תסבירו לי את לוסט פרופטס, באמא שלכם

• פותח הנושא Runt
  • פורסם בתאריך

Runt

New member
רגע רגע רגע

מי דיבר על AFI בכלל? אני יודעת להבדיל טוב מאוד בין הלהקות ואני בכלל לא ציינתי שום דבר על מיס מורדר. wtf. ולא, לא בשביל הפוזה אלא בשביל ההקשר, כי ככה זה כשמציינים אואזיס.

Sweet Calamity

New member
הו.וואל.. ../images/Emo115.gif

אולי זה בגלל שלא קראתי טוב את ההודעה ואולי מחוסר שעות שינה [או שילוב של השניים]אניוואי, מצטערת שיצאתי עליך בקשר אליהם
אבל את צריכה לזכור שלהקות משתנות..הם אולי קצת מושפעים מהסביבה, אבל זה לדעתי עניין של טעם. נו אין לי כוח לחפורX:

sapir lee

New member
לא יודעת ולא אכפת לי

מה שאני יודעת זה שהאלבום האחרון שלהם שוטל

CitizenErased

New member
דעתי על לוסטפרופטס...

טוב אני לא אוהבת את המוזיקה שלהם זה ידוע. אבל בכל מקרה, אני חושבת שלרוב הלהקות בימינו יש באלבומים כמות מסויימת של שירים שפשוט נכתבו כדי להיות להיטים ולהרוויח הרבה כסף, וכמות של שירים שנכתבו כי הם שונים וטובים. ואז רוב הלהקות בוחרות להוציא שיר אחד כזה שיהיה להיט, כגון rooftops ו4am forever שהם שירים קאצ'ים בטירוף שלצעירים קל להתחבר אליהם. ואז להוציא שיר אחד שהוא שונה וטוב ומוכיח שללהקה יש יותר עומק מזה. אז כן, זו דעתי
ובגלל שאת מעריצת מיוז אז אני אסביר לך את זה במובנים שלנו.. time is running out? קאצ'י, נועד להיות להיט. ואחר כך הם כמובן הוציאו את sing for absolution... וטפ?! רצו להוכיח שהם לא רק להקה של קאצ'י (כי אם הם היו להקה של קאצ'י הם היו מוציאים את tsp) והם יכולים גם להוציא שירים שנועדו לכשלון אבל המעריצים מעריכים אותם.

Runt

New member
אבל,

שוב, זה נראה שהם לא שומרים על כמות מינימלית של אותנטיות בקליפים שלהם לדוגמא, כשהם מצלמים להיטים או שירים שהם לא אמורים להיות להיטים. לא אכפת לי מהפאקינג שירים, אכפת מהעובדה שאפילו שאקירה משמרת את האופי שלה יותר מהם מקליפ לקליפ. מיוז תמיד יהיו מיוז ואת לא תראי שהם מחליפים אלפי תסרוקות וסטים של בגדים מקליפ לקליפ, הם לא ישנו את התדמית שלהם בין אם הם מוציאים סינגל שמכוון להיות להיט ובין אם לא, כי זה לא הקטע שלהם [ואגב, TIRO אחלה שיר! תפסיקו לנדות אותו!!!
]

CitizenErased

New member
מי מנדה? ../images/Emo122.gif

אנשים לא לקפוץ למסקנות. אני אוהבת את TIRO מאוד, אבל הוא לגמרי אובר-רייטד יחסית להרבה שירים, יותר טובים שלהם

Runt

New member
וואי! תפוזונה שוב!

מבחינתי זה עדיין נידוי! אז החליטו להוציא אותו כסינגל, בגלל זה הוא אובר-רייטד או בגלל סיבות אחרות? זה לא אומר שלא "מגיע לו" לצאת כסינגל. למה לשירים אחרים מותר ולו אסור? הא?

CitizenErased

New member
כי הוא אחד הסינגלים שאנשים שלא מעריצים הכי

אוהבים... ולא מגיע לו להיות כזה
סטוקהולם, כל הסינגלים מהאלבום הראשון והשני.. כולם יותר טובים חח וגם בהופעות יש מלא התלהבות מטירו וכולם קופצים כמו מטורפים ולירון נמחצת למוות... זה מעצבן כי זה השיר שהלא-מעריצים הכי מכירים ולא מגיע לו

Runt

New member
צק צק צק

לכל שיר של מיוז מגיעה הכרה ענקית ועצומה וכאלה!!! אסור להפלות בין שירים! ואני בכלל לא שמתי לב שיש מישהו שחושב שיש שיר טוב יותר מסטוקהולם סינדרום באבסולושיון. מכל שאר האלבום זה לא משנה כי.. כל אלבום הוא שונה. הנקודה היא שזה אחלה סינגל והוא לא אובר-רייטד בגלל ודיי להיות ממורמרים על זה שמיוז הוציאו שיר שנתפס חזק יותר אצל אנשים על פני שירים אחרים שיותר טובים
ואילולא TIRO בכלל לא הייתי קונה את שואוביז ואיפה הייתי עכשיו? אי שם! בסמטאות החשוכות של איזורי התעשיה! בוהה בקירות ומקללת את העולם! [לא שזה שונה בהרבה ממה שאני באמת עושה עכשיו
] and don't get me started על הסיבה האחרונה שלך!!!!

Runt

New member
מה? LOL לאאאאא

כל התיאור הזה היה אמור בעצם להראות שהייתי מתגלגלת ונופלת לחלקים החשוכים של החיים והופכת ולתת-אדם וכו' וכו'. בערך כמו ספיידרמן [או ספיידרDOM אם תרצי] ביום ממש רע. זה קצת דומה לאימו, אבל לא הרבה
אני רעבה. המ.

CitizenErased

New member
איממממו

*מצביעה וצוחקת* טוב נו, זה תואם את המשפט שחברה שלי אמרה היום בעקבות ההכרזה שMCR יחממו אותם.. Muse: saving one emo kid at a time

למעלה