לא לקחת בחשבון חלק מהמציאות
לא מוביל רחוק.... עופרי כתבה על הפורום הזה, אם נח או לא נח לך... על פי דעתה (בניסוח שלה) ועל פי דעתי ניהול הפורום הזה לא מקדם להבנה מה זה דרך הלוחמים. טיפש על פי הגדרת מילון ספיר: סכלות, חוסר שכל, שטות, לא נבון, לא הגיוני, שוטה, לא חכם. השתמשתי במילה במובן הזה, היום יומי שלה. כשאני מסביר את הפרוש של מילה שאני משתמש אני מאוד מקווה שכולם מבינים שזו ההגדרה שלי ועל ידי הבנת מה אני מתכוון כשאני משתמש במילה X גם יבינו את המשפט... אני לא מגדיר מה זה X באופן מוחלט, לכל אחד יש את ההגדרה שלו/שלה.... הבעיה היא שלרוב אנשים משתמשים במילים שהם לא יכולים/רוצים/מוכנים להסביר מה כוונתם. אנו מסכימים (נראה לי) שאפשר להתקדם בצעידה בדרך הלוחמים בכל דרך שנבחר, על ידי עשייה ועל ידי פעולות ללא פגם. לא בטוח ששנינו מצביעים על אותו דבר כשאנו אומרים דרך הלוחמים... אמונה (שלך)= הנחה (שלי) ... כמעט. חוץ מהחלק שאתה מחלק את עצמך לכל מיני חלקים, אני גם חושב שמבזבזים יותר אנרגיה בלהחזיק את האמונות מאשר בלחיות ללא אמונות בכלל. או במילים אחרות, צריך פחות אנרגיה להניח דברים ולא לשכוח שהם הנחות מאשר להניח הנחה ולשכוח שהיא הנחה... אז איך אתה קורא למה שאני קורא אמונה?