תופעת "יואבי שלי"

רק עוד משפט אחד שרציתי להוסיף

על התשובות החכמות שכבר ניתנו לך ע"י חברותי לפורום . ניכר מדבריך שאתה עדיין לא אבא. אל תבין את המשפט הזה כמשפט מתנשא אבל תרשום אותו איפושוא וכשהילד שלך יהיה בן כמה חודשים , הבט שוב במה שכתבת ותבין על מה אני מדברת. כי אין אהבה כמו שאב/אם חשים כלפי הילד שלהם וישנו צורך שכזה , לפחות לנו הנשים, לחלוק אותו עם כל מי שאנחנו פוגשות.

יחיאב

New member
א. אני כן

ב. זה לא נכון מה שאת אומרת שלכן הנשים יש צורך כזה. הנשים שאני מכיר לא מדברות ככה. ושלא תחשבי לרגע שהאהבה שלהן או שלי לבנים שלנו היא פחותה מזו שלך רק בגלל שאת מרגישה צורך לבטא את אהבתך לביתך כל שניה. זה רק מעיד על הצורך שלך. אין כאן דבר הנוגע לקשר שבינך לבין ביתך.

בלינקה

New member
והתשובה שלי היא

שכך נוח ליל לכתוב ולהתבטא, ומכיוון שלא מדובר בביטוי פוגע או מעליב אלא, לכל היותר, בביטוי שגורם למי שאינו מכיר אותי להפעיל סוג מסויים של חשיבה, רחמנא לצלן, אין לי כוונה לשנות.

בימבילי

New member
לא הייתי מסוגלת לקרוא את

כל ההודעה (ארוכה מדי עבורי) אבל בעקרון מרגישה כמוך. ההבדל הוא שאני מרגישה ככה לגבי עצמי ואני לא אתבטא ככה, לא בפורום ולרוב גם לא בחיים. אין לי שום בעיה עם אחרים שבוחרים כך, גם אם לי זה נשמע מאולץ. נשאלת השאלה - מה אכפת לך מה אנשים אחרים בוחרים לעשות? אתה שמח בחלקך עם עמיתוש שלך? זה מה שחשוב.

בימבילי

New member
אני דומעת מהתרגשות!

כל כך הרבה אמפתיה במשפט אחד. בדיוק מה שהייתי צריכה (ימים קשים).

בימבילי

New member
מייד בתום ההדממה

אני הולכת להביא את הראשונה שלי מהגן יחד עם השני שלי כמובן. אני אתקשר כשנגיע הביתה.

בימבילי

New member
אני מקווה שמבחינת יחיאב זה בסדר

לגלות את מין הילדים. אם לא - עשיתי פה טעות נוראית.

lulyK

New member
תמיד אפשר לבקש למחוק.

מחכה לטלפון (וב-16:00 יוצאת מהבית עם הבכור/גדול/יחיד)

יחיאב

New member
הנה גם עכשיו שכתבת עמיתוש

זה צורם לי. כאילו, איך את מעיזה לקרוא לבן שלי, שאת לא מכירה אותו בכלל (על כל הדברים שובי הלב שיש בו, ועל כל השטיקים שלו), בכינוי החיבה שלו שאני עצמי אומר אותו רק לעיתים נדירות. זה קצת כמו חדירה לפרטיות. אם למשל הייתי מכנה את אישתי בשם קושקוש (אתן מכירות וודאי את הכינויים האלה שבין בני זוג, אבל את זה נשאיר לפורום אחר) ופתאום רואה שגם מישהו אחר קורה לה קושקוש... נו, תארו לכם איך זה היה מרתיח אותי? מי אתה בכלל וכו'...

galiaS

New member
בהחלט נראה שהיא כתבה עמיתוש בציניות

תוספת ה"וש" היא צורת התבטאות שאני מבטיחה לך שאיננה מטבע לשון אצל רוב משתתפות הפורום הזה. יחיאב, אתה בטוח מכיר את "מי שגר בבית זכוכית לא כדאי שיזרוק אבנים". מה פתאום אתה נעלב?

T noki

New member
יחיאב, קראתי גם את ההודעה הקודמת

שלך על אשתך בהריון, והאמת שלא הגבתי לה כי אני לא ממש יודעת איך "לאכול" אותך ואת ההודעות שלך. האם זה סוג של הומור/ציניות? או שבאמת אתה מתכוון לכל מה שאתה כותב? אני מודה שלא ירדת לסוף דעתך. ובעיני אישית יותר מגוחך לכתוב פה בפורום "מספר 1 שלי" , "הגדול שלי" או "הקטנה שלי" מאשר לנקוב בשמם, בעיקר אם מכירים פה אותי (גם אם לא כולם). מה, הם מספרים? אם אני לא רוצה לנקוב בשם , כמו למשל בעלי, אז אני כותבת "בעלי" או "בן זוגי" וגם אז זה נשמע לי קצת מגוחך.

למעלה