⌛כישור הזמן עונה שנייה🐉🗡️🏹🐺

dilia snake

Well-known member
מעניין שאת כל הדבר הזה המציאו בשביל הסדרה ולא היה בספרים. כלומר למה שיוסיפו את זה? (שאלה רטורית)
לא יודעת, אבל כמו שהסברתי קודם לעדי|חזיר| זה פספוס וקצת חוסר הבנה של מי זאת נאיניב.
לא ממש הרגיש שיש להן יותר מידי פואנטה כי לוגיין פשוט אמר לו שאין לו מה לעשות נגד הטירוף.
אני גם חשבתי שלוגיין יבין שראנד הוא בעצם הדרקון, אבל הוא עדיין משוכנע שהוא הדרקון.
גם אני לרגע חשבתי את זה, או שרנד יפלוט משהו שיסגיר את זה שהוא הדרקון האמיתי.
חוץ מזה אונו, החייל עם הרטייה, נהרג כי הוא מסרב להשתחוות. ואני חשבתי שתהיה עוד קצת התנגדות, אבל זה כנראה היה מספיק.
הסצנה הייתה מחרידה! שלא נדבר על הבחורה עם המוצץ( :-D אני אשתמש במונחים שלכם) שעושה סלקציה לנשים, שגם זה היה מחריד שלא נדבר על הוייב שואה.

(אני לא אהיה נודניקית, כי הניחושים שלי על בסיס מה שאני יודעת מהספרים).

didalf

Well-known member
ואז הגילוי שזה בעצם עדיין אשליה של המבחן ואני לרגע חושב איזה נוראי שהיא עכשיו תעזוב את לאן. אבל אז היא נשארת וזה נראה כאילו היא אבודה לנצח אוי ואבוי.
כלומר כן ברגע שחשבתי בהגיון היה לי ברור שהיא לא תעלם מהסדרה ככה, אבל זה עדיין היה שוק גדול
חחחח מה שאני חשבתי.

ודבר אחד שלחלוטין לא הפתיע אותי זה כשהיא רצה עם הבת שלה אל הפתח היה לי ברור שהבת שלה לא תהיה שם בצד השני
אה ברור.

או האם היא תנסה לחיי אושר עם לאן? או שזה יהיה קשה מידי אחרי שהיא חוותה את זה וזה נהרס ברגע.
אוי לאאאאאאא אתה אומר שבגלל שהיא חוותה ואיבדה את זה היא לא תהיה מסוגלת להיות איתו באמת?? לאאא;-(

הנשים עם המוצצים מזהב
חחחחחחחחחחח די זה כזה מגוחך למה יש להן מוצץ??:-D:-D

והעיקר שהקול המסתורי של האישה ההיא מופיע כל פעם ואומר שהיציאה מופיעה רק פעם אחת. אז לא!
שקרניקית!

אפשר לחשוב שאת לא שרפת פעם את הבית שלך בגלל חלום כחול.
איך ידעת?:-0
רגע זה היה חלום החלק שהם שכבו?8-* חשבתי שפשוט הוא אחרי זה הלך לישון והתעורר כמה שעות אח"כ.

dilia snake

Well-known member
חחחחחחחחחחח די זה כזה מגוחך למה יש להן מוצץ??:-D:-D
זה נראה לי כדי שהן לא יוכלו לדבר, ואולי גם כדי להראות שהם לא ממש רואים אותם כבנות אדם(בספרים למשל, זה היה רק הדבר הזה שיש להן על הצוואר).
איך ידעת?:-0
רגע זה היה חלום החלק שהם שכבו?8-* חשבתי שפשוט הוא אחרי זה הלך לישון והתעורר כמה שעות אח"כ.
אני חושבת שכל הקטע שהיא התעצבנה עליו והסקס היה במציאות ואז הוא קם על צד שמאל ושרף הכל.

dilia snake

Well-known member
פרק חדש.

ואו, הפרק היה קרינג'י נורא. אני מצטערת, אבל חצי ממנו לא הפסקתי לצחוק, כי חלק מהדיאלוגים היו מביכים המזל היה הכמה דקות האחרונות שהציל לגמרי ועכשיו אני בהייפ מטורף.

אני לא יודעת איפה להתחיל בכלל.

לאן הלך לאשראם בהודו כדי להתגבר על מוריין? כאילו הוא נראה בדרך למסיבת סמים וסקס על החוף ועוד רגע הוא הולך לפגוש מישהו שחושב שהוא דולפין ולעשות אורגיה שמשום מה כוללת גם עז. ואני לא רוצה לדבר עם הסנדלים והשיער הפזור.

ואלנה והעוצרים שלה לא תורמים לעסק, ולמה הם חשבו שלאן לא יכול לתרגם את השיר וכבר יודע לבד את המשמעות שלו? אני דיי בטוחה שבתור מלך(גם אם הממלכה שלו לא קיימת) היה מי שידאג לו לחינוך נורמלי והוא יודע שפה העתיקה(כי זה מה שאצילים לומדים בין היתר).

אני לא רוצה לדבר על הקטע עם הזאבים, בעיקר כי כל הסצנה עם קפצן(הזאב שהתחבר עם פרין) רציתי לגרד לזאב מאחורי האוזן ולהגיד לו "מי ילד טוב?" :-D .

הסצנות של נאיניב היו דווקא בסדר, היא בדיכאון והכל. ולא הבנתי מה היא ואגווין רוצות אחת מהשנייה.

ואז ליאנדרין תקפה אותן ואת איליין, וטוב אני מניחה שלא הולך להיות להן יותר מידי נחמד אחרי זה?

ואיפה באמת סוואן?

ישמעאל בא למין ואומר לה לקחת את מאט לקיהריין(איפה שרנד ומוריין נמצאים עכשיו) בתמורה לזה שהוא יפסיק את החזיונות שלה.

איך לוגיין אמור ללמד את רנד אם הוא לא יכול לתעל?

והם הזקינו את מוריין בהרבה. אני חושבת שבספרים היא לא יותר מ-60. ופה זה נראה כאילו היא בטח 80 כזה, אם אחותה נראית כ"כ מבוגרת. אבל הקטעים איתה היו ממש טובים! והשמלה נראתה קצת מגוחכת בהתחלה בגלל הצורה שלה, אבל מוריין הייתה כ"כ יפה ומלכותית. והיא חזרה לענוד את הטבעת שלה.

רנד היה צריך לנקות את הלכלוך ללא חולצה|מובך| (אתם מקלקלים אותי!).

והקטעים עם סלין/לנפיר אחר כך היו קרינג'ים ומוזרים כי זה היה שקוף בשלב מסוים שהיא מנסה לעשות עליו מניפולציות והוא כולו רועה צאן תמים. רק חסר לנגב לו את הריר שהוא הזיל עליה חצי פרק|בוקס|.

מעניין אם גם הקטע עם הפייד הוא מניפולציה כי הוא התחיל קרינג'י, עם העלמה במצוקה ו"איכ, גבר מתעל" ואז בדס"מ מהגיהינום(גם אני מפלצת, ברצינות?) ואז רנד פשוט הולך עם מוריין? בלי לעצור? בלי לשאול מאיפה היא יודעת? רגע אחרי שהיא הרגה את המאהבת שלו?

שוב, לא בטוחה שאני אוהבת את הפרק הזה, בעיקר בגלל הדיאלוגים המוזרים. אבל אני חייבת לדעת מה קורה עם הבנות ועם רנד.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לאן הלך לאשראם בהודו כדי להתגבר על מוריין? כאילו הוא נראה בדרך למסיבת סמים וסקס על החוף ועוד רגע הוא הולך לפגוש מישהו שחושב שהוא דולפין ולעשות אורגיה שמשום מה כוללת גם עז. ואני לא רוצה לדבר עם הסנדלים והשיער הפזור.
אני הנחתי שזה פשוט המשפחה של אלאנה.
ואלנה והעוצרים שלה לא תורמים לעסק, ולמה הם חשבו שלאן לא יכול לתרגם את השיר וכבר יודע לבד את המשמעות שלו? אני דיי בטוחה שבתור מלך(גם אם הממלכה שלו לא קיימת) היה מי שידאג לו לחינוך נורמלי והוא יודע שפה העתיקה(כי זה מה שאצילים לומדים בין היתר).
לא הבנתי שהם חושבים שלאן לא יודע לפענח את זה. הם פשוט רצו להשיג את המידע הזה בלי שהוא יידע. בטח כי הם חושבים שהוא עדיין שומר סודות עבור מוריין.
אני לא רוצה לדבר על הקטע עם הזאבים, בעיקר כי כל הסצנה עם קפצן(הזאב שהתחבר עם פרין) רציתי לגרד לזאב מאחורי האוזן ולהגיד לו "מי ילד טוב?" :-D .
לפחות סוף סוף יש שם והסבר לגבי מה הקטע של פרין - הוא wolfbrother (כי לא השגנו את זכויות היוצרים לwerewolf).
והוא יכול לתקשר עם זאבים.
ועד עכשיו האח-זאב האחר דאג לו, למשל בכך שהוא שלח את הזאבים להציל אותו מהגלימות הלבנות.

כשהאיש ההוא אומר שהוא יודע שהוא באבל על אובדן של מישהי האם הוא מדבר על אשתו של פרין או על אגוויין?
הסצנות של נאיניב היו דווקא בסדר, היא בדיכאון והכל. ולא הבנתי מה היא ואגווין רוצות אחת מהשנייה.
מסכנה אגוויין.
ואז ליאנדרין תקפה אותן ואת איליין, וטוב אני מניחה שלא הולך להיות להן יותר מידי נחמד אחרי זה?
מה הקטע של ליאנדרין? מה היא תעשה איתן עכשיו?
ואיפה באמת סוואן?
אני אמור לזכור מי זאת?
ישמעאל בא למין ואומר לה לקחת את מאט לקיהריין(איפה שרנד ומוריין נמצאים עכשיו) בתמורה לזה שהוא יפסיק את החזיונות שלה.
מה שממש ממש מטריד כאן זה שמשתמע מזה שליאנדרין עובדת יחד עם ישמעאל. לפחות זה מה שאני הבנתי.
כי מסתבר שליאנדרין אמרה שהיא תיתן לה תרופה לקללת הנבואה ושלחה את ישמעאל לעשות את זה.

וזה הופך את זה לעוד יותר מטריד שליאנדרין עשתה משהו לנאיניב והאחרות.
איך לעשות צורות מוזרות עם הידיים אולי?
והם הזקינו את מוריין בהרבה. אני חושבת שבספרים היא לא יותר מ-60. ופה זה נראה כאילו היא בטח 80 כזה, אם אחותה נראית כ"כ מבוגרת. אבל הקטעים איתה היו ממש טובים! והשמלה נראתה קצת מגוחכת בהתחלה בגלל הצורה שלה, אבל מוריין הייתה כ"כ יפה ומלכותית. והיא חזרה לענוד את הטבעת שלה.
היה מעניין איך הפרק התחיל עם האצילה הזקנה ההיא ולא היה ברור מה הקטע ואז מתברר שהיא אחותה הקטנה של מוריין.
מאוד חוזרים ומדגישים בעונה הזאת את הקטע שהאיי סדאי מזדקנות לאט. לא נראה לי שהזכירו את זה בכלל בעונה 1.
אהבתי גם לגלות שהאחות הקטנה היא לא כלום, אלא אישה שלקחה את בית האצולה שלה מאבדון והגיעה למצב שיש לה אנשים בכל העיר והבן שלה אמור להתחתן עם הבת של המלכה. (רגע זה אומר עם איליין, החברה של איגוויין?)(או שמדובר על מלכה אחרת?)
רנד צריך לעשות הכל ללא חולצה.
והקטעים עם סלין/לנפיר אחר כך היו קרינג'ים ומוזרים כי זה היה שקוף בשלב מסוים שהיא מנסה לעשות עליו מניפולציות והוא כולו רועה צאן תמים. רק חסר לנגב לו את הריר שהוא הזיל עליה חצי פרק|בוקס|.
אני לא חשבתי שהיא תמימה לחלוטין, אבל חשבתי שהיא פשוט אצילה בעצמה או משהו כזה. לחלוטין לא חשדתי שהיא הרעה שראינו שישמעאל מחיה בתחילת הפרק.
כל הדיבור על דם בהקשר שלה גורם לי לחשוב שהיא סוג של ערפדה (כלומר כמו שפרין הוא סוג של איש זאב)
מעניין אם גם הקטע עם הפייד הוא מניפולציה כי הוא התחיל קרינג'י, עם העלמה במצוקה ו"איכ, גבר מתעל" ואז בדס"מ מהגיהינום(גם אני מפלצת, ברצינות?) ואז רנד פשוט הולך עם מוריין? בלי לעצור? בלי לשאול מאיפה היא יודעת? רגע אחרי שהיא הרגה את המאהבת שלו?
אחרי שהבנתי מה היא סלין אז בהחלט נראה לי שהפייד היה שם כי היא אמרה לו להיות שם.

באמת מוזר שרנד כל כך בקלות משתכנע על ידי מוריין לברוח.

אגב, לא ברור לי איך מוריין ידעה שרנד יהיה בעיר הזאת?
בעצם אולי כי היא ניחשה שהוא יחפש קשר עם לוגיין.

dilia snake

Well-known member
לא הבנתי שהם חושבים שלאן לא יודע לפענח את זה. הם פשוט רצו להשיג את המידע הזה בלי שהוא יידע. בטח כי הם חושבים שהוא עדיין שומר סודות עבור מוריין.
זה נראה מוזר.
כשהאיש ההוא אומר שהוא יודע שהוא באבל על אובדן של מישהי האם הוא מדבר על אשתו של פרין או על אגוויין?
לדעתי על אשתו, כי הם גם אמרו שהזאב גם כן איבד את הבת זוג שלו.
מה הקטע של ליאנדרין? מה היא תעשה איתן עכשיו?
אני מניחה שנגלה שבוע הבא.
אני אמור לזכור מי זאת?
האמירלין, הבוסית של כל האאס סדאי.
אבל, הוא לא יכול להראות לו מארגים(כמו שזאתי הראתה לבנות בתחילת העונה).
אהבתי גם לגלות שהאחות הקטנה היא לא כלום, אלא אישה שלקחה את בית האצולה שלה מאבדון והגיעה למצב שיש לה אנשים בכל העיר והבן שלה אמור להתחתן עם הבת של המלכה. (רגע זה אומר עם איליין, החברה של איגוויין?)(או שמדובר על מלכה אחרת?)
(y).
עם המלכה של קייריהן, איליין מאנדור(לא שזה אומר משהו).
והלכלוך. הלכלוך רק הוסיף לו משום מה 8-*.
אגב, לא ברור לי איך מוריין ידעה שרנד יהיה בעיר הזאת?
בעצם אולי כי היא ניחשה שהוא יחפש קשר עם לוגיין.
אולי עם כל המרגלים שלה? ואם היא סדרה שהם ייפגשו, איך היא ידעה שרנד יגיע למקום הזה? הוא יכל להגיע לכל מקום.

didalf

Well-known member
פרק 2X04

אפשר שלאן יצטרף לשני הגברים הנחמדים?:-P:
הוא כזה חמודי עם השיער הפזור שלו.

נייניב עוד יותר מרמרה מבד"כ. טוב אפשר להבין אותה.
לרגע נדמה ששלינאדרין יש טיפה לב והופס היא שוב חורשת מזימות.
אבל הן די סתומות ניניב ואיגאווין אם הבנתי נכון זה סופר רחוק יכול לקחת להן חודשים להגיע לאיפה שפרין? והן אפילו לא יודעות איפה הוא ומה קרה לו איך הן יועילו בדיוק??

איך שאמרו לזקנה ההיא שאחותה הקטנה באה ידעתי שזאת מוריין. למה היא כזאת לא נחמדה כל הזזמן?
אהבתי איך האחות ניצחה אותה במשחק שלה.

למה רנד וההיא הלכו לבקתה אבל ישנו בחוץ?:-D
דווקא חשבתי כבר שהם חמודים אז אופס היא איזה מפלצת כי כמובן.

:-D:-D
לאדעת מה התלונה אני בעד הכל:-D (בלי העז אבל. רק הגברים החמודים האחרים)

למה זה אצלו בכלל ולא אצל מורין?

יווו כןןן איזה זאב חמודייייי
ממש

חחחחח טוב מאד:-P:

חח אני גם תהיתי כי הוא משוגע מה הוא יודע בכלל.

היא לא יכולה לשקר זה מספיק. קודם תברח אחכ שאלות.

לפחות סוף סוף יש שם והסבר לגבי מה הקטע של פרין - הוא wolfbrother (כי לא השגנו את זכויות היוצרים לwerewolf).
חחח אבל הוא לא וורוולף כי הוא לא איש זאב שהופך לזאב, הוא אח של הזאבים כי הוא מתקשר איתם. זה דווקא שם נכון יותר.

אני אמור לזכור מי זאת?
לא צפית בכל העונה בשביל זה?
אפילו אני יודעת כי קראתי את כל השרשור שלנו - זאת המלכה של האסס אדיי.

מה שממש ממש מטריד כאן זה שמשתמע מזה שליאנדרין עובדת יחד עם ישמעאל. לפחות זה מה שאני הבנתי.
כי מסתבר שליאנדרין אמרה שהיא תיתן לה תרופה לקללת הנבואה ושלחה את ישמעאל לעשות את זה.

וזה הופך את זה לעוד יותר מטריד שליאנדרין עשתה משהו לנאיניב והאחרות.
נכון.

:-D

מאוד חוזרים ומדגישים בעונה הזאת את הקטע שהאיי סדאי מזדקנות לאט. לא נראה לי שהזכירו את זה בכלל בעונה 1.
נכון אני גם חשבתי איך מדגישים את זה פה ולא הזכירו את זה בכלל אז. ידענו את זה רק כי עדי|נחש| אמרה לנו.
אהבתי גם לגלות שהאחות הקטנה היא לא כלום, אלא אישה שלקחה את בית האצולה שלה מאבדון והגיעה למצב שיש לה אנשים בכל העיר והבן שלה אמור להתחתן עם הבת של המלכה.
נכון
(רגע זה אומר עם איליין, החברה של איגוויין?)(או שמדובר על מלכה אחרת?)
אני גם תהיתי

dilia snake

Well-known member
אבל הן די סתומות ניניב ואיגאווין אם הבנתי נכון זה סופר רחוק יכול לקחת להן חודשים להגיע לאיפה שפרין? והן אפילו לא יודעות איפה הוא ומה קרה לו איך הן יועילו בדיוק??
אני מניחה שלא הייתה להן סיבה לא לבטוח במה שמה. וחוץ מזה אולי הן חשבו שבגלל שהן כ"כ חזקות הן יוכלו כן לעזור.
למה רנד וההיא הלכו לבקתה אבל ישנו בחוץ?:-D
בטח נרדמו ליד המדורה בחוץ?
למה זה אצלו בכלל ולא אצל מורין?
הוא גנב לה בפרק 2 מהתיקים של האוכף.
היא לא יכולה לשקר זה מספיק. קודם תברח אחכ שאלות.
אני מניחה.

didalf

Well-known member
אני מניחה שלא הייתה להן סיבה לא לבטוח במה שמה. וחוץ מזה אולי הן חשבו שבגלל שהן כ"כ חזקות הן יוכלו כן לעזור.
אבל עד שהן יגיעו זה יהיה לא רלוונטי. או שיש להן גם יכולות טלפורטציה קסומות?

אה לא שמתי לב. בטח היה חושך|שפם|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
טוב שלא עברו מאה שנה

*היית תקועה בתוך הקשתות?
איך שאמרו לזקנה ההיא שאחותה הקטנה באה ידעתי שזאת מוריין. למה היא כזאת לא נחמדה כל הזזמן?
אמרו לזקנה שאחותה הגדולה באה
לא צפית בכל העונה בשביל זה?
אפילו אני יודעת כי קראתי את כל השרשור שלנו - זאת המלכה של האסס אדיי.
95% מהזמן לא קוראים לה בשמה אלא "האמרלד סיט" או מהשלא.
אז לא הצלחתי לקלוט את השם האמיתי שלה.
נכון אני גם חשבתי איך מדגישים את זה פה ולא הזכירו את זה בכלל אז. ידענו את זה רק כי עדי|נחש| אמרה לנו.
אני לא זכרתי שעדי|נחש| אמרה לנו.
לא זכרתי את זה
אבל עד שהן יגיעו זה יהיה לא רלוונטי. או שיש להן גם יכולות טלפורטציה קסומות?
האמת שיש את השערים הקסומים האלו.
אולי דרך הדרכים המוזרות האלו כמו בפרק 7 בעונה הקודמת.
כן לזה התכוונתי.
אם כי קשה לי להאמין שהן יודעות כבר איך לפתוח אותם. או איך לנווט בהם.

didalf

Well-known member
אולי דרך הדרכים המוזרות האלו כמו בפרק 7 בעונה הקודמת.
אולי.

*היית תקועה בתוך הקשתות?
לא הספקתי🤷‍♀️

אמרו לזקנה שאחותה הגדולה באה
כן הגדולה התכוונתי. כאילו היה לי ברור שלמרות שאמרו אחותה הגדולה זה יהיה הטוויסט.

אני לא זכרתי שעדי|נחש| אמרה לנו.
כי אני קראתי את השרשור הישן:-P:

dilia snake

Well-known member
אוקיי, היה שיפור רציני משבוע שעבר. במיוחד כי לאן לא היה אז היה פחות מדכא.

אז רנד זורם בקלות עם הכול, הארורים, האקסית שלו מהגיהינום שבאובססיה עליו כבר 3000 שנה, המשפחה של מוריין, מוריין שהולכת להשתמש בו בתור פיתיון.

לא מוריין! הדבר הנכון זה ללכת לאסוף את לאן. לספר לרנד שאת לא יכולה לתעל, ולעוף הכי רחוק משם, במקום לשים את המשפחה שלך בסכנה. במיוחד שהאחיין שלך לא נראה כמו העיפרון הכי מחודד.

"היי, גלימות לבנות, רוצים לראות אותי רוקדת?"
*כולם מתים*

וכמה באד אס אביינדה?|מאוהב| כמעט צעקתי ומחאתי כפיים כל הסצנה של המכות:-D.

וגם הסצנה של אביינדה מהספרים רק ששם היה בחור איאלי אחר, והיא מוצגת בסצנה אחרת עם דמויות אחרות. אבל זה היה מושלם.

וקפצן, מי ילד טוב של עדי|נחש|? |מאוהב||מאוהב||מאוהב|

ופרין סוף סוף היה אקטיבי הפרק במקום מוזר ובדיכאון.

אוי, אגווין.

ומה יש לשונצ'נים נגד גבות? הייתי מתרכזת בסצנות עם סורות' אם לא הייתי עסוקה בלתהות למה אין לה גבות 8-*.

אבל הסצנה שלה וליאנדרין מילה במילה מהספר (y).

ולמה ישמעאל נתן להם את הקרן?

והסצנה ההיא שלו ושל לנפיר הייתה מטרידה בטירוף, גם בלי רנד.

הסצנות עם ורין במגדל היו גם כן ממש ממש טובות, זה מעניין מה שהולך שם גם בלי הבנות.

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
פרק 2X05
יאווו אלוהים שיעזור לי 90% מהפרק בלילה כואבות לי העיניים מלנסות לראות משהו!!

מסכנים רנד ומורין בשלב מסויים אי אפשר חייבים לישון.
חח הסוף נראה כמו פנטזיית סאדו של הזאתי:-D
אז כאילו החלום שגרם לו לשרוף את הפונדק קשור אליה גם?

יאא לאינדרין בוגדת:-0 סתומרת ידענו שהיא רעה והכל אבל ממש להיות חלק מכוחות האופל? לא יפה.
יאוו ניאיבבבבבבב איזה מציקההההה תקשיבי לילדה כשהיא אומרת לך להפסיק להיראות חשודה יאווו
ומסכנה אגווין מה הם עושים לה:-0
איזה מעצבנים כל העם הזה אוף.

אוקיי, היה שיפור רציני משבוע שעבר. במיוחד כי לאן לא היה אז היה פחות מדכא.
אוי נכון לאן היה חסר!!!!!!!! זה לא דבר טוב!!!

אז רנד זורם בקלות עם הכול, הארורים, האקסית שלו מהגיהינום שבאובססיה עליו כבר 3000 שנה, המשפחה של מוריין, מוריין שהולכת להשתמש בו בתור פיתיון.
יופי. אנשים לא זורמים בסדרות מעיקים עליי (נאייניב אני מסתכלת עלייך) יש לנו עלילה לקדם אל תתישו אותי.

לא מוריין! הדבר הנכון זה ללכת לאסוף את לאן. לספר לרנד שאת לא יכולה לתעל, ולעוף הכי רחוק משם, במקום לשים את המשפחה שלך בסכנה. במיוחד שהאחיין שלך לא נראה כמו העיפרון הכי מחודד.
חחח הוא נראה דביל ברמות:-D

היא חמודה

איזה חמודים הזאבי CGI האלה אני מתה

ומה יש לשונצ'נים נגד גבות? הייתי מתרכזת בסצנות עם סורות' אם לא הייתי עסוקה בלתהות למה אין לה גבות 8-*.
חחחחחחחחחחחחחח ממש:-D
טוב בכלל הם מוזרים אלה עם המוצצים שלהם.
אה והציפורניים מה זה הרסו לה את המניקור לא יפה.

הסצנות עם ורין במגדל היו גם כן ממש ממש טובות, זה מעניין מה שהולך שם גם בלי הבנות.
כן אהבתי את החטטנית ההיא חח היא טובה.

dilia snake

Well-known member
יואו נכון 8-* .
יופי. אנשים לא זורמים בסדרות מעיקים עליי (נאייניב אני מסתכלת עלייך) יש לנו עלילה לקדם אל תתישו אותי.
כן, לפחות רנד מקשיב למוריין ולא מחליט שהוא חכם יותר ממנה.
הם לא! זה סוג של כלב(נראה לי רועה צ'כי או משהו כזה) שנראה כמו זאב אבל זה לא. מדובר בכלבים אמיתיים.
טוב בכלל הם מוזרים אלה עם המוצצים שלהם.
הכי אהבתי את התגובה של הזאתי שמסתובבת איתה ומדברת במקומה:-D:-D היה כזה "אה!!!!" ברקע, זה היה מושלם.

didalf

Well-known member
כן, לפחות רנד מקשיב למוריין ולא מחליט שהוא חכם יותר ממנה.
בדיוק!

הם לא! זה סוג של כלב(נראה לי רועה צ'כי או משהו כזה) שנראה כמו זאב אבל זה לא. מדובר בכלבים אמיתיים.
אה באמת? הם נראים CGI חח אבל נורא חמודים.
יוו חיפשתי בגוגל איזה סוג כלב חמוד|מאוהב|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מסכן, כל מה שהוא רוצה זה להוריד כבר את החולצה.
רציתי שהוא יחליף מילים עם אחות של מוריין כדי להתייחס לזה שהם נפגשו כבר. אבל כל מה שקיבלנו זה שהאחות אמרה משהו על כך שהיא כבר מכירה אותו.
האחיין עושה רושם חמוד. למרות שמשהו מוזר בתסרוקת שלו. אולי שינסה גלח כמו רנד.
אהבתי שהאחיות הסתדרו קצת יותר טוב ואהבתי שהאחות נתנה למוריין עצה שהיא עצמה נתנה לה לפני שנים.
ובאמת לקח לה כל כך הרבה זמן לקלוט שלאנפיר לא רוצה לפגוע ברנד? זה די ברור גם למי שלא יודע את ההיסטוריה של לפני 3000 שנה.
"היי, גלימות לבנות, רוצים לראות אותי רוקדת?"
*כולם מתים*
וגם הסצנה של אביינדה מהספרים רק ששם היה בחור איאלי אחר, והיא מוצגת בסצנה אחרת עם דמויות אחרות. אבל זה היה מושלם.
אז אני מבין שאביינדה זה השם של הבחורה הג'ינג'ית השחורה המגניבה.
(למה אני מנחש שיש פאנבויז שכועסים שהיא שחורה בסדרה. בדיוק כמו שהיו כאלו שכעסו שהיו ואלריאנים שחורים בבית הדרקון)
והיא עכשיו מחויבת לפרין כי הוא הציל אותה. זה מגניב.
גם צוין שהיא יצאה למסע כדי לחפש את מלך המלכים של האיולים. האם זה רנד? (שאלה רטורית כמובן)
לא ממש עשה כלום בפרק. חשבתי שהוא יופיע לעזור בקרב, אבל לא.
ופרין סוף סוף היה אקטיבי הפרק במקום מוזר ובדיכאון.
כן, היה נחמד.
והוא פגש שוב את הגלימות הלבנות המגעילים.
ומסתבר שחוקר המגעיל ההוא שחתך אותו עדיין בחיים. אם כי לפחות נראה פצוע וכנראה בטראומה מזאבים.
ועושה רושם שהבלונדיני ההוא (שהוא כנראה Nepo baby) הוא מעניין ואני מקווה שהוא יחזור
אוי, אגווין.
את מתייחסת לקולר?
או זה שהיא הצליחה להתפס בזמן שהאחרות ברחו.
יואו כשסורות' הופיעה בחדר של ישמעאל לא הבנתי בכלל שזאת אותה אישה עם הציפורניים בהתחלה כי לא היה לה את הכיסוי פנים הזה. יש לה פרצוף מוזר, עדיף שתחזיר את הכיסוי.
אבל הסצנה שלה וליאנדרין מילה במילה מהספר (y).
באופן מפתיע, לא שמתי לב
ולמה ישמעאל נתן להם את הקרן?
זה אני באמת תוהה. האם זה חלק ממזימה מורכבת יותר כי זה יעזור לו שהם ישתמשו בה, או שזה יותר כדי למצוא חן בעיני מנהיג הצבא הכללי.
והסצנה ההיא שלו ושל לנפיר הייתה מטרידה בטירוף, גם בלי רנד.
אוקי!
הקטע שרנד שוכב במיטה וישמעאל מלטף לו את הלחי... מאוד אהבתי את זה.
אבל זאת רק הייתה לנפיר... אוף.
אבל אז גם היה מגניב שישמעאל יצר אותו בתוך החלום
כן זה היה טוב.
נראה שהיא בדרך ללחשוף את ליאנדרין בתור חברת אופל. שמסתבר כשזה באיי סדאי זה נקרא בלאק אג'ה.

מסכנים רנד ומורין בשלב מסויים אי אפשר חייבים לישון.
במיוחד מסכן רנד שנתקע בלדבר עם האחיין, שעם כל זה שהוא נראה לי בן אדם טוב באמת, הוא גם עושה רושם משעמם.
חח הסוף נראה כמו פנטזיית סאדו של הזאתי:-D
כן. ואני all here for it
אה... לא קישרתי את זה. נכון.
יאא לאינדרין בוגדת:-0 סתומרת ידענו שהיא רעה והכל אבל ממש להיות חלק מכוחות האופל? לא יפה.
בהחלט לא יפה.
לפחות זה קצת קל יותר כשהיא באופן ברור יותר אפלה ולא משהו אפור (או אדום)
*והיא כן שיחררה את הידיים של נאיניב. אם כי נראה לי שזה היה יותר כדי לתקוע לסורות'.
יאוו ניאיבבבבבבב איזה מציקההההה תקשיבי לילדה כשהיא אומרת לך להפסיק להיראות חשודה יאווו
כן, איליין מתבררת כחכמה למדי. וגם כחזקה. נראה לי שהיא השתמשה בכוח בלי להשתמש בידיים שלה.
ומסכנה אגווין מה הם עושים לה:-0
אבל אני מניח שפרין יגיע עם האיולית הזאת ויציל אותה.
ואולי זה גם יעודד שיהיה בינהם משהו כי נזכרתי שפרין מאוהב בנאיניב.
איזה מעצבנים כל העם הזה אוף.
כן, די נודניקים.
כלומר הבנו שיש לכם קטע עם ציפורניים, די כבר.
בטח אלו שיש להם מקצוע של לבנות ציפורניים מרוויחות אפילו יותר מאשר בארץ.

הזאבים הם CGI?
אני חשבתי שהם פשוט כלבים מאולפים.
היא הגזימה לחלוטין.
אין סיכוי שהיא יכולה לכתוב במחשב עם כאלו ציפורניים ארוכות. (למרות שכבר הופתעתי בעבר)
הכי אהבתי את התגובה של הזאתי שמסתובבת איתה ומדברת במקומה:-D:-D היה כזה "אה!!!!" ברקע, זה היה מושלם.
זאת עם הכלוב על הפרצוף.
וגם למפקד הצבא יש כזה שמדבר בשבילו. זה מאוד לא מגניב לדבר בשביל עצמך שם.

עוד דברים:
אז אם הבנתי נכון ישמעאל הופיע די לפתע בעם הזה של מעבר לים (שונצ'נים?) אבל בעצם רק סורות' (שהיא חברת אופל) יודעת שהוא ישמעאל.
ואם הבנתי נכון השונצ'ונים האלו בעצם הגיעו בעקבות נבואה, על מנת לאחד את כל העמים נגד האופל בכלל?
ויש להם קטע שהם לא משתמשים בנשים שהן חזקות באופן טבעי עם הכוח האחד, אלא מאמנים נשים שלא חזקות כי זה הופך אותן לראויות.
וכנראה גם שמים עליהן קולר עד שהן ממושמעות. ואחר כך מחליפים את זה במוצץ זהב?
אה ומסתבר שיש להם קיסרית.
(עדי|נחש| אל תגיבי במשהו שאנחנו לא אמורים לדעת כבר)

אז ליאנדרין פשוט לחלוטין לא מוגבלת על ידי השבועות בגלל שהיא אג'ה שחורה.

לפחות סוג של צדקתי לגבי זה שהבנות יגיעו למערב בעזרת השערים האלו. פשוט ליאנדרין לקחה אותן בהן.

אוי ומצחיק שליאנדרין הודיעה שהיא הולכת לאיזה כפר מסויים והיא חזרה עם איזה גידול שבאמת אפשר להשגי רק בכפר הזה ורק בתקופה הזאת. וזה סוג המקרים שבו עצם העובדה שיש לך הוכחות ברורות לגבי איפה שהיית גורם לך להראות חשוד שאתה בעצם משקר. כלומר לפחות עושה רושם שהאישה הזאת (האג'ה החומה שהייתה עם מוריין) חושדת בה עוד יותר בגלל זה.

האם האיולית היא פוטנציאל רומנטי לפרין? אני מקווה שלא.
האם היא פוטנציאל רומנטי עתידי לרנד? אולי, אבל לא נראה לי. אולי היא בכלל אחותו של רנד.

לא ראינו בכלל את מאט או מין.
אבל שימעאל אמר שמאט נולד בצד שלו (כלומר של האופל) אני מקווה שמאט דווקא יפתיע אותו.

ישמעאל אומר שהוא היחיד מהצ'וזן של הרעים שבאמת מאמין באופן - וחוזר על הסבר שניתן גם מתישהו בעונה 1 שהאופל רוצה לשבור את כישור הזמן כי זה מה בעצם ישחרר את העולם מסבל.
(אבל אם ככה למה אתה בכלל קורא לעצמך אפל?)

גם השונצ'ונים מדברים אנגלית למרות שהם כנראה אלפי שנים ביבשת רחוקה.
אבל ישמעאל ולאנפיר לפעמים עוברים ללדבר בלשון שהייתה לפני השבירה.

אני מקווה שרנד יוכל להשתמש בכוח שלו כדי להחזיר למוריין את היכולת להשתמש בכוח.

dilia snake

Well-known member
ואמבטיה, הבחור צריך אמבטיה.
ובאמת לקח לה כל כך הרבה זמן לקלוט שלאנפיר לא רוצה לפגוע ברנד? זה די ברור גם למי שלא יודע את ההיסטוריה של לפני 3000 שנה.
כאילו, כן. אם היא הייתה רוצה לפגוע בו היא כבר הייתה עושה את זה מזמן.
(למה אני מנחש שיש פאנבויז שכועסים שהיא שחורה בסדרה. בדיוק כמו שהיו כאלו שכעסו שהיו ואלריאנים שחורים בבית הדרקון)
כן, כעקרון כל האיאלים אמורים להיות לבנים(ושזופים בחלקים שחשופים לשמש) ושיער ועיניים בגוונים בהירים וגבוהים מאוד. אבל אל תשאלו כמה בלאגן היה גם כשגילו שנאיניב, אגווין ופרין שחורים.
ועושה רושם שהבלונדיני ההוא (שהוא כנראה Nepo baby) הוא מעניין ואני מקווה שהוא יחזור
הוא היה חמוד, אולי הוא גם צריך להוריד חולצה ולעשות אמבטיה.
יש לה פרצוף מוזר, עדיף שתחזיר את הכיסוי.
ואז יהיה אפשר להתרכז במה שהיא אומרת.
*והיא כן שיחררה את הידיים של נאיניב. אם כי נראה לי שזה היה יותר כדי לתקוע לסורות'.
נראה לי היא קצת לא מרגישה בנוח עם מה שהם עושים לנשים מתעלות, וזה נראה כאילו היא סוג של מחבבת את נאיניב.
אוי ומצחיק שליאנדרין הודיעה שהיא הולכת לאיזה כפר מסויים והיא חזרה עם איזה גידול שבאמת אפשר להשגי רק בכפר הזה ורק בתקופה הזאת. וזה סוג המקרים שבו עצם העובדה שיש לך הוכחות ברורות לגבי איפה שהיית גורם לך להראות חשוד שאתה בעצם משקר. כלומר לפחות עושה רושם שהאישה הזאת (האג'ה החומה שהייתה עם מוריין) חושדת בה עוד יותר בגלל זה.
אבל זה סוג של חכם מצד ליאנדרין.
ישמעאל אומר שהוא היחיד מהצ'וזן של הרעים שבאמת מאמין באופן - וחוזר על הסבר שניתן גם מתישהו בעונה 1 שהאופל רוצה לשבור את כישור הזמן כי זה מה בעצם ישחרר את העולם מסבל.
(אבל אם ככה למה אתה בכלל קורא לעצמך אפל?)
כי זה המטרה של אדון האופל הזה שלהם, לשבור את הגלגל ולהשמיד את העולם.
אני מקווה שרנד יוכל להשתמש בכוח שלו כדי להחזיר למוריין את היכולת להשתמש בכוח.
זה נמרח יותר מידי זמן, גם הדרמה עם לאן.

*אני בטוחה שבפרק הבא יסבירו בדיוק על התרבות של השונצ'נים, עכשיו שאגווין הולכת לבלות איתם.

*ואני כמובן לא אגיב על דברים שהם ספוילרים של ממש מהספרים רק מה שתואם וכבר שודר או שעברנו את הנקודה הזאת והיה שינוי מעניין.

didalf

Well-known member
*כל מה שניק רוצה התכוונת:-D

חחח תכלס, בטוח.
גם צוין שהיא יצאה למסע כדי לחפש את מלך המלכים של האיולים. האם זה רנד? (שאלה רטורית כמובן)
אה לא חשבתי על זה.

ועושה רושם שהבלונדיני ההוא (שהוא כנראה Nepo baby)

יואו כשסורות' הופיעה בחדר של ישמעאל לא הבנתי בכלל שזאת אותה אישה עם הציפורניים בהתחלה כי לא היה לה את הכיסוי פנים הזה. יש לה פרצוף מוזר, עדיף שתחזיר את הכיסוי.
וואי ממש

הקטע שרנד שוכב במיטה וישמעאל מלטף לו את הלחי... מאוד אהבתי את זה.
חחחחחחחחחחח מה יהיה ניק?:-D

כן. ואני all here for it
אנחנו יודעים ניק:-D

בהחלט לא יפה.
לפחות זה קצת קל יותר כשהיא באופן ברור יותר אפלה ולא משהו אפור (או אדום)
נכון
חחחח נכון, כי יותר מהכל היא קטנונית ונקמנית:-D
כן, איליין מתבררת כחכמה למדי. וגם כחזקה. נראה לי שהיא השתמשה בכוח בלי להשתמש בידיים שלה.
וואלה?8-*
ואולי זה גם יעודד שיהיה בינהם משהו כי נזכרתי שפרין מאוהב בנאיניב.
*באגווין

בטח אלו שיש להם מקצוע של לבנות ציפורניים מרוויחות אפילו יותר מאשר בארץ.
:-D:-D:-D
וואי כמה עולה שם בניה בטח:-D

הזאבים הם CGI?
אני חשבתי שהם פשוט כלבים מאולפים.
עדי אמרה שהם כלבים אמיתיים.

אין סיכוי שהיא יכולה לכתוב במחשב עם כאלו ציפורניים ארוכות. (למרות שכבר הופתעתי בעבר)
וואי ממש יש כאלה שאני לא מבינה איך מצליחות לתפקד עם ציפורניים מטורפות.

אחר כך מחליפים את זה במוצץ זהב?
:-D:-D לא יכולה עם המוצצים האלה חחחח:-D

|כן|

ואמבטיה, הבחור צריך אמבטיה.
וואי דחוף. למה מוריין הלכה להתנקות ולא שלחה אותו גם? לא יפה.

הוא היה חמוד, אולי הוא גם צריך להוריד חולצה ולעשות אמבטיה.
אפשר עם רנד ביחד לחסוך מים:-P:

למעלה