⌛כישור הזמן עונה שנייה🐉🗡️🏹🐺

dilia snake

Well-known member
אבל מנקודת המבט שלי הקטע שבו הוא הרג את טוראק וכל החיילים סביבו היה מאוד מגניב.
אני חושבת שזה יותר מציק לי כי זו סצנה ממש מגניבה בספרים. וחוץ מזה אנפה על חרב זה סימן שמי שמחזיק אותה הוא אומן חרב ואחת הדרכים לזכות בדבר כזה היא להרוג אומן חרב אחר. רנד החזיק אותה בלי שזה באמת הגיע לו(הוא לקח אותה מאבא שלו) ואחרי שהוא הרג את טוראק בקרב חרבות הוא כאילו הרוויח את זה ביושר גם אם הוא הרס את החרב חמש דקות אחרי זה בקרב עם אישי.
זה מעניין כל העניין האפור הזה.
במיוחד כי גם המטרה של האימפריה הזאת היא להביס את אדון האופל.
בקיצור כל כוחות האור צריכים להפסיק להלחם זה בזה. (מזל שגם הרעים רבים בינם ובין עצמם)
בכלל הקרב שם ברחובות היה קצת מוזר כי חלק מהזמן פרין והאיוליות נלחמו עם הגלימות הלבנות נגד חיילי האימפריה וחלק מהזמן נלחמו אחד נגד השני.
מצד שני, הסינצ'נים לא בדיוק מתנהגים בצורה נחמדה במיוחד. והם חוטפים נשים ומשתמשים בכוח האחד כנשק.
אם כי עדיין חשבתי שבהמשך הוא בטעות כן יקח אותו ביד וזה יגרום לו אולי לדקור את רנד באמת.
תיארתי לעצמי שהוא באמת יפצע את רנד, גם אם בספר מי שבכלל עשה את זה הוא פדן פיין.
בכל מקרה ואז אחרי שהוא פוגש את פרין הוא לוקח את השופר לרנד, אבל בדרך נתקע ומחליט לתקוע בשופר.
וזה מרגי שבהתחלה כמו החלטה נוראית, כי אמורים השתמש בשופר בקרב האחרון ובסוף הוא משתמש בו לצורך שלו ולא של הדרקון באמת.
וצבא השופר הזה גם באמת לא עוזר לרנד אלא למאט להגיע לרנד (מה שלא באמת עוזר לרנד)
הם באו לעזור נגד הסינצ'נים, וזה עוזר לרנד. גם אם זה נגמר עם זה שמאט פצע אותו.
ומה הקטע שמאט הוא אחד מלוחמי השופר? והוא פתאום נזכר שהוא לוחם מעולה?
אולי הפטריות הזייה של אישי עובדות והוא באמת ראה ונזכר במי הוא באמת.
אז הקבוצה הזאת של לוחמים אגדיים מהעבר כוללת אותו בהווה אז כנראה זה עניין של גלגול הנשמות של הגלגל. וכנראה גם אונו היה כזה. ומה עם האחרים? האם להם אין גלגול בהווה?
לדעתי זה מתקשר למה שלויאל אמר קודם שהם הגיבורים של העידן הנוכחי, ואולי גם לאחרים יש או שיהיה להם בעתיד.
*בספר הייתה סצנה מגניבה שאחד מהם ניגש אל רנד וקרא לו לוז תרין.
כמו שאמרתי, נאיניב לא באמת עשתה כלום כי היא עדיין לא מצליחה לתעל כשהיא רוצה.
זה עיצבן אותי, כי אני דווקא אוהבת את נאיניב. והם טענו שהיא יכולה לתעל גם שהיא ממש מפחדת, אז הפרק היא לא פחדה בכלל? והיא טובה בריפוי!
קיוויתי ליותר תוכן של ממש עם האיולית הראשית לפחות. הן רק לחמו בפרק. בקושי דיברו, אף אחד אפילו לא ציין שהן איוליות
רציתי גם שאביינדה תהיה שם, כי היא חשובה לעלילה של כמה מהם(אבל לא אומרת מי!).
אני רק לא בטוח האם זה השם שלהם לדרקון או שזה השם שלהם למנהיג של האיולים (שזכור לי שהזאתי אמרה שהיא מחפשת)
כעקרון, רנד הוא המשיח של עוד כמה אנשים ויש לו עוד כמה שמות. זה כל מה שאני אומרת, בלי להיכנס לספוילרים.
זה נשמע יותר שהם בחרו לעשות משהו שונה מהספרים בכוונה ולא שלא היה להם ידע על הספרים.
כן, אבל הוא בת'כלס הדמות הראשית של הספרים. וזה מעצבן שלא באמת היה לו רגע רציני כל הסדרה, רציתי שיהיה לו איזה רגע גדול ואפי משהו שהוא ישיג בכוחות עצמו וזה לא קרה בפרק. מאט קיבל, לנאיניב היו איזה מיליון, אגווין הצליחה להציל את עצמה, פרין והזאב גם חשוב(בספר הזאב מת ע"י הגלימות הלבנות כבר באמצע הספר הראשון), רנד בפועל לא עשה שום דבר בולט.
היה ממש מגניב שכל החבורה המקורית של הצעירים הייתה על המגדל יחד בסוף אחרי שכל העונה היו כל כך נפרדים.
(y).
אה, והיה רגע שמאט ופרין נפגשו ולמאט היה דחוף לצחוק על השיער של רנד וזה היה מתאים לדמות וחמוד.
זה שלא הוא יצר את האש שהכריזה עליו בפני העולם.
הוא לא עשה כלום!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
רנד בפועל לא עשה שום דבר בולט.
הוא כן הרג את ישמעאל ואת הטורוק הזה.
אבל אני מבין למה את מתכוונת.
אה, והיה רגע שמאט ופרין נפגשו ולמאט היה דחוף לצחוק על השיער של רנד וזה היה מתאים לדמות וחמוד.
חחחח זה היה מצחיק באמת.
אנפה על חרב זה סימן שמי שמחזיק אותה הוא אומן חרב ואחת הדרכים לזכות בדבר כזה היא להרוג אומן חרב אחר. רנד החזיק אותה בלי שזה באמת הגיע לו(הוא לקח אותה מאבא שלו) ואחרי שהוא הרג את טוראק בקרב חרבות הוא כאילו הרוויח את זה ביושר גם אם הוא הרס את החרב חמש דקות אחרי זה בקרב עם אישי.
אה, באמת טורוק אומר משהו לגבי חרב האנפה, אבל לא הסבירו את זה.
אבל מאיפה רנד יהיה אומן חרב כשהוא בקושי למד משהו על חרבות?

dilia snake

Well-known member
אבל מאיפה רנד יהיה אומן חרב כשהוא בקושי למד משהו על חרבות?
בספר הוא התאמן הרבה עם לאן(עוד שינוי שמרגיז אותי, חבל שלא היה להם כמה דקות להראות משהו כזה) והוא נעזר בזיכרונות של לוז תרין, ובשיטה לריכוז שהוא למד מטאם. אז חלק מזה אי אפשר היה להראות כי זה בראש של רנד, אבל זו כזאת סצנה מגניבה בספרים שחבל שלא ראו את זה.

למעלה