../images/Emo13.gif
סתם בשביל האגו החמוד שלי אגיד את האמת שאני די תותח בפיסיקה, אבל זה לא קשור כל כך לעניין.
איני מסוגל למנות את מספר הדברים שאני מתחמק מהם בחיי, ככה שאם אני מתחמק מלענות לך זה לא יפתיע אותי כל כך.
אני בטוח כמעט במאה אחוזים שחלק ממני לא רוצה להבין את מה ש"אשכר" כתב. למעשה לא הצלחתי לשים לב עד היום לדבר אחד שאני מבצע בלב שלם לחלוטין. אז זה גם לא מפתיע אותי. אני מניח שכשהייתי ילד הייתי מבצע די הרבה דברים בלב שלם ואני עושה כיום כמיטב יכולתי בשביל להגיע לשם שוב.
כתבת - "אני יכולה להניח שאתה מקובע וברגע שתשובה מסויימת לא עונה על הציפיות שלך אתה מנסה להאשים את צד השני בקבעון". לדעתי אני מכיר אך ורק אדם אחד שמה שכתבת כאן כנראה לא תופס לגביו. לגבי כל שאר האנשים שאני מכיר, כולל אני עצמי כמובן, מה שכתבת נשמע לי נכון לחלוטין ברמה כזו או אחרת. אז אולי כדאי שבאמת תניחי ככה.
את לא זקוקה שאדם ידע משהו בשביל ללמוד ממנו. יש דברים נוספים ללמוד חוץ מידע של אחרים. למעשה, איני יודע אם בכלל אפשר ללמוד ידע של אחרים, וממה שאני מבין ממך זה משהו שאת מנסה לעשות. ולתשובה ישירה למה שהבנתי ששאלת:
"אשכר" כתב: "לנסות זה לבדוק היתכנות" לנסות זה לבדוק היתכנות? מה? מה זה אומר? למה הוא התכוון ב"לנסות"? מה זה "היתכנות"? יש כאן 4 מילים המכילות כוונה כל כך עמוקה וכל כך יסודית, אני מניח, של "אשכר"... והוא באמת מנסה להעביר לי את כל זה בארבע מילים? זה לא מוזר בעיניך? משהו שהוא כנראה למד במשך שנים (שוב אני מניח) הוא מנסה להעביר לי בארבע מילים??? בעיני זה מאוד מוזר. איך למען השם אני יכול לפרש מארבעת המילים הללו
בדיוק את מה ש"אשכר" התכוון אליו? או משהו שיהיה אפילו קרוב למה שהוא התכוון אליו? מבחינתי נכתב כאן איזשהו חוק, שאיני יודע מה הוא אומר, ואיני יודע איזה נסיון או עשייה יש מאחוריו... וכל שאני יכול לעשות הוא לתת לו פרשנויות משלי ו
לבדוק אותן במציאות.
בקישור ש"אשכר" הציג כאן כתוב: "תנסה להרים את ידך הימנית. ניסית ? או הרמת ? הבנת מה זה לנסות ? זה לא לעשות." כאן המקרה הוא גרוע יותר מנקודות המבט שלי. כאן מי שכתב את הדברים אפילו לא יודע מה עובר על מי שמבצע אותם. אז נניח ואני "מנסה"
כפי שאני יודע לנסות, ונניח שאני "עושה" או "לא עושה"
כפי שאני יודע לעשות או לא לעשות... מה זה אומר? מה אני אמור להבין מזה? איך למען השם אני אמור לדעת שמה שאני מבין ממה שכתוב כאן קשור איכשהו למה שמי שכתב התכוון אליו? על מנת לנסות להביר את המוזרות המאוד גדולה שאני מוצא בכל העניין כתבתי איזשהו חוק (F=ma), והוספתי קישור בעל מידע אינפורמטיבי רב ערך ובו בזמן
חסר כל תועלת כל עוד הוא לא נבדק במציאות על ידי הקורא
דרך אגב, את כתבת: "
עובדה שאתה מנסה להסביר את כוח ההתכוונות המיסתורי על ידי חוקי ניוטון המיושנים" מחשבה או כוונה מעין זו - לנסות להסביר את כוח ההתכוונות המיסתורי על ידי חוקי ניוטון המיושנים, לא חלפו ולא עברו בי מעולם. או שהם עברו בי ולא שמתי לב אליהם. מה ששהוא בעיניך כאן עובדה הוא בעיני הנחה חסרת קשר למציאות.