איפה החיים שלך?...
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): Sean Paul - Temperature בלייב
, לבד - בביצוע של עברי ונינט, זכיתי לאהוב/ואולי - עברי - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: טול, מצנריקו (מר. גבוה
), רחלי, יוני וענבר. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "יש משהו באוויר ואת משערת שזהו חלק מהיופי של הסוף..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): בקייטנה, ילד מס' 1 נחתך ברגל וביקש פלסטר.. ילד מס' 2: "אל תביאו לו! זה לא דם! זה קטשופ!" ילד מס' 3: "לא לא! זה לא קטשופ זה דם! טעמתי!!" טול: "מרחוק זה נראה כמו שואב אבק!!" ואני לא אציין במה מדובר כדי לא להשפיל אותה יותר מדי
בדרך חזרה מההופעה של עברי טל: "אני רוצה לנסוע מאיילון צפון.." אחרי 2 דק', רואים שלט ענקי שכתוב עליו בענק "איילון" אני: "טלטול הנה, תפני פה.." טל: "לא לא, זה לא פה."
- דבר שהשגתם השבוע: מחשב חדש והתחלתי לעבוד. - מאכל השבוע: שטויות - משהו שעשה לכם את השבוע: רונדלים אחרי הבגרות בשלישי, הופעת סוף שנה בסטודיו ברביעי (ושיוני באה לראות
), הופעה של שון פול בחמישי+בת"א אחרי זה, בים בשישי, הופעה של עברי אתמול
. - משהו שהרס את השבוע: יותר מדי הרגשה של סוף ופרידה..קצת כואב מדי. ריב מטומטם עם ג'סיקה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שון פול חמוד אש. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מסיבת גיוס של מצנריקו - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא יגייסו את מצנריקו
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: אממ ההופעה של עברי? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נעמה. סתם: - תמונה (תתפרעו.):
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): Sean Paul - Temperature בלייב