תסבירו לי....

BigEyeGuy

New member
הדבר שאני הכי שונא זה

הכללות מאייייייייייפה קבעת שכולם שותוים בשביל דאווין אני אישית לא מפריז בשתיה (אולי חצה פעם אחת במסיבת 18 של רוני פילו) ואני לא חושב שאלכוהל זה דבר כל כך נורא כמו שאת מתארת אותו מה שאני כן חושב זה ש ילדים בני 14 לא צריכים לשתות כי הם לא יודעים איך לשלוט על עצמם ועוד לא הגיעו לגיל (שאפשר להתחיל) לדעתי האמת זה תלוי באופי של הבן אדם לא משנה בן כמה הוא

Action force

New member
אתה בטוח?

קודם כל, אני לא הבנתי מהנ"ל שמישהוא הכלל. אתה בטוח שזה תלוי באופי של הבן אדם? אם כך, תסביר לי את כמות המשתכרים בגילאים הללו...

לפי דעתי...

אני כן רואה המון פוסטמות בנות ארבע עשרה שיכורות בימי שישי אבל אני לא אומרת שכל בנות ה-14 הן כאלה... אני יודעת על ומכירה נוער איכות שלא עושה את הפוזות הכל כך לא מרשימות האלה בימי שישי ובימי יציאה בכלל...... אבל אני רק רוצה לומר לבנות האלה שכן משתכרות על פעם שהם יוצאות ואני מאמינה שכל אחת ואחת מהן שתקרא את זה תדע ישר שאני מתכוונת אלייה- שזה ממש ממש ממש ממש ממש מכוער! אתם לוידעות עד כמה.... אתם חושבות שזה מרשים מישהו שאתם נמרחות על בנים ככה כשאתן "שיכורות".... או כשאן צורחות בגרין ביץ´ וקפצות כמו פוסטמות?! אז אם אתם לויודעות את התשובה לשאלה הנ"ל אני יענה לכן! זה ממממממששששששששש לא מרשים! זה אפילו מגעיל..... אני מבטיחה לכן שאתם מורידות הרבה מהערך שלכן כשאתן עושות את זה.... אני מצטערת שההודעה שלי מדברת פה רק אל הבנות- הם פשוט הצד שהמצב הזה יותר חמוד אצלו- הרבה יותר

צודקת

זה דוגטור נדפק לי השם אנא אערף... אקיצר אני חושב שמי שרוצה לשתות שישתה , אם הבן אדם חושב שהוא שולט על עצמו ואם זה כיף לו שישתה עד שיתפוצץ לו השכל למרות שאני ממש לא סובל לראות ילדים קטנים שיכורים זה ממש עצוב , פעם ראשונה ששתיתי הייתי בן 15 ונגמרתי לא יכלתי לזוז פשוט שכבתי על החול כמו מת , בפעמים הראשונות זה הכי כיף כי זה משפיע הכי חזק... לרוויה..

Action force

New member
אבל...

אבל מה עם הגבול של הטעם הטוב? למה לשתות עד קלות הנשמה? למה להיות במצב שאתה לא שולט בעצמך בגרוש?!

BigEyeGuy

New member
...

יש כאלה שאוהבים את זה אני לא, ועוד לא הגעתי למצב כזה

יונתן יקירי, אתה צודק

ומה זאת אומרת חברים טובים ואתה מסודר????.. זה מזה שטויות, כי אתם חושבים של- "חברים הטובים" יש כוח לזה... אני מדברת איתך על בנות שכככלללל יום שישי משתכרות ומתנהגות כמו מטומטמות , אני בטוח שלחברות הטובות שלהן נמאס מלשמור עליהן.... וזה רק במקרה שגם הן לא שיכורות כמו לוידעת מה

חמודל´ה....................

אסתר את מדברת בנימה של בוגרת ואל תשפטי אף בן אדם בבקשה ואם יש את הבנות שעושות את זה ימידי פעם אולי זה סתם להשתחרר ולו דווקא ביגלל הפוזות, ועוד דבר על הבנים, כניראה שבמקרה הזה את באמת רואה מה שאת רוצה ליראות כי אם יש את אלה שכן נמרחות על הבנים תהיי בטוחה שזה לא מהסביבה הקורבה שלי למרות שאני כבר הבנתי שכן התכוונת אלינו, ועוד משהו, אנחנו לא שותות הרבה וזה היה חד פעמי, ותאמת, הפעמם זו היתה סתם טעות שלא נחזור עליה כניראה אף פעם יותר כי באמת הגזמנו.. וחוץ מזה בין החבורה שלנו יש את אלה שלא שותות. אבל לא ביקשתי ביקרות ותנסי להמנע מהערות האלה שממש ממש ממש לא במקום אם יש לך משהו להגיד לנו זה גם יכול להיות בפרטי למרות שעדיף ביכלל לא כי לא כל כך איכפת לי מה את חושבת על זה, זה החיים שלנו ונעשה מה שבראש

אסתר-100% פוזות!../images/Emo18.gif

תראי אסתר שאני אזכיר לך לפני שנה+ איזה שירים היית מורידה מהאינטרנט...? אההממממ...בריטני ספירס ...ואל תגידי לי שלא.. כי באותה תקופה הכרתי אותך שופנה..אההמממ צפונית... מה?...אם מי הסתובבת?..מה? אז אל תזייני לי את השכל..."איכס פופ...!"כי מי שמע עד לפני שנה את פייב?..את! אז פריקית את לא..וונאבי..כן! ולמי כמעט כל הארון ורוד?...מי אמרה שהיא שונאת ורוד?.. אז חמודה...את 100% פ-ו-ז-ה-!

בר שריר

New member
מזה משנה לך..

איזה שירים היא שומעת או איך היא מתלבשת.. היא סך הכל אמרה לך מה היא חושבת על ההיתנהגות שלך.. וסליחה.. אבל לפי דעתי כל אחד יתלבש וישמע מה שבא לו.. ואת לא חייבת להפנים ת´הערות שלה... לפי דעתי היא עושה את זה לטובתך.... להית´...

למען האמת היא לא מעניינת אותי...

רק שהיא חושבת שהיא משהו... היא רק שוכחת מי היא הייתה..וזה מרגיז.. היא לא העירה לי...אני מקבלת ביקורת... אבל יש הרבה מאחורי זה.. אני בעד שתהיה מי שתשמע איזה מוסיקה שאתה רוצה,תתלבש איך שאתה רוצה.. אבל תהיה אתה!!! והיא...אותה גברת בשינוי הדרת..כלומר היא לא השתנתה בגרוש..

בר שריר

New member
לא יודעת...

אני לא מכירה ת´ריב שלכם וזה.. אבל כאילו לפי מה שראיתי.... היא סך הכל העירה לך.. ואת ענית לה שיש לך תיבת מענות ובקשות בתחת שלך... תשמעי אבל זה לא נשמע כאילו את מקבלת ביקורת כ"כ... ואם אתם כל כך לא מסתדרות כנראה שאתם גם לא מסתובבת יחד... אז אין לך שום מושג והקלוש ביותר אם היא השתנתה או לא... טוב זה לא ענייני אז אין לי מה להתערב בעניין אז צ´אוה...

שירן צודקת... אני איתך שירן ../images/Emo66.gif

אסור לה להעיר לשירן אם היא בעצם כאילו גם כזאת כמו המשפט הידוע תסתכם על עצמך אחר כך על אחרים.. (
- מה הקשר?! לא יודע..)

אמרתי כבר שדולפניה היא באמת פוזה?

דולפניה די די לשחק אותה... יטיפשה כול החיים שלך מעירה לאנשים?! סעיייי כבר מכאן ראבק!

חברים וחברות די....

יונתן רצה להתחיל כאן דיון ותראו למה זה הפך....... הבנו שיש בעיה אידיאולוגית בין אסתר לבין שירן. בסדר, הן יפתרו את הבעיות שלהן לבד. הפורום הוא לא מקום שהן יכפישו אחת את השניה. לדעתי שנהין על הכפיאק, אז בכדי לא לפגוע כאן באף אחד, בואו נשמור על רמה נאותה. מרקו וזהו!

למעלה