשהיא הייתה חסרת בטחון וחמודה כזאת שרק ווילו באמת הבינה אותה. היא התחילה להיות יותר מדי "אמא" בעונות האחרונות. והמיוזיקל... אח... הגאונות בהתגלמותה!

Billy Shirs

New member
הממ.

זה באמת נראה מבאס להיקשר לאוז מההתחלה ולראות אותו עוזב ככה. והמיוזיקל... הוא באמת הפרק הכי טוב בתולדות הטלוויזיה לדעתי. הוא פשוט מדהים, ראיתי אותו איזה 80 פעם. מוזר לחשוב על זה, אבל הפעם הראשונה שראיתי אותו הייתה לפני 9 שנים. DUDE.

terrapin

New member
באפי!!! /נדחפת

אהבתי את ווילו גם עם אוז וגם עם טארה. אני לא ממש זוכרת את קנדי, אבל עכשיו אני צופה מחדש בעונה השביעית, אז אזכר ואחזור אליכם עם דעתי המלומדה.

Billy Shirs

New member
העונה השביעית כל כך איומהO0

הפסקתי בפרק 12 כי פשוט לא יכולתי לראות יותר. עונות 3-6 היו ממש יצירות מופת מבחינתי והכי אהבתי את 4. ואז... WTF. אני יודעת איך הכל נגמר רק בגלל ספוילרים, כי ממש לשבת ולראות את הפרקים האלה נראה לי כמו עינוי>< אבל ווילו מגניבה בכל מצב, לא משנה עם מי היא.

terrapin

New member
איך אפשר לאהוב את עונה 4?!!? ><

יש בה את ריילי, הדמות הכי גרועה בתולדות באפי >< >< >< עונה 7 למיטב זכרוני לא רעה, אבל בינתיים בצפיה החוזרת ראיתי רק 3 פרקים.

ellendili

New member
ואי...ריילי... מאיפה ג'וס הביא את היצור הזה??

כאילו... באמת לא ברור לי איך מישהו שכותב דמויות גאוניות כמו ג'יילס וספייק כותב גם דמות כזאת עלובה?! וכל הקטע המטומטם הזה של היוזמה... בעעע. אבל יש בעונה הזאת כמה פרקים שמכפרים על העלילה הכללית האינפנטילית! האש! המבריק והפרק עם האינדיאנים והיו עוד כמה שעכשיו אני כבר לא זוכרת...

Billy Shirs

New member
מה כל כך נורא בריילי?

אהבתי את הקולג'... אחר כך עם דון זה התחיל כבר יותר לעצבן. בעיקר אני מתגעגעת לאוז ופיית', אני לא מבינה איך נתנו להם להתעופף ככה לדרכם... הפרק ששתיהן מחליפות גוף היה פשוט... וואו

terrapin

New member
וואו זה היה פרק מדהים

עם סצינת הקרב שמראה את השנאה העצמית של פיית'... אוז גם היה מקסים. אבל ריילי? ריילי היה דמות מזעזעת, קשה לי אפילו להתחיל להסביר למה.

Billy Shirs

New member
הוא לא הדמות האהובה עליי או משהו,

אבל הוא היה בסדר כזה. לא שנאתי אותו יותר מדי. מה יש לך נגדו?

terrapin

New member
הוא קודם כל משעמם

הוא לא דמות שמתאימה בכלל לסדרה אלא אולי לסדרת אקשן על סוכנים חשאיים. הוא מעין גרי סטו כזה - גבר חתיך (לכאורה) ורגיש ועם גאדג'טים ובלה בלה... הוא לא מתאים לבאפי בכלל כי הוא כל כך... משעמם. הוא לא תרם שום דבר לסדרה או להתפתחות הדמויות. אני מצדדת בבאפי+ספייק. עם מי את אוהבת אותה?

Billy Shirs

New member
בהחלט ספייק...

הוא הרבה יותר טוב מאנג'ל כי הוא כל כך מיוסר. עד שהוא משיג את הנשמה שלו כמובן, ואז הכל מתדרדר ונהיה משעמם והפסקתי לראות. אבל עד אז? אני אוהבת שאנשים נלחמים בעצמם כדי לא לאהוב את מי שהם אוהבים. זה הופך הכל למרגש יותר.

ellendili

New member
איכ. אל תשווי בכלל את קנדי

לשני האחרים! זה הקשר הכי לא אמין בתולדות ההסטוריה האנודית! ובכלל כל הפוטנציאליות האלה היו קו עלילה מטופש ולא כיפי. לפחות ג'יילס חזר! אהבת חיי...

terrapin

New member
ג'יילס

כאמור עברו כמה שנים מאז שראיתי את השביעית - התחלתי שוב אבל נתקעתי בפרק 3 כי החיים האמיתיים תקפו אותי

למעלה