תמליצו.

כי אחרי ככלות הקול והתמונה...

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הכל מהכל. אחרי הרבה מאד זמן השבוע הם באמת התנגנו הרבה, וטוב שכך
. - שיר השבוע (כללי): אמברלה-ריאנה.
. - אלבום השבוע: הדיסק שעפרי הכינה והיהודים לייב 1/2. - האדם שעשה לכם את השבוע: כל מי שנתקלתי בו השבוע
. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ויש לפעמים..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : לא עולה לי משהו לראש... - דבר שהשגתם השבוע: שבירת מחסומים אחושרמוטה
. - מאכל השבוע: וואלה לא זוכר... - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה של אוונסנס כמובן, המסיבה בסילבר, שבת באוויטה, לילה באריאל,באר טוביה. - משהו שהרס את השבוע: סתם עצבים ... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: להיות חסרי טקט זה דבר מעצבן בטירוף! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לדעת בערך מה הולך לקרות עם החיים שלי
. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיו תשובות לדברים. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ככלות הקול והתמונה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא ברוך הבא
סתם: - תמונה (תתפרעו.):

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): :X - שיר השבוע (כללי): Bring me the Horizon - rawwwrr - אלבום השבוע: Bring_Me_The_Horizon-Count_Your_Blessings - האדם שעשה לכם את השבוע: 3> - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): " פם פם םפם פם" - דבר שהשגתם השבוע: אותו:] - מאכל השבוע: צ'יפס - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה של שון פול - משהו שהרס את השבוע: מתמטיקה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שון פול חמווווווווווווווווד השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיעבוור רק - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אראה אותו -שיר שפתחתם איתו את השבוע: alexisonfire-mailbox_arson -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: 2 תשובות למעלה.. סתם: - תמונה (תתפרעו.):

little WhiSper

New member
וזה היה כל הסיפור.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): כל הסיפור - שיר השבוע (כללי): אוונסנס- good enough. my immortal. אהוד בנאי- יוצא לאור. - אלבום השבוע: אוונסנס - האדם שעשה לכם את השבוע: איימי לי. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): התחלות הן תמיד גם סוף של תקופה עוברת שאיתך נשארת עוד שקיעה עוד זריחה עוד כאב שישאר איתך. ----------------- וכבר חשבה לברוח מכאן זה לא עניין רק שאין לה לאן. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: אולי מצלמה חדשה, 2 הופעות... - מאכל השבוע: קובה של אמא תמניה (אמא שלי :) - משהו שעשה לכם את השבוע: ה90 בספרות, ההופעה של אוונסנס, ההופעה של שון פול, ששמו קצת מהתמונות שלי בגלריה =] - משהו שהרס את השבוע: ההברזה, התעלמות מההם, סיום תיכון.
ההמתנה לתשובה מהצבא. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תהיו בריאים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: עזריאלי, חברות באות, תשובות מהצבא, - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיידחו לי ת'גיוס. ושיהיה כיף... -שיר שפתחתם איתו את השבוע: היהודים- כל הסיפור -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כלמיני חברות, ומי שבא ברוך הבא.... סתם: - תמונה (תתפרעו.):

וואוו איזה אבסורד

אותו מקרר בגישה כל כך שונה
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):לפעמים - שיר השבוע (כללי):גג-ג'ירפות - אלבום השבוע:הג'ירפות-משוחח עם כיסא
- האדם שעשה לכם את השבוע:אין ספציפי - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"נסעתי במסלול השמאלי, ניסיתי לעקוף את הפחד שלי" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) החיקויים של מאור "ואז הוא פשוא (קול צווחני) התאדה
- דבר שהשגתם השבוע:טראומה? - מאכל השבוע:פתיתים שהכנתי - משהו שעשה לכם את השבוע:מסיבת מתגייסים ויומולדת לגל - משהו שהרס את השבוע:התאונה ושלא נסעתי לעדי - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: 1.שאני סתומה 2. שאני מפגרת 3. ושאני אהבלה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לנסוע לעדי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:למצוא עבודה, ושאני אראה את עדי -שיר שפתחתם איתו את השבוע:747- ג'ירפות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:עדייייייייייייייייי סתם: - תמונה (תתפרעו.):

אדם ק

New member
אתה עוד תשנה את העולם

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ואי אין... כבר איזה חודש... - שיר השבוע (כללי): scallerbrain \ radiohead - אלבום השבוע: המממ נראה לי ש... gagging order \ radiohead - האדם שעשה לכם את השבוע: המממ אפ'חד.... חרא שבוע - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): you'd kill yourself for recognition, kill yourself to never ever stop you broke another mirror. you're turning into something you are not - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא היה ולא נברא... לא שזכור לי - דבר שהשגתם השבוע:קצת אווירה טובה, נגמר לי ה"מלווה"... וכו'... - מאכל השבוע: בשר בשר ועוד בשר - משהו שעשה לכם את השבוע: כל מיני.... - משהו שהרס את השבוע: סתם משו.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: היא פשוט יפה שאי אפשר לתאר את זה... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: היום בדיוק היה.... שעברתי את הבגרות האחרונה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: וואי זהוא יעבור מהר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: HIGH AND DRY by RADIOHEAD -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עדי... נעמה... אוסי... סתם: - תמונה (תתפרעו.):

little WhiSper

New member
How YOU doin' ?../images/Emo98.gif ../images/Emo99.gif

חתייייייייייייייייך. כפרות אני מתגעגעת .

אדם ק

New member
התמונה בחסות ניר חרובי (קרדיטים אליה)

תודה לכולכן! אדווה את חייבת לי.... חיכיתי לך וחיכיתי לךךךךך

אכן.

כל הזכויות שמורות לשבועות קיבוץ בארי 2007 ולי מי שרוצה לראות באיכות טובה יותר - http://www.flickr.com/photos/nirharuvi/599087468/

למעלה