תוכנית נוער מיוחדת לפיגועים!...שוב!

DreamS_HunteR

New member
מעניין איך כל האנשים של הרדיו אותו

דבר..ואני לא אוסיף לומר איך כל אחד מהם.

אתה שוב מתעקש לא להבין...

ולכן לא נותר לי אלא לייחס את זה לגילך. אולי אם היית בוגר יותר, היית מגיב עיניינית - ולא באיזו העלבות מטופשת ! הגבתי על המבט הצר שבדברייך, ועל כך שאינך מוכן לנסות ולהבין - וחלילה אין בי זלזול בבני גילך, להיפך, אני בונה עליכם שתעשו כאן עתיד טוב יותר - ואתה מתגונן באופן קצת לא בוגר, יקירי. כמו שכתבה שירן, אני מנסה (פעם אחר פעם) להסביר לך (ולאדם) את השיקולים העומדים מאחורי הדברים... עכשיו, אתה יכול בהחלט להתווכח איתי על זה - אבל תפסיק לחשוב שמתנשאים מעליך. ודבר אחרון, אם אתם לא מסוגלים לקבל כאן ביקורת של "מבוגרים מתנשאים", אז אולי זה באמת פורום של נוער ולא של אילת... הו... הויכוח הישן והטוב....

DreamS_HunteR

New member
הפורום הזה מזמן לא שייך ל"אילת"

אחרי ששמו לו את השם שמכוער הזה (סליחה על הבוטות..)

havlaz

New member
באף הודעה שלי לא היתה העלבה

(שלא כמו הודעות אחרות של אחרים) ושוב, מה אני לא יכול להבין? שאסור לי להעביר ביקורת על התוכנית שאני שומע בדרך כלל כל יום ראשון בשעה 10? למה קיימים המאזינים? בשביל שיעלו את הרייטינג של הרדיו אבל לא יוכלו להעביר ביקורת על התוכנית? אז אוקי, הבנתי שזה הגיע מדרגים יותר גבוהים ובפעם הבאה אני אשמח אם כאשר תגיע אותה הוראה לגיא, גיא יעשה פרצוף, וגיא יגיד מה חושבים המאזינים. סטלי, גם אני עובד בארגון גדול, ולארגון שלי גם אכפת ממה שהולך, אבל כמו לכל ארגון גדול אכפת לו יותר מהקוראים או במקרה שלנו המאזינים והוא יפנה למה שהם ירצו.., הרי מהם הוא נשאר עומד. הרשות השניה, אשר במסגרתה פועל הרדיו, היא לא הראשות הממשלתית, זה לא שעכשיו כדי לשנות את רצועת השידור אני אמור לפנות לשר התקשורת ולוועדה. העברנו פה ביקורת עניינית, זה שאף אחד לא מוכן לקבל אותה זה כבר בעיה של מישהו אחר. ואני יסיים בציטוט מפי מנכ"ל וואלה בשיחה שלי איתו: איציק: אם הכל דעת וואלה, ומה חושבים אנשי וואלה ומדיניות וואלה על המערכת, אולי תפתחו פורמים לאנשי וואלה בלבד אם לא אכפת לכם מהגולשים. עופר: אתה פשוט חושב שאתה מייצג את גולשי המדינה, הא? איציק: אנחנו מייצגים את החתומים בעצומה ~קשקושי סרק על מבנה וואלה~ עופר: העצומה הזאת לא מעיינת אותי זה שאנשים לא מתרגלים לשינוי, הם יבינו. עופר: אנשים שלא מרוצים מהמערכת, יכולים לעבור למקום אחר, אין בעיה בכלל. עופר: אנחנו בטוחים במה שאנחנו עושים. אויש אני חולה על הציטוט הזה
כמה עופר הצטער אחרי שאמר אותו (ראו גרעון וואלה במחצית האחרונה בעקבות איבוד כל גולשי IOL)

DreamS_HunteR

New member
אוייייש איך אני אוהב אנשים שמצטערים

אני חולה על זה!!!!!!!!!!!! כמה שזה מגיע לוואלה!!!!

havlaz

New member
זה באמת מגיע לוואלה

מפלצת ענקית שחושבת שהיא יכולה לעשות מה שרוצה קיבלה מכה מה"משתמש הפשוט" שחשבה שתוכל לכפות עליו דברים

DreamS_HunteR

New member
אף פעם לא אהבתי את וואלה...

אני בקושי נכנס לשם.. אפילו את המ´ט משנת הטטח לא שינו שם..מה זה?

havlaz

New member
לא שינו הרבה דברים ../images/Emo104.gif

לא נורא, יש עוד פורטלים בשוק ראה ערך תפוז

כל הכבוד..צל"ש אח"כ...../images/Emo104.gif

איציק, מנכ"ל הרדיו לא יכול לעשות פרצוף.. כי הוא פועל על פי נורמות של הממונים עליו ועל שאר התחנות בארץ מה אתה חושב שבגלל שתחנה אזורית באילת רוצה לשנות את לוח השידורים המיוחד בעקבות המצב שאנחנו נמצאים בו אז שאר התחנות בארץיעבדו באותה צורה? יש דברים שדעת הקהל חשובים כגון: שידורי פרסומות בזמן פיגועים, דעות למען העלת רמת הדיון וכדומה.. אבל בקשר ללוח השידורים לא נראה לי.. לך לא נאה שמשדרים גל שקט של שירים ולמשפחות השכולות לא נאה ששוכחים את יקירהם.. אבל כמו שכבר חכמים אמרו לפני... "אל תשפוט את חבריך לפני שהיית במקומו!" תלמד...יש לך הרבה מה ללמוד! בלי להיכנס לפסים אישיים! שירן

havlaz

New member
סליחה? כולנו יודעים

שבכלל כל הרשות השניה לא כזאת "נחמדה" כמו שעשיתם ממנה מזדהים עם ההרוגים, שירים שקטים והכל, הא? אבל מה? כל 10 דקות פירסומות קופצות, שמחות, שירים וג´ינגלים בפירסומות. מזה? זה כסף על חשבון אותם משפחות! אומרים תוכנית שמוקדשת למצב ובאמצע דוחפים פירסומות כדי שלתחנה יהיה כסף. אז אל תעשי מהרדיו מקום שכל כך מקדיש את עצמו להרוגים כי כמו בכל מקום מדובר על כסף

סליחה ? אנחנו לא צריכים להתנצל...

אנחנו גם מנסים להתפרנס, וגם לבטא את תחושות הקהל. לא ביצענו כל חטא. ואני באמת מאמינה שה"ארגון" בו אני עובדת, קיבל את ההחלטה הנכונה. לא כל העולם שטוח ולא תמיד העשייה היא קפיטליסטית ושתלטנית (כמו שפעמים רבות ניסת להציג את קול הים האדום...) לכן כתבתי לך שאתה מגיב באופן לא בוגר, כי ברגע שתהיה בתוך המערכת ותהיה שותף בקבלת ההחלטות בה, אז אולי תבין... בינתיים אתה מתלהט ונלחם (ואני מעריכה את זה, כי זה אומר שאתה לא עוד ילד מטומטם שהחברה מאכילה אותו לוקשים), אבל נלחם בדברים הלא נכונים... אני חושבת שכדאי לנצל את האנרגיה התבונתית שלך לאפיקים מהותיים יותר !

havlaz

New member
לא אמרתי שלא תשדרו ../images/Emo104.gif

פירסומות גם אני איש עובד, אני כותב במעריב לנוער גם בנו עוברת מכת הפיגועים, אנחנו מדברים על הפיגועים, מראיינים אנשים, מסקרים כל פיגוע, לאחרונה כדי לקבל סיקור יותר טוב נכנסו לצוות שלנו מתנחלת, וכתבת מגילה. דואגים לסקר כל דבר, אבל, והאבל הגדול האם הפסקנו את העיתון? האם הקדשנו את כולו לאבל? לא, ממש לא עדין יש סיפורים, מדור הבידור פועל כרגיל, יש מבצעים, והרבה במגזין לצד כתבה על ילדה שאיבדה את אמא יש כתבה על יוזמה מוזיקלית. לצד כתבה על מצב האבטלה ופיגוע ישנו פרויקט "מעבודות לשחרור" זוהי דוגמא שאפשר להזדהות, אבל להפסיק את החיים? האם זה נראה לך לשחק סטייל "אבל" לא לשדר מוזיקה קצבית וחדש, אלה רק מוזיקה כואבת ועצובה לא חידונים, לא כל פעילות אלה רק עצוב עצוב אבל כל 10 דקות של עצוב פתאום יאלה, מבצעים, שירים, פירסומות זה צבוע אז לא לשחק את הרדיו אם רחמניה, זה בושה. רוצים להרוויח כסף, ואני לא אומר שלא, לא על חשבון המתים. ערוץ 2 קיבל הוראה לא לשדר פירסומות בזמן סיקורים שלאחר פיגועים יאלה, שיקום חבר כנסת שיאסור לשדר פירסומות בתוכניות שהרדיו מגדיר אבל ואז גם אם יהיה תוכנית סוף סוף היא תהיה מכובדת ובאמת נראה כמה הרדיו הרחמן יעשה תוכניות כאלה... אממ 0?

נחש מה ? אתה שוב לא מבין !

אין לי בעיה עם הביקורת או הדעות שלך, אין לי בעיה עם חוקים של ארגון (דווקא לא גדול כל-כך) ואין לי בעיה עם זה שזה לא מוצא חן בעינך ! יש לי בעיה עם זה שאתה לא מבין שחוץ ממך, יש לנו עוד כמה מאזינים... (לא להאמין, הא ?) ולאחר שה"ארגון" התייעץ, שמע, בדק, ראה - הוא החליט לקבל החלטה - שהכילה בתוכה כמה שיקולים ומרכיבים. קוראים לזה: החלטה שקולה (מחלה של "מבוגרים"...)

havlaz

New member
זה שזה החלטה, אני יודע

העברתי ביקורת, על "ההחלטה" הרדיו יכול לקחת אותה, או לא אם אני חושב שאולי אני יכול לשנות את ה"ההחלטה", למה שאני לא ינסה?

DreamS_HunteR

New member
אז אולי עדיף בלי טלוויזיה ורדיו?!

אני חושב שאולי החיים פעם היו יותר טובים בלי כל התקשורת הזו, אה?

למעלה