"תריסר משימות ליצירת ערות ראשונית"

יתכן שהם בדיחה גרועה.

עד כמה שאני יודע, אין לי תרגילים.
כך ששום תרגיל איננו "שלי". האם התרגילים שכתבתי במאמר הם בדיחה גרועה? יתכן, אם זוהי דעתך, אז מי שרוצה לכבד אותה, מוזמן.
אחרי הכל, בהחלט יכול להיות שאני אביא תרגילים גרועים. מה, אני חסין מכתיבת תרגילים גרועים?
לא, אני לא.

אוקיי.

הנטיה שלי היא לענות, להשיב, להסביר, אבל כרגע, עם המצב כפי שהוא, נראה לי שעדיף שלא אבזבז על כך אנרגיה. זה לא ששואלים אותי כאן אם התכוונתי ל-X או ל-Y, אלא שזה הגיע לרמה שאני צריך להוכיח שאין לי אחות. איך הגיעו הדברים לכדי כך? אינני מעוניין אפילו להגיב על זה, כי זה רומז כאילו יש ממש בשאלה, כאילו שיש איזה שהוא יסוד להניח שיש לי אחות. זה כל כך לא נוגע לי, כל כך תלוש ומוזר מהמציאות, כל כך לא קשור, שאני פוער את פי בתדהמה ונסוג לאחור. זה לא ברמה של "כתבת שצריך לשחק מחבואים בים - מדוע?" ואני משיב "לא, לא בים, התכוונתי ביום - פשוט נשמטה לי האות ו'... זה הכל", אלא זה ברמה של "כתבת שצריך לשחק מחבואים בים - מדוע?" ואני בכלל לא כתבתי שצריך לשחק מחבואים, או בכלל לשחק; בכלל לא הייתי בכיוון, לא התייחסתי כלל לנושא. מי דיבר על מחבואים?!

רשף כשף

New member
אולי במקום להעלב תקרא את המאמר

שכתבת: תחת כותרת המשנה: קבוצת הערנות יוצאת לדרך! מופיעים המשפטים הבאים: "מומלץ מאוד לבצע את תריסר השלבים הללו באמצעות "קבוצת ערנות", שהינה בעצם קבוצה של אנשים שחוברים יחד למאמצים משותפים בכדי להתעורר..." "חשיבותה של עבודה בקבוצה, לצורך התפתחות בתחום זה של ערות, הינה רבה מאוד..."

רשף כשף

New member
והשאלה שלי

למה לדעתך (ככותב המאמר) מומלץ לבצע את התרגילים בקבוצה? רשמת שם הסבר, שלא היה לי ברור. אשמח אם תוכל להבהיר את החלק הזה.

לא עכשיו ולא כאן.

שאלות בנוגע למאמר, אני מעדיף שלא בתוך הדיון עם fire snake. אם אראה שממשיכה להיות קיימת "קבוצת ערות" ושהיא פועלת ומתפקדת, אולי (אשאיר את המאמר ו)אתנדב גם לענות לשאלות בקשר אליו, או לנושאים שהועלו בו. כרגע, בנסיבות אלה ובמקום זה, כשזה עולה בצורה כזאת, אינני מוצא בכך כל טעם.

רשף כשף

New member
טוב

אם וכאשר יהיה לך מתאים לענות על השאלה הזו אשמ אם תוכל להזכיר לי במסר כי אני לא ממש עוקבת אחרי הפורום אני מוצאת לנכון לשאול שאלות עם ובלי קשר לקבוצת הערות זכותך המלאה לא לענות עליהן

אוקיי.

אם מתי שהוא אתנדב לפתוח שרשור על המאמר הזה או להשיב לשאלות הקשורות אליו, אשתדל לזכור לשלוח אלייך מסר בעניין, אבל אינני מבטיח כמובן, כי יתכן שלא אזכור.

זוהי אי הבנה כנראה.

באמת התכוונתי שאשתדל להודיע לך במקרה שלעיל, אבל שאינני בטוח שאזכור (אינני יודע אפילו מתי זה יקרה).

את זה אני יכול להסביר.

אבל זה משהו אחר לגמרי... ואני מעדיף שלא לדבר עליו בקונטקסט הזה, בתוך שיחה בשרשור שלא קשורה לזה בכלל.

אם הייתי מבין אותך

אז הייתי הולך ללמוד פסיכולוגיה במקום לבזבז זמן על שירשורים בפורום.

חה חה חה...

אף פעם לא הבנתי את אלה שכותבים "חחח" במקום "חה חה חה"
אני קראתי תמיד את "חחח" בתור הקול הזה שעושים: "חחחח!" ולא בתור "חה-חה-חה".

fire snake

New member
כלומר - באסה! אבל תודה.

אנסה לתרגם מה שאתה אומר לדיבור ישיר: "ברגע שאת חורגת מן התרגולת כפי שכתבתי אותה, אינני רוצה\יכול לקחת אחריות על מה שאת עושה. לא אענה על שאלות ולא אתייחס לכלום." אוקיי, זכותך, מקובל עלי. ייתכן שגם אני הייתי נוהגת כמוך - לא "ייתכן", נהגתי כמוך כשהעליתי לרשת תרגולים קבוצתיים או אישיים ואנשים שינו את אופן השימוש. אבל למה ההצגה הזאת, "אני לא מבין בכלל על מה אתם מדברים, זו בדיחה?" אתה מבין מצוין. ואתה מורה מקצוען וותיק (קונג פו?) והעלית לרשת תרגולות מעולות - כבר היו דברים מעולם - אתה מכיר היטב את הקטע של לקחת מנהיגות ואחריות בשעת הוראה, ולהציב גבולות. אז מה הקושי שלך פשוט להציב גבול? אני, לפחות, אקבל את זה בכבוד.

למעלה