לא אמרתי שלא תשדרו ../images/Emo104.gif
פירסומות גם אני איש עובד, אני כותב במעריב לנוער גם בנו עוברת מכת הפיגועים, אנחנו מדברים על הפיגועים, מראיינים אנשים, מסקרים כל פיגוע, לאחרונה כדי לקבל סיקור יותר טוב נכנסו לצוות שלנו מתנחלת, וכתבת מגילה. דואגים לסקר כל דבר, אבל, והאבל הגדול האם הפסקנו את העיתון? האם הקדשנו את כולו לאבל? לא, ממש לא עדין יש סיפורים, מדור הבידור פועל כרגיל, יש מבצעים, והרבה במגזין לצד כתבה על ילדה שאיבדה את אמא יש כתבה על יוזמה מוזיקלית. לצד כתבה על מצב האבטלה ופיגוע ישנו פרויקט "מעבודות לשחרור" זוהי דוגמא שאפשר להזדהות, אבל להפסיק את החיים? האם זה נראה לך לשחק סטייל "אבל" לא לשדר מוזיקה קצבית וחדש, אלה רק מוזיקה כואבת ועצובה לא חידונים, לא כל פעילות אלה רק עצוב עצוב אבל כל 10 דקות של עצוב פתאום יאלה, מבצעים, שירים, פירסומות זה צבוע אז לא לשחק את הרדיו אם רחמניה, זה בושה. רוצים להרוויח כסף, ואני לא אומר שלא, לא על חשבון המתים. ערוץ 2 קיבל הוראה לא לשדר פירסומות בזמן סיקורים שלאחר פיגועים יאלה, שיקום חבר כנסת שיאסור לשדר פירסומות בתוכניות שהרדיו מגדיר אבל ואז גם אם יהיה תוכנית סוף סוף היא תהיה מכובדת ובאמת נראה כמה הרדיו הרחמן יעשה תוכניות כאלה... אממ 0?