תודה ולהתראות

TheGreatNut

New member
לא חשוב לי שאני צודק...

זה היה בשבילך. אני לא מאמין ב"צודק" או "לא צודק". לא מאמין ב"צדק". מאמין בכוונה ורצון להשתנות לטובה.

ibag

New member
אם לא חשוב לך שאתה צודק

למה היה חשוב לך לכתוב שלא חשוב לך שאתה צודק?

TheGreatNut

New member
בשביל לפתח את תשומת...

הלב של עמנואל ושלי. איני רומז כמובן שאין בי עדיין חלקים שכן חשוב להם שאני צודק. החשיבות העצמית שלי עדיין איתנה וחזקה.

TheGreatNut

New member
תשומת לב. נקודה.

זה כמו לפתח את השריר הארבע ראשי. רק במקום לפתח את השריר הארבע ראשי, לפתח את תשומת הלב.

TheGreatNut

New member
או גם כמו לפתח קואורדינציה...

אפשר לשאול "קואורדינציה למה?" ואפשר גם לענות על זה - "לפתח את הקואורדינציה בנהיגה." אבל אפשר גם פשוט לפתח את הקואורדינציה. מה גם שאם אני אפתח את הקואורדינציה שלי בנהיגה, הקואורדינציה שלי בשלמותה, כשריר או כמכלול, תתפתח.

ibag

New member
מה ההגדרה שלך לתשומת לב?

מה אתה עושה כדי לפתח לעמצך את תשומת הלב? מה אתה עושה כדי לפתח לאחרים את תשומת לבם?

TheGreatNut

New member
אני רואה שלא הייתי בהיר קודם...

משום שרשמתי "בשביל לפתח את תשומת הלב של עמנואל ושלי". הניסוח המדוייק יותר הוא "בשביל לפתח את תשומת הלב שלי ובשביל לתת לעמנואל הזדמנות לשים לב ל-X אם הוא ירצה לקחת אותה". אז עד כמה שאני יודע אין באפשרותו של אף אחד לפתח את תשומת ליבו של האחר. אדם יכול לפתח אך ורק את תשומת הלב שלו ולסייע לאחרים לפתח את תשומת הלב שלהם. תשובות ישירות לשאלות שלך:
"מה ההגדרה שלך לתשומת לב?" בכנות, איני כל כך יודע. אולי אני מגדיר "תשומת לב" כמודעות. מבחינתי, להגיד שאני מודע למשהו ברגע מסויים זה כמו להגיד שאני שם לב למשהו ברגע מסויים.
"מה אתה עושה כדי לפתח לעמצך את תשומת הלב?" אני מקווה שלא תחשבי שאני מנסה להתחכם או משהו כזה. השיטה היחידה שאני מכיר לפיתוח תשומת הלב היא לנסות לשים לב לדברים. אם אנסח את זה אחרת אז זה לנסות להיות מודע לכל מני דברים. את רוצה שאני אפרט איך אני לרוב מפתח את תשומת הלב שלי?
"מה אתה עושה כדי לפתח לאחרים את תשומת לבם?" לפי תפיסתי כיום איני עושה דבר בנושא זה משום שאני כרגע מאמין שדבר שכזה אינו אפשרי.

ibag

New member
אתה אומר

שלפתח את תשומת הלב ולשים לב למשהו זה אותו הדבר? ולפתח את המודעות ולהיות מודע למשהו זה גם אותו הדבר?

TheGreatNut

New member
אמממ....

"אתה אומר שלפתח את תשומת הלב ולשים לב למשהו זה אותו הדבר?" אני אומר, פחות או יותר, שלנסות לשים לב למשהו מפתח את תשומת הלב.
"ולפתח את המודעות ולהיות מודע למשהו זה גם אותו הדבר?" אני אומר, פחות או יותר, שלנסות להיות מודע למשהו מפתח את המודעות. אבל הנקודה שבעיני הכי חשובה כאן היא שאין סיכוי שההגדרה שלי לתשומת לב / מודעות תואמת לשלך. זה יכול אפילו להגיע לרמה כזאת שאני מפרש את המילה "בית" כ"כלב" ואת כ"מקום מגורים" (הקיצוניות כאן היא רק לצורך ההדגמה של ההבדלים בפרשנויות. אני לא מנסה לרמוז שהפירוש שלי למילים הללו נתפס בעיני כיוצא דופן או לא קשור).

לא, כי לא רציתי לקרוא שום דבר מסוים

יותר סביר שהפכתי/החסרתי/הוספתי אותיות ... זה לא פעם ראשונה ולא פעם האחרונה שזה קורה לי.

o fri

New member
הי

נכון אני יכולה לראות כל מיני דברים שכן נגעתי בהם ע"י ניהול הפורום, אבל התכוונתי שזה ממש לא התקרב לדמיון שלי של האפשרות להתפתח ולאפשר התפתחות דרך תפקיד זה, ואף הזיק במידה מסויימת מכיון שלא עשיתי כמעט שימוש בתפקיד, כך שזה היה עוד חלק בלתי מכוון ובלתי נראה כמעט לגמרי בחיים שלי.

TheGreatNut

New member
הי לך אהובתי... ../images/Emo99.gif

בעיני, מה שכתבת כאן הוא שעשית התקדמות כללית בנושא שאת קוראת לו דרך הלוחמים. ואת ההתקדמות הזו הפרדת לנושאים ויצרת בה גבולות וחתכים דמיוניים על מנת שתוכלי להגיד - "כאן התקדמתי", "כאן לא התקמתי", "כאן יצרתי נזק"
, "כאן עשיתי מעט / הרבה" וכו'...

למעלה