תסבירו לי....

dolphina

New member
עכשיו קלטתי תשטויות של אמיר

אני פוזה???????? חהההההה אה היחיד ששולח תמונות שלך ועושה פוזות לא אני:) ואני לא משחקת אותה כל מה שאמרתי היה נכון לא מעירה לאף אחד רק אומרת את דעתי זה הרי מה שעושים בפורום לא??????? אל תדאג אני אסע באחד הימים אחרי שאתה תסע:) מה קרה פגעתי קצת בציפור הנפש שלך אז אתה ישר תוקף?!?!?!?!:)

הי הי הי שירן.. הגזמת...

ץראי.. אני גם לא אוהבת את התופעות שיש לנו באילת.. כל הפרחות והערסים שמשחקים אותה שומעים רוק.. אבל מצד שני. בואי נחשוב.. היא שמעה בריטני איכס... סבבה לה.. היא אהבה את זה? את לא אוהבת את זה... ולכם את לא שומעת.. ונגיד אסתר החליטה להשתנות ופתוח את הראש לרעיונות חדשים של מוזיקה כמו רוק.. זה מצויין את לא חושבת? אולי ככה הנוער באילת שאני מציינת וחוזרת שוב ושוב כל כך מסריח מטומטם אידיוטי ומגעיל ליאת החיים... ישתנה לשם שינוי? אולי לשם שינוי.. אם בא לי לבוא עם שטיח על עצמי לבית ספר אני אבוא ואף אחד לא יאגיד לי כלום.. את מבינה אם אני הייתי מסתובבת עם שטיח עלי בשנקין.. לא היו אומרים לי כלום.. אבל זה כבר שיחה אחרת.. ורוד.. כן.. צבע בהחלט לא משהו..אבל.. שוב.. יום אחד טל בלי לשים לב בכלל.. לבשה מכנס שחור מתרחב.. ובטעות החולצה שלה הייתה שחורה והיא גם הייתה קרועה.. את יודעת מה הנוער המטומטם אמר?.. "איכס פריקית!! רוק!! איכס.. רעש !! חברים עם ראסטות לכלוך!!!" זה כל כך טיפשי... בזין שלי!@! אני אלבש מה שאני רוצה!! ואני לא בלאקרית. ואני לא פריקית ואני לא כלום. אני טל. ששומעת את המוזיקה הזאת מגיל מאוד צעיר בכלל השפעה של האחים שלה! זאת אני.. אז אסתר מתלבשת ורוד. וזה לא עושה אותה פרחה..למרות שלנו "הפריקים.." יש הכללות משלנו... בסך הכל.. עירבבתי כאן מלא נושאי שיחה.. ואו אני כזאת:)) לא קשורה .. טוב.. בכל מקרה.. התגובה שלך הייתה ממש לא בסדר לדעתי.. אחלה... וונאבי. ורוד.. בריטני ספירסלשעבר.. לשעבר! הכל עבר.. עכשיו היא "אחת משלנו" את לא חושבת שזה טוב? וחוץ מזה!!!!!!! את מסתכלת על עצמיך לפעמים איך שאת מתלבשת? ואת האמת וכל האמת.. לי אין בעיה עם זה.. אני חוהל עליך.. אבל עדיין שירן.. תסתכלי על עצמיך.. אחר כך תחשבי פעמיים אם מותר לך בכלל להגיד דברים כאלה לאחרים..

אחלה הרצאה...

תודה שהסברת לי על תופעות החברה.. אני באמת מעריכה.. אמרתי שניסחפתי והכנסתי יותר מדי רגש... ולכן תשכחו ממה שאמרתי.. אם לא בא לכם ואתם פותחים דיון על התגובה של-As you wish

זה היה ללירן, ושירן

אף אחד פה לא אמר עלייך כלום תשימי לב איך את מתעצבנת על זה שאמרתי שאתם מדברים לא במקום בפורום זה אומר משהו עלייך את נכנסת פה לפרטים אישים וחבל.....

ותתפלאי, אנשים משתנים ו..

פריקית? אף פעם לא אמרתי שאני כזאת אני גם ממש לא מתיימרת להיות כזאת אני עושה , לובשת ושומעת מה שטוב לי ההערה על השתייה לא נגעה אלייך בכלל היא נגעה להרבה בנות ואני לא נקטתי באף שם! כל אחת שהתגיב על זה לגבי עצמה אז משום מה כנראה יודעת שהיא כזאת, ושוב אני לא אומרת שמות. שירן אני כל כך לא רוצה להכנס לקווים אישים איתך, כי זה באמת באמת באמת לא המטרה של הפורום הזה

פסים אישיים?..צודקת.

טוב תראי אולי לא הייתי צריכה להיכנס לפסים אישיים כאן בפורום... אני מצטערת...הגזמתי... אבל אני עדיין חושבת ככה...

אני עוצרת את עצמי מל..

מלכתוב פה דברים אישים! זה מה שאת חושבת? סבבה,את יכולה שיהיה לך את הדעות שלך עליי בדיוק כמו שלי יש דעות מאוד נחרצות לגבייך אני פשוט יודעת לשמור אותם ואם כבר להוציא אותם אז במקומות יותר ראויים

שואקה

New member
לפחות מישהי מבינכן החכימה לעשות

הבנו שיש כאן בעיה איתכן אז לפחות אסתר הורידה את זה מעל לגבי הפורום. תודה אסתר מותק.

מה את צוחקת? בשבילך..

אפילו הייתי יושבת בשרותים של הגרין ביץ´ לשמור שלא יכנסו לך חחחחח או שפשוט שמה עיין על אנשים חשודים בסביבה

Starway

New member
לפי דעתי...

גם לילדים בני 14 ו15 מותר לשתות בגרין... כל מי שאמר שאסור לתת להם להיכנס לשם.. אמר זאת רק בגלל שהם מפריעים ומעצבנים אותו... ולא בגלל חששם הכבד שמא אותם ילדים יקבל הרעלת כבד.... נ.ב את ההודעה הזאת רשמתי כניסיון נואש להחזיר את חברי הפורום לדיון שיונתן רשם.. ולהפסיק את קרב החתולות שנפתח במקום.... כי די נמאס וכולם יודעים שאסתר צודקת.....

שואקה

New member
יחי ההבדל הקטן

תסכים איתי כפיר, שיש הבדל בין אם ילד בן 14-15 שותה לבין אם ילד בין 17 שותה. אני לא אומרת שזה פחות חמור אבל זה פשוט נראה אחרת.... אני כשהייתי בת 15 ושתיתי גם השתתטי עכשיו כשאני שותה אני מקפידה לא להשתטות להבדיל מילדה בת 15. וכשאני הייתי בת 15 לא עשיתי את זה בגרין ביץ´ אלא בחוף עם החברים ובקבוק טקילה מסריח. זה לא מכובד ולא יפה שילדים אני חוזרת ילדים ישתו בגרין ביץ´.

Starway

New member
מסכים איתך....

אבל רק חלקית... אני חושב שגם לראות ילדים בני 17 שיכורים בגרין, זה ממש לא מכובד!!! וזה דווקא יוצא לי לראות די הרבה... אני לא מוצא הבדל גדול במיוחד.. נ.ב אני הייתי מעדיף שילדים בני 14 ישתכרו בגרין ולא ליד הים!!!! מכיון שבגרין יש מי שישמור עליהם!!! הרבה פעמים יצא שהמנהל שלח הביתה ילדות שיכורות... (פשוט ככה...) מאשר בים שיש סכנה גדולה... ואין השגחה כלל.. וזה לא שייך ממה משתכרים... טקילה או אפטר שוט זה לא משנה...

למעלה