תערוכת המשחקים בפריז
עדכונים כאן.

למה הכוונה? למשחק מירוצים ארקידי יותר?

שואל כי אני לא בטוח שאני יודע מה יש forza horizon אבל אם אני זוכר נכון הוא די ארקדי.

אם לזה אתה מתכוון אז אני לחלוטין מקווה שאתה צודק אני אוהב מירוצים ארקידים בלבד.

לא ריאליסטים קשים שאני אפס בהם ואין לי סיכוי לנצח.

ההרגשה שלי שהמשחק הספציפי הזה מתמקד באונליין.

עטלפוני

New member
ל forza יש שני משחקים

forza motorsport שהוא סימולטור לכל דבר, ולכן אני לא מסוגל לשחק בו
&nbsp
forza horizon שהוא הרבה יותר ארקיידי ועולם פתוח במקום מסלולים (יש לו גם משחק ילד שיתוף פעולה עם the fast and the furious)
&nbsp
בשניהם האון ליין קיים בצורה די טובה, ולשניהם מנוע גרפי מרשים ומבחר מכוניות מכל מיני תקופות.
&nbsp
הוריזון פשוט פחות רציני וכבד, אבל עדיין מגיע עם הגרפיקה והרכבים של פורצה, אז זה על הנייר שילוב מנצח. אני כותב "על הנייר" כי עבורי nfs:rivals היה משמעותית יותר טוב משניהם. אבל יש דעה כמעט אחידה ששני הפורצה הם משחקים מעולים ואיכותיים.
&nbsp
אז אולי סוני עושים משחק פחות "רציני" ומחייב מהכותר הרגיל ?

גם אני מעדיף Need for speed החדש נראה מדהים!

ממש הייתי רוצה לקנות את הנייד פור ספייד החדש כי מזמן לא שיחקתי במשחק מירוצים ארקידי טוב. אבל הכסף הולך על פולאאוט 4.
זה כזה לא פייר שהם שמים משחק כזה שפולאאוט 4 מגיע.

אני מקווה שיהיה לי כסף בשבילו מתישהו בשנה הבאה, אבל בגלל שאני צריך לחדש את הפלוס שלי באיזה 200 שקלים מתי שאני קונה את סטריט פייטר 5 וגם לשמור כסף לuncharted 4 ..והיטמן 5.... המון משחקים שממש הייתי רוצה לשחק בהם, יצטרכו לחכות.

עטלפוני

New member
תתנחם בעובדה שהמחירים של nfs צונחים מהר

יש לי מהיום 10 שעות משחק מלא דרך ea access, שומר לסופ"ש.

לWild יהיה מולטיפלייר בסטייל דארק סולס שזור בסינגל פלייר.

מישל אנסל, יוצר Wild וריימן אומר שהמולטיפלייר של Wild יהיה חלק בלתי נפרד מהסינגל ממש כמו שהוא בבלאדבורן או סולס. אנשים יוכלו לפלוש למשחק הסינגל שלך
לעזור לך או לתקוף אותך בעזרת החיות.

אנסל גם אומר שחלק מהשחקנים יבחרו לחקות את ההתנהגות של הAI של המחשב
ככה שלא תשים לב שהם שם, ואז להסתער עליך בקרב כשאתה לא מוכן.

אני חייב להגיד שזה נשמע ממש מגניב.
אני אמנם בן אדם של סינגל אבל אין לי בעיה שיפלשו לי למשחקים בשביל קצת צחוקים והפתעות.
אהבתי את זה גם בwatch dogs.

אנסל גם אומר למעריצי המשחקים שלו ביוביסופט לא לדאוג ושהוא עדין עובד אצל יובי על משחק מיוחד.
http://www.kotaku.co.uk/2015/10/28/15-interesting-things-i-learned-about-wild

משחק נובמבר במיקרוסופט גולד (הפלוס של מייקרוסופט)

Pneuma: Breath of Life
Knight Squad
אלה משחקי הONE
DIRT 3
Dungeon Siege 3
אלה משחקי ה360. משחקי ה360 שחיקים על הONE גם כן.

אני יכול להעיד ברשימה הזו רק על DS3 אני וחברה שלי קנינו אותו לאחרונה לPS3 וניסינו לשחק בו בדרך כלל אנחנו ממש אוהבים לשחק משחקים כאלה וחיכינו לזה המון זמן אבל לא החזקנו חצי שעה במשחק מרוב שהוא גרוע ומקרטע ופשוט לא כיפי.

צפו לזוועה דומה במשחקי הפלוס.

עטלפוני

New member
מנובמבר ואילך כל משחקי 360 שיהיו בגולד יתאימו גם ל one

למי שלא בבטא, ב 12.11 מיקרוסופט משחררים את העידכון מערכת לחלונות 10 ב one. מלבד ממשק חדש, זה גם כולל את התמיכה אחורנית.
&nbsp
החודש משחקים חלשים בגולד, אבל יחד עם ההשקה הרשמית של העידכון אמורים לצאת כ 100 משחקי 360 מוכנים להורדה בתאימות אחורה. בטח יהיו שם כמה פנינים ששכחתי שיש לי :)

בטוח, אתה תקבל גם את פולאאוט 3 בחינם אם תקנה את 4

למרות שפוללאט זה כמו פיפא או פרו, אם יצאה גרסה חדשה אין כל כך טעם לשחק בישנה.

סוני מעדכנים אותנו לגבי העתיד של הPS4 ....

לא תהיה תאימות לאחור עם הPS3 בשום שלב בחייו של הPS4
Rime עדיין בפיתוח, אבל בגלל שהצוות מאוד קטן סוני מבקשים להיות סבלנים עם האנשים האלה.
אין כרגע PS5 הכוונה ככל הנראה היא שהפיתוח שלו עוד לא התחיל.
סוני לא מתכוונת לפתח JRPG בעצמה בעתיד הקרוב, וגם לא נראה לה שזה ישתנה בעתיד.
הדיבורים על השידרוג של הPS4 היו תשובה, לשאלה היפותטית שסוני נשאלה לגביה, אין כרגע תכנון לשדרוג כזה.
בסוני עובדים על קבלת התראות שחברים שלך מתחברים לרשת
הם לא יודעים בעצמם, מתי ואם מעשי להם לאפשר לנו לשנות את הusername שלנו.
הם לא רוצים לדבר כרגע על משחקי PS1 וPS2 אבל גם לא מכחישים שזה יגיע.
http://www.dualshockers.com/2015/10...ity-and-sony-made-jrpgs-answers-on-much-more/

עטלפוני

New member
עכשיו כשסוני הודיעה שהיא לא תריץ משחקי ps3

זה הזמן המושלם להכריז על תאימות אחורה לפס3 ב one
&nbsp
אבל קראתי שם בין השורות על מה שכתבת לגבי האולטא.

CallMeCavanaugh

New member
לא נשמע לי סביר

בלי קשר לבעיית זכויות היוצרים, הסל נראה לי כמו מעבד בעייתי לאמולציה על מעבדי X86.

עטלפוני

New member
אה, ברור

סתם שיעשעה אותי המחשבה. גם אם זה טכנית אפשרי בעבודה קשה - עניין הזכויות יוצרים מפיל את הכל.

מעניין אם אימולציה של PS3 אפשרית בכלל על הONE טכנית באמת.

כמו שאמר איתי גם האימולציה צפויה להיות קשה במיוחד. כאילו אני אומר עזבו אתכם
מזכויות יוצרים כי בסוף ההאקרים משתלטים על הפלטפורמה שהיא מתה ועושים איתה מה שהם רוצים.

אז מעניין אותי אם ב רמה התיאורטית זה יכול לקרות כי הPS3 הוא הרבה יותר מסורבל מה360 ונראה לי שזה קשה בטירוף ליצור לו אימולציה גם במקרה הלא סביר, שיהיה לאנשים תיעוד מלא שלו.

לראיה, לסוני יש תיעוד מלא של הפלייסטישן 2 ועד היום אפילו היא לא הצליחה ליצור אימולטור לפס2 שעובד בתאימות מלאה ומושלמת בגלל שהוא בנוי בצורה מסובכת ומסורבלת.

למרות שקונסולות הרבה יותר חזקות ממנו כמו הWII כבר יש להן אימולטורים שמריצים משחק הרבה יותר טוב מהמקור ועם שיפורים נרחבים.

ה360 קל יותר לאימולציה בגלל שהוא פשוט היה מעוצב אחלה מבחינת חומרה, ידידותי לפיתוח מובן, ובלי מעבדים קשים לפיצוח.

עטלפוני

New member
אני לא מהנדס תוכנה, אבל אני מאמין שהתשובה היא כן

זה רק עניין של כוח עיבוד, ייתכן וספציפית המעבד של הוואן לא חזק מספיק להריץ משחקים מהר באמולציה, אבל לא רואה סיבה שלא יתאפשר להריץ אותם.
&nbsp
הנדסת התוכנה של הוואן די מרשימה (כרגע יש, טכנית, 4 מערכות הפעלה במקביל), הם יודעים מה הם עושים שם. מה שכן, בלי תמיכה רשמית של סוני זה יהיה על רמת הבלתי אפשרי. אתה חייב לדעת בדיוק איך המעבד מדבר כי לעשות אמולציה חלקה.

למעלה