תסבירו לי....

StagaDish

New member
הייתי רוצה להגיד משהו קטן...

דיי נראה לישאני הולך להפציץ כאן (לא בביקורת.. אלה לדבר בלי לסיים - את מי שזה באמת מעניין אותו.. שיקרא הכל בבקשה.. את מי שלא.. שלא יענה. זה יחסוך לנו שירשורים מיותרים.. באמת...). טוב, דבר ראשון.. זה שירשור שממש הדהים אותי... השתלשלות העניינים.. הריב החריף הזה שנוצר... זה דיי זעזע אותי לראות כאלה התקפות... בכל מקרה.. לנושאנו... בקשר לגילאים.. אני, השתכרתי בפעם הראשונה בגיל 16.. לא לפני בפעם הראשונה.. נהנתי לגמרי. ואף החזרתי בסוף הערב חבר לביתו.. למרות שכרותי.. - חשבתי שאני משהו משהו... ואוו... גם תפסתי ראש וגם שמרתי ראש גבר שכמוני... הזמן עבר.. והגענו ליום שישי האחרון.. שבו ממש התאכזבתי קשות מעצמי חברי היקרים ארגנו שתיה והלכנו לשתות לכבוד סוף יומ הולדתי.. ובהתחלה הכל היה מעולה.. תפסנו ראש והכל... וזהו אח"כ ביקשתי שיביאו עוד שתיה.. והמשכתי לשתות.. למרות השכרות הגבוהה שהייתי בה.. בקיצור.. גמרתי את הערב בהקאות.. התעלפויות.. ואני לא זוכר כמעט שלוש שעות מסופו.. אנשים ראו אותי בטיילת במצב ההוא.. החזירו אותי הביתה כמו מסכן.. לסיכום.. מאד התאכזבתי מעצמי.. ואני בן 17... לא 15 ולא 14.. אני עשיתי שטויות יותר גרועות (אני חושב) מ"הצעירים" מאיתנו.. וביום למחורת.. בזמן שאני מנסה לצאת מהאנג אובר מגעיל ומכאיב... ישבתי והרגשתי כמו ילד קטן שלא יכל לשלוט בעצמו. למרות שהרגיש שהוא משהו מיוחד.. בכל מקרה - אני רוצה להגיד שאני באמת מבוייש מכל מי שראה אותי במצבי בסוף לייל יום שישי... ולהצטער על כך... זה לא היה אמור לקרות... אני לא באמת מביע כאן דעה לגבי הגילאים.. אני פשוט ראיתי את עצמי כנאשם בשיחה הזאת.. ובצדק... במקום להתקדם בשנה ביום שישי.. חזרתי אחורה שתיים תודה על תצומת הלב... תגובות אמשח לקבל בשמחה... ושוב.. כאן אני מאשים את עצמי.. לא אך אחד אחר... ותודה לחברי שדאגו לי להגיע הביתה.. אחרת הייתי מסיים את הלילה על איזה מיתת חוף... בטח ללא הארנק והפלאפון... וחס וחלילה.. מי יודע מה עוד...

סטאגא

חברייך היקרים שדאגו לך להגיע הביתה בשלום עם ארנק ופלאפון אחרי שדאגו לשכר אותך? אחלה חברים יש לך...

StagaDish

New member
שמע.. יש כאן נקודה...

הם אומנם אלו ששיכרו אותי.. אבל אף אחד לא אמר שהאחריות תיהיה עליהם... הם רצו לעשות לי שמח.... ואני הלכתי והגזמתי...

StagaDish

New member
אתה למשל..

לא היית אמור להוסיף את הגאוניות הזו שלך... ביקשתי להמנע מזה.. לא? לא ראיתי הודעות מועילות ממך עד עכשיו...

כמה דברים שיושבים לי על הלב!

לגבי המריבה של אסתי (אחותי היקרה שתחיה) ושירן אזולאי, רק דבר אחד אני לא מתכוונת להיות באממע אז ששניכן לא תערבו אותי בזה בבקשה! לגבי גיל הברנש המקסים שהשתכר לנו יום שישי, רק דבר אחד: אל תרגיש עם זה זה רע ואל תיתן לאף אחד לשפוט אותך חוץ מעצמך. ובלי שום קשר למי אשם בזה שהייתה שיכור. החברים שלך תמיד יהיהו לצידך וידאגו לך וזה העיניין פה!!!

בחזרה לנושא...

אני התחלתי לשתות בגיל "מאוחר" יחסית וגם אז, לא יצא לי להישתכר עד אובדן זיכרון או הקאה. אני לא מתחסד אבל אני דוגמא לאדם ששותה במידה, לא בשביל ה"חברה", אלא כדי לפרוק מתחים. אני לא מבין אתכם ה"מבוגרים"שיורדים על הקטנים, הרי גם אתם הייתם ככה, הם כולה מנסים לחכות אותנו! ומה איתנו? הרי לנו ע"פ החוק אסור לשתות! זה עוצר מישהו? אבל אנחנו מחקים את הגדולים! ואני גם לא מבין את ה"קטנטנים"- מה לעזאזל הם חושבים לעצמם- "התחלתי לשתות בגלל שברון לב" (או משהו כזה- מתוך הכתבה בערב ערב) לי יש אח בן 12, אם יום אחד אני אראה אותו מסתובב שיכור בעיר אני מפוצץ אותו במכות, שלא יחשוב לשתות שוב! הפיתרון היחיד להוציא את בני הנוער מהמצב הוא ליצור להם תעסוקה! אני שואל: איפה המועצה? למה לא חושבים לפתוח מועדון בסגנון המונלייט, משהו, משהו שימשוך את בני הנוער בעיר. אני מקווה שמישהו בעל סמכות ואמביציה יקרא את ההודה ויתחיל לפעול בנושא

שואקה

New member
מונלייט???

ליצור תעסוקה לבני הנוער בעיר הזאת זה בערך הדבר הכי לא קל שיש. מועדון המונלייט שהיה פתוח לבני נוער פעל בערך חודש יפה ואחרי החודש ...נמאס. זה בערך מה שקורה פה לנוער ,נותנים להם משהו והם זורקים אותו וזה בסדר. כי דברים נמאסים. להבדיל ממועדון לנוער שפועל נומר כל יום שישי, מועצת נוער מארגנת אירועים (מסיבות) לפחות שלוש פעמים בשנה וגם אז אנחנו צריכים לסחוב ת´אנשים מהאוזן כדי שיגיעו. אז תעשו לי טובה....הנוער נותנים לו אבל הוא רוצה תמיד משהו אחר... אחת מהמועצה.

BigEyeGuy

New member
אני מצטער אדוני

אני יתחיל להיות יותר "יעיל" בהודעות פאק איט בחור, אז שתית והשתכרת אתה לא צריך להיות כמו ילד קטן שעלה על סקייטבורד נפל ומאז הוא לא נוסע על סקיטבורד (דימוי קצת מפגר אבל אין ברירה) תנסה להנות מהשתיה במינונים שונים ואולי דברים קצת יותר איכותיים peace out

שתיה.........!!

חרא איכסה מגעיל וטיפשי מי ששותה את זה אלכוהול כמובן טוב זה המ שרציתם לשמוע עכשיו תפסיקו לדון בזה

חיחי יונתן מצחיקון

סתם ניחוש פרוע החלטת לשאול בגלל שאתה בהלם ממה שקרה יום שישי<? חיחי עזוב אותך אחי הם לא השתכרו הם תמיד ככה אל תקח קשה..שטויות

למעלה