תמליצו.

ליאןןן

New member
איפה החיים שלך?...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): Sean Paul - Temperature בלייב
, לבד - בביצוע של עברי ונינט, זכיתי לאהוב/ואולי - עברי
- אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: טול, מצנריקו (מר. גבוה
), רחלי, יוני וענבר.
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "יש משהו באוויר ואת משערת שזהו חלק מהיופי של הסוף..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): בקייטנה, ילד מס' 1 נחתך ברגל וביקש פלסטר.. ילד מס' 2: "אל תביאו לו! זה לא דם! זה קטשופ!" ילד מס' 3: "לא לא! זה לא קטשופ זה דם! טעמתי!!" טול: "מרחוק זה נראה כמו שואב אבק!!" ואני לא אציין במה מדובר כדי לא להשפיל אותה יותר מדי
בדרך חזרה מההופעה של עברי טל: "אני רוצה לנסוע מאיילון צפון.." אחרי 2 דק', רואים שלט ענקי שכתוב עליו בענק "איילון" אני: "טלטול הנה, תפני פה.." טל: "לא לא, זה לא פה."
- דבר שהשגתם השבוע: מחשב חדש :) והתחלתי לעבוד. - מאכל השבוע: שטויות - משהו שעשה לכם את השבוע: רונדלים אחרי הבגרות בשלישי, הופעת סוף שנה בסטודיו ברביעי (ושיוני באה לראות
), הופעה של שון פול בחמישי+בת"א אחרי זה, בים בשישי, הופעה של עברי אתמול
.
- משהו שהרס את השבוע: יותר מדי הרגשה של סוף ופרידה..קצת כואב מדי. ריב מטומטם עם ג'סיקה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שון פול חמוד אש. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מסיבת גיוס של מצנריקו - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא יגייסו את מצנריקו
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: אממ ההופעה של עברי? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נעמה. סתם: - תמונה (תתפרעו.):

תומע79

New member
../images/Emo34.gifמומלצשששששששששששש

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין לך מקום (רק בגלל שהתקשרתי לבנה.) - שיר השבוע (כללי): תראי זה אני-סינרגיה - אלבום השבוע: דיסק שצרבתי לאוטו - האדם שעשה לכם את השבוע: כולם :) היה לי שבוע מעולה. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "רוצה שתדעי מה שאת בשבילי" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : כל המשפטים של המפקדת בגיבוש!! "לא לזחול על 4,אתן לא כלבים!!" "למה שאני אעיר אותך?! מה אני אמא שלך?!" "אתן חייבות להתקלח,ולא,מספר 6,את לא מעשנת לפני שאת מתקלחת!!" "א' זמנים פתחי איתי שעון" "המפקדת אני יכולה ללכת להביא את הכובע מהאוהל?">"כן">"תודה">"אני כבר אמרתי ואני אגיד שוב,לא רוצה לשמוע לא תודה ולא סליחה,אני לא הכותל!!">"אה טוב,סליחה המפקדת" (כולם נקרעים מצחוק) - דבר שהשגתם השבוע: עשיתי גיבוש!!! אחרי שנה של המתנה. - מאכל השבוע: חטיף אנרגיה,נס של אסתי על הבוקר. - משהו שעשה לכם את השבוע: הגיבוש!!!,היומיים עם אסתי. - משהו שהרס את השבוע: הפצעים במרפק,לחזור לעבודה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תעשו זחילות עם שרוולים ארוכים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טקס סיום שנה,נשף. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהיא תתקשר הרבה,שאני אמצא בגדים לנשף. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אמא-יהודה לוי ונינט טייב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אסתי,אבל לא יצא...וכרגיל כל החברים. סתם: - תמונה (תתפרעו.): תמונה מהגיבוש :)

Z A M i

New member
יו..../images/Emo9.gif דווקא יפה לך!

מזה ה"7" הזה? o_O שואתי משהו..

תומע79

New member
../images/Emo34.gifמחלקים מספרים

ויש לך אחד על הגב ואחד על הבטן כדי שבמשימות ובכלל במשך כל הגיבוש המאבחנים שמסתובבים לך בין הרגלים יוכלו להעריך אותך בתור מספר,ואח"כ מחברים מספר לשם :)

בגיבוש שאני הייתי חילקו

תגיות שתולים על הכתפיות (ככה קוראים לזה?) עם מספרים.. קצת יותר סימפטי

תומע79

New member
../images/Emo34.gifכותפות..

וכן באמת יותר סימטפי מהשואה הזאת. אבל בסדר היה גיבוש שכונה..בקייטנה בקאנטרי בגיל 7 היה יותר קשה.

../images/Emo108.gifקיצי קיצי קיצי

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): שער הרחמים - אלבום השבוע: מאיר בנאי- האוסף - האדם שעשה לכם את השבוע: אלישבע - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "המון יומולדת לכבוד המזל טוב שלך" - דבר שהשגתם השבוע: הסתפרתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - מאכל השבוע: בורגרס בר - משהו שעשה לכם את השבוע: תספורת, הופעה של ליאן - משהו שהרס את השבוע: היה ב"ה אחלה שבוע... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שיער קצר זה כיף! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שבת אצל לימור בעז"ה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כנ"ל -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אמברלה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אמילי סתם: - תמונה (תתפרעו.):

מומלצשיק. [רק כדי לזכור אח"כ ../images/Emo3.gif]

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): 'אין לך מקום', 'תענה לי'. - שיר השבוע (כללי): Going Under- אוונסנס, מיי אימורטל- אוונסנס. 'לבד'- עברי+נינט
מההופעה בהאנגר, 'זכיתי לאהוב'-
. - אלבום השבוע: מלא ערבובים. אם לא הייתי עונה ביום חמישי, אולי הייתי זוכרת משהו יותר ספציפי
. - האדם שעשה לכם את השבוע: ציטרין,ספיר,זמי,אוחנה,עמרי,דניאל,משפחת באר טוביה,ליאן,לי,שנשונה,מורלימור,אדווה וויספר,אלמוג,גל-שוקו ו-שניר!. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כואב לך, אלא מה.." , "שירי לי שיר עצוב, לא הספקתי לומר לך שלום". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) -בדרך לאמפיפארק ראשל"צ להופעה של שון פול, היו פקקים מטורפים והיינו צריכים לדעת אם לפנות לאנשהו... אני: "ציטרין, קח דבר עם אבא שלי.." ציטרין לחוץ רצח: "שייקה שייקה תענה..." |עונה| "אהלןןן שי! מה קורה חתיך?!" אבא שלי אח"כ בתגובה על זה: "חחח ציטרין הזה משהו...זה היה נשמע כמו שיחה בין גל אוחובסקי לעברי לידר"
שניר לאוחנה שהייתה באוטו השני בדרך לראשון: "את לא מבינה..אבא של ענבר חזה לנו שנהיה שם ב9:20... אני אומרת לך, הוא דני רופ של הדרכים!" :D זמי בהופעה של עברי התמרמרה שכולם שם הומואים.. אני על איזה מישהו: "זמי זמי, מי זה?! הוא מפורסם או משהו..הוא ממש מוכר לי.." זמי: "אני יודעת מי זה..זה ההוא שניצח ב'קחי אותי שרון'.. מסתבר שזה 'קח אותי שרון'..."
צחר מספר שהפלאפון שלו טבע בשירותים של 'חקר'
.. אני: "מה? והוא עובד עכשיו??" צחר: "כן, איזה גיבור!" :D אחרי הבגרות בספרות ישבנו בספסלים של בצפר בפעם האחרונה ;[ שניר אחרי איזה חצי שעה בערך.."וואי, הלוואי שנלך הביתה!" שניר: "גם אליכם התקשרה ילדה בת 4 לשאול אם אתן באות לכנס?.." |מחקה אותה| זמי: "כןןןן.. ואני לא מבינה!! זה התפקיד שלך בצבא?? להתקשר לאנשים לשאול אם הם באים לכנס מתגייסים?" שניר: "היא עושה עוד דברים יא דפוקה.." זמי: "לא היא לא.." שניר: "ברור!!! כי כל השנה היא ישנה, בכנס מתגייסים הופ היא מתעוררת". אוחנה על איזה ילד מהשכבה שלנו שכבר עוד שניה בן 20: "הבעיה היא שברוסיה הוא עשה את כתה א'... בא לארץ, אמרו לו |בפליאה| תהיה בגן!!!"..
- דבר שהשגתם השבוע: רן דנקר!!!!
, ליאן, ביקור אצל גל שוקו הישנה, זמן איכות עם דניאל ועמרי, סיימתי את ספרות, 3 הופעות בינלאומיות חינם, וסופית נח"ל!
- מאכל השבוע: וואה וואה.. נאפיס, ארומה, השמנות השמנות ;[ - משהו שעשה לכם את השבוע: ראשון עם מורלימור, שלישי שסופסוף הסתיימה הבגרות בספרות וסוגשל בגרות אחרונה
וההופעה של אוונסנס
חינם
ואח"כ ארומה, רביעי ההופעה של Mama Mia שקיבלנו אליה כרטיסים מהבצפר
, ואחרי זה עזריאלי עם דניאל, צחר, שנשונה והאריאלניקים. חמישי- ההופעה של Sean Paul החתיך
חינם גם!! למרות הדרך המתישה לשם
, נאפיס!, שישי דניאל באריאל ואח"כ באר טוביה!!!
ואח"כ דניאל ועמרי שוב באריאל, ושבת הופעת סיום לסיבוב ל"זה לא אותו דבר", של עברי לידר באירוח של נינט, דנה עדיני. וזה שראינו שם את רן דנקר
. - משהו שהרס את השבוע: א. שפספסנו את ההופעה של מוש
ב. אי הבנות מעצבנות. ג. אבא. ד. שלא היינו בכנס-מתגייסים בסוף. ה. שלא חטפתי את רן דנקר
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: -תקשיבו- אחד לשני. -אל- תפלטו דברים שיכולים להרוס לאחרים את החלומות. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חיכיתי לראיון בכפר גלים, לעל האש עם הכתה, לעבוד, לפעולת גרעין היום, ליומולדת של אוחנה. הכל עבר
חוץ מהיומולדת של אוחנה.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ציפיתי שיילך בסדר בראיון, אבל על כך תקראו במומלצים הבאים
. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: 'אין לך מקום'- הקליפ
ו'לבד' - הביצוע מההופעה של עברי די פתח את השבוע. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: השתוקקתי לראות את מור, וזה קרה ובגדול
. סתם: - תמונה (תתפרעו.):

למעלה