אז רנד זורם בקלות עם הכול, הארורים, האקסית שלו מהגיהינום שבאובססיה עליו כבר 3000 שנה, המשפחה של מוריין, מוריין שהולכת להשתמש בו בתור פיתיון.
מסכן, כל מה שהוא רוצה זה להוריד כבר את החולצה.
רציתי שהוא יחליף מילים עם אחות של מוריין כדי להתייחס לזה שהם נפגשו כבר. אבל כל מה שקיבלנו זה שהאחות אמרה משהו על כך שהיא כבר מכירה אותו.
לא מוריין! הדבר הנכון זה ללכת לאסוף את לאן. לספר לרנד שאת לא יכולה לתעל, ולעוף הכי רחוק משם, במקום לשים את המשפחה שלך בסכנה. במיוחד שהאחיין שלך לא נראה כמו העיפרון הכי מחודד.
האחיין עושה רושם חמוד. למרות שמשהו מוזר בתסרוקת שלו. אולי שינסה גלח כמו רנד.
אהבתי שהאחיות הסתדרו קצת יותר טוב ואהבתי שהאחות נתנה למוריין עצה שהיא עצמה נתנה לה לפני שנים.
ובאמת לקח לה כל כך הרבה זמן לקלוט שלאנפיר לא רוצה לפגוע ברנד? זה די ברור גם למי שלא יודע את ההיסטוריה של לפני 3000 שנה.
"היי, גלימות לבנות, רוצים לראות אותי רוקדת?"
*כולם מתים*
וכמה באד אס אביינדה?

כמעט צעקתי ומחאתי כפיים כל הסצנה של המכות

.
וגם הסצנה של אביינדה מהספרים רק ששם היה בחור איאלי אחר, והיא מוצגת בסצנה אחרת עם דמויות אחרות. אבל זה היה מושלם.
אז אני מבין שאביינדה זה השם של הבחורה הג'ינג'ית השחורה המגניבה.
(למה אני מנחש שיש פאנבויז שכועסים שהיא שחורה בסדרה. בדיוק כמו שהיו כאלו שכעסו שהיו ואלריאנים שחורים בבית הדרקון)
והיא עכשיו מחויבת לפרין כי הוא הציל אותה. זה מגניב.
גם צוין שהיא יצאה למסע כדי לחפש את מלך המלכים של האיולים. האם זה רנד? (שאלה רטורית כמובן)
לא ממש עשה כלום בפרק. חשבתי שהוא יופיע לעזור בקרב, אבל לא.
ופרין סוף סוף היה אקטיבי הפרק במקום מוזר ובדיכאון.
כן, היה נחמד.
והוא פגש שוב את הגלימות הלבנות המגעילים.
ומסתבר שחוקר המגעיל ההוא שחתך אותו עדיין בחיים. אם כי לפחות נראה פצוע וכנראה בטראומה מזאבים.
ועושה רושם שהבלונדיני ההוא (שהוא כנראה Nepo baby) הוא מעניין ואני מקווה שהוא יחזור
את מתייחסת לקולר?
או זה שהיא הצליחה להתפס בזמן שהאחרות ברחו.
ומה יש לשונצ'נים נגד גבות? הייתי מתרכזת בסצנות עם סורות' אם לא הייתי עסוקה בלתהות למה אין לה גבות

.
יואו כשסורות' הופיעה בחדר של ישמעאל לא הבנתי בכלל שזאת אותה אישה עם הציפורניים בהתחלה כי לא היה לה את הכיסוי פנים הזה. יש לה פרצוף מוזר, עדיף שתחזיר את הכיסוי.
אבל הסצנה שלה וליאנדרין מילה במילה מהספר

.
באופן מפתיע, לא שמתי לב
ולמה ישמעאל נתן להם את הקרן?
זה אני באמת תוהה. האם זה חלק ממזימה מורכבת יותר כי זה יעזור לו שהם ישתמשו בה, או שזה יותר כדי למצוא חן בעיני מנהיג הצבא הכללי.
והסצנה ההיא שלו ושל לנפיר הייתה מטרידה בטירוף, גם בלי רנד.
אוקי!
הקטע שרנד שוכב במיטה וישמעאל מלטף לו את הלחי... מאוד אהבתי את זה.
אבל זאת רק הייתה לנפיר... אוף.
אבל אז גם היה מגניב שישמעאל יצר אותו בתוך החלום
הסצנות עם ורין במגדל היו גם כן ממש ממש טובות, זה מעניין מה שהולך שם גם בלי הבנות.
כן זה היה טוב.
נראה שהיא בדרך ללחשוף את ליאנדרין בתור חברת אופל. שמסתבר כשזה באיי סדאי זה נקרא בלאק אג'ה.
מסכנים רנד ומורין בשלב מסויים אי אפשר חייבים לישון.
במיוחד מסכן רנד שנתקע בלדבר עם האחיין, שעם כל זה שהוא נראה לי בן אדם טוב באמת, הוא גם עושה רושם משעמם.
חח הסוף נראה כמו פנטזיית סאדו של הזאתי
כן. ואני all here for it
אז כאילו החלום שגרם לו לשרוף את הפונדק קשור אליה גם?
אה... לא קישרתי את זה. נכון.
יאא לאינדרין בוגדת

סתומרת ידענו שהיא רעה והכל אבל ממש להיות חלק מכוחות האופל? לא יפה.
בהחלט לא יפה.
לפחות זה קצת קל יותר כשהיא באופן ברור יותר אפלה ולא משהו אפור (או אדום)
*והיא כן שיחררה את הידיים של נאיניב. אם כי נראה לי שזה היה יותר כדי לתקוע לסורות'.
יאוו ניאיבבבבבבב איזה מציקההההה תקשיבי לילדה כשהיא אומרת לך להפסיק להיראות חשודה יאווו
כן, איליין מתבררת כחכמה למדי. וגם כחזקה. נראה לי שהיא השתמשה בכוח בלי להשתמש בידיים שלה.
ומסכנה אגווין מה הם עושים לה
אבל אני מניח שפרין יגיע עם האיולית הזאת ויציל אותה.
ואולי זה גם יעודד שיהיה בינהם משהו כי נזכרתי שפרין מאוהב בנאיניב.
איזה מעצבנים כל העם הזה אוף.
כן, די נודניקים.
כלומר הבנו שיש לכם קטע עם ציפורניים, די כבר.
בטח אלו שיש להם מקצוע של לבנות ציפורניים מרוויחות אפילו יותר מאשר בארץ.
איזה חמודים הזאבי CGI האלה אני מתה
הזאבים הם CGI?
אני חשבתי שהם פשוט כלבים מאולפים.
אה והציפורניים מה זה הרסו לה את המניקור לא יפה.
היא הגזימה לחלוטין.
אין סיכוי שהיא יכולה לכתוב במחשב עם כאלו ציפורניים ארוכות. (למרות שכבר הופתעתי בעבר)
הכי אהבתי את התגובה של הזאתי שמסתובבת איתה ומדברת במקומה

היה כזה "אה!!!!" ברקע, זה היה מושלם.
זאת עם הכלוב על הפרצוף.
וגם למפקד הצבא יש כזה שמדבר בשבילו. זה מאוד לא מגניב לדבר בשביל עצמך שם.
עוד דברים:
אז אם הבנתי נכון ישמעאל הופיע די לפתע בעם הזה של מעבר לים (שונצ'נים?) אבל בעצם רק סורות' (שהיא חברת אופל) יודעת שהוא ישמעאל.
ואם הבנתי נכון השונצ'ונים האלו בעצם הגיעו בעקבות נבואה, על מנת לאחד את כל העמים נגד האופל בכלל?
ויש להם קטע שהם לא משתמשים בנשים שהן חזקות באופן טבעי עם הכוח האחד, אלא מאמנים נשים שלא חזקות כי זה הופך אותן לראויות.
וכנראה גם שמים עליהן קולר עד שהן ממושמעות. ואחר כך מחליפים את זה במוצץ זהב?
אה ומסתבר שיש להם קיסרית.
(עדי

אל תגיבי במשהו שאנחנו לא אמורים לדעת כבר)
אז ליאנדרין פשוט לחלוטין לא מוגבלת על ידי השבועות בגלל שהיא אג'ה שחורה.
לפחות סוג של צדקתי לגבי זה שהבנות יגיעו למערב בעזרת השערים האלו. פשוט ליאנדרין לקחה אותן בהן.
אוי ומצחיק שליאנדרין הודיעה שהיא הולכת לאיזה כפר מסויים והיא חזרה עם איזה גידול שבאמת אפשר להשגי רק בכפר הזה ורק בתקופה הזאת. וזה סוג המקרים שבו עצם העובדה שיש לך הוכחות ברורות לגבי איפה שהיית גורם לך להראות חשוד שאתה בעצם משקר. כלומר לפחות עושה רושם שהאישה הזאת (האג'ה החומה שהייתה עם מוריין) חושדת בה עוד יותר בגלל זה.
האם האיולית היא פוטנציאל רומנטי לפרין? אני מקווה שלא.
האם היא פוטנציאל רומנטי עתידי לרנד? אולי, אבל לא נראה לי. אולי היא בכלל אחותו של רנד.
לא ראינו בכלל את מאט או מין.
אבל שימעאל אמר שמאט נולד בצד שלו (כלומר של האופל) אני מקווה שמאט דווקא יפתיע אותו.
ישמעאל אומר שהוא היחיד מהצ'וזן של הרעים שבאמת מאמין באופן - וחוזר על הסבר שניתן גם מתישהו בעונה 1 שהאופל רוצה לשבור את כישור הזמן כי זה מה בעצם ישחרר את העולם מסבל.
(אבל אם ככה למה אתה בכלל קורא לעצמך אפל?)
גם השונצ'ונים מדברים אנגלית למרות שהם כנראה אלפי שנים ביבשת רחוקה.
אבל ישמעאל ולאנפיר לפעמים עוברים ללדבר בלשון שהייתה לפני השבירה.
אני מקווה שרנד יוכל להשתמש בכוח שלו כדי להחזיר למוריין את היכולת להשתמש בכוח.