אין לי מה להגיד.
את יכולה לעשות מה שאת רוצה. אנחנו לא מדברים על אותם דברים - וזה ניכר (אני יכול לראות בקלות שאת מייחסת לי דברים שלא אמרתי ויתכן מאוד שכך גם אני עושה ביחס לדברים שאת כביכול אמרת. אין בעיה, זוהי התקשורת בין שני האנשים האלה כרגע). אני אשמח לתמוך, אבל אין לי מה לתמוך. פשוט אין שום דבר להתייחס אליו. מה לי ולתרגילים שאת בוחרת לעשות? כתבת שאני מיתמם. אינני מיתמם. אני יכול להרגיש (או אולי להבין) לפי מה שאת כותבת, שמשהו מטריד אותך, אחרת מן הסתם לא היית שואלת את כל השאלות האלה! אבל באמת שאינני יודע מה הדבר, למעט עניניים בסגנון "כמה פעמים לבצע וכדומה", אליהם כבר התייחסתי כמיטב יכולתי וציינתי שאין לי כל מושג. נכון, העליתי תרגילים לרשת, אבל ניסיתי כבר להבהיר כמיטב יכולתי שאינני יודע איך כדאי לך לעשות אותם, למעט העובדה שהמלצתי לך לקחת אחריות עליהם וניסיתי להראות לך שקרוב לודאי שאפשר להשתמש בהם במגוון דרכים ושממש לא כדאי להיצמד לסדר מסויים ושדי נדיר למצוא בעולמנו תרגיל שהגיוני לעשות אותו רק פעם אחת. כתבתי די הרבה, בתור מישהו שאין לו מה להגיד בעניין, אבל זהו באמת ניסיון מתוחכם, כן ומשתדל-יתר-על-המידה, פשוט להגיד שאין לי מה להגיד. אנסה זאת שוב: אין לי מה להגיד.