תתבישו לכם

עינת 75

New member
קאסה נו באמת ../images/Emo5.gif

מה את רוצה? למה את מנסה לחמם את האוירה מעבר למה שכבר קורה? כן אני בטוחה שטליה מתכוונת שגם לאשה בת 80 יש זכות לנסות להכנס להריון. לכן אני מציעה שנפזר חומר הסברה בבתי אבות ויפה שעה אחת קודם. אני בשנות ה-30 לחיי והביציות שלי דפוקות. רק לי יש זכות להגיד את זה. יש לי ביציות כל טיפול ויש לי עוברים ולא יוצא מזה כלום. אבל אני אקבל אישור לטיפולים הלאה אם הגזרות יבוטלו. אנחנו החלטנו לפנות לתרומת ביצית בשנה הבאה אבל זאת החלטה שרק אנחנו נקבל ולא כי יגידו לנו. נתקלתי במקרים כמו של טליה במקומות בהם אני מטופלת. נשים בגיל הזה שאפילו מסתפקים אצלן בהזרעות בלבד כי הנתונים טובים. אז כן,יש מעט כאלה אבל בגלל זה לא צריכה להיות גישה כמו שלך וכמו שכתבת לה: #לא נלך בראש חוצות עם המקרה שלך,שאינו מייצג אלא את עצמך בלבד#. אם איני טועה את לא במקבלי החלטות אז אל תצאי בהגדרות עם מה ילכו ותדעי לך שיש הרבה דוגמאות למקרי שוליים ודוקא בתחום שלנו השוליים רחבים,וכל מי שנמצא שם אסור לבטל אותו או לתת לו תחושה שהמאבק שלו לא שווה או ריאלי. לא את ולא אני צריכות להחליט איך להתייחס לזכויות שלה. יש חוק שאומר שאשה עד גיל 45 זכאית לטיפול מביציות שלה. שינו את החוק הזה. פה צריך להתחיל ולהגמר הנושא. מנסים להחזיר את המצב למה שהיה קודם. טליה צר לי לקרוא את כל מה שהיה פה. אני נמצאת במצב לא פחות מסובך ולכן אולי קל לי להזדהות ולחזק אותך. מקווה מאד עבורך ועבור חברותיך שתזכו להכרה נכונה והוגנת ושכל הגזרות האיומות האלה לא יפגעו באף אחד.

קלקסנית

New member
נו קאזה עוד פעם עם השטות הזו?../images/Emo46.gif

מה את דוחפת עוד פעם את גיל 60 לעיניין.(ראי דיון קודם בנושא..) רוצים לשמר את הססטוס קוו ולאפשר לאישה פוריה כמו טליה לנסות להרות בשנה הזו בין 44 ל 45. מה קשה לך להבין????? או שזו סתם דמגוגיה מרושעת. מעבר לזה אם לא תצליח תוכל להרות מתרומת ביצית במימונה הפרטי.

טליה 44

New member
../images/Emo26.gif דבר בן הזוג |ימיI|

אני נדהם וזה ב-understatment. טליה הראתה לי רק אתמול בלילה את כל התכתובת הארוכה הזאת. את ההשמצות שקיבלה ,על גבול הכפשה כלפי אדם פרטי שאתם לא מכירים ואת האיומים ! דברים שכרגע נראים כמקבלים לגיטימציה של גוף ציבורי בהתהוות שעובד לקבל הכרה אם איני טועה. הטעונים שהציגה לתועלת המאבק היו מתומצתים, הגיוניים ונפלו על אזניים אטומות , לב קשוח ,אנשים ציניים, שאת ההזדהות שלי עם מאבקם איבדו אתמול למרות שגם אני נמצא במצב דומה. מה שהיה צריך להכתיב את ההתיחסות שלכם , היא העובדה החד משמעית שכולנו באים מאותו מקום של אין ומנסים להשיג את מה שהיינו זכאים לו. וקודם כל אנחנו זכאים שגוף אשר בחר להיות מייצג אכן יציג את הטעונים שלנו כשווי ערך לטיעונים אחרים. אתם נלחמים על נושא אמוציונלי כואב , מנסים לשכנע קהל ובית נבחרים שהדבר בנפשכם , אבל בו זמנית חובטים במישהו מתוככם שמציג את הכאב הפרטי שלו ומנסים לשכנע אותו שהכאב שלו לא מספיק חשוב בסדר היום הפוליטי שלכם . כך ביד גסה ולב אטום אתם מבטלים קבוצה קטנה אך לא פחות חשובה ובעיקר לא פחות נפגעת עם תשובות בלתי משכנעות והבטחות שווא. טליה לא נחשפה בעיקר בעקבות בקשה שלי. היום כשאני רואה מול מה ומי נאלצה להתמודד אני שמח על כך. אנחנו נאבק בכל הדרכים הלגיטימיות שנמצא לנכון , ובמקביל נמשיך להיות עם אצבע על הדופק בכל שלב במאבקכם , תכתובות ופגישות שיערכו מול מקבלי החלטות ובחינת אופן הצגת הקבוצה הנפגעת שלנו על ידכם. שכן חוץ מעולמנו הוירטואלי המצומצם ,ישנם עוד אנשים שם בחוץ שהבטחתם להם הבטחות ! אתם לא מכירים את טליה, את העשייה שלה ובעיקר לא את הנחישות שלה. היא אמרה שתפעל, והיא תעשה זאת ותלחם כלביאה ועם כל העזרה שתקבל ממני ומכל גורם שנגייס לשם כך . לא ניתן לאף אחד לפגוע או לרמוס את זכויותינו הבסיסיות ,להציגם לא נכונה ,לעוות מצב נתון או לפגוע באופן אישי. אנשים ,באנו מתוככם וראו מה נעשה כאן. אסיים את הדברים במילות תודה לאותם אלה שהציגו דעה הגיונית ,שקולה , ואוהדת. ולך אהובתי ,למרות שכבר חזרתי ואמרתי אני מנציח גם בכתובים כאן , את האשה המדהימה ביותר שהכרתי בחיי ותהיי האם המדהימה ביותר עלי אדמות. האיש של טליה

אתה יודע, אחרי מה שכתבת קראתי שוב

ושוב את כל השתלשלות העניינים, ואני חייבת לומר שעכשיו גם אני נדהמת. האיום היחיד שקראתי הוא זה של טליה שאיימה מיד בפתיח לפעול נגדנו. אני אישית, מצאתי את המשפט האחרון בהודעתה פוגע ומעליב ולמרות זאת הבנתי מאיזה מקום הוא בא. ואני עדיין מנסה להבין איפה בדברים מצאת שהגוף הציבורי נותן לגיטימציה לאיומים. טליה ביקשה לומר שצורת המאבק לא נראית לה, דרשה הסברים, קיבלה הסברים הלוך וחזור ושוב ועוד פעם, ולמרות זאת אינכם מוכנים לקבלם. לא ברור לי מה עוד אנחנו צריכים לכתוב כדי שדברינו יובנו. מה בדיוק אתם רוצים? קראתי שוב ושוב ובכל מקום מצאתי את האנשים חוזרים ואומרים שאנחנו מהווים את הסמן הקיצוני במאבק הזה ולא מציעים שום הצעת פשרה, ואתם בשלכם. מה אתה רוצה שנעשה? שנלך לעו"ד ונחתום התחייבות שאכן זה מה שאנחנו עושים? אני מחפשת נואשות מישהי בגיל 44 שתהיה מוכנה לספר את סיפורה האישי בעיתונות, שתציג את המציאות האמיתית, שתסביר לציבר הרחב שזו לא איזו גחמה של מי שנזכרה מאוחר מדי שהיא רוצה להיות אמא. אף אחת, ואני חוזרת ואומרת, אף אחת לא מוכנה להיחשף. מה בדיוק אתה רוצה שאעשה במצב כזה?

עינת 75

New member
מרב ,כמה מילים על מרואיינים

אי אפשר להשתמש בנושא הזה נגד טליה וחברותיה. יש אשה שזקוקה לתרומת ביצית (כמוני כנראה) שמסכימה להחשף? את מתפלאה שאחרי תגובות כמו שטליה קיבלה פה מישהי בת 40 ומעלה תסכים להחשף? אבל זה לא מוריד מהזכויות שלהן. יש למעלה מ-200 גולשים בהערכה גסה בפורום כאן,בפוריות, והורים בטיפולים ואחרי. כמה נחשפו עד היום? על אצבעות יד אחת אפשר לספור וזה 3-4 % מאלה שגולשים. לעומת זאת יש גולשות בודדות בגילאי 44,אז היחס מלכתחילה לא כזה שאת יכולה לחפש שם אחוזי חשיפה דומים. בין נזקקות לתרומת ביצית אני מהמרת שאף אחת לא תחשף. בפורום הריון אחרי יש את פרח בת 43 בהריון
טילי 2 ילדה בגיל מבוגר מ-45. בפורום הורים בטיפולים יש כמה נשים מעל גיל 40 שמנסות ואין הבדל בסיכויים בין בנות 42-43 לבנות 44. לא חושבת שהוגן לבוא בטענות לדמויות מוכרות שלא נחשפות ולהתנפל על אחרות. נורא מצער אותי שאתם משתמשים בזה כדי להאשים את טליה ונשים במצב דומה. אני יכולה להבין את אי הרצון להחשף ויחד עם זה את הרצון לא להיות מקופחת בהתיחסות אלי.

שווערצה

New member
אני לא חושבת שיש כאן אצבע מאשימה

המופנית כלפי טליה, או כל אחת אחרת המסרבת להחשף. נדמה לי שבהודעתה של מרב, מנהלת צוות התקשורת במטה, יש הבעה של תסכול על כך שאין בידה לקדם את הנסיון לעורר אמפתיה בקרב הציבור לסוגיית הגיל, שכן טרם נמצאה מי שתהא מוכנה להחשף בנושא, למרות שהתקשורת מוכנה לכתוב על כך. אם כבר, הרי שהודעתה רק מראה כי מאמצים מצד המטה לקדם את עמדתה של טליה נעשו - ונעשים מדי יום.

שווערצה

New member
בן זוג יקר

אני אפתח דווקא בעובדה שמחמם את הלב לראות כי גם בעיצומם של הקשיים אותם אתם עוברים, האהבה והזוגיות פורחים. זה כשלעצמו הישג לא פשוט, וכבר ראינו כאן במהלך השנים זוגות שהתפרקו אגב הנסיונות המתישים והקשים הללו, אשר זר לא יבינם, אם כי הכרנו גם אלו שזכו לחזק את הקשר בעקבות הקשיים, ואשריכם שאתם נמנים עימהם. אני מאחלת לכם, מכל הלב, הצלחה מהירה בנסיונות להרחיב את המשפחה
אני מקווה שאני אחת מאלה אשר לדעתך הציגו "דעה הגיונית שקולה ואוהדת", וכי ברוח זו תקרא גם את דברי אלו. אתה טוען כי "ביד גסה ולב אטום אתם מבטלים קבוצה קטנה אך לא פחות חשובה". ומדגיש כי "לא ניתן לאף אחד לפגוע או לרמוס את זכויותינו הבסיסיות ,להציגם לא נכונה ,לעוות מצב נתון או לפגוע באופן אישי". אני חושבת שאם תקרא שוב ושוב את התשובות להן זכתה טליה מחברי המטה (אתה יכול לדעת מי הם כי שמותיהם צבועים באדום, וליאור כמובן) הרי שכולם, אבל כולם, הבהירו חד משמעית כי אין כל כוונה להתפשר בנושא הגיל. הסר דאגה מליבך. יהא קשה ככל שיהא הויכוח הנוקב בין טליה לבין הסבורים כי אין הצדקה במימון טיפולים לבנות 44 - מטה המאבק איננו "רומס" בפעולותיו את זכויותיהם הבסיסיות, קל וחומר שלא "מבטל ביד גסה ולב אטום" קבוצת נשים זו. האמנם סבור אתה כי היה על כולם לתמוך בטליה? להתיישר לעמדתה אך משום שהיא פגועה וכועסת? זה הוא פורום פתוח, וחבריו נמנים עם מגוון האוכלוסיה - דתיים וחילוניים, אנשי ימין ושמאל, מבוגרים וצעירים. בכך כוחנו: גזירת הפוריות חוצה את כל האוכלוסיות, את כל המפלגות, ובכל מקום מצאנו לה תומכים (ומתנגדים). טליה העלתה בהודעתה נושא המעורר ויכוח ענייני, כשם שעצם הגזירות והצורך להאבק בהן עוררו ויכוח, לרבות בפורום זה. אי אפשר לדרוש מאנשים שאוחזים בדעה שונה מטליה ממנה לא להשיב לה. ראה למטה דיון שלם שנערך לאור הודעתה של אחת המשתתפות האם בכלל יש הצדקה למימון הנסיונות להרות... דיון ענייני ומהוגן. דיונים כאלו אנחנו מעודדים כאן. טיעוני המתנגדים רק עוזרים לנו לחדד את טיעונינו ולהערך טוב יותר לתשובות אותן ניתן לאנשי משרד האוצר. אנחנו עושים ימים כלילות במאבק זה. כלילות - תרתי משמע. פגישות המטה מתקיימות לאחר שעות העבודה (ורובנו עובדים עד 20:00). אנשי המטה מפוזרים ברחבי הארץ, אך נוסעים שעות ארוכות לכל פגישה, שלרוב לא מתסיימת לפני השעה 01:30 בלילה, ואז עליהם לשוב הביתה מרחק שעה נסיעה ויותר. וכן. אנחנו עובדים למחרת ב- 08:00... בשעות היום, בשעות העבודה, בשעות ההפסקות שניתנות לנו בעבודה, אנחנו שוקדים על שיחות עם חברי כנסת, גורמי השפעה, פוליטיקאים, קובעים פגישות, לוקחים ימי חופש כדי לקיים אותן, כותבים מסמכים רבים שבכולם כתוב כי אנו עומדים על ביטולן של הגזירות, כולל גזירת הגיל. זה מתיש, זה מעייף, זה סוחט, זה לא מותיר זמן לנשום. ואגב - בין לבין אנחנו מזריקים, רצים לבית החולים, עושים אולטרסאונד ובדיקות דם, נשאבים, כואבים, מתמודדים עם השפעות ההורמונים והסטרואידים ועם כל הלחצים הכרוכים בטיפולים וההמתנה מורטת להחזרות ולבטא המבוששת להגיע. ואז אנחנו נכנסים לפורום וקוראים כי למרות שאנו נאבקים למען טליה וחברותיה, באופן חד משמעי ובלתי מתפשר, טליה מודיעה כי היא תפעל מהיום לחבל במאבקנו, וכלשונה: "אני מבטיחה שהמאבק שלי יהיה עכשיו לא רק על מנת ליצג את עצמי ושכמותי,אלא גם נגדכם ". אז כפי שאתה עצמך אמרת - זהו נושא אמוציונלי, אבל לא רק של הכותבת אלא גם של אלו אשר קראו את דבריה והגיבו בהתאם, כנגד הטון של דבריה של טליה ולא בהכרח כנגד תוכנם. אני מקווה כי תקרא את דברי ברוח הנכונה. אני מבינה את טליה וכעסה, אבל עשיתי כל שביכולתי כדי להניח את דעתה שלא תפגענה זכויותיה - ולמרות זאת היא מעדיפה לבטל את דברי כלאחר יד ולא לקבלם, וגם תגובתך מלמדת כי עודכם סבורים שאנו פועלים לפגוע בזכויותיהם. אז אולי אתה לא יודע - אני מנהלת את מטה המאבק, בצוותא חדא עם ליאור של חנה. חלק מהמשיבים לטליה הם ראשי צוותים פעילים במטה. טליה ודאי יודעת זאת. לעניות דעתי הבלתי קובעת, לפחות לאור הודעותינו הרבות על תוכנה של עמדת המטה היה עליה להודיע כי היא חוזרת בה מהכרזת המלחמה שבהודעתה המקורית, ולהחליט אם היא רוצה להמשיך ולנהל את הדיון הלגיטימי כשלעצמו (במדינה בה חופש הביטוי הוא מערכי היסוד) בסוגיית הגיל עם אלו שאינם מסכימים עימה. אני עדיין מקווה שהיא תעשה כן. טליה הוזמנה לא אחת להצטרף למטה המאבק - אך ויתרה. אין לנו כל טענה. כל אחד עושה כפי יכולתו, וכל שיחה קטנה תורמת את תרומתה למאבק. אנו פתוחים לביקורת בונה, ואף מזמינים אותה. היא תורמת ומועילה. עם זאת איננו מקבלים בסובלנות רבה "הכרזות מלחמה" מצד מי שאינו מסכים עימנו. איננו מנהלים כאן מאבק אישי, והיינו מצפים כי גם מי שחושב שניתן לעשות יותר לא יפעל כדי לחבל במאבקנו רק מטעם זה, הגם שאין ספק כי הוא חושב שמאבקנו הוא למטרה צודקת. האמת? אני לא מאמינה כי טליה התכוונה להכרזת מלחמה זו, ואני בטוחה כי לא תפעל לחבל במאבק. ברור לי כי הודעתה נכתבה מתוך כעס ותסכול מובנים, ולכן עשינו כל שלאל ידינו כדי להבהיר כי אין כל סיבה לכעסה. אני מקווה כי גם אתה תחזור ותקרא את הודעתנו - ותנוח דעתך. כמובן - אם ברצונכם לנקוט בפעולות עצמאיות לצידנו (ואני מדגישה - לצידנו, ולא נגדנו) אם אין אתם סבורים כי פועלנו מספק - אתם מוזמנים לעשות כן.

אנשים ציניים? עם לב גס?

קצתי גם אני בהאשמות האישיות, ובירידה לפסים אישיים. מה עוד אתם רוצים שנגיד שתנוח דעתכם? או שאינכם רוצים לשמוע ולקבל? מראש החלטתם על מלחמה במטה המאבק, ודבר במילא לא יעזור, לא משנה מה נאמר. אני נשבעת בהן צדקי, שבכל פעולותיי במטה המאבק, אני פועלת למען אשתך האהובה. מה עוד אני צריכה להגיד, שלא אתה ורעייתך תנתחו גם אתם את האישיות שלי ותגידו שאני אשה צינית וגסת לב. אני חושפת במאבק הזה את השחלות שלי, הקרביים שלי, הסיפור הכואב שלי מול אנשים שאם לא היה המאבק הזה, לא הייתי מחליפה עמם אפילו מילות נימוס, ומה אני זוכה לקבל בחזרה, הכפשות ומלחמה. טליה כיוונה בדבריה אליי, שהלכתי לפן האישי. כן, נכון נעלבתי מדבריה באופן אישי, שכן הם היו פוגעים ומעליבים, בלי קשר לצדקת מטרותיה. ומטרותיה צודקות, ואני גם מזמינה אותה לישיבת המטה הקרובה שלנו, כדי להשפיע כיצד לחזק את המאבק גם בכיוון הזה, אם היא סבורה שאין אנו עושים די. גם אתם לא מכירים אותנו, גם אנחנו לביאות ואריות שנלחמים על הגורים כדי שייולדו. גם אנחנו נילחם, בכל הכוח, בפן הרציונלי, האמוציונלי, המוסרי ועוד. אבל בניגוד לאשתך ולך נילחם בעוז גם עבורכם, גם עבור הזכות שלכם יהיה תינוק ביולוגי שלכם, מביצית ומזרע שלכם. ואף אחד לא חובט באשתך, להיפך מי שהוציא את הפטיש וחבט ללא רחם, זו היתה היא. חטפתי על הראש, וזה כאב. ואני לא חושבת שהכאב שלה, גדול משלי רק בגלל שטליה מבוגרת ממני ב 13 שנה, מותר לשניהם להיות זה לצד זה ולקבל את ההכרה והיחס השווים. אני מקווה שבהליכתכם באופן עצמאי, לא תשללו גם את זכותי להרות וללדת ילד ביולוגי משלי, למרות שאני לא נמנית על הקבוצה שלכם. ועוד אני מקווה שתפסיקו לחשוב על האנשים שפועלים כאן ללא לאות גם בשבילכם, כאנשים גסי לב וציניים, זה כל כך כואב, ממש ממש מדמם.

לי מ ו ר

New member
קראתי את כל השרשור

בסבלנות, ובסובלנות. אני לא פעילה במטהף אבל אני מאוד מאוד מעריכה ומודה לאלו שכן. אנשים הפועלים ללא לאות למען כ ו ל נ ו. נכתב לא אחת שהמטרה היא להשאיר את המצב כמות שהוא. כלומר טיפולי פוריות לילד ראשון ולילד שני עד גיל 45. כבר כתבתי קודם, אבל אכתוב זאת שוב, כל דבר אפשר לומר רק השאלה היא איך. אני מבינה שטליה נמצאת במקום מאוד רגיש, ומדברת מתוך הכאב האמיתי שלה. אבל לא רק טליה נמצאת במקום הזה. המאבק הוא של כל מטופלי הפוריות בארץ. אני בחורה צעירה, שאם חס וחלילה הגזירות הללו יעברו, הם יפגעו גם בי. בין כל הדברים שטליה כתבה, מבלי לחשוב שאולי מישהו יפגע (וכן מספר אנשים העושים את מלאכת הקודש הזו נפגעו), צרם לי בעיקר המשפט, שהיא תלחם נגד המטה, כלומר מבחינתי ומבחינת רבים אחרים היא תילחם נגדי ונגדם. חבל לי עליה ועליך, המטה עושה הכל כדי לשמר את המצב, אתם יכולים לעזור להם. פשוט ליצור קשר עם אנשי המטה, ולשאול כיצד אתם יכולים לעזור על מנת לקדם את האינטרסים שלכם.

טליה מחזקת את ידיך

אני חושבת שאין טעם בהתנצחויות אחת נגד השניה. אם לא נהיה מאוחדות התקציב יעבור וכולנו נפסיד. אני מאד מעריכה את מטה המאבק ואת האנשים שפועלים למעננו יומם וליל. אם זאת בל נשכח את הכאב המשותף שכולנו חווים וכל אחת זכותה להישמע גם אם הדברים צורמים או נראה שלא נאמרו בטון המקובל. יש לזכור שטליה מדברת מתוך כאב והגיל אכן מהווה בעיה.לא הוגן להתקיפה להפך להיות איתה ולעודד.

רחל5

New member
רוצה להפנות את תשומת הלב

לסעיף 3 ב"חתכי אוכלוסיה נפגעים" (תחת "החוק והגזירות"). הסעיף הזה היה קיים בכל הניירת שלנו, בלשון זו, החל מההודעה הראשונה שהפצתי לעיתונות הדתית, ביום ישיבת הממשלה, ומהמכתב הראשון שניסחתי עבור ח"כ אפי איתם, ביום שלאחר הצבעת הממשלה על התקציב. בהמשך שלחתי את הנוסח הזה לרב לאו, לח"כ גילה פינקלשטיין, ח"כ לאה נס, ואני מניחה שאחרים השתמשו בנוסח זה במכתבים ששלחו לגופים ולנבחרים אחרים. אין לי ספק, כי עד שהתגבשו נוסחים אחידים (ואפילו היום הנוסחים שלנו לא לגמרי אחידים ולא סופיים), אחרים ניסחו את אותו הרעיון בדיוק במילים שלהם והפיצו אותו. טליה, ההאשמות שלך נבעו מהחומר שקראת באתר. הן אינן מבוססות. דרך אגב, עוד לא עלה כל החומר לאתר.

נתנאלה2

New member
כולנו באנו מ........

רחם רחמים מים ים חם חיים בל נשכח, לכולנו מטרה משותפת שכל אשה ואיש יממשו את זכותם להיות הורים חיים ומות ביד הלשון.... שבת שלום

נועם@בת

New member
פעם נשברה הרגל בשולחן של הסקוטי

שלח הסקוטי את בנו לדוד כדי להביא ממנו פטיש. הדוד השתעל, התנצל ואמר שבדיוק הוא צריך את הפטיש כדי לתלות וילונות לדודה. הלך הבן לדוד השני, הדוד השני היה צריך את הפטיש כדי לתקן את הגלגל של העגלה. כך הסתובב הבן כל אחרי הצהרים בכפר ובסוף חזר הביתה וסיפר לאביו שעבר את כל בני שבט מקגרגור ואף אחד לא הסכים להשאיל לו פטיש. קימט הסקוטי את מצחו, חשב וחשב ובסוף אמר- טוב, אם אין ברירה אז אני אצטרך להשתמש בפטיש שלי
. בבדיחה שלך טליה, הסקוטי לוקח את הפטיש והולך לשבור את השלחנות של שבט מקגרגור כולו. הצלחת לעייף אותי עם ההודעה שלך טליה. לא להרגיז או לעצבן, את זה עשיתי בפעם הקודמת שאיימת שתלכי נגדנו. הפעם סתם התעייפתי. איכשהו זה מעייף אותי לראות אדם שרואה דלת סגורה, ובמקום לסובב את הידית או להקיש בדלת הוא מביא בולדוזר ונכנס בכל הכוח בדלת, לא מוטרד מזה שהוא עוקר את הדלת, מוריד את המשקופים ומסכן את יושבי הבית ואת עצמו בהתמוטטות. העיקר שהוא פתח את הדלת. לפני כמה שבועות הפנית אלי בפורום בקשה שאייצג את בנות ה44 במטה המאבק. עניתי לך במסר פרטי ופירטתי למה אני לא לוקחת עלי את התפקיד באופן אישי. ציינתי גם שאני כותבת לך במסר כי אלו דברים שאני לא רוצה שיקבלו פומבי. לא קיבלתי ממך תגובה ישירה למסר. באופן עקיף גיליתי כי העברת הלאה את המסר שלי בצירוף מסר כעוס ומתלהם, ושלחת אותו לכמה אנשים במטה המאבק. כן, כעסתי, כעסתי מאוד למען האמת. הרי מה שכתבתי לך במסר אישי יכול להזיק כשהוא עובר הלאה. נתעלם כרגע מהחוצפה שלך להעביר דברים אישיים לעיניים אחרות. להעביר דברים שכתבתי לך לאנשים שאולי איני רוצה שידעו אותם. הרי אם נתייחס לעצם המעשה שלך- במה בדיוק קידמת את האינטרס שלך? בזה שהעברת הלאה שאני לא רוצה לקחת עלי את המשימה לייצג אותך? הרי ציטוט חלק מהדברים שלי שם יכול רק להזיק, בשביל מה הפצת אותם? והוספת שם שאת יכולה לפעול לבד, שבמסגרת עבודתך את פוגשת באנשים בעלי יכולת והשפעה ואם אנחנו לא נייצג אותך אז את תגייסי אותם אבל (אני לא זוכרת את הנוסח המדויק) היה שם יותר מאיום מרומז שזה יהיה לרעתנו. אחרי שגמרתי לכעוס, פניתי אליך במסר נוסף והתנצלתי על שגרמתי לך להפגע. הסברי לך שוב שהדברים נכתבו כאדם פרטי כתשובה לפניה שלך על גבי הפורום. גם על המסבר הזה לא קיבלתי כל תגובה ממך. לתומי עוד חשבתי להציע לך, שאם יש לך קשרים ואפשרות לפעול , את יכולה לרתום אותם למאבק הקיים. אבל אז הבנתי שאת לא בת שיח לרעיונות כאלה. הרי אם היית רוצה לעזור, או אפילו לשמור על האינטרסים שלך במאבק הקיים, היית עושה את זה מזמן. גם ההודעה בראש השרשרת הזאת היתה נראית אחרת לגמרי אם מה שעומד מול עינייך היה הנסיון לעזור. הרי הכי פשוט היה לכתוב "קראתי את מה שכתבתם באתר, ויש לי מה להעיר..." על הודעה כזאת היית זוכה לתגובה העניינית של רחל5 "אני מבינה ממך שגם עניין הטיפולים מביציות האישה עצמה חשוב, ואשמח לבדוק את העניין לעומק. האם היית מוכנה להצטרף לצוות מידע ולקחת על עצמך נושא זה?", וכל יתר ההודעות בשרשרת לא היו נוצרות. אבל למה לתקן ולעזור כשאפשר לקלקל ולהרוס? למה להיות חכם כשאפשר להיות רק צודק? תקראי את השרשרת ותגידי לי- מה הרווחת מזה חוץ מכעס, עלבונות, הטחת אשמה וחוסר רצון לעזור לך? אולי הרווחת את הודעת התמיכה של האיש שאוהב אותך, אבל הוא הרי אוהב אותך בכל מקרה. בשביל מה היית צריכה להעלות שרשור שבו יוטל ספק על זכותן של בנות ה44 לעבור טיפולים
, בשביל מה צריך לפרוס פה סטטיסטיקות של שווה או לא שווה
היית חייבית להסתער ולהרוס
גם המסר המתלהם ששלחת לחברי המטה יחד עם המסר האישי שלי לא נועד לעזור. לא כתבת שם חלילה יש לי אפשרות וקשרים ואשמח לעמוד לרשותכם בכל דרך שאני יכולה כדי לעזור. זה עלול היה להציג אותך באור חיובי מידי, ומי יודע, אולי זה באמת היה עוזר לבנות ה44 להשיג משהו. אבל את העדפת להכריז מלחמה, זה צודק לך יותר מלנסות לעשות משהו חיובי. את גם לא מוכנה לקרוא מה שכותבים לך. כל חברי המטה שענו לך אמרו באופן חד משמעי שהמאבק הוא לשמר את הקיים. מעבר לזה המטה לקח על עצמו לנסות ולקדם גם את חוק הביציות. אבל את מעדיפה להשאר פגועה. לא רק שפתחת בהודעה מתלהבת ופוגעת בה איימת להלחם נגדנו, את עוד עומדת ומגלגלת עיניים כקוזאק הנגזל, ומוחה על שפגעו בך. והאיש שלך בה להגן עליך מפני הפגיעה. בשרשור אחר את מיתממת ולא מבינה למה לקחו אותך באופן אישי ונפגעו ממך. כאילו דא? אחרי שאת כותבת אתם, נגדכם, תתביישו לכם ושאר פנינים- חברי המטה צריכים להרגיש מוחמאים? ההודעה בראש השרשור הזה היא כתם מכוער שהטלת, ואני מקוה שיהיה בך מספיק יושר לנסות ולתקן את מה שקלקלת. לנו יש מציאות ומשרד אוצר להלחם בהם, אין לנו זמן, כוח וסבלנות להלחם גם בך. בניגוד לאחרים אני מאמינה שאת אכן תזיקי אם תהיה לך הזדמנות לכך, מבלי להתחשב שכל נזק הוא נזק בחוליה החלשה- כלומר הנשים בנות ה44. שבוע טוב נועם

E נס

New member
מפחיד../images/Emo5.gif

עד כדי כך, נועם? את באמת חושבת שנזק עלול להגרם פה? מפחיד, ועוד יותר מכך - מקומם ומכעיס.

neta2

New member
כן, אינס. אכן נזק גדול.

אם היא תפעל לבדה. לא ברור לי מה מפחיד.. טליה מאיימת לפגוע ולהזיק ואת מפנה את פחדייך לנועם?? קצת לא ברור.

E נס

New member
כנראה שהבנת לא נכון../images/Emo9.gif

מפחידה ההתנהלות של טליה, והנזק שהיא עלולה לגרום דווקא לחוליה החלשה כפי שנועם הגדירה.

neta2

New member
האא אוי אז סלחי נא לי../images/Emo140.gif

באמת שלא הבנתי.

למעלה