תמליצו.

איזה שבוע../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

חלום. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): dont like - שיר השבוע (כללי): my Immortal -Evanescence מתוך ההופעה בארץ - אלבום השבוע: Evanescence in israel 2007 [כל הקרדיט לאחד מהפורום של אוונסנס שהעלה את זה לשם] - האדם שעשה לכם את השבוע: בן
, מר קונפורטי היקר שמכר לי כרטיס לאוונסנס, ויהב כפרעליו!
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אם היה לזה סיכוי.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): הכנו בעבודה משחק זכרון של ארצות וערי בירה, והגענו להונגריה.. ואני כתבתי 'בודפסט'. אורי: בודפסט זה בש'[שין] לא?! אני: מה סין?! זה בהונגריה! אורי: לא לא, בשין! אני: מה נדפקת? זה העיר בירה של הונגריה! מה קשור סין!?
וגם, בן מספר על מכנסיים שהוא קנה "המכנסיים האלו עושות לי תחת ממש יפה, לא ידעתי שיש לי כזה"
- דבר שהשגתם השבוע:ספונטניות לפנים, טלווייזיה חדשה - מאכל השבוע:העוף של אתמול - משהו שעשה לכם את השבוע:אוונסנס, הפגישה ההזויה עם הלהקה[היהודים], הופעה של אריק ברמן
, וסרט אחד
- משהו שהרס את השבוע:שרפו את ההר
, כמעט מתתי בתאונת דרכים,חברה הכי טובה שלי טסה, ו... שיפית לא באה בסוף
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:תזהרו בדרכים! ובחיים שלכם אל תנהגו עייפים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סופ"ש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיהיה רגוע בעבודה,בכל זאת- חופש גדול. ועוד כמה לילות עם סרטים כאלו. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: חור בלבנה - רופקור -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:יפית סתם: - תמונה (תתפרעו.): ההר נשרף

3ברלד3

New member
היה זה רק חלום................ואולי אולי אולי

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי): לב שלם / ברי סחרוף - אלבום השבוע: חם על הירח - האדם שעשה לכם את השבוע: אבי - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): הוא לא היה מפקד, הם לא נתנו לו הקשב. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אתה יורד לבהלצ יום ראשון =) - דבר שהשגתם השבוע: להגיע לפלוגת טירונים - מאכל השבוע: באגט של שיפודי - משהו שעשה לכם את השבוע: הירידה לבהלצ - משהו שהרס את השבוע: שומדבר - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום ראשון - בהלצ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור סבבה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא פתחתי ת'שבוע -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שיטרית, בנגי, ועוד כל מני סתם: - תמונה (תתפרעו.):

Tom 7

New member
שבועיים לא עשיתי את זה..

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הזמן שלך, יכול להיות - שיר השבוע (כללי): אוונסנס- going under לינקין פארק- faint - אלבום השבוע: אממ לא יודע.. - האדם שעשה לכם את השבוע: משפחה וחברים - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): " אם זה הזמן שלך" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אני לא מאמין שאתה טס..." - דבר שהשגתם השבוע:
- מאכל השבוע: עוגת שוקולד - משהו שעשה לכם את השבוע: הדירות עם אמא.. - משהו שהרס את השבוע: הריב והחום עם אמא... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תריבו עם המשפחה! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לטוס להולנד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שייצא עוד סינגל.. סתם חח -שיר שפתחתם איתו את השבוע: הזמן שלך... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה (תתפרעו.): איזה יפה התמונה הזאתתת

The Kinslayer

New member
I could have run forever.....

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי): The Only One - Evanescence - אלבום השבוע: The Open Door - Evanescence - האדם שעשה לכם את השבוע: ענבר, איימי לי.
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "I feel good enough" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): שעוכ לענבר:"אה?! ללכת לרופא בשביל להעלים פלולה יש לך כוח!!!" - דבר שהשגתם השבוע: נהנתי, שוב. - מאכל השבוע: קולה. - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה של אוונסנס ברעננה.
- משהו שהרס את השבוע:
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: מי שלא היה בהופעה של אוונסנס ברעננה אכל זיןןן!!!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להתחיל לעבוד כבר.... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעבוד.
- שיר שפתחתם איתו את השבוע: Anything For You - Evanescence -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: טל, אמא
.
סתם: - תמונה (תתפרעו.): מצטער על הפנאטיות לאוונסנס, פשוט... פשוט!!

יאללה נמליץ לשם שינוי

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין לך מקום - שיר השבוע (כללי): aint no mountain high enough - אלבום השבוע: נייט - האדם שעשה לכם את השבוע: רבים וטובים - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: הלכתי לים
- מאכל השבוע: וואלה לוידעת - משהו שעשה לכם את השבוע: ים, חח ועוד כמה דברים
- משהו שהרס את השבוע: לא ראיתי הבהמות
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אסור ללכת לים ולא להמרח!
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לוידעת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: מה שיבוא -שיר שפתחתם איתו את השבוע: מובי דיק -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אריאלניקים סתם: - תמונה (תתפרעו.):

אם הייתה ניתנת לכם הזדמנות

הייתם חוזרים אחורה בזמן? - שיר השבוע (של היהודים): טיפה בים. - שיר השבוע (כללי): כלום לא עצוב/אביתר בנאי. - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: קלימרו וסליל:) - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אפילו שעכשיו זה נראה רחוק מזה אבל תתחילי מהדברים הקטנים,הם אלו שיעלו אותך למעלה..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "הא יש לה היום בת מצווה? בת כמה היא?" - דבר שהשגתם השבוע: השתזפתי. O: - מאכל השבוע: לא יודעת S: - משהו שעשה לכם את השבוע: השיחות העמוקות:) - משהו שהרס את השבוע: שלא יצאתי לקורס\: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אם יש אנשים מציקים,תציקו להם חזרה! זה כיף. :) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום חמישי לטרון! עאעא. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להתחיל לעבוד סוף סוף. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אבא תרנגול/אביב גפן. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את המשצ"ים בלטרון!:) סתם: - תמונה (תתפרעו.): האמ..

"ולא הוא לא ישכח.."

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):- - שיר השבוע (כללי):החדש של טוקיו הוטל - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:הגיא הזה...רק מלהסתכל עליו - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"when i loose myself i think of you.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):- - דבר שהשגתם השבוע:הים היום,חברים,עוד קצת ים,לסיים עם לשון - מאכל השבוע:האוכל של היום - משהו שעשה לכם את השבוע:הצעד שעשיתי היום,העבודה - משהו שהרס את השבוע:שהוא לא לקח את הטלפון שלי - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:עבודה,עבודה...ושהוא יבוא לבקר אותי בעבודה,ואולי לטלפון מאור - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאור יתקשר ושאני אראה את אדם -שיר שפתחתם איתו את השבוע:שווים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אדם,אור גיא ואת כל החברים... סתם: - תמונה (תתפרעו.):

Drowned World

New member
We're all a little insane

שיר השבוע (של היהודים): לעוף - שיר השבוע (כללי): Weight of the World אוונסנס
- אלבום השבוע: The Open Door - Evanesence
- האדם שעשה לכם את השבוע: עמרי (וגם ליאור חח ) ודנה
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אני ניצלה בשמש" חחח דפוקעע - דבר שהשגתם השבוע: כרטיסים לאוונסנס
- מאכל השבוע: ----- - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה של אוונסנס חחח אני פשוט חולה עליהם
והאיחוד של הספייס גירלס !!!!
- משהו שהרס את השבוע: השמש הבתזונ**** הזאתי נמאס מהחום הזה כבררר - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: Go Insane !!!!!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לראות חבר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: למצוא עבודה חדשה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Spice up your life -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ממ.. סתם: - תמונה (תתפרעו.): איימי לי = מושלמת

eliavtu

New member
אני לא רוקד, אני לא רוקד כשעצובבב..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לעוף - שיר השבוע (כללי): "אני לא רוקד כשעצוב", "דברי איתי על כסף" - החברים של נטאשה, "אמביציה", "דיו", "יש לי סיכוי" - אביתר בנאי, "שוב" - בביצוע של יוני בלוך ואפרת גוש <חח.. נסחפתי> - אלבום השבוע: החברים של נטאשה - רדיו בלה בלה <בפעם השניה! נדבקתי..> - האדם שעשה לכם את השבוע: הרבהה - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): זה שבכורת.. מזה נדבקתי אליו - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) חחחחחחחח.. אמרתי "אני אוהב כמה שיותר קצת!" <כמה חוסר היגיון..> - דבר שהשגתם השבוע: אאא.. ראיתי קצת סרטים לשם שינוי! - מאכל השבוע: שיהיה דג טונה.. - משהו שעשה לכם את השבוע: המסיבה בשלישי, שישבת בכינרת - משהו שהרס את השבוע: יחס קר כזה.. אבל לא משנה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תראו שמש נצחית בראש צלול, סרט כזה יפה.. <ואומר אחד ששונא סרטים!> השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של אביתר בפטריה יום חמישי, הופעה של אפרת יום אחרי ולראות שם את הדס - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שמה שאני מחכה לו אכן יתממש (?) חח.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אורי בנאי - אהובתי לנצח -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הדס! :) <ואני מקווה שלא יקרה משהו שימנע חח..> סתם: - תמונה (תתפרעו.):

Tul השניה

New member
../images/Emo13.gif

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): טיפה בים - שיר השבוע (כללי): מתים משעמום-אביב גפן - אלבום השבוע: נאמנות ותשוקה - האדם שעשה לכם את השבוע: ליאניי! ולראות את קינסלר לשניה! וזמן כיף כמו פעם עם שרין - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "שטוחים מרצפה וטיפשים מזבובים" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"אז אם תמצאי את האומץ לסלוח לי.." ומממלא אבל מלא שטויות שדיברתי לליאן בהופעה של שון פול. - דבר שהשגתם השבוע:סטלות מעולות :) - מאכל השבוע: גרעיני אבטיח - משהו שעשה לכם את השבוע: גם אני יכולה להגיד שאת הבגרות בלשון כבר עשייתי - משהו שהרס את השבוע: אעאעא מלא לימודים ושיט - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אתם ממש חרא. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיהיה לי אמביציה לסיים מלא דברים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהקורס הזה לא יהיה כזה נוראי -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ג'וני של אריק ברמן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מישהו עם לב טוב :) סתם: - תמונה (תתפרעו.):

איזה כיף לדבר איתי.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הימים שלנו. - שיר השבוע (כללי): הטראנס של גג-ג'ירפות. (אהמ נעמה.
)
- אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: כל האנשים מהעבודה
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תיכף אני ארצה שתלכו מפה לא אפחד ליפול לא אפחד לגדול" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): היו מלא, אנלא זוכרת כלום :-\ - דבר שהשגתם השבוע: המון, אבל המון, כסף!!!!!!!!!!!!!!!! וסיימתי את הבגרויווווווווווווותתתתת - מאכל השבוע: ממליגה
- משהו שעשה לכם את השבוע: העבודה, היומולדת של אמא. - משהו שהרס את השבוע: השיחות
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תחכו שדברים יקרו מעצמם. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חחח מי שמנחש מקבל מצילתיים. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אצליח סוף סוף -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אינני. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כללללללל מיני סתם: - תמונה (תתפרעו.): אני עם אבא שלי המושי-מושלם בערב כיתה.

אהאהאהאה נזכרתי בציטוט!

אני נוסעת באוטו עם מישהו, פתאום ילד בן איזה 3 קופץ לכביש, ואמא שלו צורחת 'מה אתה עושההההה?!!!????!?!?' זה שנסעתי איתו בקול של ילד קטן: 'מה נראה לך שאני מנסה לעשות?!?! להתאבד!!!!! לא רוצה את החיים האלה יותר!!!!'

למעלה