תסבירו לי את לוסט פרופטס, באמא שלכם

• פותח הנושא Runt
  • פורסם בתאריך

Runt

New member
למה הם עושים את זה בתור להקה?

מסכימים להקליט או לפרסם משהו שכ"כ רחוק מהכיוון שהם רוצים לבטא?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif זה לא בדיוק ככה..

לא כל להקה עושה מה שבא לה.. לפעמים חותמים על חוזה ופשוט אי אפשר לבטל אותו כי זה סתם הפסד של הרבה כסף.. אני לא יודעת מה בדיוק הייתה הכוונה שלהם בצעד הזה שהם עשו :\ אולי הם ניסו לעשות משהו עדכני יותר כדי להתפרסם יותר [למרות שהם כבר היו להקה ממש ממש טובה והכרתי אותם הרבה לפני זה] כדי שבדיסק הבא יהיו להם עדיין מעריצים שהם עושים את החומר שהם באמת אוהבים.. ובגלל זה הם עוד בסיבובי הופעות קטנים ואחרונים של הדיסק הזה אבל כבר ממש אוטוטו מוציאים דיסק חדש.

ולמה אלבום חדש כך כך מהר ? הסבר.

כי הם לא מרוצים מליברישן טרנסמישן, חד וחלק.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif ../images/Emo45.gif

איכשהו זה מה שניסיתי להגיד רק שחפרתי יותר מידי XD נוו הליבריישן נתן להם פרסום ועכשיו מהר מאוד הם יוציאו משהו שהם באמת אוהבים

Runt

New member
מצחיק,

כי אני בכלל לא הבנתי מה שווה התגובה שלך.

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gifאמ.כדי לנסות להבין מה הצורך העז הזה

לבקר כל הזמן? חוץ מזה, דיי נמאס מויכוחי אימו-שמימו. הכל אותו דבר בעצם, מוזיקה. וכל אחד מפרש אותה באופן שונה , כך שחבל על הויכוח;;

Runt

New member
ויכוח?

כתבתי הודעה עם הדיעה שלי בה במטרה שמישהו יסביר לי משהו, ושאולי אפילו יתפתח פה דיון. אם יש לך בעיה עם הדיון הזה פשוט אל תשתתפי בו, אני לא מבינה מה הטעם בלכתוב הודעות ריקניות. ונראה שבכלל לא הבנת למה אני מתכוונת כי הדיון הוא בכלל לא על המוזיקה של הלהקה אלא על כל מה שסביב לה.

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gifהתכוונתי לויכוח על ג"ש..

כן, כתבת את דעתך אבל יש דרך להעביר דברים \= ומצטערת, לא קראתי את כל השרשור וגם לא שמתי לב שהתכוונת לתדמית. זה פשוט לא היה ברור כ"כ, לדעתי זה סתם גרם לויכוחים מיותרים. Peace.

sha na na revol

New member
אם כבר,

אז זו לא היא שהתחילה לדבר על ג"ש...
ואני אישית די אוהב אותם, אבל ההתנפלות על כל-אחד כבר הפכה למעיקה. פשוט... תחיו עם זה.
כולכם.

GaIi4697

New member
אם זה היה וויכוח זה כבר היה נמחק

זה עדיין בגדר דיון

M a a y a n K

New member
../images/Emo4.gif

למה כל דיון תמיד הופך איכשהו לריב? (ראה תגובות מעליי) ואם כבר מדברים על זה, מישהו מוכן להסביר מה קרה עם המצעד? קראתי תגובות באוף הישן והבנתי שהשרשור נמחק...מה קרה שם?

CitizenErased

New member
כל דבר יהפוך לויכוח כי..

אנשים יורדים על הטעם אחד של השני במקום רק להביע את דעתם או שאנשים חושבים שיורדים על הטעם שלהם ולא מבינים שבעצם האחרים רק מביעים את דעתם וצריך לזכור כאן שהערוץ מראה *בעיקר* רוק ורוק לבד זה כבר ז'אנר רחב כך שברור שלרוב הצופים בערוץ יהיה טעם לפחות קצת שונה אחד מהשני ככה שתמיד אנשים לא יסכימו. וטעם זה טעם וככה זה. אנערף, כל עוד כולם מסכימים שג'ינג'ר בלוק שולט אז לא איכפת לי

M a a y a n K

New member
ברור

אפשר לראות בבירור שהטעם של כל אחד פה הוא שונה, אבל להינס לויכוחים האלה זה פשוט מיותר... וג'ינג'ר בלוק אכן שולט! הראיון עם MCR מתעלה על כל דבר שהוא אי פעם עשה לדעתי (אפילו על טום יורק!) ויבוא היום שמישהו יסביר מה קרה עם המצעד? או שלא מדברים על זה פשוט?

sapir lee

New member
ממ מה שאני זוכרת

הרבה התלוננו שהמצעד כולל שירים שיצאו לאחרונה, ובכלל לא מתאים לו להיקרא "מצעד כל הזמנים"...

Rose131

New member
../images/Emo45.gif

ועוד תלונות על התוכן של המצעד וכמה שהוא לא משקף את הערוץ וכו'. אז הוא נמחק. מעיין- אם את רוצה את הרשימה שלחי מסר ואני אשלח לך את המצעד כשאחזור מסבא וסבתא

Sweet Calamity

New member
WEWEWEWEW.../images/Emo115.gif

לא.זוהי לא קריאת WEEE מר[ו]גשת זה ואו של אזהרה. חח חמודה, לפני שאת כותבת משהו על להקה מסויימת, תבדקי שאת לא מתבלבלת עם להקה אחרת. כי אני לא אתייחס למה שמאתר על LP, אמרו פה מספיק. אבל איך שדיברת על AFI בלי לדעת שזה הם ובלי לנסות להיות חכמה ולהבדיל בין שתי להקות שונות לגמרי, פשוט הצחקת אותי. אני לא נעלבת או משהו, אבל חשבת למה הסולן עלה על הגג והזכיר לך את היטלר?ניסית למצוא לזה הסברים? ההסבר הוא שהבמאי אמר לסולן [ומעכשיו נפנה לחתול בשמו, דייבי.] לעשות תנועות של דיקטטור. לא חשבת אבל "האם יש מסר בדבר?" או מעבר לזה, "האם הגיטריסט הבלונדיני המכוער וה"היטלר" שלנו הם אותו בנאדם?" לכילכי תחזרי להיות מאגניבה ולעשן סמים, למרות שאני בטוחה שאת לא באמת עושה את זה, רק אמרת בשביל הפוזה. ורק שתדעי, שלעלות לגג ולשאוף אוויר צח הרבהיותר טוב מלעשן סמים

milkofamnesia

New member
naaaa...

אני מעדיף לקחת סמים we just sit here in our hazy bubble with our quarters and discuss how beautiful gail porter is

למעלה