⌛כישור הזמן עונה שנייה🐉🗡️🏹🐺

didalf

Well-known member
אפילו אני חושבת שכל הגברים חייבים להוריד חולצה לפחות פעם בפרק.
נכון מאד:-D:-D

איזה חצופה שהיא קוראת לנאיניב ואגווין את הדואר(זה מה שהטריד אותי).
וואי נכון גם זה!!!!

גם איכס, אחר כך גופות זה מסריח ודוחה ועושה מחלות.
חחחח גם נכון. בתכלס הכי טוב לשרוף.

אני לא חושבת שיש קשר בין הסצנות האלו. הילדה זחלה מתחת לשולחן וחיפשה את אימא שלא או משהו.
כי זאת הייתה ילדה ממש דומה גם בלבוש וגם בשיער וגם בגיל.
אולי יש אישה אחת בועדה הזאת שאימצה אותה כבת או משהו כזה?

dilia snake

Well-known member
כי זאת הייתה ילדה ממש דומה גם בלבוש וגם בשיער וגם בגיל.
אולי יש אישה אחת בועדה הזאת שאימצה אותה כבת או משהו כזה?
אולי היא הייתה במפגש ואז מישהו תפס והרג אותה?(ידידי אופל אחרים וכאלה).

didalf

Well-known member
פרק 2X02

אוקי קודם כל תלונות:

1. איזה פרקים ארוכים|מזיע|
2. למה הכל כל כך חשוך??????????????????????? חצי פרק לא ראיתי כלום!!! הייתי צריכה לכבות את האור בסלון לשבת בחושך כמו פולניה טובה כדי לראות משהו ודפאק?? ועדיין הכל חשוך מידי!!

הא הנה רנד. בחושך. עם מישהי אחרת אאוץ' מה עם איגווין? טוב בהמשך מסתבר שהוא מנסה לשכוח אותה. וההיא שוכבת איתו כדי לחשוב שהוא מישהו אחר? קצת מעליב לא?
והוא עובד בבית משוגעים לגברים שהשתגעו מזה שהם חשבו שהם הדרקון או סתם משוגעים? הוא היה מאד חמוד עם הזקן ההוא.
ויש שם אחד דוש. וכנראה שרנד הכה אותו בלילה הבנתי את זה רק כי אמרו בסוף הפרק היה חשוך לא ראיתי כלום לא הבנתי מה הולך שם בסצנה השל המכות.
עכשיו אני תוהה אם זה כי הוא השתגע קצת מהכוח או שזה היה מכוון מאד כדי לקחת לו את התפקיד? כי הוא נראה קצת די מרוצה מעצמו בסוף. עכשיו כשהמטופל שלו זה ישו מהעונה שעברה.

במגדל מגיעה חניכה חדשה שהיא נסיכה יורשת של איזה ממלכה והיא קצת מפונקת. אבל דווקא חמודה סה"כ. היה מאד אצילי מצידה לקחת את האשמה בשם מי שהרשתה לה להביא דברים לחדר. אפילו לא מצמצה. יפה מאד. והיא מתחברת לאיגווין שמצידה קצת ממורמרת שכולם מתעניינים רק בנאיניב. נכון שהיא מקנאה אבל היא גם צודקת סה"כ

ניאניב מגלה את הסוד של האדומה והגבר שהיא מסתירה. שלא הבנתי אם הוא בנזוג או הבן שלה8-* כאילו הבנתי שהאס אדיי חיות מאות שנים אז אולי זה בנזוג והם הכירו צעירים והוא הזדקן והיא לא? אבל אז היא אמרה לו "מיי ביוטיפול בוי" שזה משהו שאומרים יותר לבן מאשר לבן זוג8-* ואם היא חיה מאות שנים יכול להיות לה גם בן שהזדקן כבר. בכל מקרה מצאנו את נקודת החולשה שלה. יש גבר שהיא אוהבת.

לאן ומוריין יוצאים לדרך הופה היי. אני לא יכולה שהיא רעה אליו;-( הסיפור שלהם על איך הם הכירו היה חמוד ולרגע היה ניצוץ של חזרה. ואז היא נטשה אותו ואמרה לו מלא דברים מעליבים אוף;-( והיא כל החיים שלו איך היא שוברת לו את הלב ככה לא יפה;-(

לא הבנתי כלום ממה שקרה עם פרין8-*

אה ומאט חופר בקיר ופוגש את מין חוזת העתידות שמסתבר גם בכלא. לא יפה. אבל זה חמוד שהם מתחברים מסכן היה כזה בודד.
אבל היא רואה חזיון שלו הורג את רנד אופס.

איך נפלו גיבורים, רגע אחד אתה אמור להציל את העולם ורגע אחרי אתה משלם בסקס תמורת חדר ואוכל 8-* .
:-D

אם אתה לא רוצה שיחשבו שאתה איאלי, אולי כדאי לצבוע את השיער ולא לגלח אותו.
חחחחחחח אני גם תהיתי אם הוא עשה כזה גלח כדי שלא יראו שהוא ג'ינג'י ואם כן אז זה לא מספיק:-D שישים כובע לפחות.

ואולי גם כדאי לא ללכת לקהיריין מכול המקומות, רק אומרת.
למה מה יש שם?

הסצנות של לאן ומוריין, אוף. רגע אחד הם זוג חמוד שנשוי 20 שנה(והסיפור איך שהם הכירו לקוח במדויק מהפריקוול, זה היה טאץ' נחמד) ואז הם זוג נשוי שהאישה מספרת לבעל שהגנן היה המאהב שלה עוד מלפני שהם הכירו. אבל ניחוש שלי לאן יעקוב אחרי מוריין, לאן שזה לא יהיה שהיא הולכת.
אאוץ';-(

הקטע עם ליאנדרין הבן שלה גם כן היה נוגע ללב.
אה אז זה אכן הבן שלה.

העלילה של פרין לא כ"כ מעניינת, אבל הקרב היה מגניב לגמרי.
אם רק היו רואים משהו|שפם|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי משהו

ראו את רנד לשנייה וגם זה אחרי 50 דקות!
בהחלט לא מספיק. אבל אני מניח שנקבל מספיק ממנו בהמשך.
אני עדיין לא בטוח אם אני מעדיף את השיער הקצוץ.
מצד אחד זה כנראה כן יותר מחמיא לו. אבל מצד שני השיער הג'ינג'י הוא חלק חשוב מהדמות כנראה. זה קצת בעייתי אם אי אפשר לראות את זה.
ויש גם מאט חדש, שנראה כמו מישהו שנמצא בגמילה מהגיהינום.
נכון, הוא חדש. ואני ידעתי את זה. ואני רק אתמול ראיתי עוד את עונה 1.
ובכל זאת זה מרגיש לי כמו אותו אדם.
אני תוהה עם אדון האופל ו-וולדמורט הלכו אותו בית ספר של הרעים.
וולדמורט הלך להוגוורטס
לויאל בחיים.
וגם שאר אבירי העיר ההיא.
זה לחלוטין נראה שכולם נטבחו על ידי הרעים בסוף עונה 1 (שאני ראיתי אתמול)
וזה נראה טוב יותר מהעונה הקודמת, גדול יותר ומושקע.
לא הרגיש לי.

עוד דברים:
אז רואים את מוריין סוחבת מים בעצמה במעלה הר ואני כבר חשבתי שהיא חיה חיי עוני ועוסקת רק במלאכה ידנית.
אבל אז מתברר שהיא גרה בסטייל באיזו וילה, חוקרת ונוברת בספרים, ובטח לוקחת את המים בעצמה רק מתוך איזה אגו.

לאן מעוצבן עליה ובצדק כי היא לא מדברת איתו או משתפת אותו בדברים שהיא עושה.
ואז היא בורחת לאנשהו בלי לומר לו ומותקפת והוא צריך לבוא להציל אותה.
עד שבאה האישה שהיא גרה אצלה שהיא גם איי סדאי (חשדתי אבל לא היה לי ברור) והעוזר/בעל שלה שהוא הוורדר שלה כנראה ומציל אותה.
ומי האישה האחרת שחיה איתם?

אני בשוק שנאיניב הסכימה להצטרף לאיי סדאי (או לשלב אחד בפרמידה ההיררכית שלהם)
זה בערך הדבר הכי שנוא עליה בעולם בעונה 1.
וגם לא מרגיש שזה השתנה.
אולי היא פשוט רוצה להשגיח על איגוויין (שכחתי מהשמות האלו שכותבים ואז תוהים האם כתבתי את זה נכון) (תודה לאל שאני לא צריך לכתוב את שמות המשפחה שלהם)
אז יש לה בלוק בשימוש בכוח. אבל כל מה שהיא צריכה זה שהאדומה המגעילה תנסה להרוג אותה ואז היא מצליחה להחזיר.
לאדומה המגעילה (ליאנדרין?) מסתבר אסור לחנך מתלמדות כי היא כבר הרגה פעם מישהי.

ליאנדרין (החלטתי שזה כנראה השם) גם מחזיקה את מאט כלוא ומתעללת בו בצורה הבטוחה של להקריא לו מכתבים משעממים של פרין. כלומר אני מניח שחלק מהקטע זה שהיא מדגישה שפרין לא שואל עליו, מה שכמובן שקר. אבל מרגיש לי כמו שקר כל כך קטן שלא אכפת לי אם מאט מאמין בזה או לא.
ומאט כנראה מנסה לברוח על ידי חציבה סופר איטית מסביב ללבנה בקיר שלו (עוד 20 שנה הוא בחוץ עם כל ההוכחות שליאנדרין מעלה בכספים של המגדל הלבן)

פרין הלך עם האלו שחשבתי שמתו ואין לו קשר עם זאבים בפרק :-(
אבל יש לו חזיונות.

היו עוד דברים ששכחתי?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חחחח
אני אהבתי דווקא. פתאום אדון האופל נראה די נחמד.
רגע - הילדה שהיתה שם זאת מורין? היא גדלה אצל אדון האופל? היא לא הבת שלו או משהו נכון?
מה?
אבל הקטע הזה מתרחש בהווה. הם מדברים על ראנד מסביב לשולחן.

אה כן, ואדון האופל מציין שם שראנד שיחרר אותו.
האם ראנד עשה את זה בכוונה או בטעות?
חחח כן מה זה כל האורגיות שם? :-D
שמחתי שהחזירו את השני בעלים הכיפיים האלו.
וואי לרגע חשבתי שהוא הולך להאכיל את הטרולוק בילדה אחרי ההצגה של היעני נחמד שלו.
גם אני פחדתי לרגע שכשהילדה תשיט את היד הטרולוק ינגס בה.
אבל אני מניח שאם היא בת של אחד הdarkfriends אז הוא הלורד האפל לא יתן למשהו לקרות לה.

didalf

Well-known member
וגם שאר אבירי העיר ההיא.
זה לחלוטין נראה שכולם נטבחו על ידי הרעים בסוף עונה 1 (שאני ראיתי אתמול)
אה שאר האנשים שפרין מסתובב איתם זה אבירים של העיר הסינית ההיא?

אז רואים את מוריין סוחבת מים בעצמה במעלה הר ואני כבר חשבתי שהיא חיה חיי עוני ועוסקת רק במלאכה ידנית.
אבל אז מתברר שהיא גרה בסטייל באיזו וילה, חוקרת ונוברת בספרים, ובטח לוקחת את המים בעצמה רק מתוך איזה אגו.
חחחחחחחחחחחחח כנל:-D

ליאנדרין (החלטתי שזה כנראה השם) גם מחזיקה את מאט כלוא ומתעללת בו בצורה הבטוחה של להקריא לו מכתבים משעממים של פרין. כלומר אני מניח שחלק מהקטע זה שהיא מדגישה שפרין לא שואל עליו, מה שכמובן שקר. אבל מרגיש לי כמו שקר כל כך קטן שלא אכפת לי אם מאט מאמין בזה או לא.
מה זה ממש מעליב!

ומאט כנראה מנסה לברוח על ידי חציבה סופר איטית מסביב ללבנה בקיר שלו (עוד 20 שנה הוא בחוץ עם כל ההוכחות שליאנדרין מעלה בכספים של המגדל הלבן)
ויסתיר את זה בפוסטר של דוגמנית.

שמחתי שהחזירו את השני בעלים הכיפיים האלו.
אני גם:-D

Lhuna3

Well-known member
ובכל זאת זה מרגיש לי כמו אותו אדם.
לי הוא דווקא לא הרגיש אותו דבר.
לאן מעוצבן עליה ובצדק כי היא לא מדברת איתו או משתפת אותו בדברים שהיא עושה.
אני פירשתי את זה (ואני באמת לא טוענת שזה נכון כי אין לי מושג) כאילו היא מנסה בדחיה הזאת לשחרר אותו שיהיה אדם חופשי, כי אם הוא כבר לא העוצר שלה אז למה שהוא לא יחיה חיים משל עצמו? אז כאילו היא דוחה אותו בשביל לגרום לו להתנתק ממנה.
זה לא האישה שלה? ככה לי היה נראה.
אני בשוק שנאיניב הסכימה להצטרף לאיי סדאי (או לשלב אחד בפרמידה ההיררכית שלהם)
זה בערך הדבר הכי שנוא עליה בעולם בעונה 1.
אז תזכיר לי - למה היא כל כך שונאת את זה?
מה?
אבל הקטע הזה מתרחש בהווה. הם מדברים על ראנד מסביב לשולחן.
בסדר, לא הצלחתי להתרכז שם בכל מילה, אני גם ככה מבינה בערך שליש ממה שקורה שם עם כל הפרטים האלו.
אז היה נדמה לי שהם מדברים על העתיד. בצפיה חוזרת זה נכון שברור מדבריו שזה עכשיו.

dilia snake

Well-known member
חצי פרק לא ראיתי כלום!!! הייתי צריכה לכבות את האור בסלון לשבת בחושך כמו פולניה טובה כדי לראות משהו ודפאק??
ת'כלס :-D :-D
והוא עובד בבית משוגעים לגברים שהשתגעו מזה שהם חשבו שהם הדרקון או סתם משוגעים? הוא היה מאד חמוד עם הזקן ההוא
זה נראה כאילו האיש המבוגר סובל מPTSD ולא משיגעון שמקורו מתיעול.
ויש שם אחד דוש. וכנראה שרנד הכה אותו בלילה הבנתי את זה רק כי אמרו בסוף הפרק היה חשוך לא ראיתי כלום לא הבנתי מה הולך שם בסצנה השל המכות.
עכשיו אני תוהה אם זה כי הוא השתגע קצת מהכוח או שזה היה מכוון מאד כדי לקחת לו את התפקיד? כי הוא נראה קצת די מרוצה מעצמו בסוף. עכשיו כשהמטופל שלו זה ישו מהעונה שעברה.
אני גם לא הבנתי, האם הוא עשה את זה כי הוא היה דוחה לאיש המבוגר והקטע שהוא בסוף הגיע ללוגיין זה בונוס או שזו התוכנית. אבל לדעתי הוא לא התכוון לתעל.
למה מה יש שם?
יש להם היסטוריה ארוכה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
עם חלקם לא הייתי יכול להיות בטוח שזה באמת הם,
אבל זה שיש לו רטייה על העין הוא בפרוש זה עם הרטייה שהיה שם.

...
עברה לי עכשיו מחשבה מוזרה שמתאימה יותר לסוג אחר של סדרה.
אולי כל האבירים האלו והאוג הגדול בעצם כן מתו בסוף עונה 1, ועכשיו פרין מחפש את זה שגנב את השופר (משהו כזה) בעצמו ורק מדמיין את האחרים כי הוא סובל מטירוף של גברים שמשתמשים בכוח האחד.

זה לא האישה שלה? ככה לי היה נראה.
אני חשבתי שהיא אחותה
אני פירשתי את זה (ואני באמת לא טוענת שזה נכון כי אין לי מושג) כאילו היא מנסה בדחיה הזאת לשחרר אותו שיהיה אדם חופשי, כי אם הוא כבר לא העוצר שלה אז למה שהוא לא יחיה חיים משל עצמו? אז כאילו היא דוחה אותו בשביל לגרום לו להתנתק ממנה.
אני גם לחלוטין מפרש את זה ככה.
אבל זה בדיוק כמו הדברים האלו שמעצבנים אותנו בבאפי/אנג'ל, רק ביחסים רומנטיים, שמישהו מחליט בשביל האדם האחר מה נכון בשבילו.
ואני לא בטוח למה אבל כאן זה מרגיש לי יותר חזק שזה לא בסדר מצידה.
זה נראה לי בגלל שהוא לא מצפה ממנה שהיא תאהב אותו או משהו כזה, הוא פשוט מתכוון לעזור לה ולהגן עליה כי הוא נשבע לעשות את זה והוא עשה את זה שנים (אולי עשרות שנים). זה לדעתי חוצפה מצידה להחליט עבורו שזה יהיה נכון לו לנתק את הקשר.
אז תזכיר לי - למה היא כל כך שונאת את זה?
זה מתחיל מכך שמי שגידלה את נאיניב שנאה את האיי סדאיי. לא האמא הביולוגית שלה, אלא הוויזדום שאימצה אותה אחרי שההורים שלה מתו.
הוויזדום שגידלה אותה גילתה שיש לה כוחות מסויימים כשהיא הייתה צעירה ואז עשתה מסע ארוך למגדל הלבן, אבל שם הם דחו אותה בגלל שהיא הייתה פשוטת עם. או לפחות ככה היא פירשה את זה. או אולי נאיניב פירשה את זה ככה.
זה מצטרף לכך שנאיניב הרגישה שמוריין חטפה את ראנד, מאט, פרין ואיגוויין והיא מרגישה שהיא כל הזמן משקרת (כי מוריין באמת משקרת המון) (שזה מרשים לאור זה שהיא פיזית לא יכולה לשקר).

dilia snake

Well-known member
אחותה, שהיא גם אאס סדאי.
כן.
שלא נדבר על זה שהחצופה קוראת את הדואר הפרטי של נאיניב ואגווין.
אני מפרשת את זה שהיא בטראומה ודיכאון ובאבל והיא מרחיקה אותו מכל מיני טעמים אנוכיים ולא רק כי היא חושבת שעדיף לו בלעדיה.

didalf

Well-known member
אני גם לחלוטין מפרש את זה ככה.
אבל זה בדיוק כמו הדברים האלו שמעצבנים אותנו בבאפי/אנג'ל, רק ביחסים רומנטיים, שמישהו מחליט בשביל האדם האחר מה נכון בשבילו.
בדיוק! זה מעצבן גם אותי מאותה סיבה בדיוק. רק שבד"כ הגבר עושה את זה לאישה ולא להפך.

זה נראה כאילו האיש המבוגר סובל מPTSD ולא משיגעון שמקורו מתיעול.
אז זה משוגעים באופן כללי.
אני גם לא הבנתי, האם הוא עשה את זה כי הוא היה דוחה לאיש המבוגר והקטע שהוא בסוף הגיע ללוגיין זה בונוס או שזו התוכנית. אבל לדעתי הוא לא התכוון לתעל.
אם את לא הבנת אז מי ידע?:-D

didalf

Well-known member
פרק 2X03

פשיי איזה מבחנים אכזריים מי רוצה להיות אסס אדיי בכלל?
וואלה עבדו עליי יפה עם המבחן האחרון. הונסטלי גם אני הייתי בוחרת לחיות עם לאן החתיכי הזה בפנטזיה|מאוהב| מי בכלל רוצה לחזור למגדל הזה?
כאילו נאיביב רוב הזמן מעצבנת אבל כשהיא עם לאן הם כאלה חמודים שאני מתה|מאוהב| איך התבאסתי שזה לא אמיתי.
פיי והחלום הזה נמשך כמה שנים טובות יש להם ילדה כבר8-* אוי איזה חמוד לאן ביתי ועם שיער פזור שוטף כלים|מאוהב|
אבל כמובן שהאידיליה לא נמשכת לנצח וכולם מתים והסיטואציה דומה מאד למה שקרה לה בתור ילדה עם ההורים שלה.
ואז איכשהו השער נפתח שוב. איך זה שהיא קיבלה הזדמנות נוספת?8-*

איזה כלבה הלאינדרין הזאת, הייתה חייבת להעליב את מאט לפני שהיא שחררה אותו.
וגם מין משתפית שלה איזה מאכזב:-(
איזה חבל אבל שהוא לא הלך לאיגווין ציפיתי לאיחוד מרגש.

רנד חמוד אולי תשים כובע?????? אם אתה לא רוצה שיזהו את המוצא הג'ינג'י שלך??
ישו מבלבל לו במוח שאי אפשר לשלוט בכוח טיטיטי ובסוף הוא שורף את הבית אופס.

אה וטפ האנשים המוזירם האלה אצל פרין. עם המסכות המשונות והציפורנים חח ואחת עם מוצץ מה לעזאזל:-D מה אתם רוצים בכלל???

מוריין ולאן האמיתי אבודים שמישהו ימצא אותם.
הפרק הזה מעצבן, הם סתם הרסו את כל הקטע האחרון של המבחן לטובת דרמה מיותרת. יואו בא לי להרביץ למישהו עד אובדן הכרה. שלא נדבר על כל הפייק מוות שמוצא כבר בעונה הקודמת. למה? למה????? איזה מטומטמים.
עכשיו אני סקרנית לדעת מה הרסו:-D
וכן יש גבול כמה פעמים בנאדם יכול למות ואז לא.
*שואפת* *נושפת* *שואפת* *נושפת*
:-D:-D:-D

רנד חמוד, אם היא מאיימת שהיא תהרוג אותך אחרי שעזבת אותה. זה לא סימן שיחסים האלו בריאים.
מה מתי?8-*

אונו! ואו! כאילו זו דמות שבספרים שורדת את הקרב האחרון וממש פופולרית אצל המעריצים של הספרים(בעיקר בגלל השפה היצירתית) זה חתיכת אומץ להיפטר ממנו עכשיו.
חחח זה ההוא ששופד?
ראיתי את זה מתקרב אז הסתרתי את המסך בזמן, איכס.
ולאן נראה מוזר עם פזור, שישאיר אותו מעכשיו אסוף בבקשה או יסתפר קצר.
לאאא זה חמוד. אבל כאילו לא לכל הזמן רק לאירועים מיוחדים כשהוא חמוד וביתי.

dilia snake

Well-known member
אם את לא הבנת אז מי ידע?:-D
מה את רוצה? גם אני הייתי צריכה לראות את הפרקים האלו בחושך מוחלט. ואני לא יודעת מה עבר לרנד בראש, אבל אני חושבת שיותר סביר שהוא הלך אחריו בגלל האיש ההוא.

עכשיו אני סקרנית לדעת מה הרסו:-D
וכן יש גבול כמה פעמים בנאדם יכול למות ואז לא.
כאילו, שני החלקים הראשונים של המבחן זהים לפחות במהות שלהם לזה שהם בספרים. אבל בחלק השלישי בספרים נאיניב נשואה ללאן והם חיים באידיליה(יש להם ילדים, הממלכה שלו שוקמה והוא שוב מלך או משהו כזה) ואז השער מופיע והיא לא חוזרת ואז היא נזכרת שהיא חייבת לחזור בשביל רנד(שוב, אני לא זוכרת במדויק והספרים לא לידי כרגע) פותחת בעצמה את השער ויוצאת והאאס סדאי עדיין שם יחד עם האמירלין בשביל השלב האחרון של הטקס. בספרים שני הדברים שהכי מאפיינים את נאיניב זה הצורך שלה לרפא, זו אחת הסיבות המרכזיות שהיא במגדל בכלל. והדבר השני זה להגן על הבנים ואגווין, בעיקר על רנד. וזה פשוט פספוס וכמעט חוסר הבנה של הדמות שלה ברגע הזה. שלה נדבר על זה שהיא ראתה את כולם מתים ואיבדה את הבת שלה.
יש המון טראומה והתמודדות עם טראומה בכישור הזמן, אבל החלק האחרון במבחן של נאיניב זו טראומה מיותרת.
אחרי שהוא נוטש אותה במסיבה ואז חוזר אליה אחרי שהוא דיבר עם לוגיין. היא זורקת אותו על הקיר ואומרת לו את זה.
חחח זה ההוא ששופד?
כן, ואו זה היה מזעזע.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
איך נפלו גיבורים, רגע אחד אתה אמור להציל את העולם ורגע אחרי אתה משלם בסקס תמורת חדר ואוכל 8-* .
זה מסוג המקרים שאם זה היה הפוך ובעל הבית היה מקבל תשלום בסקס מאישה זה היה מרגיש מאוד אחרת.
אם אתה לא רוצה שיחשבו שאתה איאלי, אולי כדאי לצבוע את השיער ולא לגלח אותו.
אני שמחתי לראות שזה עדיין ברור שהוא זהוב שיער גם עם התספורת הקצוצה כי כמו שאמרתי בתגובה להודעה הקודמת אני רוצה שאנשים יתייחסות לזה שהוא נראה כמו איאלי. ולמעשה היה קצת מוזר שבעונה 1 היחיד שהתייחס לזה לדעתי היה לויאל.
בכל מקרה התספורת היא חשובה כי הוא אפילו יותר חתיך עכשיו.
ואולי גם כדאי לא ללכת לקהיריין מכול המקומות, רק אומרת.
זה לא אומר לי שום דבר.
לרנד אין כסף לשלם לסלין אבל יש לו כסף לנדבות.
לא שמתי לב שהוא נותן נדבות. אבל הוא אדם כזה חמוד שלא מפתיע.
והוא גם אחות רחמנייה עכשיו אבל לפחות ראו אותה ממש הפרק, שזה נחמד התחשב בזה שהוא אשכרה הדמות הראשית.
קצת התרגשתי שהוא עובד עם אנשים שמתמודדים עם קשיים נפשיים גם כי זה משהו שמחבר בינינו וגם כי זה הרגיש לי שהוא עושה את זה כי הוא יודע שהוא מתקרב לאיבוד דעתו והוא בכוונה מתקרב לאנשים כאלו כדי להבין ולהכין את עצמו לעתיד שלו.
הוא גם היה כל כך חמוד ועדין עם הלוחם לשעבר הזה שהוא עזר לו ועודד אותו.
אבל בסוף נראה שאולי הסיבה שהוא עשה את כל זה (כולל לתקוף את העובד האחר ההוא שהיה גם מניאק) זה כדי להגיע אל הדרקון הבדוי ההוא, לוגיין.
הסצנות של לאן ומוריין, אוף. רגע אחד הם זוג חמוד שנשוי 20 שנה(והסיפור איך שהם הכירו לקוח במדויק מהפריקוול, זה היה טאץ' נחמד) ואז הם זוג נשוי שהאישה מספרת לבעל שהגנן היה המאהב שלה עוד מלפני שהם הכירו. אבל ניחוש שלי לאן יעקוב אחרי מוריין, לאן שזה לא יהיה שהיא הולכת.
זה כל כך ברור היא מגרשת אותו כי היא לא רוצה שהוא יפגע. וזה כל כך מעצבן. ובאמת בשלב הזה היא פוגעת בו קשה.
ויש את הקטע שהוא שואל אותה אם הם אי פעם היו שווים והיא אומרת לו שלא ושהיא לא יכולה לשקר - אז לדעתי היא כן יכולה עכשיו לשקר בגלל שההגבלות של האיי סדאיי כבר לא חלות עליה.
איליין התחילה מעצבנת ואז נהייתה נסבלת ככול שהפרק התקדם. בספר היא הגיעה לפני אגווין, היא גם מופיעה כבר מהספר הראשון לרגע קצר.
תמיד נחמד להתיידד עם היורשת של הממלכה. ובאמת למרות שבהתחלה היא הייתה סופר סנובית, נראה שזה באמת קטע שאין לה מושג איך אנשים אחרים חיים והיא באמת הייתה חמודה.
גם ציינו אותה בשיחה שהיא לא הייתה בה שגם היא נחשבת חזקה במיוחד.
מה שלא ברור לי - איזו ממלכה?
כלומר כל עונה 1 לא קיבלתי שום תחושה שהם חיים באיזושהי ממלכה. יש את האיי סדאי ויש את ילדי האור (הלבנים) ויש כל מיני ערים וכפרים ויש את הטינקרים ויש את העיר הגדולה שבבורדרלנדס שבה יש מלך אבל היא נפרדת בטח.
אבל איליין אמרה שהיא עתידה להיות מלכה של ממלכה בשם אנדור (אני לא בטוח אבל נשמע כמו פגיעה בזכויות יוצרים של טולקין) שהיא כנראה שולטת גם על כפר שתי הנהרות וגם על העיר של האיי סדאיי. או לפחות על אחד מהם כי היא אמרה שאיגוויין היא נתינה שלה. איפה הייתה הממלכה הזאת? ואיפה הצבא שלה שאולי צריך לעסוק בדברים כמו טרלוקים או לבנים שהורגים איי סדאיי.
מאט ומין, זה היה סוג של חמוד. אבל החיזיון של מין:-0.
מצחיק ודי ברור שהוא יגיע פשוט לתא שליד. אפשר להניח שהוא פשוט יגיע לתא ליד. למזלו הוא לא היה ריק (אם כי אולי אם הוא היה ריק אז הדלת שלו לא הייתה נעולה).
למה ליאנדרין המגעילה הזאת כלאה גם אותה? כלומר כנראה כדי שתעשה לה חזיונות...
אני לא בטוח למה, אבל הפעם הרבה יותר שמתי לב שהוא שחקן שונה.
הקטע עם ליאנדרין הבן שלה גם כן היה נוגע ללב.
הגילוי שזה הבן שלה היה נוגע ללב באמת.
אבל היא באמת כזאת חרא מגעילה שזה לא גורם לי אפילו לחרם עליה (כן לרחם עליו)
מעניין אם לאיי סדאיי בכלל מותר שיהיו להן ילדים. (אל תגידי)
נאיניב הפכה למקובלת איך שהיא הגיעה למגדל בספר, והטקס הזה של השאלות והתשובות אחד לאחד מהספר.
מעתיקנים.
מסכנה בקטע שהיא שומעת את איגריין מרכלת עליה. כלומר לא שהייתה לאיגריין כוונה רעה, אבל באמת בטח מעצבן שאיגריין כל כך משתדלת, אבל נאיניב מצליחה בלי שהיא ממש מנסה. קשה שלא לקנא.
הפתיע אותי שאיליין אומרת לאיגריין שזה לא יפה לה לקנא. כלומר בכלל מפתיע שהיא כל כך כנה איתה כשהיא רק הכירה אותה רגע. אבל זה דווקא היה דבר נכון ואולי טוב שאיגריין שמעה את זה.
העלילה של פרין לא כ"כ מעניינת, אבל הקרב היה מגניב לגמרי.
עושה רושם שהמדריך הזה שלהם הוא משהו כמו פרין. גם העיניים וגם כנראה גם לו יש חזיונות כי הוא אומר משהו על כך שחשוב לדעת להבחין בין חזיונות ומציאות.
גם כשהוא אומר שהוא מעדיף לישון בחוץ אז נראה שהוא אומר לפרין שזה גם מה שמתאים לו. הוא אומר לו משהו על כך שהחיילים הם לא ה"להקה" שלו.
בקיצור הם אנשי זאב שיכולים לראות חזיונות או משהו כזה. כנראה.
ולמה האיש הרע נמצא עם האנשים המוזרים? והוא נורא שמח לראות את פרין או שזו רק אני?
אז הקטע הוא שבבית עם כל הגופות הם גם מצאו שייד אחד שהיה תלוי ומת וכנראה נתלה לפני שהוא מת והם לא יודעים מה עשה את זה אבל חושבים שמה שזה לא היה הפחיד את החברים האפלים.
אז כשהופיעו החיילים האלו עם המחשלות עם המוצץ הזהוב הגדול חשבתי שאולי הם אלו שהרגו את השייד והפחידו את החברים האפלים.
אבל אז המנהיגה שלהם או משהו כזה מופיעה עם האיש הרע (גם יש לה את הציפורניים הארוכות שראינו לדעתי בשולחן של האנשים הרעים בתחילת הפרק הראשון לעונה). אז זה כנראה לא הם שהרגו את השייד.

חוץ מזה עכשיו עושה רושם שאולי האיש הרע הוא לא האדון האפל אלא ישמעאל הזה (אבל בהיגוי מוזר) שנאמר בעונה הראשונה שהוא היה עוזר של אדון האופל שהביא אליו את הדרקון.
מוריין אומרת שהוא ועוד אנשים שוחררו והם מחשלים נורא נורא חזקים

didalf

Well-known member
מה את רוצה? גם אני הייתי צריכה לראות את הפרקים האלו בחושך מוחלט. ואני לא יודעת מה עבר לרנד בראש, אבל אני חושבת שיותר סביר שהוא הלך אחריו בגלל האיש ההוא.
:-D:-D
זה מסוג המקרים שאם זה היה הפוך ובעל הבית היה מקבל תשלום בסקס מאישה זה היה מרגיש מאוד אחרת.
חח כן אה?

ויש את הקטע שהוא שואל אותה אם הם אי פעם היו שווים והיא אומרת לו שלא ושהיא לא יכולה לשקר - אז לדעתי היא כן יכולה עכשיו לשקר בגלל שההגבלות של האיי סדאיי כבר לא חלות עליה.
וואלה. עכשיו אני תוהה אם היא שיקרה או שהיא באמת חשבה עליו ככה כל השנים האלה|תוהה|

כלומר כל עונה 1 לא קיבלתי שום תחושה שהם חיים באיזושהי ממלכה. יש את האיי סדאי ויש את ילדי האור (הלבנים) ויש כל מיני ערים וכפרים ויש את הטינקרים ויש את העיר הגדולה שבבורדרלנדס שבה יש מלך אבל היא נפרדת בטח.
אבל איליין אמרה שהיא עתידה להיות מלכה של ממלכה בשם אנדור (אני לא בטוח אבל נשמע כמו פגיעה בזכויות יוצרים של טולקין) שהיא כנראה שולטת גם על כפר שתי הנהרות וגם על העיר של האיי סדאיי. או לפחות על אחד מהם כי היא אמרה שאיגוויין היא נתינה שלה. איפה הייתה הממלכה הזאת? ואיפה הצבא שלה שאולי צריך לעסוק בדברים כמו טרלוקים או לבנים שהורגים איי סדאיי.
חחחחח אני גם תהיתי!

מעניין אם לאיי סדאיי בכלל מותר שיהיו להן ילדים. (אל תגידי)
אני מנחשת שלא.

וטפ איגריין??? אגוויין!!:-D

כאילו, שני החלקים הראשונים של המבחן זהים לפחות במהות שלהם לזה שהם בספרים. אבל בחלק השלישי בספרים נאיניב נשואה ללאן והם חיים באידיליה(יש להם ילדים, הממלכה שלו שוקמה והוא שוב מלך או משהו כזה) ואז השער מופיע והיא לא חוזרת ואז היא נזכרת שהיא חייבת לחזור בשביל רנד(שוב, אני לא זוכרת במדויק והספרים לא לידי כרגע) פותחת בעצמה את השער ויוצאת והאאס סדאי עדיין שם יחד עם האמירלין בשביל השלב האחרון של הטקס. בספרים שני הדברים שהכי מאפיינים את נאיניב זה הצורך שלה לרפא, זו אחת הסיבות המרכזיות שהיא במגדל בכלל. והדבר השני זה להגן על הבנים ואגווין, בעיקר על רנד. וזה פשוט פספוס וכמעט חוסר הבנה של הדמות שלה ברגע הזה. שלה נדבר על זה שהיא ראתה את כולם מתים ואיבדה את הבת שלה.
אה כאילו היא יצאה בעצמה ברגע דווקא שמח ולא ברגע של טראומה שוב?
כי בתכלס יותר קל לברוח מרגע טראומתי כשאת נזכרת שזה מבחן ולא אמיתי מאשר להפנות גב לפנטזיה אוטופית ולהצליח להתגבר על הרצון להשאר בה.

dilia snake

Well-known member
ת'כלס (y) .
אני שמחתי לראות שזה עדיין ברור שהוא זהוב שיער גם עם התספורת הקצוצה כי כמו שאמרתי בתגובה להודעה הקודמת אני רוצה שאנשים יתייחסות לזה שהוא נראה כמו איאלי.
האיש שהוא טיפל בו גם חשב שהוא איאלי.
בכל מקרה התספורת היא חשובה כי הוא אפילו יותר חתיך עכשיו.
לי מוזר, כי בראש שלי יש לו תלתלים ג'ינג'ים.
אבל בסוף נראה שאולי הסיבה שהוא עשה את כל זה (כולל לתקוף את העובד האחר ההוא שהיה גם מניאק) זה כדי להגיע אל הדרקון הבדוי ההוא, לוגיין.
עדיין, הוא בכול זאת היה שם כמה חודשים אז הוא גם עשה שם דברים טובים. אבל מעניין אם אחרי הפגישה עם לוגיין הוא יתפטר.
כעקרון שני נהרות זה חלק מאנדור, אבל הם דיי שכחו מהקיום שלהם. וטרולוקים באמצע מקום כמו אנדור/שני נהרות זה כזה נדיר, שגם אם היו מזעיקים את הצבא היה לוקח להם נצח עד שהם היו מגיעים.
בקשר לגלימות הלבנות, אין לי תשובה על זה.
הפתיע אותי שאיליין אומרת לאיגריין שזה לא יפה לה לקנא. כלומר בכלל מפתיע שהיא כל כך כנה איתה כשהיא רק הכירה אותה רגע. אבל זה דווקא היה דבר נכון ואולי טוב שאיגריין שמעה את זה.
אבל איליין אומרת תמיד את מה שהיא חושבת. והיא צודקת.

בנוגע לשאר אני אשתוק, כי ספרים.

וזה מתעלים! ואגווין!:-D

אה כאילו היא יצאה בעצמה ברגע דווקא שמח ולא ברגע של טראומה שוב?
כי בתכלס יותר קל לברוח מרגע טראומתי כשאת נזכרת שזה מבחן ולא אמיתי מאשר להפנות גב לפנטזיה אוטופית ולהצליח להתגבר על הרצון להשאר בה.
כן, כי זה הקטע של המבחן. אחד בשביל העבר, אחד בשביל ההווה, אחד בשביל העתיד.

זה מעצבן אותי שאני לא זוכרת כלום למרות שלא מזמן קראתי והספרים לא יהיו אצלי עד סוף השבוע.

Lhuna3

Well-known member
2. למה הכל כל כך חשוך??????????????????????? חצי פרק לא ראיתי כלום!!! הייתי צריכה לכבות את האור בסלון לשבת בחושך כמו פולניה טובה כדי לראות משהו ודפאק?? ועדיין הכל חשוך מידי!!
אני ממש בתחילת פרק 2 ועצרתי בשביל לבדוק אם גם אתם התלוננתם על זה או שזה רק אצלי.
אני לא רואה כלום!!
אני אנסה גם לכבות את האור פה אולי זה יעזור קצת.

dilia snake

Well-known member
אני ממש בתחילת פרק 2 ועצרתי בשביל לבדוק אם גם אתם התלוננתם על זה או שזה רק אצלי.
אני לא רואה כלום!!
אני אנסה גם לכבות את האור פה אולי זה יעזור קצת.
גם אני התלוננתי באחת התגובות המאוחרות יותר.

תתחברי לפולנייה שבך, ותראי בחושך מוחלט.

didalf

Well-known member

טוני החתול

Well-known member
מנהל
וטפ איגריין??? אגוויין!!:-D
וזה מתעלים! ואגווין!:-D
זה נס שאני מצליח אפילו חלק מהשמות נכון (בעצם שמות של בנות, כי לבנים יש שמות פשוטים)(כלומר שמות פרטיים קלים, שמות משפחה מסובכים)
ומחשלים או מתעלים איך אני יכול לדעת. אני לא רואה עם כתוביות בעברית.

הפרק הזה מעצבן, הם סתם הרסו את כל הקטע האחרון של המבחן לטובת דרמה מיותרת. יואו בא לי להרביץ למישהו עד אובדן הכרה. שלא נדבר על כל הפייק מוות שמוצא כבר בעונה הקודמת. למה? למה????? איזה מטומטמים.

*שואפת* *נושפת* *שואפת* *נושפת*
וואי אני דווקא אהבתי מאוד את מה שהם עשו עם זה.
קודם כל הייתי בשוק שנאיניב אחרי הכל מחליטה לעזוב את האיי סדאיי (אני לחלוטין מדמיין את לאן הופך להיות הוורדר שלה)
ואז הגילוי שזה בעצם עדיין אשליה של המבחן ואני לרגע חושב איזה נוראי שהיא עכשיו תעזוב את לאן. אבל אז היא נשארת וזה נראה כאילו היא אבודה לנצח אוי ואבוי.
כלומר כן ברגע שחשבתי בהגיון היה לי ברור שהיא לא תעלם מהסדרה ככה, אבל זה עדיין היה שוק גדול. ואהבתי את איך שליאנדרין לוקחת את זה כל כך קשה.
וכמובן עצוב על אגוויין.
עכשיו תוך כדי היה לי ברור שהיא תחזור, והנחתי שזה יהיה אחרי שיעבור הרבה זמן בעולם שלה. תהיתי האם זה יהיה בסוף הפרק הזה או רק בעוד כמה פרקים. ותהיתי איך היא תחזור, חכמה יותר, או במשבר שהיא מגלה שהעולם שלה היה בדיה.
אז כמובן שזה יהיה השני.
ודבר אחד שלחלוטין לא הפתיע אותי זה כשהיא רצה עם הבת שלה אל הפתח היה לי ברור שהבת שלה לא תהיה שם בצד השני. מאוד קיוויתי שאני אופתע לטובה. היה יכול להיות שתהיה לה עכשיו בת שהיא סוג של הבת של לאן, אבל לא.
בכל מקרה אני מניח שהשאלה עכשיו היא האם היא כן תסכים להיות איי סדאיי (אם בכלל ההצעה עדיין קיימת) או האם היא תנסה לחיי אושר עם לאן? או שזה יהיה קשה מידי אחרי שהיא חוותה את זה וזה נהרס ברגע.

מעניין שאת כל הדבר הזה המציאו בשביל הסדרה ולא היה בספרים. כלומר למה שיוסיפו את זה? (שאלה רטורית)
בכל מקרה, זה חסרון אחד
עכשיו אני לא יכולה להתלהב מדברים כמו המעיל האדום של רנד שהוא אחד מסמלי ההיכר שלו בספרים(ועכשיו הוא שרף אותו בטח עם כל הפונדק).
באמת מעיל יפה
רנד חמוד, אם היא מאיימת שהיא תהרוג אותך אחרי שעזבת אותה. זה לא סימן שיחסים האלו בריאים.
אבל זה היה רק בחלום, לא?
אבל הסצנות שלו עם לוגיין היו מושלמות.
לא ממש הרגיש שיש להן יותר מידי פואנטה כי לוגיין פשוט אמר לו שאין לו מה לעשות נגד הטירוף.
אני גם חשבתי שלוגיין יבין שראנד הוא בעצם הדרקון, אבל הוא עדיין משוכנע שהוא הדרקון.
ומעניין מה ליאנדרין זוממת יחד עם מין.
כל הקטע שליאנדרין משחררת את מאט היה מוזר. כאילו נראה לי שהיא באמת התערערה מאוד מזה שהיא חשבה שנאיניב מתה, אבל היה לי מוזר שזה יגרום לה לשחרר את מאט.
אני ציפיתי שהוא ישחרר את מין והופתעתי שהוא קודם עשה סיור במגדל, ראה את אגוויין בוכה, עזב אותה כמובן ורק אז חזר אל מין. (שחשבה שהוא רוצה מין)
(רק שבעצם היא לא חשבה ככה ורק העמידה פנים.
אז למה באמת ליאנדרין משתמשת במין כדי להוליך את מאט שולל? עוד מילא אני מבין להוליך את מאט שולל. אין לי מושג למה, אבל אני מניח שזה יהיה הגיוני.
אבל למה להשתמש דווקא במין שהיא חוזה עתידות? לא יותר הגיוני להשתמש במישהי אחרת שיותר נאמנה אל ליאנדרין.
לי נראה שמין בסוף תבגוד במה שליאנדרין רוצה כי היא תראה חזיון או משהו.
אז סוף סוף קצת דברים מעניינים עם פרין. והאיש הרע אומר לו שהזאבים רעים וזה חכם מצדו של הרע כי עכשיו פרין יפחד מהם.
ואוי לא, הנשים עם המוצצים מזהב הורגות זאבים. מסכנים.
והנה הגשש שיש לו גם עיניים זהובות.
בכל מקרה כיף שחזרנו לעלילה עם זאבים כי בשני פרקים עד כה לא היו זאבים.
חוץ מזה אונו, החייל עם הרטייה, נהרג כי הוא מסרב להשתחוות. ואני חשבתי שתהיה עוד קצת התנגדות, אבל זה כנראה היה מספיק.
אונו! ואו! כאילו זו דמות שבספרים שורדת את הקרב האחרון וממש פופולרית אצל המעריצים של הספרים(בעיקר בגלל השפה היצירתית) זה חתיכת אומץ להיפטר ממנו עכשיו.
טוב, לי זה היה נראה שהוא מת בכלל בסוף העונה הקודמת. אין כאן חזרה מהמתים אחרי שקרן ענקית משפדת לך את כל הפרצוף?
מוריין לא הייתה הפרק 8-* .
וואלה נכון
ולאן נראה מוזר עם פזור, שישאיר אותו מעכשיו אסוף בבקשה או יסתפר קצר.
אל דאגה, זה קורה רק בעולם הדמיוני של נאיניב.

ואז איכשהו השער נפתח שוב. איך זה שהיא קיבלה הזדמנות נוספת?8-*
והעיקר שהקול המסתורי של האישה ההיא מופיע כל פעם ואומר שהיציאה מופיעה רק פעם אחת. אז לא!
אני מניח שזה בגלל שנאיניב חזקה כל כך.
אני קיוויתי שאיך שהיא תצא יהיה בזכות משהו שאגוויין תעשה (כמו שהיא ניסתה)
ואז גם יהיה מגניב שאגוויין חזקה כל כך, וגם נאיניב תכעס עליה שהיא תלשה אותה בכוח מחיי פנטזיה עם בת.
רנד חמוד אולי תשים כובע?????? אם אתה לא רוצה שיזהו את המוצא הג'ינג'י שלך??
הוא חתיך ולא צריך כובע.
אני גם לא חושב שהוא הסתפר מתוך ניסיון להסתיר את הג'ינג'יות שלו. הוא פשוט קלט כמוני שהתלתלים לא עובדים עליו מספיק טוב.
ישו מבלבל לו במוח שאי אפשר לשלוט בכוח טיטיטי ובסוף הוא שורף את הבית אופס.
אפשר לחשוב שאת לא שרפת פעם את הבית שלך בגלל חלום כחול.

למעלה