תערוכת המשחקים בפריז
עדכונים כאן.

CallMeCavanaugh

New member
דייויד קייג' הוא אחת האכזבות הגדולות של הדור הקודם

כל כך חיכיתי לגשם כבד, ובסוף המשחק המבוסס בכבדות על הסיפור הגיע עם סיפור מלא בחורים, ועם דמות שבעצם משקרת לשחקן לאורך כל הדרך, מה שגורם לה להתנהג בצורה לא הגיונית בעליל.
&nbsp
את המשחק השני, שכחתי איך קוראים לו, עם אלן פייג', פיספסתי. אני בטח אשחק בו כשיצא החידוש ל-PS4, אבל הציפיות שלי די נמוכות.

CallMeCavanaugh

New member
כן, זה.

אני זוכר שהביקורות לא היו נלהבות אבל גם לא קוטלות, והוא נראה כאילו יש בו קצת יותר משחקיות מבגשם כבד. קצת.

הבחור באמת נראה כמו אכזבה.

המשחקים שלו תמיד מזכירים לי את הסרט הראשון של פיינל פנטזי בשעתו.
סרט שהעיף ראשים בזמנו בגלל הגרפיקה שלו (אתה בטח זוכר את זה יותר טוב ממני )
אבל בכל הקשור לעלילה הוא היה פח רציני, אפילו בהשוואה לסטנדרטים של עלילות משחקים. בסוף הדבר הכי מרשים שאפשר היה להגיד על הסרט היה כמה השיער של הגיבורה היה נראה עוצר נשימה ואמיתי.

אז בשבילי המשחקים של קייג' עוררו בזמנו כמשקיף מהצד שלא שיחק בהם, את אותה התפעלות מהטכניקה ומהצדדים הגרפיים, אבל עם הרגשה שהסיפור שווה לתחת ונשמע כזה.

ואתה כמו רבים אחרים מאשר לי שזה באמת היה המצב עם קייג'.
אולי יש סיכוי שהמשחק החדש יהיה הטוב במשחקי ק'ייג ובלי כל כך הרבה חורים
וחוסר הגיון פנימי, כי הפעם הוא לא כותב אותו לבדו, סוני כנראה לא ממהרים לתת לו
יד חופשית כמו בעבר.

CallMeCavanaugh

New member
אוי, זה היה סרט נוראי

אבל אני זוכר שהגרפיקה הייתה כל כך מרשימה שמישהי שאני מכיר שראתה את הסרט בקולנוע דיווחה שביציאה היו אנשים שהתלוננו שהשחקנים היו גרועים - הם אשכרה חשבו שאלה שחקנים אמיתיים ולא אנימציה ממוחשבת.
&nbsp
אבל הסרט של פיינל פנטזי 7 פיצה על זה.

על זה עוד לא שמעתי :)

אנשים שחשבו שאלה שחקנים אמיתים. גדול.
אני הכרתי אנשים (וגם שמעתי על עוד מקרים) שאנשים הרגישו את אפקט ה
Uncanny valley
מהדמויות האלו. לדעתי הסרט הזה די סימל את ההידרדרות של סקוור באיכות בכל דבר ואת המעבר שלהם להתמקדות רק בגרפיקה.

אנשים רבים אומרים שההידרדרות החלה מהרגע שסקוור התמגזה עם אניקס, אבל בשבילי הסרט הזה הוא הוכחה שההידרדרות החלה קודם.

עוד בתקופה שמכונה כל כך הרבה "תקופת הזהב" של סקוור.

אני חושב שכל דבר שאגיד על הסרט של פיינל פנטזי 7 יהיה לא אובייקטיבי, כי ממש לא אהבתי את פפ7 עצמו :) אבל הוא נראה עליה ברמה בכל הקשור לקרבות וכאלה.

CallMeCavanaugh

New member
ברור שמבחינה עלילתית הוא מטומטם

אבל הקרב של טיפה בכנסיה? זה ברור שיוצרי המטריקס שלחו לעצמם את הסצינה הזאת לעבר אחרי שהומצאו מכונות הזמן והיא נתנה להם השראה לסרטים, רק חבל שהם לא הצליחו להגיע לרמה שלה.
&nbsp
והקטע שקלאוד קופץ וכולם נותנים לו דחיפות בדרך למעלה? גאוני!

מישהו 2

New member
זאת הייתה תערוכה הגונה מאוד

היא הייתה ארוכה ומלאה בתותחים הכבדים של סוני. לא חשבתי שזה יהיה בסדר גודל כזה.
היו כמה הכרזות שתפסו אותי לא מוכן בכלל, שבתקופתינו זה דבר נדיר וכמעט בלתי אפשרי לעשות.
&nbsp
צירפתי את הסרטונים שלהם.
המשחקים שקשורים ב- VR עניינו אותי מאוד. ובאחד המצגות שלהם הם הראו מן מיני משחק ל- VR שבו על אנשים לנסות לחצות בין גגות של 2 ביניינים בגובה מטורף על חבל דק. לא הצלחתי למצוא סרטון של זה.... אבל אני כל כך הולך לעשות את ההליכה בחבל הזאת! חח
&nbsp

מישהו 2

New member
עכשיו, נשאר רק לתהות מה כבר יש להם להציג בדצמבר

שזה אמור להיות כנס גדול גם עד כמה שאני מבין

מהמר על טריילרים לGOD of war 4 ולגראן טוריסמו 7.

אם הם ביזבזו את המשחק של קייג, על שבוע המשחקים בפריז, זה אומר שהם בטוחים מספיק במה שיש להם להראות.

אולי גם משחק סול חדש או בלאדבורן 2. (כי אנחנו יודעים שסוני מתכננת שני משחקי סול בלעדיים)

יש את המשחק הבלעדי של יוצרי איינפימוס ואת משחק האימה בעולם הפתוח,
אבל שניהם, נראים לי מוקדם מדי בפיתוח מכדי להציג אותם בסוף השנה

אחרון אחרון חביב, דובר על משחק אקשן עתידני מסגה, שבלעדי לPS4 אולי יראו אותו.

אני מהמר אבל שאף אחד מהם לא יגיע לתערוכה של סוף השנה, GOD of war 4 וגראן טוריסמו 7 הם כותרים מספיק גדולים כדי להעיף לאנשים את הראש לגמרי.
(איתי פחות עם גראן טוריסמו, אבל GOW4 יספק אותי)

המשחק עם הדינוזאורים עשה לי חשק למשחק פארק היורה

דינוזאורים זו חיה כזו underrated לעומת דרקונים שזה פשוט פשע, פשע איך היה מתאים לי שוטר כזה.

חבל שcrytek מבזבזים זמן על הVR.

מבחינת סוני זה צעד חכם מאוד להשקיע ככה בVR הקסדה הזו יכולה להביא את הפופלאריות של הפס4 לשיאים חדשים, כשההתלהבות מהקונסולה תתחיל לרדת.

ואלה באמת נראים משחקים קאזואלים נחמדים למדי.

DriveClub BIKES זמין עכשיו, עולה 96 שקלים.

פחות אם יש לכם את דרייב קלאב. המשחק עומד בפני עצמו ולא דורש את המשחק המקורי. ומתמקד באופנועים.
האמת שזה נראה פצצה,אני אוהב אופנועים.
מה דעתכם המשחק?

טריילר לRatchet and Clank

מושלם, כזה בא לי משחק פלטפורמה איכותי, איזו גרפיקה יש למשחק הזה! חבל שזה יוצא בתקופה שבקושי יהיה לי זמן לפלייסטישן
אני עדיין אנסה להתאמץ למצוא זמן לשחק בזה.

Gravity Rush 2 בלעדי לPS4, משחק סינגל פלייר בלבד.

המפתחים מספרים לנו שהם הולכים להשתמש בכוח של הPS4 כדי ליצור חפצים שאפשר להרוס אותם.משחק הרפתקה אקשן כזה עם המון דגש על כוח משיכה :)
המשחק הראשון יקבל רימאסטר לPS4 וייצא בתחילת שנה הבאה.

יש סרטון גיימפלי שנראה ממש מגניב, מגניב לקבל משחקי אקשן עם מראה יפני שהם לא JRPG.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SAYRTgxp2GI

מישהו 2

New member
זה יכול להיות מדהים

אם מוסיפים לזה ערכת הגה + דוושות וכיסא מיוחד, זה עולם אחר.
עסק יקר, אבל חיים רק פעם אחת :x

בדיוק, אל תחסוך מעצמך שום הנאה.

מי מאיתנו היה מאמין שנוכל לחוות חווית מירוצים כזו בבית שלנו עד לפני כמה שנים.
תהנה.

סוני מבהירים GT SPORT הוא לא גראן טוריסמו 7.

הם אומרים שהם לא הולכים לדבר על גראן טוריסמו 7. לי זו ה היה ברור שזה לא גראן טוריסמו 7, אבל אני יכול להבין את הלחץ ההיסטרי של מעריצי הסדרה שחששו שדפקו אותם עם משחק הזוי ולא ברור

אז הנה נרגענו.
http://www.eurogamer.net/articles/2015-10-28-gran-turismo-sport-is-not-gran-turismo-7

אמרתי כאן שלדעתי הם יראו את GT7 בתערוכת הPSX שלהם בסוף השנה. אבל במחשבה שניה יש להם יותר מדי פרויקטים של משחקי מירוץ עכשיו שגם הVR של דרייב קלאב בתמונה, וגם הGT ספורט הזה.

GT7 כנראה יהיה גולת הכותרת של תערוכת E3 2016.
http://www.eurogamer.net/articles/2015-10-28-gran-turismo-sport-is-not-gran-turismo-7

למעלה