תסבירו לי את לוסט פרופטס, באמא שלכם

• פותח הנושא Runt
  • פורסם בתאריך

sha na na revol

New member
הייתי אומר פאנק...

הארדקור פאנק. אני ממש לא יודע מה הם מגדירים את עצמם כי אני לא מעריץ שלהם, אבל זה צריך להיות יותר חשוב מאיזה תווית הם תופסים. בכל אופן זה מה שאני חשבתי שהם... העניין הוא, שהלהקות מדביקים להם היום את ההגדרה אימו מתנערים ממה, אז זה מוכיח שהם לא. הסיבה שאני חושב שהם לא אימו הייתה כי הם התחילו עוד לפני שכל עץ רענן וארנבון מחייך תחת השמש הפכו להיות מוגדרים כ'אימו'.

sha na na revol

New member
אההה

אני הולך לצרוח מהמילים פוסט גראנג', גראנג' הייתה הגדרת מטריה סתומה מלכתכילה, כמו בריטפופ שאין שום קשר בין הלהקות
...

SainTonix

New member
חח זה לא הגדרות שלי, אני לא יודע מזה אפילו../images/Emo3.gif

בעיניי הם סקרימו, פשוט אימו בצרחות.

lestatgirl

New member
כ"כ ../images/Emo6.gif

You go girl. נו אל תתסכלו עליי ככה הסיבה היחידה שלי לא להשמיד אותם היא כדי שאני אוכל לנעול אותם בחדר לעולמי עד עם ג'סטין הוקינס ולתקוע שם את כל האנשים שאני שונאת.

הכוונה יותר לפאנק-רוק, פאנק-פופ המודרני...

סטייל גרין דיי, מייכמיקל רומנס (האלבום הלפני אחרון...), גודשארלוט וכו'. פחות סקס פיסטולס ופאנק כמו שהומצא.

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifתהרגו אותי אבל לדעתי הם עדיין מעולים../images/Emo2.gif

מבחינתי האלבום הנוכחי מעולה...אני לא מפסיקה לחרוש על הדיסק הזה.. כה..זו דעתי
והקליפים גם יפים..חוץ מרופטופס הזוועתי
:[

lestatgirl

New member
חיחיחי את משעשעת..^_^

וואי מתמטיקה באמת סיוט אה?.. וזה עם ההוא שעומד על גלל זה לא של AFI? והאמת שאני מה מסכימה עם חלק מהדברים שכתבת, וזה גם כי לא ממש טרחתי להסתכל על הסולן של איר טראפיק..

Djerry

New member
אני לא אוהבת את לוסטפרופסט

אבל הסולן של אייר טראפיק סקסי בטירוף אני כבר מתה שהם יוציאו אלבום

לא יודע.

פעם ממש אהבתי אותם, אבל בתכלס אני כבר לא אוהב את הסגנון, הם די מחורבנים. אבל יש להם ליריקס לא רע בכלל.

קצת הסברים. ../images/Emo41.gif../images/Emo160.gif

תגידו מה שתגידו, אבל מבחינת הלהקה "ליברישן טרנסמישן" הוא אלבום פופ. הם עדיין חושבים שהוא פחות טוב מ"סטארט סומטינג". הם התחילו לעבוד כבר על האלבום הרביעי, ומההופעות משתקף סגנון שיותר מזכיר את "דה פייק סאונד אוף פרוגרס". הסינגל הבא עוד לא ידוע, אבל יאן כבר הכריז שהבא יהיה הכי רועש שלהם עד עכשיו, וידבר על הנושא הכי נוגע לליבם : טרור. אני רואה שאת לא ממש מתחברת לסגנון של רופטופס ו-4AM. זה בעצם סגנון כלשהו, רוב האלבום דווקא לא בנוי ממנו אבל חברת התקליטים דוחפת אותם להוציא את זה כסינגל. אני אישית לא מתחבר לרופטופס כמו שאני מתחבר ל-4AM. אבל המוזיקה של לוסטפרופטס היא לא ליברישן טרנסמישן. זה לא מה שהם אוהבים. הם עושים את זה בשביל משהו, לא סגורים עדיין על מה. אבל מה שבטוח שהאלבום הרביעי ישתק כמה אנשים. כפרייב לאלבום, ג'יימי כינה אותו "מטאלקור". נותר רק לחכות. אגב, לא יהיה מהאלבום האחרון סינגל, אך יכול להיות ש-Everyday Combat יצא כסינגל אינטרנטי. זה אגב השיר הכי כבד באלבום. המייספייס של לוסטפרופטס השתנה, ושימו לב שיש שם רק שירים כבדים יותר. זה אומר שלוסטפרופטס לא נלהבים לפרסם את 4AM. סליחה על החפירה.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif

אפילו בהופעה הכי התלהבו מהשירים הכבדים יותר.. אני עדיין לי מאמינה שלא היה את וואיק אפ!!! אבל כל פעם שהיה איזה שיר כבד יותר מהאלבום הראשון או השני ממש כולם התלהבו והיו מלא פוגואים למטה ואפילו באחד השירים מהדיסק הראשון איאן כלכך התלהב שהוא הכריח את כל מי שהיה למטה בעמידה שיעשו מעגל פוגו עעעעעעעענק! וגם בלאסט טריין הום שהוא אמר לכל האולם לעשות גל ואז התחיל השיר והוא הכריח את כולם לקפוץ ורואים שמהשירים מהאלבום האחרון הוא פחות הלתלהב ורק עמד ושר אותם.. כל השאר הישנים [שאולי אפילו היו יותר ישנים מאשר מהדיסק האחרון] הוא ממש השתולל והתלהב.

למעלה