תמליצו.

Z A M i

New member
תמליצו. ../images/Emo11.gif

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו.):

הזמן עובר כל-כך מהר.

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):הזמן שלך - שיר השבוע (כללי): סוף לסיפור - אלבום השבוע: ברי סחרף ההופעה, הראשון - האדם שעשה לכם את השבוע: אמא - דבר שהשגתם השבוע: גיטרה חדשה
- מאכל השבוע: פלאפל
- משהו שעשה לכם את השבוע: הגיטרה, השירות לאומי. - משהו שהרס את השבוע: קצת העומס השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: פיתוח קול, יום הולדת לבת דודה שלי, מסיבה בשישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאעבור אותו בשלום -שיר שפתחתם איתו את השבוע: שנינו שווים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עומר, רות סתם: - תמונה (תתפרעו.): של אדם, ללא ספק. אם הוא יאשר אעלה.

אדם ק

New member
אנ'לא מבין בגיטרות חחח

יודע לנגן וכל זה... אבל לא מבין בשמות וכל זה של חשמליות חחח

רציני. ניסתי למכור אותה אבל התייאשתי

וחסכתי ויש לי חדשה. אני שונאת אותה היא מעצבנת אות.

אדם ק

New member
למה לא?!

וואי את חצופית אני חיכיתי שתתקשרי בשישי.... פיניתי את כל אחר הצהריים!!!!!

למעלה