תמליצו.

Z A M i

New member
../images/Emo45.gif

ו..למה לא לראות "מדוזות"? דווקא בניתי על ללכת לזה בקרוב...

חמדונה

New member
סרט מתבכיין וחסר פואנטה,

אין שום התפתחות הדמויות רק ממשיכות לרחם על עצמן כל הסרט. באיזשהו שלב את רוצה לצעוק עליהן שיתבגרו כבר.

yotem 17

New member
../images/Emo83.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): המאה העשרים - שיר השבוע (כללי): Whisper- Evanescence - אלבום השבוע: Evanescence Live In Israel >< - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "שלום יזריאל" - דבר שהשגתם השבוע: הופעה של אוונסנס, וחופש - מאכל השבוע: מים, עם כל ההתייבשות וזה - משהו שעשה לכם את השבוע: אוונסנס ברעננה כמובן - משהו שהרס את השבוע: היום - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אנשים זה עם מטומטם השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שום דבר מיוחד, אבל בא לי ים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא יודע -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Good Enough- Evanescence -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין סתם: - תמונה (תתפרעו.):

=]=]

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין לך מקום - שיר השבוע (כללי): אולי בכל זאת סאלי-חמי רודנר - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
- דבר שהשגתם השבוע: הממ עברתי ת'בגרות בלשון :O - מאכל השבוע: לאדעת - משהו שעשה לכם את השבוע: יומראשון אחרי הבגרות בלשון - משהו שהרס את השבוע:
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים עם מד"ט=] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיילך טוב במד"ט ושאני אפליג בסופש=] -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לוזוכרת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כולם סתם: - תמונה (תתפרעו.):

Z A M i

New member
אני בעצם בח'ור. ../images/Emo12.gif../images/Emo68.gif

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מחפש תשובה אקוסטי? - שיר השבוע (כללי):going under+my immortal-evanescence, becoming insane-infected - אלבום השבוע:fallen-evanescence
כמה מושפעות, כמה!? - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"ואיפה החיים שלך היום?"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):אנלא יודעת. - דבר שהשגתם השבוע:חסכתי 810 שקל(!!!) בהופעות
, לראות את לירון סופסוף,הייתה סוגשל בגרות אחרונה, רנדנקר
. - מאכל השבוע:ארומה, חלומי. - משהו שעשה לכם את השבוע:שלישי אוונסנס ברעננה+ארומה
,רביעי המחזמר הבריטי"מאמא מיה" בהיכל נוקיה(כרטיסים חינם מהביצפר)+עזריאלי
, חמישי שון פול החתיייייך בראשל"צ+נאפיס
,שישי ב"ט..לפני הפירוק,שבת הופעה של עברי בהאנגר 11
. (יו יו, זכרתי!!!!!) - משהו שהרס את השבוע: הבגרות קצת.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הגענו לחו"ל. ברוכים הבאים.(אל תדברו עברית בציבור.). ו..רן דנקר חתיך גם במציאות. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לעבוד,זמן איכות עם עמרי, על האש עם הכתה, פעילות גרעין
,וכנרת. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אזכה בטוטו/לוטו/פיס. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: אני חושבת ש"לבד" בביצוע של עברי ונינט, די פתח את השבוע.
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:את עמרי,את הכיתה,ואת הגרעין. סתם: - תמונה (תתפרעו.): אתם לא מבינים אפילו כמה התפרעתי.

Z A M i

New member
רק עכשיו קלטתי..

הם שרו "לשים את יד ימין על הפנים..".. עברי מרים את יד ימין, ונינט את שמאל..
נדפקה לגמרי הילדה.

אלוהים ישמור זאמי את מהירה :0

איך כבר הספקת לעשות תמונה ממוקססת עם תמונות של עברי ונינט... אגב לגבי התמונה של נינט עם היד באיזור ה*** האמת זה לא מפתיע,הבחורה פיזזה על הבמה כמו חשפנית מיוחמת. היא די הפתיעה אותי בתעוזה שלה. טוב כנראה ליד עברי היא מרגישה בנוח
אגב הביצוע של ג'נגו להיא יודעת היה ענק. והביצוע של עברי ונינה ללבד היה הביצוע של ההופעה מבחינתי! היה פשוט ענק

Z A M i

New member
עצוב אותך היד.. הסטנד של המיקרופון שם.

אין לי מושג איך הספקתי. עוד סוגשל הסתובבנו בת"א
והביצוע ללבד היה פשוט גאוני. באמת הביצוע של ההופעה. וממש הצחיק אותי שהיא אמרה "אני שונאת בנים, אני צריכה אישה", ושומעים את כל הקהילה בקהל צועקים באהדה..
. בכל מקרה, זה היה אחד הביצועים.
אבל מה שבאמת עשה את ההופעה, היא הנוכחות של רן דנקר
(מה לעזאזל אני עושה פה שוב!?!?!?
)

מבט מהיר בהודעות שקדמו להודעתך

היה מספק לך את התשובה (בתנאי כמובן שהאינטיליגנציה שלך עולה על זו של עכבר ממוצע...)...

כל הכחול, העצב.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
לא נראה לי שהיה. - שיר השבוע (כללי):
חור בלבנה - רוקפור, ערב כחול עמוק - ריטה. - אלבום השבוע:
שילה - ה"נדירים". - האדם שעשה לכם את השבוע:
ציטרין החתיך.+מורלימור+ כל מי שהיה בבאר טוביה+שניר. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
יש משהו באוויר, ואת משערת, שזהו חלק מהיופי של הסוף. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
אוף. אני צריכה להתחיל לרשום. - דבר שהשגתם השבוע:
לעוף
. - מאכל השבוע:
לא משהו מיוחד - משהו שעשה לכם את השבוע:
אוקיי. מאמא מיה ביום שני, כנס מתגייסים+באנג'י - בשלישי, שון פול בחמישי, ובאר טוביה בשישי. - משהו שהרס את השבוע:
שהפלאפון שלי טבע בתה
. ענבר!
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
באנג'י הפוך זה ה-דבר. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
מחר - ביקור בכפאאאר גלים, שני - עלהאש עם הכיתה [לשעבר]. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שיעבור.[?]. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
אם תבוא - נינט. [מהפלאפון של ציט.] -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
אוף. טל, עמרי, אלמוג. סתם: - תמונה (תתפרעו.):
15,000 איש רוקדים לצלילי שון פול

למעלה