תסבירו לי....

שואקה

New member
ברור שזה לא משנה

ואם היית קורא את ההודעה שכתבתי היית מבין שאני מסכימה איתך .ואתה צודק. ההבדל לא משמעותי .אבל בכל זאת אני נזכרת בזה שאני בתור ילדה בת 15(לא שזה כזה רחוק) בחיים לא העזתי לבוא לגרין ביץ ולהזמין אלכוהול. לזה התכוונתי.האחריות של המקום עמצו. יפה מאוד שאדון מנהל שולח בנות הביתה אחרי שהוא מגיש להן שתיה חריפה. אז שיעשה חושבים ויקדים תרופה למכה ופשוט לא יגיש בלי ת.ז!!!!!!

Starway

New member
אני חושב ...

שאת כבר שמת לב שהוא ש" שמע בקולך..." ולא מאפשר מכירת אלכוהול לילדים מתחת לגיל 18... והעובדה שאנחנו עדיין מקבלים היא רק בגלל שאנחנו מוכרים במקום... אז שהיה בכיף לכולם.. עם או בלי האלכוהול....

BigEyeGuy

New member
לדעתי אתם צריכות

לתרגם את הכעס הזה לפעולות בוא נגיד..... אמממממממ התאבקות בוץ ברחבה של ביה"ס בגין עם חוטיני

dolphina

New member
זה לא קשור לגיל!!!!!!!!!!

להשתכר לא משנה בן כמה אתה זה רע!!!!!!!!! אם אתה בן 17 אתה באמת חושב שלא תשתכר בגלל שאתה גדול ב3 שנים מאחר????? שטויות במיץ עגבניות לא משנה בן כמה אתה להשתכר זה רע זה מוריד ולא משנה בן כמה אתה אין לך שליטה ברגע שאתה שיכור אין לך שליטה!!!!!!! אין לך שליטה על החושים המוח עובד לאט הדם זורם מהר ודופק תלב וזה רע אחרי כמה שנים של השתכרויות זה דופק לך תכבד אלכוהול תמיד היה רע ואני מבינה שאם היו מוציאים אותו מהחוק המצב היה יותר גרוע זה למה השאירו אותו בחוק אלכוהול זה סם אין לך שליטה עליו אחרי תקופה מסויימת אתה יכול להתמכר אליו כמו שאתה יכול להתמכר לכל סוג של סם ושוב פעם אני אחזור על עצמי לא משנה מי שותה הגוף אולי יקבל את האלכוהול קצת שונה מגוף לגוף אבל בכל זאת גם אם תרגישו שליטה מלאה זה ממש שטויות אין לכם שליטה כשאתם באלכוהול כמו כשאתם בלי אלכוהול אפילו אם שתיתם רק כוסית אחת אני גרה בארה"ב וראיתי הרבה מקרים של חברה בבית ספר שלי שיצאו ממסיבה שיכורים ונהרגו במקום עשו טובה אל תגעו בזה וגם אם אתם לא פוגעים בעצמכם למה לפגוע באחרים כמו במישפוחה ובחברים או אפילו באנשים שאתם לא מכירים הרי מתחת השפעת אלכוהול אתם מסוגלים לעשות כל דבר וזה לא קשור לאופי הבן אדם בכלללללללללללללל יאללה דיברתי יותר מידי ביייייייי דולפי:)

תפסיקו לזבל את השכל כבר!

מה לא נימאס לכם לשחק אותה צדיקים!!! יאאלה שיגעתם אותי בקשר לשתיבה מחורבנת הזאת שכל אחד יעשה מה בראש שלו וזהו ההשלכות בסוף ייפלו על אותו אדם מה איכפת לכם מה פתאום הפכתם להיות צבת הצלה יאללה כבר עליתם לי על העצבים לא נימאס שעה על אותו דיון מסריח שאף אחד לא מסכים אחד עם השני יאאלההה אתם כל היום מעירים לי להפסיק לריב ססבבה אני אומר לכ ומעירה לכם להפסיק לדבר על זה כי שיגעתם אותי כבר!! לעזאזל איתכם!!!

RoMik

New member
למה בכעס?

תראי אני באמת לא מכירה אותך אבל אפשר לראות בהודעות שלך שאת כועסת למה? תראי זה פורום ויש הבדל בן הבקשה שלך להפסיק לדבר על נושא שלדעתי ולדעת עוד אנשים כאן בפורום הוא רלוונטי ורציני ודי מעניין ( שתיה בקרב בני נוער) כי זה משהו שהוא קורה כאן ועכשיו בעיר שלנו ולזה יועד הפורום הזה יותר מהודעות של הי בויי..או ריבים. את צריכה להבין שאנשים לא תמיד צריכים לדעת מה קורה בנך לבין חברות אחרות שלך או אויבות או מה שבא לך! ובגלל זה הם מבקשים ממך להפסיק אני לא באה להעביר עלייך ביקורת כי שוב אני לא מכירה אותך ואת האמת בלי להעליב לפי איך שאת מגיבה לכמה אנשים פה אני גם לא כל כך בטוחה שאני רוצה. פשוט קחי את הדברים בדרך אחרת אף אחד פה לא בא "לרדת עלייך" או להטיף לך מוסר כי הרי בסופו של דבר כול אחד ינהג לפי השיקולים שלו קחי את זה כעצה אישית ממני אלייך תמתני את העצבים שלך תראי שיהיה לך יותר טוב בחיים :) רומי

RoMik

New member
דניאלה את מוזמנת לקרא את התגובה שלי

היא די נוגעת אלייך..

Starway

New member
רומיק...

רק בזכותך גם אני רשמתי הודעה לדניאלה בקשר לתגובות שלה... (קצת לפניך.. אבל מי שם לב...) אז תרשה לי להפנות אותה גם להודעה שאני רשמתי... נמצאת בשירשור של המקרה של רועי...

RoMik

New member
סורי.. באמת לא שמתי לב ../images/Emo9.gif

אבל זה רק מדגיש את חשיבות העניין :) אני ישתדל לא לחזור על אנשים שוב ..

noam orr

New member
שתייה../images/Emo66.gif

כשאני יוצא בערב שישי ואני נכנס לגרין ביץ´ כדי לשתות אני רואה ילדים שהמקסימום שאני אתן להם הוא 15 שותים על הבר כמו גדולים. בתור אחד שגם נהנה מהטיפה המרה, אני יכול להעיד שבגילי(17) זה לא מזיק לשתות מדי פעם, וזה אף יכול להיות רעיון טוב לנקות את הראש. אך כשאני ילדים בני 15 ,ואף קטנים מהם , שותים הם עושים זאת מסיבה אחת, כדי להידמות לגדולים. אז לפי דעתי צריכים להגביל מקומות כמו הגרין ביץ´ ,הפאפיה, אנפלג ושאר אלו בהגבלת גיל מ15-16. ולכל המצטדקים למיניהם, כל עוד שותים במבוקר ולא שותים על מנת להתעלף, אין שום דבר רע בזה נועם

שואקה

New member
יאללה יאללה!!!

אפשר לחשוב שבגיל 15 לא השתכרת. אומנם זה לא היה בגרין ביץ´, אבל זה היה. בהחלט צריך להתחיל להעיף משם את הקטנים.......

noam orr

New member
מה כל הרעש

מה כל הרעש משתייה? תפסיקו כבר להתערב אחד לשני בחיים ולרדת לפסים אישיים! כל אחד שיעשה מה שבראש שלו ושואקה, ידידתי בגיל 15 אולי שתיתי פעמיים בשנה......... נועם

שלום לך נועם. ברוך הבא ../images/Emo39.gif

ברוך הבא לפורום שלנו. רק פעם הבא, בגלל שיש על זה כבר דיון, נסה לשרשר (להוסיף את ההודעה הזו) כתגובה לאחת ההודעות בדיון ולא לפתוח חדשה. ושוב, ברוך הבא. מרקו וזהו!!!

למעלה