תסבירו לי....

Action force

New member
תסבירו לי....../images/Emo101.gif

שלום אנשים הייתי רוצה שתסבירו לי את התופעה של בני הנוער בגילאי 14-17 להשתכר עד קלות הנשמה כל יום שישי. תודה יונתן.

תזכיר לי בן כמה אתה?...

לפי מה שזכור לי גם אתה נע בין הגילאים האלו... ואתה לא שותה?

Action force

New member
בן 17.

אני שותה, אך לא באותם כמויות ששתוים בני ה14. ואני לא שותה טקילה... ולא בחוף.... ואני לא בן 14... ולא כל יום שישי.......

Starway

New member
יהונתן..

זה מהשיעמום... אין להם איפה לבלות אז הם משתכרים על החוף...

dolphina

New member
בשביל להנות ממש לא חייבים לשתות

אני בת 17 הולכת לכיוון ה18 שלי בחיים אבל בחיים לא נגעתי בשתייה חריפה וגם לא חשבתי לגעת בגועל נפש המסריח הזה מי שנוגע בחרא הזה זה כולה לעשות רושם במיוחד בגיל 14-17 אמרו לכם זה לא חוקי ישר קפצתם על החרא הזה תתביישו לכם ותאמינו לי אפשר להנות הרבהההההה יותר בלי כל החרא הזה זה הורג ועושה תאונות דרכים דולפי

Starway

New member
צר לי לקטע אבל...

באמת סוף סוף יש בפורום שירשור מעניין ..... אבל אני חייב לקטע אותו.. ולפנות לדולפי... את בת 18 עוד מעט וככה את מתנהגת????? הייתי בטוח שאת ילדה בת 13... את ממש מתנהגת כמו ילדה מטומטמת... אבל חשבתי שזה בגלל שאת עדיין קטנה... אבל לא!!!!! זה בגלל .... אני מקווה שתיתבגרי בקרוב... ותיתנהגי בהתאם לגילך... נ.ב מי שלא מבין על מה אני מקשקש אז שיראה את ההודעות הקודמות של דולפי...

dolphina

New member
הנה מישהו שמנסה לייבש אותי:)

בוא נראה אם ההודעות שלי ילדותיות אני לא רוצה להגיד מה שאר ההודעות:) אני מטומטמת????? אמממממ יכול להיות שאני מטומטמת אבל לא ילדה תאמין לי כשאני לא רוצה אני ממש לא ילדותית אבל טוב שהבעת דעה זה חשוב להביע דעה:) אממממממ אני לא מכירה אותך ואין לי מושג מי אתה ואתה לא מכיר אותי ואין לך מושג מי אבל אם אתה אומר שההודעות שלי מטומטמות סבבה זכותך ועל להתנהג בהתאם לגיל שלי על זה אני אחליט מתי שאני ארצה:) אני מתנהגת בהתאם לגיל שלי מתי שבא לי ואתה הרי לא מכיר אותי אין לך מושג אם אני ילדותית או לא:) בתודה על דעותיך הביקורתיות דולפי:) אגב מי שלא מתנהג קצת בילדותיות בחיים שלו ומתנהג כמו איזה מבוגר בן זונה סובל בחיו:)

Action force

New member
תגובות והבהרות

שירן: כן, אמנם אני שותה. אבל: אינני שותה בכמות שהילדים בני 14 שותים... ואני לא שותה עד קלות הנשמה... ואני לא שותה כל יום שישי... ואני לא שותה את המשקאות שילדים בני 14 שותים... כפיר: שמי הוא יונתן, ולא יהונתן! תודה! ויש דברים אחרים לעשות, בכדי להפיג את השיעמום!

Starway

New member
לדולפי...

אני באמת שמח שהגבת כמו שהגבת.... זה די עודד אותי.. אני מרגיש שיש עם מי לדבר... את בהחלט צודקת שאם אני אשפוט את ההודעות שלך על פי העקומה אז הן ההודעות הכי חכמות וקשורות בעולם... אבל אני שופט את ההודעות על פי המדד של איך הודעות בפורום צריכות להיות... אני באמת לא מכיר אותך וכל מה שאמרתי נבע מהרושם שקיבלתי עלייך דרך ההודעות שרשמת.. זכותך להתנהג איך שאת רוצה... אבל אני יכול רק להמליץ לך להתנהג בהתאם לגילך כי אז תיראי לסובבים אותך הרבה יותר מעניינת... אני בכלל שלחתי לך הודעה בקשר להודעות שרשמת כי את מבוגרת ויש עם מי לדבר.. בניגוד לכמה ילדים שרושמים בפורום שכשמעירים להם , מתפתח שירשיור חדש רק של ירידות... אז קחי/ או לא לצומת ליבך... אני ממליץ לקחת..

dolphina

New member
אוקיי....

הסובבים אותי רואים את שני הצדדים שלי את הילדותי ואת הבוגר:) ככה שאני חושבת שאני די מעניינת אותם כי אם לא הם לא היו מסתובבים איתי בני אדם שמכירים אותי יודעים שאני יודעת לפתוח תפה ולזרוק שטויות או לפתוח תפה ולהגיד דברים קשורים ולא ילדותים כאן אני רשומת שטויות כי אני מגיבה לשטויות מה רצית שאני אכנס איתם לפילוסופיה ?!!? הם בקושי מבינים את עצמם:) ואני לא ארד עליך כי אתה רק אמרת לי מטומטת וילדותית זה לא שווה לריב על זה:)(פעם הבאה מטומטמת כזאתא ני פוגשת אותך למטה ברחוב תזהר ממני:)) ביי דולפי:) אגב אני יודעת שדיברת על ההודעות המטומטמות שלי

Starway

New member
מצטער יונתן...

פשוט כבר שנתיים שאני קורא לך יהונתן..... קשה לי להפסיק!!!!!!!!! זה גם הרבה יותר מגניב......

שואקה

New member
תסלח לי יונתן יקירי../images/Emo88.gif

אם אינני טועה גם אתה מרבה בשתייה חריפה. אני לא אתפלצף ואומר שאני קדושה כי אני לא כזו .גם אני שותה כשאני יוצאת לבלות וזה מבחינתי חלק מהבילוי. תאמינו לי שאני נהנית בכל פעם שאני יוצאת בין אם אני שותה ובין אם לאו. יונתן אל תתיימר להיות צדיק כי אתה לא. אתה יפה מאוד שותה כשבא לך וזוהי תופעה שכוללת גם אותך. להסביר אותה אני לא יכולה ואני חושבת שגם אתה לא (הרי שאתה חלק ממנה). "אני לא שותה כמו שילדים בני 14 שותים..." נכון -אתה שותה כמו שילד בן 17 שותה. לא יותר טוב . זה לא ממש משנה מה אתה שותה בין אם זה שוט או כוס בירה או בקבוק טקילה!!! זה לא משנה את העובדה שאתה שותה ואתה חלק מהתופעה.

numerw

New member
../images/Emo88.gif כפיר ודולפי...

מה זה להתנהג לפי הגיל שלה? כל אחד עושה מה שהוא חושב לנכון לעשות.. אם היא לא רוצה לשתות והיא חושבת שזה מסריח זה זכותה. אם אתה רוצה לשתות ואתה יכול לדאוג לעצמך סבבה יש אנשים שלא יודעים לשתות וסתם עושים שטויות אני שותה אם אני רוצה ושולט בזה ודואג לעצמי וכל הבני 14,13 שמציפים את החוף והגרין ומשתכרים זה סתם אידיוטי.

dolphina

New member
תודה על העזרה אבל....

הוא התכוון להודעות שלי לא לשתייה שלי:)

למעלה