תסבירו לי את לוסט פרופטס, באמא שלכם

• פותח הנושא Runt
  • פורסם בתאריך

SainTonix

New member
*והכוונה גם בלשון זכר, לא בדקתי P=

ואם אתה מרגיש צורך עז להראות את כישורי הידע שלך בהגדרות ובהיסטוריה של הלהקה, אתה מוזמן לפורום שלהם, אני אסביר לך בכיף כמה שאתה טועה

GaIi4697

New member
אבל הוא בן

ותכלס אם זאת הייתה להקה שלא היית אוהב גם היית קופץ? אין לך זכות לקרוא לאף אחד ככה [על הקטע של ה|בורות|] [נו, לכתוב בור זה סתם מפגר
] וזאת הדעה שלו [ולפי מה שרואים גם של עוד כמה פה]

SainTonix

New member
כן, הייתי קופץ, אני שונא שאנשים מדברים בלי

שיש להם שמץ של מושג על מה.. הוא החליט שהאלבום החדש של גוד שארלוט אימו?! זה הכי פופ-רוק שקיים, זה רוק אלקטרוני.. אני לא רואה שום קשר לאימו, יודעת מה , מילא האלבום הקודם שיצא ב2004 עם הטקסטים הדכאוניים והכל עוד לפני שהסגנון התחיל להתפתח, אבל החדש בכלל לא קשור. החדש מושפע מהשנתיים האחרונות שהם התחילו לתקלט במועדונים ולהתחיל עם יחסים זוגיים עם הילארי וסופי מונק, לא כי איזשהו מישהו החליט שזה מה שהולך, כי לי לא יצא לראות אמנים שעשו אלבומים דומים לסגנון החדש שלהם. ומה בדיוק דעה בלהגיד דברים לא נכונים? הוא לא חייב לאהוב אותם, אבל יש תמיד צורה ודרך להגיד את זה (ובכללי, כשמציינים עובדות כדאי שיהיו נכונות)

GaIi4697

New member
מזתומרת?

אתה לא יכול לקבוע אם הדעה שלו נכונה, זה חלק מהקטע בדעה, אתה יודע וזה לא שהוא התחיל לרדת עלייהם ולקלל תאמאמאשלהם תכלס, אל תחפור לי עלייהם כי אני לא שומעת אותם בכלל

sha na na revol

New member
הבעיה לדעתי,

שרואים על התחלת הדיון וההיסחפות העיוורת של אנשים אחריו, שרק אנשים לא שומעים גוד שארלוט ענו\הסכימו. יותר
נעים
לדבר עם אנשים כשאתה רואה שיש להם הבנה בסיסית כלשהי במה שהם מדברים עליו. אנשים שבאים לפורום רוצים גם דיונים, לא רק משחקים, ואת האמת
... הפעם היחידה שהםורום הזה נהיה רציני היא כשיש נושא שנוי במחלוקת.

GaIi4697

New member
נמ

אין לי ממש מה להגיב
[אולי כי את החלק האחרון של ההודעה שלך לא הבנתיXD אתה יודע שאני טיפשה, צריך לדבר איתי בשפה פשוטה] אני בטוחה שאנשים שלא ניסו אף פעם לשמוע אותם לא יבואו ויגידו סתם דברים מן הסתם אנשים לא שומעים להקות שהם שונאים

sha na na revol

New member
צודקת,

מצד שני, יש דבר כזה שנקרא רושם ראשוני, וגם אני חשבתי בהתחלה בדיוק אותו הדבר על גוד שארלוט ו-MCR. אני לא עברתי פתאום להעדיף אותן על להקות אחרות, אבל אני כן מדגיש בפורום שכבר אין לי דעות קדומות עליהם. הם עושים מה שהם עושים וזהו, להגיד שהם מחקים או עושים משהו כדי שיאהבו אותם, זו אולי זכות להגיד, מצד שני זה שופט ומכליל נורא. לכן אנשים מתרגזים. והמשפט האחרון - אמרתי שאין פה דיון רציני רק כשמישהו לא מסכים עם מישהו, לכן יש טעם בזה שהם עונים... רק שתמיד אני מציע לחשוב.

SainTonix

New member
חח אוקי אבל תביני שהוא לא נתן דיעה בכלל

הוא החליט שגוד שארלוט יצאו עם אלבום אימו (?!) והיו פעם היפ הופ ופאנק (?!). כל הקטע בכל הלהקות פאנק פופ/רוק זה המחאה שמעבירים , וכן, זה בד"כ יותר בדרך של ראפ ולא שירה או צרחות כמו בסגנונות אחרים. הוא לא חייב לאהוב אותם, אבל לפחות שלא יגיד שטויות.

GaIi4697

New member
אבל אנחנו סתם חוזרים על עצמינו

בשבילך זה שטויות חוץ מזה, עדיף שתדבר אליו ואיתו כי לי לא באמת אכפת מהם

SainTonix

New member
..אז מה את מגיבה כל פעם מחדש על דבר שלא אכפת

לך ממנו?
היית אומרת מההתחלה שזה לא מעניין אותך והיינו חוסכים הרבה מקום על הסרבר של תפוז.

Runt

New member
אבל אבל

אז לא היינו דופקים את המערכת! ליטרלי! D:

GaIi4697

New member
זהו

שאתה בכלל לא הבנת על מה אני דיברתי אז עזבתי את זה.

מסכימה על זה שהם פוזה../images/Emo223.gif

אחת הסיבות שהם התחילו להימאס עליי אבל הם עוד לא הפכו לאימו! וטוב רופטופס הוא אחד השירים הם הכי הרבה פוזה שיצאו בזמן האחרון אבל לוסטפרופטס באמת נחמדים... יש ויש... ב4 AM הם ניסו לתפוס פוזה רצינית מדי כשהשיר עדיין לא מתקרב לרמה הזאת וחבל...

שמעי, כשאת יוצרת שירים..

נהוג לחשוב שכשיוצרים מוזיקה אז פשוט מחליטים על סגנון ובערך נצמדים אליו. אז זהו שזה נכון, אבל עד גבול מסויים. בעיקרון אני מאמין שלכל להקה יש איזשהו סגנון רחב וסגנונות שהם לא יעשו אבל בעצם כשאתה יוצר מוזיקה זה מאוד קשה להגביל את עצמך. אתה מנסה דברים ווואלה מה שנשמע לך טוב - אתה עושה. לא משנה בדיוק מה הסגנון או אם באלבום הבא זה הולך להיות סגנון שונה מכמה שירים. למשל הלהקה שלי, בחיי, יש לנו 6 שירים והשירים שונים אחד מהשני. ואני מאמין שעוד יהיו שונים יותר. אתה לא ממש יכול לשלוט בזה. ההבדל בין להקות אימו ופאנק הוא די דק. אז קורה שללהקות אימו יש שירי פאנק שכאלו וללהקות פאנק לפעמים יש שירי אימו. קורה.

Runt

New member
"עד גבול מסוים"

כמו שג'ואי אמר לצ'נדלר, הם חצו את הגבול, הם כ"כ רחוקים מהגבול שהגבול הוא למעשה נקודה בשבילם. או משהו כזה. הם כבר לא אותנטיים, וזה לא מצב שבו במשך השנים הם מנסים סגנונות שונים, הם פשוט קופצים מתמונה לתמונה עם גישה שונה וקיצונית מהקודמת. ורובכם לא הבנתם מה היתה הכוונה שלי, לא אכפת לי מהשינוי המוזיקלי שהם עברו מהאלבום הראשון עד האלבום הזה, לא אכפת לי מהמוזיקה! אני מדברת על הגישה שלהם, על התדמית שלהם ועל האופן שבו הם נושאים את עצמם כרגע. וזה מה שמעוות. אגב, אני רוצה לשמוע את השירים שלכם.

סריגמפי

New member
"ההבדל בין להקות אימו ופאנק הוא די דק"?

לא הייתי אומרת שההבדל בין להקות כמו לוסטפרופטס, TBS ודה יוזד לבין להקות כמו הסקס פיסטולס, הקלאש והדד קנדיז הוא דק במיוחד.

למעלה