מסכים לחלוטין עם כל מה שאמרת
ההשוואה שלי הייתה יותר בקטע של להראות שכיום אני יותר נהנה מלראות סופר שובר את חוקי הזאנר מאשר שומר עליהם, ואין סופרים ששברו יותר חוקים בפנטזיה מאשר הם. נכון שהם עושים את זה יותר בשביל ה"איך" מאשר בשביל ה"מה" - בדיוק כמו שאמרת, ככה שזה לא היה הדוגמא הכי טובה, אבל יותר ניסיתי להעביר את הנקודה שליXDDDDD ושלא תביני לא נכון - אני *עדיין* אוהב את טולקין ואת כל שאר הסופרים של הפנטזיה הקלאסית. אני פשוט היום מעדיף את פראצ'ט וגיימן בהרבהXD (גם בעיקר כי היום יותר קשה לי להתחיל ספר פנטזיה כבד כי זה ממש להכניס את עצמך לעולם). ושיר של אש ושל קרח... זה סיפור עצוב. פעמיים ניסיתי לקרוא את הספר הראשון בתקופת התיכון ופעמיים נשברתי באמצע ולא היה לי כוח להמשיךXDDDDDD לא יודע למה, לא התחברתי בכלל לספרים האלהXD ותראי, אל תביני לא נכון - "ספר נוער" זה לא תירוץ לספר לא מוצלח, אבל זה כן יכול להיות תירוץ לספר קצת פשטני - בגלל שעד כמה שראיתי (לא עשיתי מחקר בנושא ככה שיש מצב כמובן שאני טועה לגמרי, אני מדבר יותר מהרגשה) - ספרי נוער נוטים הרבה פעמים להיות יותר פשטניים מספרים למבוגרים. כאילו, תכלס, אני יכול להגיד לך בוודאות שיש ספרי נוער שקראתי בעבר, וממש אהבתי, ואחרי שנים נתקלתי בהם - והם היו יחסית ממש ממש חלשים - בדיוק בגלל הקטע הזה של פשטנות. סלבטורה הוא אולי הדוגמא המושלמת לזה. בתור נער פשוט מתתי על הספרים שלו. היום אני פחות מתחבר, כי הוא נורא נורא פשטני, אבל אני עדיין קורא אותם כשיוצא חדש בגלל "חסד נעורים"XDDDDD