תערוכת המשחקים בפריז
עדכונים כאן.

יופי שנהיית. אני כבר רואה שנעצת את השרשור.

עכשיו שהפורום בשליטה גיימרית יהיה לנו קל לא לתת לדיונים החשובים שבו לשקוע.

מישהו 2

New member
לא נעצתי את השרשור, אין לי שום מדבר ממההרשאות המיוחדות

אין לי מושג למה זה קרה. כנראה שכל השנים שלי כאן ישתלמו בסוף חחח
שאלתי על העניין, אני אעדכן אתכם לגבי מה שיקרה

הא! נזכרתי שביקשתי מההנהלה לפרסם את השרשור בעמוד הראשי.

כדי שנקבל חשיפה ואולי אם יהיה לנו מזל נרוויח איזה חבר פורום חדש או שניים.
אז יש שתי אפשרויות.
א' הם לא הבינו שהתכוונתי לפרסום בדף הראשי של תפוז
ב' הם באמת הולכים לפרסם בדף הראשי ונועצים את זה קודם כל כדי שהוא לא יעלם.

nier 2 מקבל טריילר גיימפלי.נראה כמו היורש של MGR.

שיתוף הפעולה החדש בין סקוור לפלטיניום מביא לנו את NieR: Automata
המשך לא ישיר לNIER עם דמויות חדשות ועלילה חדשה לגמרי, ככה שמי שלא שייחק בNIER המקורי עדיין יוכל לשחק במשחק ולהתייחס אליו כמשחק נפרד לגמרי מNIER וחדש לגמרי.

אפשר לזהות במשחק את הטאץ הייחודי לפלטיניום ובמיוחד בולט דמיון למטאל גיר שהם פיתחו, זה עם ריידן.

רק שהפעם אנחנו כמובן יכולים לצפות לעלילה מטורפת יפנית קודרת אפלה, כצפוי מהצוות הזה של סקוור שאחראי לעלילה.

פלטיניום אחראים כמובן לגיימפלי, וכמו שOKAMI של פלטיניום יכול ללמוד אותנו,
הם מרגישים בנוח גם עם משחקיות RPG.

נראה לי ייצא משחק מיוחד.
בלעדי לפלייסטישן 4 מגיע למערב כמובן.

V Has Come To

New member
קודרת אפלה? האוייבים נראים הכי חמודים בעולם...

כמו גירסה מוגדלת של קלאנק...וגם מוזיקת הרקע קלילה וחמודה כזאת...
חוץ מזה..זה נראה משחק מעניין...כבר הרבה זמן לא שיחקתי האק אנד סלאש טוב...

סוני מתכוונת להגדיל את ההשקעה בPS4 ובPSN.

סוני הסבירה שהיא הולכת לנצל את המומנטום של הPS4 ולהגדיל את היקף ההשקעה שלה ורמת ההשקעה שלה בPS4 כמותג. שבשבילנו זה אומר עוד משחקים ועוד מאפיינים ועוד צ'ופרים ועוד עסקים עם חברות צד ג' וכו'.

יש דגש מיוחד גם על השקעה בPSN עצמו, סוני מתכוונת להשקיע בPSN ולהפוך אותה לפלטפורמת בידור גלובלית ומובילה.

כנראה הכוונה היא להגיע לרמה של האקסבוקס לייב ומעבר לו.
אין ספק שזה צעד חכם מאוד מבחינת סוני להשקיע ככה בפלייסטישן 4 ובמותג הפלייסטישן זה השוק היחיד שבו היא מנצחת בלתי מעורערת וזה משתלם מאוד להשקיע בו.
http://www.dualshockers.com/2015/10...ess-and-of-psn-capitalizing-on-ps4s-momentum/

עוד חודש מעפן.

המתים המהלכים 2 זה נחמד מאוד, אבל כמו שאני תמיד אומר אפשר לקנות את המשחקים הטובים שחולקו עד היום לפס4 במחיר הרבה יותר זול מהפלוס.

המג'יקה 2 הזה... למה לשחק בזה בעולם שיש בו דיאבלו 3 וtorchlight 2 ?
הפס3 מקבל עכשיו משחקי פס2.

בקיצור אני לא מחדש את הפאקינג פלוס הזה עד מרץ.

PlayGirl3

New member
והויטה מקבלת משחק PSP

אמנם הם נותנים החודש משחקים יותר איכותיים מחודשים קודמים אבל כמו שאמרת אלה משחקים ישנים מאוד שכבר היו במבצע במחיר רצפה. לדוגמה ME2, משחק מלפני 6! שנים. כבר היה אפשר לקנות את כל הטרילוגיה במשהו כמו 5 דולר כל כך הרבה פעמים. מי שרצה לשחק בו כנראה שכבר עשה זאת. Invizimals זה משחק PSP לבני 7 מלפני 5 שנים.

החוצפה שלהם זה שהם רוצים חמישים דולר על אונליין.

הרי כולם כבר יודעים שזה לא באמת שירות למשחקים חינם. אז שיקראו כבר למוצר שלהם בשמו ויתמחרו אותו בטווח המחירים של 15$ או 20$ דולר.

אם פעם בשביל משחק מנוי לשנה היינו צריכים לשלם מחיר של משחק AAA אחד בשביל כמה בשנה, לדעתי ראוי שעכשיו נשלם מחיר של אינדי אחד בשביל כמה בשנה.

זה לא נתפס שבפברואר אני צריך גם לקנות את SF5 וגם לשלם להם פאקינג 50$ על אונליין, מה זה הגזל הזה? זה ממש שוחט לי את הארנק ועל כלום! 50$ שאני מרגיש שגונבים ממני אותם. בלי הגזמה ככה אני מרגיש.

מישהו 2

New member
זה באמת נורא. בדיחה להוציא כסף על שירותי אונליין

ככה זה היה באקסבוקס מאז ומתמיד... לצערי סוני לא נשארה חייבת

זה אשכרה להוציא 110$ דולר על משחק אחד! למה מה קרה?

מה שמשחקי הפלוס עושים בעיני זה רק לפזר מלח על הפצעים, כי אם המשחקי חינם היו לפחות שווים משהו עוד הייתי יכול איכשהו לבלוע את זה.

ואני כמובן לא יכול לא להיות מחובר לרשת במשחק זה הורס את החוויה בלי הקרבות רשת.

זה עכשיו 50$ כל שנה כמו איזה מס גולגולת כאילו אין לנו מה לעשות עם 50$ וזה גודל על העץ.

כבינימאט איתם.

מישהו 2

New member
לדעתי גם השירות עצמו לא מספיק איכותי

אם כבר אני משלם על זה, אני מצפה לשירות אונליין יציב 24/7, אני רוצה לגלוש על המהירות אינטרנט המלאה שלי (יש הגבלה עד 40- 50 מגה ביט ~ למי שלא יודע) ותחושה שזה נותן לי מעמד מיוחד של VIP מבחינת כל מיני פיצ'רים חברתיים ושזה לא סתם כאילו אני צריך לשלם לספקית האינטרנט שלי כפול סתם כדי לשחק אונליין. מהבחינות האלה יש סיכוי שהאקסבוקס עושה עבודה טובה יותר. אבל אין לי באמת מושג

CallMeCavanaugh

New member
לא יודע איך זה יהיה עכשיו

אבל לפני שנתיים קניתי ביום שישי השחור שנתיים פלוס במשהו כמו 30$ לשנה. לא התעניינתי בנושא בשנה שעברה, אבל עוד מעט יסתיימו לי השנתיים האלה אז אני מקווה שגם השנה יהיה איזה מבצע דומה.

טריילר חדש לThe Technomancer

WRPG סטייל מאס אפקט, שמתרחש על כוכב מאדים. נקווה שהבחירה במאדים היא לא תירוץ כדי לתת לנו סביבות שוממות סטיל מקס הזועם.

כמו מאס אפקט אפשר ליזום פה רומן עם הדמויות, יש התמקדות בקרב מגע וכל מיני סגנונות לחימה.

שהכוח החשמלי הוא הכוח המיוחד העיקרי במשחק.
יוצא לPS4/ONE/PC.

זה נראה נחמד ומשחק ששווה לשים עליו עין, הדבר היחיד שמפריע לי, זה שאני מרגיש שהמצלמה מתרחקת מהדמות יותר מדי בקרבות.

מן הסתם כדי לתת לנו שדה ראיה רחב יותר, אבל לא ברור לי למה הם חושבים
שצריך שדה ראיה עד כדי כך רחב, קצת מוציא מהאווירה בעיני.

Mirror’s Edge 2 נדחה למאי 2016.

בקצרה לדברי EA הם רוצים ליצור את משחק הפעולה הרפתקה הכי סוחף שקיים. עם סיפור משמעותי וטוב וזה לוקח להם זמן.

בעברית: הם פט קיבלו שכל והחליטו שלהוציא את המשחק במרץ זו התאבדות.
עשו בשכל במאי יהיה יותר שקט ואנשים יחפשו מה לשחק.
http://www.mirrorsedge.com/news/update-on-mirrors-edge-catalyst

תמונות חדשות מכוערות מפולאאוט 4 גורמות סקנדל.

הרשת גועשת. תמונות שדלפו מפולאאוט 4 מבאסות לאנשים את ההיייפ מהמשחק
כן כן גם לכותב שורות אלה ההייפ קצת יורד מכל השנמוך הזה.

המפתחים הסבירו עוד ביוני האחרון שהאינטרקטיביוות העצומהוהעומק של העולם הם הסיבה שהמשחק לא נראה מדהים כמו שאנחנו מצפים ממשחק גדול כזה.

מצרף לינק לתמונות המדוברות מגרסת הפס4.
לפי מה שאומרים שינובי מGAF צילם תמונות מהעותק שלו והם מראות שהמשחק נראה יותר טוב מהתמונות, אני עד עכשיו לא הצלחתי להניח את העינים על התמונות של שינובי אז לא יכול להעיד.
http://imgur.com/a/7yIiP

למעלה