תערוכת המשחקים בפריז
עדכונים כאן.

עטלפוני

New member
החברים שלי ואני יותר אנשי מורטל קומבט

נכון, אני תמיד שוכח שס"פ5 גם יוצא למחשב. מהמחשב לוואן עדיין לא, בינתיים זה רק הפוך (מהוואן למחשב). אפשר לחבר את המחשב לטלוויזיה ולקנות מתאם לשלטים אבל אז אני שוב חוזר לחוויה הפחות אהובה עלי של משחקים על מחשב :)
&nbsp
נכון, הם מתים על פורטים של sf... בטוח היה sf4 hd ultra או משהו כזה :)

גם רוב החברים שלי הם אנשי מורטאל קומבאט.

למרות שיש לי מספיק חברים שאוהבים סטריט פייטר (וגם הפכתי את אחותי למכורה)
עדיין מורטל קומבאט יותר פופלארי במעגל שלי, עד כדי כך שאני רוצה לקנות את MK10
בעיקר בשביל האנשים שבאים אלי.

זה נכון שזה לא אידיאלי, משחקים על מחשב, אבל אם המחשב שלך יכול להריץ את SF5 והוא כבר בסביבת הסלון ככה שאפשר לשחק עליו אז זה נהדר, אם מימלא המחשב מחובר לטלוזיה.
והשלטים כמובן יעבדו לך.ם.

אפילו נוכל לעשות קרבות בSF5 לעיתים קרובות בגלל הcross play בין הפס4 למחשב. מה שאני יכול להבטיח לך שזה יהיה פורט מדהים. הפורטים של קפקום למחשב מדהימים

עטלפוני

New member
mkx אם/כשתמצא באיזור ה עד 30 דולר, תקנה

זה משחק מאוד כייפי, בעיקר לערב חברים. לא שווה (עבורי) מחיר מלא, אבל בסייל - בהחלט.
&nbsp
פרקתי את המחשב משחקים שלי, יש לי לפטופ חזק יחסית אז נראה מה יהיה...
&nbsp
מעניין איך יעשו קרוס פליי - איזה יוזר אצטרך ? אני יודע שקרוס פלי אקס בוקס/חלונות 10 דורש חשבון live גם למחשב.

בטח תצטרך רק חשבון steam או איזשהו שם משתמש באתר של קפקום

אבל שום דבר שתצטרך לשלם עליו.

גראן טוריסמו ספורט הכורז (מה זה?!?!)

אולי אלוהים הבין מה זה המשחק הזה כי אני לא הבנתי, איפה GT7?

Wild נראה מדהים! סינגל בלעדי לPS4

מהיוצר של ריימן. המשחק שהתחיל את דרכו כמשחק מולטיפלייר, עכשיו הוא משחק סינגל עם עולם פתוח.

גרפיקה מדהימה בעיני. השליטה בחיות פשוט מדהימה, תראו איך אפשר לרכב על הדוב
וגם לשלוט בחיות כמו הארנב, ואפשר גם להשתמש בנחשים!.

תלמדו יוביסופט, ככה עושים עולם פראי במשחקים! לא כמו הבולשיט הזה שעשיתם בFAR CRY החדש.

אני קונה על היום הראשון! ידעתי שהברנש של ריימן לא יאכזב!
פנומנלי פשוט!, מה זו הגרפיקה הזו יא ווארדי.

עטלפוני

New member
נראה יפה סתם לשוטט שם

ת'כלס, אלה משחקים מסקרנים. לא כמו הקקי פיראטים הזה מולטי פלייר לאקס בוקס. גם נראה שיש לו קצב איטי טוב.

אני תמיד אמרתי שאתה גיימר של PS4 בנשמה שלך.

לא בגלל שאני פאנבוי של סוני,אלא פשוט בגלל שזה שקוף שההעדפה שלך נוטה למשחקי סינגל פלייר, שזה דבר שסוני תמיד התמקדה בו ומייק תמיד התמקדה בחוויות מולטי.

גם HALO 5 נחשב כמשחק סינגל חלש מאוד, שהכי כייף לשחק איתו בCO OP עם חברים, לעומת זו המולטיפלייר שלו נחשב אחד המשובחים שיצאו בזמן האחרון, כי זה המוקד של מייק.

כמו אמרת פעם, קונסולה לא עולה יותר מדי כסף, שווה לך בעיני לאור הטעם שלך
לקנות גם פס4 ולהשאיר את הONE כי אתה ממש אוהב את הקינקט וחווית המדיה שלו :)

עטלפוני

New member
נכון, להוציא משחקי "לוח" וקצת titanfall אני לא משחק מולטי

(אה, ושיחקתי לא מעט pvz) הכי קרוב לזה היה יוניטי. זה בעיקר כי אין לי חברים (עם 360/וואן/פס3/פס4), ואני לא אוהב לשחק עם זרים, בטח לא ילדים בני 12 מעצבנים.
גם כשאין לי חיבור רגשי מסיפור, זה פשט לא מעניין. לרוץ ולירות ממצה את עצמו די מהר עבורי.
&nbsp
דבר נוסף, ואני יודע שזו סיבה מפגרת, אבל משהו בעיצוב תוכנה של הפס פשוט לא מזמין אותי לשחק עליו. זה יכול להיות הכחול דיפולט הזה שמכניס אותי למצב רוח דיכאוני והפסים הזזים עם המוסיקת שנטי. ראיתי אצל אחי את העידכון לגרסה 3 למערכת הפעלה, זה שיפור משמעותי אבל עדיין לוקה בחסר. מה שכן, אני מספיק הוגן כדי להודות שזו סיבה מפגרת, וסביר שאתגבר עליה. אני צריך עוד נגן בלו-רי בבית גם ככה, אז אוסיף קצת שקלים ואקנה פס4, מחכה לe3 לראות אם תהיה הכרזה לחומרה חדשה.
&nbsp
שאר הדברים, כמו שלט פחות נוח, העדפה שאצ'יוומנטס על גביעים ועוד הוצאה כספית על משחקים/מנוי הם פתירים. אפילו יש לי יוזר רדום לפני שיקחו לי את השם!
&nbsp
כן, ברור שאשאיר את one, מעדיף מולטי-פלטפורם להמשיך איתו.

להשאיר עם מולטי -פלטפורום על הONE במקום על הPS4?

אני כמעט בטוח שזה משהו שאתה אומר כרגע שיש לך רק ONE, כשיהיה לך פס4 וכבר תתרגל אליו יראה לך משונה. בעיקר אם סוני תפתור את בעיית הרעש שלו, או שאולי תהיה מאלה שיש להם מזל ותפול על הPS4 בלי רעש בכלל.

עדיין יש יותר כאלה שנופלים על פס4 שקט מאחד רועש, למרות שזה די נפוץ.

בנוגע לרקע הכחול של הפס4, כן זה פשוט מזעזע, והמנגינת שנטי הזו כל כך חופרת כיביתי אותה.

העיצוב של התפריט של הONE הרבה יותר אלגנטי ונעים לעין, מזכיר את ווינדוס 8 שזה דבר מעולה לקונסולה.

האור בקצה המנהרה היא שסוני מודעת לזה שאנשים מבואסים מהתפריט.
הם עשו סקר בימים האחרונים מה הכי הייתם רוצים לראות בפלייסטישן 4.

אחת האפויות היתה "לעשות קיסטום לרקע של הPS4"
אז נכון התפריט עדין לא יהיה ברמה של הPS4,אבל תוכל לעשות רקע של הסדרה המצוירת של באטמן או משהו ואני אוכל לעשות רקע של דרגון קווסט או דמות סופר כוסית ג'ינג'ית ממד מן.

עטלפוני

New member
למה לא להשאר ?

-מעדיף את השלט
-מעדיף ארכיון אצ'יוומנט
-לא הייתי שמח לפצל סדרות באמצע לשתי קונסולות
-ההבדלים בין 1080 ל 900 לא מורגשים לי
-במשחקי אינדי אין הבדל בכלל
&nbsp
יש לפס4 מספיק משחקים משלו כדי לא להיות חייבים את המולטי פלטפורם שם.
&nbsp
היו לי עוד כמה דברים לומר אבל שכחתי כי הזכרת לי את הג'ינג'ית ממד-מן...

אבל.....

אתה יכול להישאר עם השלט של הONE בPS4 ואתה יודע את זה

מילא אם היית אומר שאתה מתגעגע לזה שאתה יכול לעשות מייפינג מחדש על משחקי ONE הייתי מבין
מה כבר יש בארכיון אציוומנט.
שתי הקונסולות הן שלך ובבית שלך מה זה משנה אם שתיהן יושבות בעמדת הבידור
הסלונית שלך והן בלחיצת כפתור זו מזו?

ההבדלים בגרפיקה בין הX1 לPS4 הם לא תמיד רק ברזולוצייה זה נכון שהרוב זה, זה אבל לפעמים הגרפיקה פשוט טובה יותר רייט יציב יותר, עיין ערך המכשף 3.

אם הייתי אתה, הייתי שם קונסולה אחת בסלון וקונסולה אחת בחדר השינה.
זה מה שאעשה אם הקונסולה הבאה שלי בין אם היא תהיה הONE או הNX :)

נכון שהג'ינג'ית ממד מן פאקינג אלוהית? צירפתי תמונה של הרקע שאני הולך לשים.

עטלפוני

New member
אם היה לי כזה רקע

הייתי מעיף את כל האייקונים מהמסך... כן, לטעמי היא אחת הנשים היותר סקסיות בקולנוע/טלווזיה. גם איך שהיא עושה את החיתוך דיבור במד-מן משגע.
&nbsp
קודם כל זה דיון תיאורטי, כי אין לי בכלל פס4. דבר שני, אני לא עקשן, ברור שאם משחק כזה או אחר יעבוד יותר טוב על פס4, לא אעשה דווקא ואשחק את הגרסה הפחות מוצלחת. לגבי האצ'יוומנטס, אני מאוד אוהב קיטלוג וטבלאות - נחמד לי שיש לי אפשרות לראות באיזה תאריך וכמה זמן שיחקתי כל משחק. פעם הייתי עושה את זה לעצמי (בתיכון), עכשיו הם עושים את זה עבורי. אם יש משחק שתומך באצ'יוומנטס אני מעדיף לשחק אותו איתם. אני מאמין שגם יש מעקב אחרי טרופיז, אבל הכל מרוכז לי כבר יפה באצ'יוומנטס.
&nbsp
יש לי רק טלוויזיה אחת, בסלון, אז סביר ששתיהן יהיו שם. אם אני רוצה לשחק בחדר שינה יש לי את הסטרים ללפטופ.
&nbsp
חוצמזה, מה זה ? אסור להעדיף את הוואן ? p: :)

LOL ברור שמותר להעדיף את הONE.

פשוט אני מחכה שיהיה לך את הPS4 לשנה ואז אם תגיד לי "כרונו אני מעדיף את הone" אני אאמין שזה סופי.

עזוב את זה שגם תוכל לשחק עם אחיך במשחקי מולטי, לעשות איתו שיתוף של משחקי PS4 או פלוס, או שניהם (הרי אמרת שיש לו PS4 )
ש
אז אנחנו נראה אם הONE תשאר המועדפת או שהיא תהפך לנגן בלו ריי שיש לו מדי פעם משחקים :)

גם אני ממש אוהב את זה שאומרים לי כמה זמן שיחקתי במשחק מסוים, שריטה כזו
שגורמת לי להרגיש שקיבלתי תמורה נאה לכסף שלי (או לא, אם השעות משחק נמוכות) לגבי המשחקים שאני קונה.

אין את זה בפס4 יש את זה ב3DS והלוואי שיהיה.

עטלפוני

New member
לאחי יש פס4 אבל אני מגדיר את זה

"המכשיר שיש לו בחדר שמריץ את פיפ"א השנתי". אני בכוח נכנס לו ליוזר כשאני שם ומוריד משחקי פלוס רק כדי שינסה לפחות משהו אחר...
&nbsp
סבבה, נמשיך את הדיון ב 2017 :)

המשחק החדש של דיוויד קייג' נחשף.

הגרפיקה פשוט פצצה כרגיל, הסיפור נשמע כל כך chessy ונדוש שהיה מביך להקשיב לדמות מדברת.

אבל היי, אני באמת שמח בשביל מי שאוהב את המשחק, ואולי אם הוא יעלה 50 שקל פעם והביקורות יהיו באזור ה9 אשקול לשחק בזה.

מישהו 2

New member
המשחק מבוסס על סרטון ישן

שנועד להציג את המנוע הגרפי של ה- PS3. אנשים אהבו מאוד את הרעיון בזמנו וזה קיבל הרבה ביקוש שיעשו מזה משהו גדול יותר...
לא סתם השאירו את זה לסוף, כי זה חדשות די גדולות
&nbsp

כמו שאמרתי הגרפיקה פצצה ברמות על, השאר משעמם.

אני בטוח שבשביל הרבה אנשים שאוהבים את המשחקים של קטייג' זה חדשות נפלאות אני גם לא יכול להגיד שציפיתי שיראו משחקים אחרים, כי זה כבר דלף שהמשחק יגיע
לשבוע המשחקים בפריז ושמתי את החדשות האלה כאן. פשוט אותי זה לא מלהיב.

אני בטוח שיש מלא אנשים בפורום ובעולם שזה חדשות גדולות בשבילם ואני שמח בשבילם. בשבילי זה בלעדי שבקושי אגע בו.

מישהו 2

New member
גם אני כנראה לא אשחק בזה...

אני הולך "לשחק" בזה כמו שמגיע למשחקים מהסוג הזה לדעתי. זה נקרא לצפות בזה ביוטיוב
(העלילה כן מעניינת אותי בסה"כ)
&nbsp
אבל כן, הנקודה הייתה באמת שזה לא סתם משחק ועלילה שהקריצו משום מקום, אלא מתוך ביקוש מצטבר של הקהל לקבל איזה מוצר מורחב לסרטון הזה.

למעלה