תחרות הסוד הכי כמוס ב-
!

stacys mom

New member
חחחח אני מדמיינת מספרים בצבעים בגלל הבדידים

5-צהוב 4-ורוד 3-ירוק 1-לבן 6-ירוק כהה 8-חום 10-כתום את תשע אני מדמיינת כחול אבל בכלי קשר לבדידים כי אל זכור לי שהתשע היה כחול...

DManya

New member
והופיעה על זה כתבה בבגרות?? מתי? איזה שאלון??

איזה מועד? איזו שנה? מאז שגיליתי על זה רק חיכיתי לאיזה אנסין על זה

lovelyAnonymus

New member
חחח רק עכשיו שמת לב?

אממ נראה לי קיץ 2006 או חורף אני לא בטוחה... G או F

fifanowftw

New member
באמת יש כזה

עשיתי אותו כהכנה לבגרות אני יכול לנסות למצוא לך אותו, אם אמצא הודיע לך

NoKi2sh

New member
ואיי, רצינית?

לוקה? למה לוקה? זו מתנה... לא ידעתי שזה כזה נדיר, הנחתי שזה טבעי להרבה אנשים... אני לא רואה באותיות(לא בדקתי למען האמת) אני רואה בתור ריבוע המשתף מהעיניים, או בכף היד של האדם. זה בדרך כלל מסמל לי את מצב הרוח והמצב הנפשי של האדם שמולי, ומקל על הקריאה שלו. ^_^ שמחה שחלקת את ה"סוד".... גם אני נוטה לא לפרסם כל כך את התופעה הזו אצלי, לא כולם מקבלים את זה יפה, או מקבלים בכלל.

DManya

New member
זה מוגדר כמשהו שלוקים בו, אבל

אני משתדלת שלא לקרוא לזה ככה באמת, כדי לא לבלבל את זה עם משהו שלילי. בגלל זה פתחתי ב"נהנית". כי בת'כלס זה לחוות את העולם בשילוב של כמה חושים, שזה נהדר לפעמים.

זה לא כזה נדיר, ככל הידוע לי

משהו כמו 20% מהאוכלוסייה, ויותר נשים. [היתה על זה פעם תוכנית מרתקת בערוץ 8, על מישהו שבכל פעם שהוא שומע את השם ג'וש נהיה לו בפה טעם של שעוות אוזניים
]

DManya

New member
באמת?../images/Emo12.gif

אני תמיד מפספסת את התכנית הזאת
שמעתי עליה כבר 20 אחוז? הכי נמוך ששמעתי זה אחד מכל מאתיים... בכל אופן, התופעה הזאת ממש לא מוכרת. לפחות לא לפי מה שאני רואה (ואני לא מדברת רק על בני נוער) עד כמה שאני רואה, המודעות לתופעה היא כמעט אפסית. שלא נדבר על השם... שעוות אוזניים? סיוט

ivg

New member
כמה שאלות

בנוסף לצבע שאת רואה כתוצאה מהסינסתזיה, האם את יכולה לזהות את הצבע המקורי של האות? האם התופעה קוראת רק בטקסט ומספרים, או שגם בתמונות?

DManya

New member
ברור שאני יכולה לזהות את הצבע המקורי!

אחרת הייתי בבעיה רצינית... ומה הכוונה בתמונות?

Nightborn

New member
עד שלב מתקדם מאוד של חיי, הייתי בטוחה ש-

שזה המצב הנורמלי, שיש אסוציאציות בין אותיות/מספרים וצבעים. 1 אדום, 2 כחול, 3 ירוק בהיר, 4 אדום (כהה), 5 צהוב, 6 סגול, 7כחול כהה, 8 סגול כהה מאוד, 9 ירוק כהה. גם לחלק מהאותיות יש צבע. וגם למילים מסויימות.

למעלה