איך נפלו גיבורים, רגע אחד אתה אמור להציל את העולם ורגע אחרי אתה משלם בסקס תמורת חדר ואוכל

.
זה מסוג המקרים שאם זה היה הפוך ובעל הבית היה מקבל תשלום בסקס מאישה זה היה מרגיש מאוד אחרת.
אם אתה לא רוצה שיחשבו שאתה איאלי, אולי כדאי לצבוע את השיער ולא לגלח אותו.
אני שמחתי לראות שזה עדיין ברור שהוא זהוב שיער גם עם התספורת הקצוצה כי כמו שאמרתי בתגובה להודעה הקודמת אני רוצה שאנשים יתייחסות לזה שהוא נראה כמו איאלי. ולמעשה היה קצת מוזר שבעונה 1 היחיד שהתייחס לזה לדעתי היה לויאל.
בכל מקרה התספורת היא חשובה כי הוא אפילו יותר חתיך עכשיו.
ואולי גם כדאי לא ללכת לקהיריין מכול המקומות, רק אומרת.
זה לא אומר לי שום דבר.
לרנד אין כסף לשלם לסלין אבל יש לו כסף לנדבות.
לא שמתי לב שהוא נותן נדבות. אבל הוא אדם כזה חמוד שלא מפתיע.
והוא גם אחות רחמנייה עכשיו אבל לפחות ראו אותה ממש הפרק, שזה נחמד התחשב בזה שהוא אשכרה הדמות הראשית.
קצת התרגשתי שהוא עובד עם אנשים שמתמודדים עם קשיים נפשיים גם כי זה משהו שמחבר בינינו וגם כי זה הרגיש לי שהוא עושה את זה כי הוא יודע שהוא מתקרב לאיבוד דעתו והוא בכוונה מתקרב לאנשים כאלו כדי להבין ולהכין את עצמו לעתיד שלו.
הוא גם היה כל כך חמוד ועדין עם הלוחם לשעבר הזה שהוא עזר לו ועודד אותו.
אבל בסוף נראה שאולי הסיבה שהוא עשה את כל זה (כולל לתקוף את העובד האחר ההוא שהיה גם מניאק) זה כדי להגיע אל הדרקון הבדוי ההוא, לוגיין.
הסצנות של לאן ומוריין, אוף. רגע אחד הם זוג חמוד שנשוי 20 שנה(והסיפור איך שהם הכירו לקוח במדויק מהפריקוול, זה היה טאץ' נחמד) ואז הם זוג נשוי שהאישה מספרת לבעל שהגנן היה המאהב שלה עוד מלפני שהם הכירו. אבל ניחוש שלי לאן יעקוב אחרי מוריין, לאן שזה לא יהיה שהיא הולכת.
זה כל כך ברור היא מגרשת אותו כי היא לא רוצה שהוא יפגע. וזה כל כך מעצבן. ובאמת בשלב הזה היא פוגעת בו קשה.
ויש את הקטע שהוא שואל אותה אם הם אי פעם היו שווים והיא אומרת לו שלא ושהיא לא יכולה לשקר - אז לדעתי היא כן יכולה עכשיו לשקר בגלל שההגבלות של האיי סדאיי כבר לא חלות עליה.
איליין התחילה מעצבנת ואז נהייתה נסבלת ככול שהפרק התקדם. בספר היא הגיעה לפני אגווין, היא גם מופיעה כבר מהספר הראשון לרגע קצר.
תמיד נחמד להתיידד עם היורשת של הממלכה. ובאמת למרות שבהתחלה היא הייתה סופר סנובית, נראה שזה באמת קטע שאין לה מושג איך אנשים אחרים חיים והיא באמת הייתה חמודה.
גם ציינו אותה בשיחה שהיא לא הייתה בה שגם היא נחשבת חזקה במיוחד.
מה שלא ברור לי - איזו ממלכה?
כלומר כל עונה 1 לא קיבלתי שום תחושה שהם חיים באיזושהי ממלכה. יש את האיי סדאי ויש את ילדי האור (הלבנים) ויש כל מיני ערים וכפרים ויש את הטינקרים ויש את העיר הגדולה שבבורדרלנדס שבה יש מלך אבל היא נפרדת בטח.
אבל איליין אמרה שהיא עתידה להיות מלכה של ממלכה בשם אנדור (אני לא בטוח אבל נשמע כמו פגיעה בזכויות יוצרים של טולקין) שהיא כנראה שולטת גם על כפר שתי הנהרות וגם על העיר של האיי סדאיי. או לפחות על אחד מהם כי היא אמרה שאיגוויין היא נתינה שלה. איפה הייתה הממלכה הזאת? ואיפה הצבא שלה שאולי צריך לעסוק בדברים כמו טרלוקים או לבנים שהורגים איי סדאיי.
מאט ומין, זה היה סוג של חמוד. אבל החיזיון של מין

.
מצחיק ודי ברור שהוא יגיע פשוט לתא שליד. אפשר להניח שהוא פשוט יגיע לתא ליד. למזלו הוא לא היה ריק (אם כי אולי אם הוא היה ריק אז הדלת שלו לא הייתה נעולה).
למה ליאנדרין המגעילה הזאת כלאה גם אותה? כלומר כנראה כדי שתעשה לה חזיונות...
אני לא בטוח למה, אבל הפעם הרבה יותר שמתי לב שהוא שחקן שונה.
הקטע עם ליאנדרין הבן שלה גם כן היה נוגע ללב.
הגילוי שזה הבן שלה היה נוגע ללב באמת.
אבל היא באמת כזאת חרא מגעילה שזה לא גורם לי אפילו לחרם עליה (כן לרחם עליו)
מעניין אם לאיי סדאיי בכלל מותר שיהיו להן ילדים. (אל תגידי)
נאיניב הפכה למקובלת איך שהיא הגיעה למגדל בספר, והטקס הזה של השאלות והתשובות אחד לאחד מהספר.
מעתיקנים.
מסכנה בקטע שהיא שומעת את איגריין מרכלת עליה. כלומר לא שהייתה לאיגריין כוונה רעה, אבל באמת בטח מעצבן שאיגריין כל כך משתדלת, אבל נאיניב מצליחה בלי שהיא ממש מנסה. קשה שלא לקנא.
הפתיע אותי שאיליין אומרת לאיגריין שזה לא יפה לה לקנא. כלומר בכלל מפתיע שהיא כל כך כנה איתה כשהיא רק הכירה אותה רגע. אבל זה דווקא היה דבר נכון ואולי טוב שאיגריין שמעה את זה.
העלילה של פרין לא כ"כ מעניינת, אבל הקרב היה מגניב לגמרי.
עושה רושם שהמדריך הזה שלהם הוא משהו כמו פרין. גם העיניים וגם כנראה גם לו יש חזיונות כי הוא אומר משהו על כך שחשוב לדעת להבחין בין חזיונות ומציאות.
גם כשהוא אומר שהוא מעדיף לישון בחוץ אז נראה שהוא אומר לפרין שזה גם מה שמתאים לו. הוא אומר לו משהו על כך שהחיילים הם לא ה"להקה" שלו.
בקיצור הם אנשי זאב שיכולים לראות חזיונות או משהו כזה. כנראה.
ולמה האיש הרע נמצא עם האנשים המוזרים? והוא נורא שמח לראות את פרין או שזו רק אני?
אז הקטע הוא שבבית עם כל הגופות הם גם מצאו שייד אחד שהיה תלוי ומת וכנראה נתלה לפני שהוא מת והם לא יודעים מה עשה את זה אבל חושבים שמה שזה לא היה הפחיד את החברים האפלים.
אז כשהופיעו החיילים האלו עם המחשלות עם המוצץ הזהוב הגדול חשבתי שאולי הם אלו שהרגו את השייד והפחידו את החברים האפלים.
אבל אז המנהיגה שלהם או משהו כזה מופיעה עם האיש הרע (גם יש לה את הציפורניים הארוכות שראינו לדעתי בשולחן של האנשים הרעים בתחילת הפרק הראשון לעונה). אז זה כנראה לא הם שהרגו את השייד.
חוץ מזה עכשיו עושה רושם שאולי האיש הרע הוא לא האדון האפל אלא ישמעאל הזה (אבל בהיגוי מוזר) שנאמר בעונה הראשונה שהוא היה עוזר של אדון האופל שהביא אליו את הדרקון.
מוריין אומרת שהוא ועוד אנשים שוחררו והם מחשלים נורא נורא חזקים