תפוז Live: למען התלמידים

טוי בוי

New member
טוי בוי קלייד וג'רי!

הפליות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מדיניות של הפליות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רררררררר כולם שווים אין סוס שלא ......חחחחחחחחח

bonito palface

New member
יודעים מה??

נמאס לי!! אני רק ניסיתי לפרגן לשי... מה שרובכם לא עשיתם! :| בקיצווווור.... זה ירד ל: אוהיו, צ'יקו, ורוזי (זכויות יוצרים! :)) לשלטון!!!! ושכולם ישבו בשקט.... חחחחחחחחחחחחח ((((:)

TauraMan

New member
אם לא אותך../images/Emo20.gif

אז את מי ??

˜Me˜

New member
הלך לי כ"כ גרוע... ../images/Emo167.gif../images/Emo104.gif

רכבתי על רפי[סוס די חדש...] בהתחלה בחימום, במעבר לקנטר, אני הרגשתי שהוא נתן זוגיות. המדריך ביקש לקחת פרצוף, ואני לא הצחלחתי. אז המדריך התעצבן, ופשוט התחלתי להגיד לא רוצה, לבכות וכו'. עבדנו על ספינים, ורפי, יודע את זה פיקס. הצלחתי לעשות רק פעם אחת, והלך לי בכל מקרה כ"כ גרוע. אני ממש לא רוצה לרכב יותר עם המדריך הזה. הוא היה פעם בקיבוץ, אבל זה עבר. ואמיר בכלל לא באורווה, הוא כל הזמן נוסע וכו'. דאמ, זה מעצבן... היום, לאומת זו, הלך לי די טוב. רכבתי , חראגיל על רד. עליתי עם חברה למעלה והיא רכבה. אני, בגלל שהיא ביקשה[קצת מפונקת, מבליגה], הוצאתי את רד, והכנסתי אותו קצת למרעה. כמובן שפירקתי אותו... אחרי כמה דקות, הורדתי את הציוד שלו, ורכבתי עם מתג בלבד. רכבתי בלי אוכף, עבדתי איתו קצת על לקחת פרצוף, אילתרתי מושכות גרמניות, ועבדתי איתן קצת. אז, אפשר להחשב את זה כעבודה טובה:).

Just A Firefly

New member
ועוד ../images/Emo13.gif

מצאתי שימוש ללימודי האומנות שלי במשך כל השנים הללו!
כנראה שזה לא היה לחינם אחרי הכל
(כן... ממש...
)

Just A Firefly

New member
וזה לשי |בטטה|!!! ../images/Emo6.gif

החתיך שלנו - מי אם לא?!?
חחחחחחחחחח
לא לשכוח לפתוח את כל הקבצים בגדול!! 2 מק צ'יקן, 3 מק רודריגו קרפד, 2 צ'יפס ו1 קולה בבקשה!!

למעלה