⌛כישור הזמן עונה שנייה🐉🗡️🏹🐺

dilia snake

Well-known member
בא לי לבכות, אלוהים. כאילו להיכנס למיטה ולא לצאת ממנה. אני לא יודעת עם הסצנות עם אגווין היו לי קשות יותר, כי קראתי את הספרים והייתי בתוך הראש שלה לאורך כל הסצנות האלו של השבירה/אילוף וידעתי הולך לקרות. זה היה נוראי לצפות, גם אם לזכותם הם לא הלכו לכיוון הפורנו עינויים וזה היה פחות גרפי ממה שחששתי. הבטן שלי התהפכה כל הפרק, זה היה פשוט זוועה.

"הו, הינה העץ שאת אוהבת. בואי נשרוף אותו יחד" הלוואי והרנה הזאת תמות בייסורים או יותר טוב שיעשו לה מה שעשו לאגווין ואז יהרגו אותה.

וכואב לי גם על הריימה הזאת, אוף לא נשמתי בסצנה הזאת שהם תפסו אותה. והבנות שצופות בה ברקע, לעזאזל.

וניחשתי, שהזאתי מהעונה הקודמת נתפסה והיא ליד אגווין.

לאן גידל עמוד שדרה וחזר להתנהג כמצופה ממנו רק למה הוא מוציא את רנד מהארון על ימין ועל שמאל?

הסצנות של רנד ולנפיר לא יודעת, למה הוא מאמין לה? התלבושת סאדו הזאת, מכל הדברים שהיא יכלה ללבוש? לא לימדו אותה שפחות זה יותר?

והיא הרגה את הבן של ליאנדרין! האמת שמגיע לזבל הזאת בגלל מה שהיא גרמה לאגווין.

ואין לי סבלנות לתככים האלו בין ישמעאל ללנפיר.

ומאט צץ, לרגע הוא גם מתנהג כמו עצמו ויש רגעים שמהדהדים את הספרים ואז הוא משתפן ומבריז לרנד. וחייבים להגיד, החיבוק והירידה על רנד זה מרגיש כאילו הם באמת חברים מאז הילדות שני השחקנים עשו עבודה טובה(אם כי, למה למאט יש מבטא אירי, ולרנד סוג של בריטי אם הם מאותו הכפר?).

לא הבנתי את הקטע עם מוריין והאחות שלה, כאילו מה הייתה הפואנטה של השיחה שלהן והיא לא הייתה כ"כ נוראית לאחיין האוויל שלה. בהתחשב בזה שהבחור מסתובב עם פרצוף שדורש אגרוף. אבל אח"כ היא הייתה חמודה ובאה להתנצל בפניו (והיא אמרה לו שהיה לה טעים והיא לא יכולה לשקר).

כמה מגניבה סוואן עם הפגיונות מאוויר?

ורנד ולוגיין, גם היה טוב. לרגע חשבתי שרנד יצא מהארון ויספר לו שהוא הדרקון שנולד מחדש, אבל לא. ואיך לוגיין אמור להראות לו איך עושים מארגים(והתנועות ידיים לא משנות כלום!) ?

למה ריימה לא נתנה לבנות בגדים להחלפה או לכול הפחות מטלית ומים? הלכלוך על הפנים של איליין התחיל לחרפן אותי בשלב מסוים.

הו, יופי. לא רק שאנחנו שונאים מספיק את סורות' אז גם צריך להראות אותה משפילה את לויאל(למרות שהיה יפה לראות אותו שר לעץ).

ולא היה פרין ושני החצאים היותר מוצלחים שלו, אביינדה וקפצן.

אני צריכה לשתות משהו עם 30-40% אלכוהול ולהירגע קצת.

didalf

Well-known member
פרק 2X06
גאדדדדדדדד כמה אפשר להתעלל באגווין??? איזה עינוי של פרק.

בא לי לבכות, אלוהים. כאילו להיכנס למיטה ולא לצאת ממנה. אני לא יודעת עם הסצנות עם אגווין היו לי קשות יותר, כי קראתי את הספרים והייתי בתוך הראש שלה לאורך כל הסצנות האלו של השבירה/אילוף וידעתי הולך לקרות. זה היה נוראי לצפות, גם אם לזכותם הם לא הלכו לכיוון הפורנו עינויים וזה היה פחות גרפי ממה שחששתי. הבטן שלי התהפכה כל הפרק, זה היה פשוט זוועה.
נורא ואיום. אוימייגאד לקרוא את המחשבות שלה תוך כדי נראה לי עוד יותר עינוי.

"הו, הינה העץ שאת אוהבת. בואי נשרוף אותו יחד" הלוואי והרנה הזאת תמות בייסורים או יותר טוב שיעשו לה מה שעשו לאגווין ואז יהרגו אותה.
וואי מתה שאגווין תהרוג אותה!!!!!!!!

וכואב לי גם על הריימה הזאת, אוף לא נשמתי בסצנה הזאת שהם תפסו אותה. והבנות שצופות בה ברקע, לעזאזל.
כן מסכנה גם:-(

וניחשתי, שהזאתי מהעונה הקודמת נתפסה והיא ליד אגווין.
כן כי הראו אותה בפריווסלי אז הבנתי גם. אבל מה זה אומר שהיא "יושבת מהאג'ה הכחולה"?

לאן גידל עמוד שדרה וחזר להתנהג כמצופה ממנו רק למה הוא מוציא את רנד מהארון על ימין ועל שמאל?
לא הבנתי מה אלנה והאחרים רצו ממנו?

והיא הרגה את הבן של ליאנדרין! האמת שמגיע לזבל הזאת בגלל מה שהיא גרמה לאגווין.
תכלס. גם די הוא זקן תני לו למות זה גלגל החיים.

ומאט צץ, לרגע הוא גם מתנהג כמו עצמו ויש רגעים שמהדהדים את הספרים ואז הוא משתפן ומבריז לרנד. וחייבים להגיד, החיבוק והירידה על רנד זה מרגיש כאילו הם באמת חברים מאז הילדות שני השחקנים עשו עבודה טובה(אם כי, למה למאט יש מבטא אירי, ולרנד סוג של בריטי אם הם מאותו הכפר?).
כן חמודים.

לא הבנתי את הקטע עם מוריין והאחות שלה, כאילו מה הייתה הפואנטה של השיחה שלהן והיא לא הייתה כ"כ נוראית לאחיין האוויל שלה. בהתחשב בזה שהבחור מסתובב עם פרצוף שדורש אגרוף. אבל אח"כ היא הייתה חמודה ובאה להתנצל בפניו (והיא אמרה לו שהיה לה טעים והיא לא יכולה לשקר).
חחח זה חמוד בסדרה שבה לכולם יש אג'נדה נסתרת כמה הוא תמים. הוא ליטרלי הביא לה סנדוייץ רק כי הוא רוצה קצת תשומת לב ממנה.

למה ריימה לא נתנה לבנות בגדים להחלפה או לכול הפחות מטלית ומים? הלכלוך על הפנים של איליין התחיל לחרפן אותי בשלב מסוים.
:-D

הו, יופי. לא רק שאנחנו שונאים מספיק את סורות' אז גם צריך להראות אותה משפילה את לויאל(למרות שהיה יפה לראות אותו שר לעץ).
צריך לשרוף את כל העיר הזאת והאנשים הדוחים בה.

אני צריכה לשתות משהו עם 30-40% אלכוהול ולהירגע קצת.

dilia snake

Well-known member
אבל מה זה אומר שהיא "יושבת מהאג'ה הכחולה"?
שהיא חברה במועצה של המגדל מטעם האג'ה הכחולה.
הם חשבו שהוא(ואולי גם מוריין) חברי אופל שסוגדים ללנפיר. שזה מגוחך בטירוף.
חחח זה חמוד בסדרה שבה לכולם יש אג'נדה נסתרת כמה הוא תמים. הוא ליטרלי הביא לה סנדוייץ רק כי הוא רוצה קצת תשומת לב ממנה.
כן, כמו ילד בן 5 :-D .

didalf

Well-known member
אוקי ו? זה אומר שהיא חזקה יותר? או שהיא כביכול מכובדת יותר וזה מראה כמה האנשים האלה חסרי כבוד למגדל הלבן שהם עושים את זה גם לחברת מועצה?
פפףף חצופים|שפם|

dilia snake

Well-known member
אוקי ו? זה אומר שהיא חזקה יותר? או שהיא כביכול מכובדת יותר וזה מראה כמה האנשים האלה חסרי כבוד למגדל הלבן שהם עושים את זה גם לחברת מועצה?
לדעתי זה בעיקר מראה כמה הנפילה שלה קשה יותר ולהראות שהיא בכירה ומנוסה ועדיין נשברה לפני אגווין.

ומבחינת השונצ'נים כל האאס סדאי/נשים שיכולות לתעל צריכות להיות עם הקולרים האלו, זה לא משנה אם זו סתם ילדה מכפר נידח, בת של מישהו חשוב או אפילו נשים בכירות במגדל הלבן. זה לא מעניין אותם מי הן היו לפני כן.

(וגם אי אפשר לנהל איתם משא ומתן על לשחרר את הנשים שהם חטפו, הם חושבים שכל האנשים בצד הזה של האוקיינוס צריכים לציית ולהיות משועבדים אליהם, נשים מתעלות הן לא יותר מחיות שצריך לאלף ואם ישלחו אאס סדאי לדבר איתם, הן יקשרו גם אותן)

didalf

Well-known member

(וגם אי אפשר לנהל איתם משא ומתן על לשחרר את הנשים שהם חטפו, הם חושבים שכל האנשים בצד הזה של האוקיינוס צריכים לציית ולהיות משועבדים אליהם, נשים מתעלות הן לא יותר מחיות שצריך לאלף ואם ישלחו אאס סדאי לדבר איתם, הן יקשרו גם אותן)
חלאות כולם צריך להשמיד אותם:-[

טוני החתול

Well-known member
מנהל
יאללה
אז ברור לכן שלא קיבלנו מספיק מרנד ללא חולצה, נכון?
אבל לפחות הערכתי את מה שכן קיבלנו.

אז כל מה שלאנפיר רוצה זה שהוא יפרד ממוריין? הוא בטח היה עושה את זה בכל זאת.
והיא מראה לו דרך חלום שאגוויין סובלת. שזה מרגיש מנוגד למטרתה כי עכשיו הוא רק רוצה ללכת להציל את אגוויין. או שבעצם זה כן לחלוטין מה שהיא רוצה.

ורנד נפגש עם מאט. שזה נחמד.
ואז מין חווה משבר מצפון ומספרת למאט שהיא שיקרה לו כל הזמן ושלא ילך עם רנד כי היא ראתה שהוא יהרוג אותו (אבל נראה לי שזה לא משנה כי היא אמרה בעבר שכל החזיונות שלה מתגשמים).
אז רנד הולך, אבל אז נעצר על ידי לאן. וקצת רציתי שרנד יפציץ אותו עם הכוחות שלו כי אני רוצה שהוא ילך להציל את אגוויין, אבל בכל מקרה הוא נורא רחוק ואולי מוריין תוכל לעזור לו להגיע לשם מהר יותר.

מוריין מגעילה אל האחיין שלה ואל אחותה. אבל לפחות מתנצלת בפני האחיין החמוד. (מוזר ומשעמם בכל רגע על המסך, אבל חמוד בכל זאת)
והיא לא מצליחה לכתוב לאיכשקוראיםלה האמרלין סיט שהיא איבדה את הקשר שלה לכוח. אבל אז היא מגיעה לדבר איתה.
אבל אוף, היא הביאה לשם את ליאנדרין.

לפני כן לאנפיר מוצאת את ליאנדרין עם הבן שלה והורגת אותו. קיוויתי שאולי היא תרפא אותו, אבל לא. וזה כנראה מאוחר מידי בשביל ליאנדרין כי היא כבר נשבעה אמונים לאפלה.

נאיניב והנסיכה מנסות להבין עם האיי סדאי הצהובה מה הקטע של הקולר המוזר ולא ממש מצליחות. רק מבינים שזה כנראה משהו עתיק כמו הקשתות ורוצה להיות סביב צוואר של בחורה.
אומנם הצהובה אומרת שחשוב מאוד להזהיר את המגדל הלבן שליאנדרין רעה, אבל בסופו של דבר היא מקריבה את עצמה בשביל שתי האחרות. והכי נורא שגם היא מקבלת את הקולר.

כי בשלב הזה אנחנו כבר מבינים הרבה יותר טוב את הקטע עם עושות הקסם של עם הזה ואיך שולטים בהן (אם כי עדיין לא ברור הקטע עם המוצץ הזהוב)
אז בעצם כל אישה מחשלת (או איך שאתן קוראות לזה) אצל העם הזה היא לא אישה אלא דמנה (מה שמסביר לי באיחור את שם הפרק הקודם). ולכל דמנה יש קולר ואישה ששולטת בקולר (שנקראת סולדם). הסולדם שולטת בדמנה. ועכשיו אני באמת שם לב שמאחורי על דמנה הולכת סולדם. והסולדם מאלפת את הדמנה כי יש לה כוחות עליה והדמנה לא מסוגלת להכאיב לסולדם בלי שהיא תפגע הרבה יותר חמור.
ככה שבעצם כל הפרק הזה אנחנו רואים את אגוויין מתענה. ועם כל כמה שקיוויתי שאיכשהו היא תצא מזה, הנחתי שהפרק יגמר בכך שהיא תכנע לזה.
ניחשתי שהאישה מעבר לקיר היא הכחולה שראינו בעונה שעברה (כי ראינו אותה בפריוויסלי)

בחדשות נוספות האוגייר ובחור אחר שלקחו בשבי הפכו למשרתים של העם המעצבן הזה. אבל הם מנצלים את זה כדי לרגל אחריהם ולנסות להשיג את השופר ו/או להציל את אגוויין.

מי לא היה בפרק - פרין והאיולית שלו. חבל, אבל בטח נקבל אותם בפרק הבא.

גם לא היו גלימות לבנות. וחבל כי אחרי הפרק שעבר גיליתי שאת הבחור הבלונדיני מהגלימות הלבנות משחק הבן של אחד מחברי להקת הבנים מהעבר Boyzone.

אוי, זה אפילו יותר נוראי בספרים?
בהחלט טוב שלא הלכו לכיוון של פורנו עינויים.
זה בסדר רק כשזה בLegend of the Seeker (העיבוד הטלוויזיוני של של סדרת ספרי חרב האמת של טרי גונדקינד) ושם רק כשזה היה ריצ'ארד שעונה כי הוא חתיך.
ואם להוציא את רנד מהארון אז לא מהארון הזה.
אבל כן, אני שמח שלאן אקטיבי שוב.
ואני גם רוצה שכבר ידעו שרנד הוא הדרקון וזה לא יהיה סוד, אז אני בסדר גם עם החלק השני.
ואין לי סבלנות לתככים האלו בין ישמעאל ללנפיר.
אני מקווה שהתככים בינהם יהיו טובים לדמויות שלנו.
הם באמת הרגישו כמו חברים.
ומאט לא השתפן לרנד. הוא הבריז לו בגלל הנבואה של מין.
נראה לי שהיה חשוב להסביר שלאחות אין באמת ברירה אלא לתת למוריין להישאר שם בבית כי בעצם הוא שייך למוריין כי היא היורשת של המשפחה.
כמה מגניבה סוואן עם הפגיונות מאוויר?
זה היה מאוד מגניב.
ובכלל מאוד שמחתי שאנחנו שוב רואים אותה אחרי כל כך הרבה זמן.
ורנד ולוגיין, גם היה טוב. לרגע חשבתי שרנד יצא מהארון ויספר לו שהוא הדרקון שנולד מחדש, אבל לא. ואיך לוגיין אמור להראות לו איך עושים מארגים(והתנועות ידיים לא משנות כלום!) ?
היה מגניב כשרנד לרגע אחד ארג והוא היה כל כך זוהר מהכוח.
אבל אז הוא הקיא, אז כנראה באמת יש לו עוד הרבה מה ללמוד.
אוי נכון, זה היה קטע יפה.
סורות' באמת מגעילה נורא. אפילו יותר משאר בני עמה המגעילים.
כן כי הראו אותה בפריווסלי אז הבנתי גם. אבל מה זה אומר שהיא "יושבת מהאג'ה הכחולה"?
אמרו סיטר מהאג'ה הכחולה.
אז אני מניח שהכוונה שהיא בייביסיטר של ילדות אג'ה כחולה.
:p
אני מניח שהכוונה שהיא חלק מהמועצה הראשית של האיי סדאי. הרי ראינו אותה במועצה הראשית בתור אחת הכחולות.
משום מה הם חשבו שלאן הוא דארקפרינד. לא הבנתי למה.
תכלס. גם די הוא זקן תני לו למות זה גלגל החיים.
And it moves us all
בדיוק. הוא משעמם, והתסרוקת שלו גורמת לי קצת לרצות לתת לו אגרוף, אבל הוא כזה חמוד ותמים.
ואיכשהו היה לי הזוי לגלות שבעולם שלהם בכלל יש סנדוויצ'ים (למרות שזה לא איזו המצאה שמוזר שיהיה).
צריך לשרוף את כל העיר הזאת והאנשים הדוחים בה.
אבל העיר הזאת תחת כיבוש של האנשים הדוחים האלו. רוב האנשים בעיר הם לא רעים.

צדקתי במשהו
מאוד לא ברור לי על מה זה היה מבוסס.

ומבחינת השונצ'נים כל האאס סדאי/נשים שיכולות לתעל צריכות להיות עם הקולרים האלו, זה לא משנה אם זו סתם ילדה מכפר נידח, בת של מישהו חשוב או אפילו נשים בכירות במגדל הלבן. זה לא מעניין אותם מי הן היו לפני כן.

לחלוטין להשמיד את כולם.

מעניין אבל אם יוכלו לעשות את זה גם לרנד.

*היה מעניין כשגילינו שמוריין מראש דאגה שלוגיין ילקח לעיר הזאת כי שם יש לה השפעה וככה היא תמשך לשם את הדרקון.

didalf

Well-known member
:-D:-D

והיא מראה לו דרך חלום שאגוויין סובלת. שזה מרגיש מנוגד למטרתה כי עכשיו הוא רק רוצה ללכת להציל את אגוויין. או שבעצם זה כן לחלוטין מה שהיא רוצה.
נראה לי שהמטרה שלהם זה איכשהו להוביל את כולם לעיר הזאת.

אבל אוף, היא הביאה לשם את ליאנדרין.
וואי ממש אוף!!!!

כי בשלב הזה אנחנו כבר מבינים הרבה יותר טוב את הקטע עם עושות הקסם של עם הזה ואיך שולטים בהן (אם כי עדיין לא ברור הקטע עם המוצץ הזהוב)
אז בעצם כל אישה מחשלת (או איך שאתן קוראות לזה) אצל העם הזה היא לא אישה אלא דמנה (מה שמסביר לי באיחור את שם הפרק הקודם). ולכל דמנה יש קולר ואישה ששולטת בקולר (שנקראת סולדם). הסולדם שולטת בדמנה. ועכשיו אני באמת שם לב שמאחורי על דמנה הולכת סולדם. והסולדם מאלפת את הדמנה כי יש לה כוחות עליה והדמנה לא מסוגלת להכאיב לסולדם בלי שהיא תפגע הרבה יותר חמור.
רגעעע לא שמתי לב, לזאת עם המוצץ יש קולר??? כלומר היא מתעלת והיא דאמנה או למעשה עבד של מישהי אחרת?? לא קלטתי את זה!!!
בטח בגלל זה המוצץ שלא תדבר כי לא מתייחסים אליהן כבני אדם.

ואם להוציא את רנד מהארון אז לא מהארון הזה.
אבל כן, אני שמח שלאן אקטיבי שוב.
חחחחחחחחחחחח זה מצחיק בהקשר למשפט הקודם:-D

אני מקווה שהתככים בינהם יהיו טובים לדמויות שלנו.
|כן|

אז אני מניח שהכוונה שהיא בייביסיטר של ילדות אג'ה כחולה.

And it moves us all
היום ראינו מלך האריות שוב!!|מאוהב|

ואיכשהו היה לי הזוי לגלות שבעולם שלהם בכלל יש סנדוויצ'ים (למרות שזה לא איזו המצאה שמוזר שיהיה).
חחחחחחחחחחחחח:-D נכון אבל???:-D

dilia snake

Well-known member
גם היה לי ברור שזה יעסיק אותך :-D |חיבוק|.
אני חושבת שלנפיר וישי עובדים יחד כדי לתמרן את רנד והשאר מהכפר שלו להגיע לפאלם מאיזו סיבה. ו-ורין גם אמרה בפרק 2 שיש נבואה שמשהו גדול אמור לקרות שם.
אז רנד הולך, אבל אז נעצר על ידי לאן. וקצת רציתי שרנד יפציץ אותו עם הכוחות שלו כי אני רוצה שהוא ילך להציל את אגוויין, אבל בכל מקרה הוא נורא רחוק ואולי מוריין תוכל לעזור לו להגיע לשם מהר יותר.
אני גם חשבתי, אבל הוא היה יכול באותה מידה להרוג חצי עיר בטעות.
(אם כי עדיין לא ברור הקטע עם המוצץ הזהוב)
כנראה כדי להראות שהן לא בנות אדם אלא חיות שצריך לאלף.
מי לא היה בפרק - פרין והאיולית שלו. חבל, אבל בטח נקבל אותם בפרק הבא.
וגם לא הזאב! זה פשע לא פחות חמור מלא להראות את רנד ולאן שירטלס.
אוי, זה אפילו יותר נוראי בספרים?
כן, כי הכל היה בזמן שאנחנו בראש של אגווין.
אבל אז הוא הקיא, אז כנראה באמת יש לו עוד הרבה מה ללמוד.
גם יכול להיות שהוא הקיא כי הוא לא רגיל לכתם השחור, לא בכמויות כאלו עם כל הכוח שהוא לקח.
יש להם לחם! כמה זה כבר קשה לקחת שתי פרוסות ולשים משהו באמצע. האחיין של מוריין אפילו הבין שאפשר לשים חמאה משני הצדדים של הלחם(ואז גבינה צהובה ועל המחבת כמה דקות ויש יופי של טוסט).
רגעעע לא שמתי לב, לזאת עם המוצץ יש קולר??? כלומר היא מתעלת והיא דאמנה או למעשה עבד של מישהי אחרת?? לא קלטתי את זה!!!
כן היו כמה כאלו בפרקים האחרונים והבלונדה עם המוצץ עוזרת להם לאתר נשים אחרות כדי שישימו גם להן קולר.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כנראה כדי להראות שהן לא בנות אדם אלא חיות שצריך לאלף.
אבל לחיות לא נותנים מוצצים.
גם יכול להיות שהוא הקיא כי הוא לא רגיל לכתם השחור, לא בכמויות כאלו עם כל הכוח שהוא לקח.
מה? איזה כתם שחור?
יש להם לחם! כמה זה כבר קשה לקחת שתי פרוסות ולשים משהו באמצע. האחיין של מוריין אפילו הבין שאפשר לשים חמאה משני הצדדים של הלחם(ואז גבינה צהובה ועל המחבת כמה דקות ויש יופי של טוסט).
ברור לי שזה הגיוני שיהיה להם סנדוויץ'. אבל משום מה, ולא באופן הגיוני, זה כן מרגיש מוזר שיש להם את זה.
מעניין אבל אם האחיין הוא זה שהמציא בעולם הזה את הרעיון של לשים חמאה בשני הצדדים. אולי זאת הסיבה שהמלכה החליטה להתחתן איתו (כי באמת שלא ברור סיבה אחרת)

dilia snake

Well-known member
אבל לחיות לא נותנים מוצצים.
אתה מודע לזה שלא באמת מדובר במוצץ אלא במין מחסום פה כזה? וברור שלחיות לא שמים מוצץ אלא מחסום או משהו כזה.
מה? איזה כתם שחור?
שיש על המארגים של הגברים, הטומאה, המגע של אדון האופל על החצי הגברי ומה שגורם לגברים להתחרפן. בספר מתואר שהרבה פעמים יש לרנד בחילה שהוא מתעל.

dilia snake

Well-known member
עכשיו שאימא ואבא השלימו הם יכולים לחזור לאהוב את השני ולהבטיח שהם לא יריבו יותר אי פעם? אלוהים אדירים שבשמיים נמאס לי מהדרמה בין לאן למוריין. אבל עכשיו הם שניהם השלימו והכל בסדר שוב, ונראה שבסוף זה היה צפוי שמוריין לא הושתקה אלא רק היה לה מחסום קשור. ורנד הצליח לחתוך אותו ולהחזיר לה את הכוח לא לפני שהיה לי מיני התקף לב שהוא הולך לפשל ולהרוג אותה עם הכוח. אבל כנראה יש להם מספיק כסף לשמלות לעוד עונות או משהו כזה. וזה היה כזה מרגש האושר על הפנים של מוריין והכל.

טוב, לא שזה משנה משהו. אבל גם בפריקוול מוריין וסוואן שמעו שרנד נולד ואז ההתחילו לחפש אותו(רק שבספר הן היו מקובלות ויום-יומיים אחרי זה הפכו לאאס סדאי מלאות).

איך אהבתי את הסצנה של רנד ולאן שהוא עמד להיפגש עם סוואן, גם זה מהספר. רק ששם זה היה באחד הפרקים הראשונים של הספר.

אבל פחות אהבתי את הסצנה של רנד וסוואן, כאילו זה היה טוב, שניהם עשו עבודה טובה והכל. אבל רנד כזה חלשלוש וסוואן כועסת בצדק שמוריין הייתה צריכה ללמד אותו יותר טוב במקום לשחרר אותו ולהכנס לדיכאון. אבל היא חשבה שהוא ניצח את אדון האופל אז לא היה בו כל תועלת. וגם איך רנד אמור לצבור ניסיון בתיעול שהוא מוחזק כמו חיה בכלוב? טוב שהם לא השאילו מהשונצ'נים את אחד הקולרים שלהם וגמרו סיפור. והדרקון לא אמור להיות גנרל, הוא כמו המשיח, הוא אמור לאסוף אנשים אחריו שיעשו דברים בשמו הן לא שמעו על האצלת סמכויות?

ושהם חשבו לפנות ללנפיר כדי שתעזור לו לברוח, הם לא חשבו שהפסיכית תשרוף את כל העיר?

ורין! היא אדירה! |מאוהב|

מאט ולנפיר התעתקו לצד השני של העולם ועכשיו מאט עובר קורס אצל ישמעאל שמנסה לגייס אותו למטרה. ואימא של מאט אחת הנוראיות.

מסכן לוגיין, כל העולם מתמרן אותו והוא רק רוצה למות ושיעזבו אותו בשקט.

האחיין של מוריין היה חבר אופל גם בספרים, אבל הוא נראה כ"כ דביל שחשבתי שהם הולכים לשנות את זה ושהאימא תהיה זאת בשליטה. אבל היא יצאה מלכה אמיתית שהיא הסגירה אותו.

קפצן|מאוהב||מאוהב||מאוהב| אביינדה|מאוהב||מאוהב||מאוהב|

אני לא מסוגלת להבדיל בין ביין וצ'יאד גם בספרים. אבל עכשיו אחת מהן לסבית והשנייה נראה לי לפחות בי. והן היו אדירות! למרות שהן הרביצו לאביינדה בגלל שאחת הלוחמות שהיו איתה מתה בגלל שהיא עשתה טעות.

ואגווין! היא כזאת אדירה, ואז היה לי קצת קרינג' כשרנה ניקתה אותה ואז היא כזה כולה רגועה "אני אהרוג אותך". כן!

ואהבתי את זה שנאיניב ואליין התחילו לעבוד על תוכנית להציל את אגווין והן הצליחו אפילו לחטוף בסוף סולדאם.

וזהו. הפרק הרגיש כמו נפילת מתח רצינית אחרי ההתעללות הרגשית בפרק הקודם, אבל היה טוב מאוד ואני כבר לא יכולה לחכות לשבוע הבא.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
עכשיו שאימא ואבא השלימו הם יכולים לחזור לאהוב את השני ולהבטיח שהם לא יריבו יותר אי פעם? אלוהים אדירים שבשמיים נמאס לי מהדרמה בין לאן למוריין. אבל עכשיו הם שניהם השלימו והכל בסדר שוב, ונראה שבסוף זה היה צפוי שמוריין לא הושתקה אלא רק היה לה מחסום קשור. ורנד הצליח לחתוך אותו ולהחזיר לה את הכוח לא לפני שהיה לי מיני התקף לב שהוא הולך לפשל ולהרוג אותה עם הכוח. אבל כנראה יש להם מספיק כסף לשמלות לעוד עונות או משהו כזה. וזה היה כזה מרגש האושר על הפנים של מוריין והכל.
מצחיק שכאן את מתייחסת לזה כאילו לא ידעת מה יקרה. (כלומר אפילו אם זה לא איך שזה היה בספרים אני מניח שלא באמת חשבת שיש סיכוי שמוריין תמות) אבל אני אוהב את הבדיחה על השמלות.
אכן משמח שלאן ומוריין השלימו, אם כי זה לא משהו שהרגיש לי שחייב לקרות. כלומר לחלוטין חשבתי בשלב מסויים של העונה שהוא באמת יהיה עם נאיניב בשלב כלשהו. או אולי פשוט הוורדר של נאיניב. כלומר הייתי גם בסדר אם המתח בין מוריין ולאן היה נשאר והם פשוט היו נפרדים.
אני לחלוטין ציפיתי כל העונה שאיכשהו רנד יצליח להחזיר למוריין את היכולת לגשת לכוחות שלה. אבל אני שמח שנתנו לזה הסבר כאילו הגיוני ללמה מוריין לא חשבה שזה יהיה אפשרי ולמה זה בעצם כן אפשרי
טוב, לא שזה משנה משהו. אבל גם בפריקוול מוריין וסוואן שמעו שרנד נולד ואז ההתחילו לחפש אותו(רק שבספר הן היו מקובלות ויום-יומיים אחרי זה הפכו לאאס סדאי מלאות).
לקח לי רגע להבין למה כתבת שמוריין וסוואן היו פופולריות (מקובלות) :-D
זה כזה חמוד איך הן יחד בשלב ההוא ומוריין מתכוונת לקחת אותה לפגוש את המשפחה שלה. וכל הקטע של הfishwife. וכמובן שזה עושה את הקרע שלהן בהווה ליותר מכאיב.
אני חושב ששאלתי את זה גם כשצפינו בעונה הראשונה, אבל אני לא זוכר - האם גם בספרים הן היו זוג רומנטי?
אבל פחות אהבתי את הסצנה של רנד וסוואן, כאילו זה היה טוב, שניהם עשו עבודה טובה והכל. אבל רנד כזה חלשלוש וסוואן כועסת בצדק שמוריין הייתה צריכה ללמד אותו יותר טוב במקום לשחרר אותו ולהכנס לדיכאון. אבל היא חשבה שהוא ניצח את אדון האופל אז לא היה בו כל תועלת. וגם איך רנד אמור לצבור ניסיון בתיעול שהוא מוחזק כמו חיה בכלוב? טוב שהם לא השאילו מהשונצ'נים את אחד הקולרים שלהם וגמרו סיפור. והדרקון לא אמור להיות גנרל, הוא כמו המשיח, הוא אמור לאסוף אנשים אחריו שיעשו דברים בשמו הן לא שמעו על האצלת סמכויות?
לחלוטין נשמע מטופש להחזיק אותו כלוא ככה ולא לתת לו להתאמן לפחות.
מאוד עצוב שסוואן החליטה ללכת לפי החוק הזה. נכון שמוריין פישלה במידה רבה, אבל עדיין זה נשמע דפוק לעשות את זה.
ושהם חשבו לפנות ללנפיר כדי שתעזור לו לברוח, הם לא חשבו שהפסיכית תשרוף את כל העיר?
אני חשבתי שזה היה רק רעיון של רנד לפנות ללנפיר שתבוא לשחרר אותו. את חושבת שמוריין אמרה לו לעשות את זה? אני חשבתי שהוא מסתיר ממווריין שהוא עשה את זה ושאולי הוא יגלה בפניה שהוא עשה את זה אחרי שהוא יבין כמה אנשים חפים מפשע מתו בגלל זה.
ורין! היא אדירה! |מאוהב|
לחלוטין.
אני לא זוכר את המילים שלה, איך היא בעצם שיקרה לאייסדאי ששמרה על מנת לשכנע אותה שהאמרלין קראה לה?
מאט ולנפיר התעתקו לצד השני של העולם ועכשיו מאט עובר קורס אצל ישמעאל שמנסה לגייס אותו למטרה. ואימא של מאט אחת הנוראיות.
אני ממש לא הבנתי איך מאט הגיע ככה לפארם. בהתחלה חשבתי שזה באמת פשוט חלום שלנפיר מתמרנת, אבל אז אנחנו רואים שהוא באמת שם. ואז תהיתי האם למישהו מהם יש את הכוח להתעתק למרחקים באמת. אבל בסוף כשגילינו שיש שער אוגרים בתוך העיר אז הנחתי שלנפיר לקחה אותו פשוט דרך זה.
האם את לא חושבת שככה היא העבירה אותו?
הקטע עם התה היה שזה אמור לתת למאט לראות את החיים הקודמים שלו. אבל כל מה שראינו זה עימותים שלו עם אמא שלו, כלומר החיים הנוכחיים שלו. אז תהיתי האם פשוט לא ראינו את החלק של החיים הקודמים, או שגם הוא לא? אולי באופן חריג כלשהו זה בעצם החיים הראשונים שלו?
אני מתגעגע לקשר של מאט עם האחיות שלו. מעניין מה קורה עם כל אלו בכפר שלהם.
מסכן לוגיין, כל העולם מתמרן אותו והוא רק רוצה למות ושיעזבו אותו בשקט.
הטעות שלו שהוא לא פשוט מבקש שיספרו לו את השיער ואז מנצל את זה כדי לגנוב את המספריים.
האחיין של מוריין היה חבר אופל גם בספרים, אבל הוא נראה כ"כ דביל שחשבתי שהם הולכים לשנות את זה ושהאימא תהיה זאת בשליטה. אבל היא יצאה מלכה אמיתית שהיא הסגירה אותו.
מאוד הופתעתי שהאחיין הוא חבר אופל. לחלוטין האמנתי שהוא פשוט חמוד ותמים. לפחות זה הופך אותו לפחות משעמם.
אמא שלו באמת מלכה על כך שהיא הקריבה הכל בעצם בשביל להשאר בצד האור. וכל כך מהר. כי בעצם מה נשאר לה אחרי זה?
אבל רציתי לראות אם היא תדווח לאיי סדאי על ליאנדרין שהיא גם חברת אופל. אם כי אני לא בטוח אם ליאנדרין הציגה את עצמה בשמה, אבל עדיין היא בטח יכולה לתאר אותה.
קפצן|מאוהב||מאוהב||מאוהב| אביינדה|מאוהב||מאוהב||מאוהב|
כן נחמד, רק חבל שבקושי הייתה עלילה איתם. אני חשבתי שבפרק הזה הם כבר יגיעו לעיר לפחות ויתחילו לנסות להציל את אגוויין (ואחרים פחות חשובים)
אני לא מסוגלת להבדיל בין ביין וצ'יאד גם בספרים. אבל עכשיו אחת מהן לסבית והשנייה נראה לי לפחות בי. והן היו אדירות! למרות שהן הרביצו לאביינדה בגלל שאחת הלוחמות שהיו איתה מתה בגלל שהיא עשתה טעות.
זה היה משהו טקסי. ולא כל כך מעניין.
ואגווין! היא כזאת אדירה, ואז היה לי קצת קרינג' כשרנה ניקתה אותה ואז היא כזה כולה רגועה "אני אהרוג אותך". כן!
כן, זה היה מעולה כשהיא אמרה שהיא תהרוג אותה כי אני באמת חששתי שאולי היא מתקרבת אליה.
אה וגם לה היה מוצץ וראינו שהכוח שלה באמת אדיר עם המעגל אבק הזה.
והבהירו יותר את זה שהמטרה של קיסרית השאושצ'נים האלו (משהו כזה) היא להלחם באדון האופל.
ואהבתי את זה שנאיניב ואליין התחילו לעבוד על תוכנית להציל את אגווין והן הצליחו אפילו לחטוף בסוף סולדאם.
כן.
וזה היה מצחיק שאליין הכריחה את נאיניב להפסיק עם התוכניות הדביליות שלה ולהקשיב לה. ובאמת התוכנית שלה הצליחה.
אם כי חששתי שזה לא יעבוד כי חשבתי שהקולר יעלה רק על מישהי שיש לה יכולת לתעל.
היה גם נחמד כשהם פגשו את האוגייר. וזה שנאיניב התעצבנה שהוא משתחווה אל אליין.
וזהו. הפרק הרגיש כמו נפילת מתח רצינית אחרי ההתעללות הרגשית בפרק הקודם, אבל היה טוב מאוד ואני כבר לא יכולה לחכות לשבוע הבא.
פרק הבא זה פרק סיום העונה ;-(
לדעתי נהניתי הרבה יותר מהעונה הזאת מאשר מהעונה הקודמת.
אני חושב שחלק גדול מהעונה הקודמת היה ללמוד דברים, מי הדמויות, מה העולם הזה, מי אלו, מי אלו עכשיו, מהצבע הזה אומר, מי זה עכשיו.
לא שלא היה צריך ללמוד הרבה דברים גם בעונה הזאת, אבל היה בסיס שהרבה יותר הכרתי.
אם כי מצד שני מרגיש שפחות קרה בעונה הזאת. כלומר נראה לי אמין שכל העונה הזאת מתרחשת על פני איזה שבוע או עשרה ימים.

*מדד רנד ללא חולצה - אפס. עצוב מאוד.

dilia snake

Well-known member
מצחיק שכאן את מתייחסת לזה כאילו לא ידעת מה יקרה. (כלומר אפילו אם זה לא איך שזה היה בספרים אני מניח שלא באמת חשבת שיש סיכוי שמוריין תמות) אבל אני אוהב את הבדיחה על השמלות.
זה עדיין היה מלחיץ!
אני חושב ששאלתי את זה גם כשצפינו בעונה הראשונה, אבל אני לא זוכר - האם גם בספרים הן היו זוג רומנטי?
כן, כשהן היו חניכות/מקובלות.
אני לא זוכר את המילים שלה, איך היא בעצם שיקרה לאייסדאי ששמרה על מנת לשכנע אותה שהאמרלין קראה לה?
היא לא שיקרה לה ישירות אלא אמרה דברים בסגנון "האמירלין זקוקה לכוח שלך" ו"זו הוראה". וגם מוריין החמיאה לה אח"כ על הבחירה של המילים והיכולת לשקר בלי לשקר.
אני ממש לא הבנתי איך מאט הגיע ככה לפארם. בהתחלה חשבתי שזה באמת פשוט חלום שלנפיר מתמרנת, אבל אז אנחנו רואים שהוא באמת שם. ואז תהיתי האם למישהו מהם יש את הכוח להתעתק למרחקים באמת. אבל בסוף כשגילינו שיש שער אוגרים בתוך העיר אז הנחתי שלנפיר לקחה אותו פשוט דרך זה.
אני חושבת שהיא השתמשה בידע מלפני ולא דרך הדרכים שהיה לוקח לה הרבה זמן.
הקטע עם התה היה שזה אמור לתת למאט לראות את החיים הקודמים שלו. אבל כל מה שראינו זה עימותים שלו עם אמא שלו, כלומר החיים הנוכחיים שלו. אז תהיתי האם פשוט לא ראינו את החלק של החיים הקודמים, או שגם הוא לא? אולי באופן חריג כלשהו זה בעצם החיים הראשונים שלו?
אני חושבת שכן הראו, רק היה צריך להסתכל ממש טוב.
אמא שלו באמת מלכה על כך שהיא הקריבה הכל בעצם בשביל להשאר בצד האור. וכל כך מהר. כי בעצם מה נשאר לה אחרי זה?
אני מניחה שהיא כן תצפה לגמול מסוים, וגם אם לא, כנראה עדיף לה להקריב אותו מאשר שיהיה כתם על מה שנשאר מהמשפחה שלה.
וזה היה מצחיק שאליין הכריחה את נאיניב להפסיק עם התוכניות הדביליות שלה ולהקשיב לה. ובאמת התוכנית שלה הצליחה.
אם כי חששתי שזה לא יעבוד כי חשבתי שהקולר יעלה רק על מישהי שיש לה יכולת לתעל.
אליין באמת בסדר, והיא חכמה והיא יודעת דברים שימושיים.
וזה שנאיניב התעצבנה שהוא משתחווה אל אליין.
זה הרג אותי שהיא ביקשה ממנו לא לעודד אותה.
התחושה שלי היא שהרמה באמת עלתה דרמתית בין שתי העונות.

אם כי מצד שני מרגיש שפחות קרה בעונה הזאת. כלומר נראה לי אמין שכל העונה הזאת מתרחשת על פני איזה שבוע או עשרה ימים.
אני צריכה להודות שלא הייתי אופטימית בהתחשב בזה שהם אמרו שהם הולכים לעבד שני ספרים העונה והם באמת הורידו הרבה מספר מס' 3, אבל גם אם עדיין מוקדם לסכם אני חושבת שהעונה הזאת מרגישה קוהרנטית והעלילה הגיונית ברובה.
ולדעתי זה יותר כיוון של שלושה שבועות-חודש.

didalf

Well-known member
הנני כאן!

פרק 2X07

אוי מוריין וסוואן הצעירות היו חמודות. מוריין אשכרה חייכה פעם!

אופס האחיין הטיפש שלה מסתבר ידיד אופל:-( אבל אני מקווה שאמא שלו הייתה מספיק חכמה להלשין גם על ליאנדרין כי היא בעיה הרבה יותר גדולה!!

אוי לאאאאאאאאאא לאגווין יש מוצץ;-(
אני מתה כבר לראות אותה מחסלת את הרנה הזאת:-[

יאוו לאן נסיכי|מאוהב| אחרי כל מה שמוריין עשתה לו הוא עדיין נאמן לה והוא מצא איך להחזיר לה את הכוח!!! המבטים שלהם אחד לשניה במיוחד הוא אליה ככ חמודים|לב|

אני מחבבת את לנפיר היא יפה ולבושה יפה ואהבתי איך היא הציתה את כל העיר בקזואליות חח.

ייאללה כולם להפגש בפאלם!!
דבר ראשון: לשחרר את אגווין ולהרוג את המכשפופה ההיא שמתעללת בה!!

עכשיו שאימא ואבא השלימו הם יכולים לחזור לאהוב את השני ולהבטיח שהם לא יריבו יותר אי פעם?
יאיי
באמת שלא יריבו יותר!!

אבל כנראה יש להם מספיק כסף לשמלות לעוד עונות או משהו כזה
חשוב מאד אני אוהבת שמלות.

כן קצת מהבולים כולם.

ורין! היא אדירה! |מאוהב|
כל הכבוד לה.

לקח פטריות הילד.

הוא כזה כלבלב חמוד!
אני לא מסוגלת להבדיל בין ביין וצ'יאד גם בספרים. אבל עכשיו אחת מהן לסבית והשנייה נראה לי לפחות בי.
והן היו אדירות! למרות שהן הרביצו לאביינדה בגלל שאחת הלוחמות שהיו איתה מתה בגלל שהיא עשתה טעות.
לא הבנתי מה הקטע המטומטמם הזה שהן הרביצו לה8-* אבל אחת הגינגיות הייתה ממש יפה.

כן כל הכבוד!!
כן יפה להן.
דווקא יותר אהבתי, הקודם היה ממש סבל.

אני גם לא הבנתי8-*

אה אני פשוט חשבתי שהוא חרטט אותו והתה סתם גורם להזיות.

דווקא לדעתי יותר נהניתי מהקודמת.

*מדד רנד ללא חולצה - אפס. עצוב מאוד.
באמת חוצפה.

dilia snake

Well-known member
נחמד מצדך שהחלטת להצטרף אלינו.

אני מקווה שאמא שלו הייתה מספיק חכמה להלשין גם על ליאנדרין כי היא בעיה הרבה יותר גדולה!!
כן מעניין מה יקרה עם זה הלאה.
לקח פטריות הילד.
:-D :-D
לא הבנתי מה הקטע המטומטמם הזה שהן הרביצו לה8-*
זה כזה חלק מהקוד של האיאלים(ג'י אה טו, ז"א כבוד וחובה) בקצרה, אביינדה פישלה והחברה שלהן מתה אז הן הרביצו לה כדי שתוכל לשלם את החובה שלה. זה מורכב נורא, ובטח יסבירו את זה בהמשך.

dilia snake

Well-known member
אני עצבנית ומאושרת בו זמנית.

זה מדהים איך הם קלעו בול עם כול הדמויות ואז שוב פספסו עם רנד. כאילו איך הוא יכול להיות הגיבור עם כולם מלבישים ומאכילים ואותו ומנקים במקומו את התחת??????? זה מעצבן אותי נורא! בפינאלה של הספר רנד הורג את טוראק(בקרב חרבות! למה הם לא הקדישו זמן ללמד אותו לעשות משהו מועיל?) ואז נלחם בישמעאל בשמיים(בסדר, אי אפשר לעשות את זה) אבל למה כל הרגעים הגדולים בספרים שלו כ"כ מעפנים?

וקפצן!!!!!!!!!!!!!!! שימותו כל הגלימות הלבנות המסריחות האלו! היו לי דמעות בעיניים!

ומאט! תודה לאל שהם לא דפקו גם את זה.

ואגווין! אני שמחה שהיא הרגה את רנה! והיא הצליחה לצאת מזה בכוחות עצמה.

נאיניב ואליין היו גם בסדר.

ואווו הקטע שאליין מרפאה את רנד זה הדהוד לפגישה המקורית שלהם בספר הראשון.

ומוריין ולאן (y) (y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)

ויאיי צדקתי, היא באמת חושבת שהוא יותר טוב ממנה! יאיי!

והקרב היה מדהים! עם הגיבורים והכל!

והקטע האיאליות רואות הדרקון מאש וכזה קר'א'קרן. איכס! לא היה ביותר צ'יזי? ואף אחד לא שואל מה פרין עושה עם שלוש עלמות חנית?

ומוגהיידין בסוף! היא מטרידה ברמות8-* ועכשיו כל דמות שנראה יכולה להיות ארור בפוטנציה.

ואוף! כאילו מצד אחד טלוויזיונית זה היה מעולה לגמרי, ואני שמחה שרוב הדמויות נמצאות איפה שהן אמורות להיות, אבל אני עצבנית בגלל רנד, ממש עצבנית. לא ברמה שאני אפסיק לראות את זה, אבל בא לי להרביץ למישהו. למה הם לא יכולים לקחת את כול הכסף שהם השקיעו על הקרב הזה ולהשקיע עוד קצת בתסריטאים עם ידע על הספרים!

שימותו ביסורים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בסוף לא פרק ארוך כל כך
אני עצבנית ומאושרת בו זמנית.

זה מדהים איך הם קלעו בול עם כול הדמויות ואז שוב פספסו עם רנד. כאילו איך הוא יכול להיות הגיבור עם כולם מלבישים ומאכילים ואותו ומנקים במקומו את התחת??????? זה מעצבן אותי נורא! בפינאלה של הספר רנד הורג את טוראק(בקרב חרבות! למה הם לא הקדישו זמן ללמד אותו לעשות משהו מועיל?) ואז נלחם בישמעאל בשמיים(בסדר, אי אפשר לעשות את זה) אבל למה כל הרגעים הגדולים בספרים שלו כ"כ מעפנים?
זה נשמע מאוד מגניב (וכן אפשר לעשות קרב בשמיים, זה פשוט יקר יותר, במיוחד לגרום לזה להראות ממש טוב)
אבל מנקודת המבט שלי הקטע שבו הוא הרג את טוראק וכל החיילים סביבו היה מאוד מגניב.
וגם היה מגניב שהוא בסוף כן הרג את ישמעאל.
אולי הקטע הוא שרצו להראות איך כולם חזקים ועוזרים (אוקי, אולי כולם חוץ מנאיניב שכמעט לא עשתה שום דבר בפרק הזה חוץ מלענות את הסולדאם ההיא כדי לגלות שאגוויין במגדל (כאילו זה לא היה נעשה ברור)
וקפצן!!!!!!!!!!!!!!! שימותו כל הגלימות הלבנות המסריחות האלו! היו לי דמעות בעיניים!
הולי שיט זה היה נוראי. למה עשו לנו את זה? :cry:
אני שמח שפרין הרג את הגנרל המסריח שעשה את זה.
כאילו אני יודע שמנקודת המבט של הגנרל הוא פשוט הגן על חייל שלו מחיה פראית.
חוץ מזה הגלימות הלבנות באמת אמיצים שהם פולשים לעיר כדי להציל את תושבי העיר מהכובשים הרעים שלהם, וזה אפילו שהם יודעים שהם כנראה ימותו.
ומצד שני הם רוצים להרוג את כל ה"מכשפות".
זה מעניין כל העניין האפור הזה.
במיוחד כי גם המטרה של האימפריה הזאת היא להביס את אדון האופל.
בקיצור כל כוחות האור צריכים להפסיק להלחם זה בזה. (מזל שגם הרעים רבים בינם ובין עצמם)
בכלל הקרב שם ברחובות היה קצת מוזר כי חלק מהזמן פרין והאיוליות נלחמו עם הגלימות הלבנות נגד חיילי האימפריה וחלק מהזמן נלחמו אחד נגד השני.
ומאט! תודה לאל שהם לא דפקו גם את זה.
זה היה מאוד מגניב. אם כי לא הכי ברור בסופו של דבר.
אז קודם כל אני ממש חשבתי שמאט יכנע לפיתוי וירים את הסכין,
אם כי גם קיוויתי שהוא ירים אותו עם בד או משהו ויזרוק אותו דרך החלון.
אז הופתעתי לטובה כשהוא מצא שיטה מגניבה לנצל את הכוח של הסכין בלי לגעת בו.
אם כי עדיין חשבתי שבהמשך הוא בטעות כן יקח אותו ביד וזה יגרום לו אולי לדקור את רנד באמת.
חבל שהוא לא הספיק להרוג את פאדן פיין.
בכל מקרה ואז אחרי שהוא פוגש את פרין הוא לוקח את השופר לרנד, אבל בדרך נתקע ומחליט לתקוע בשופר.
וזה מרגי שבהתחלה כמו החלטה נוראית, כי אמורים השתמש בשופר בקרב האחרון ובסוף הוא משתמש בו לצורך שלו ולא של הדרקון באמת.
וצבא השופר הזה גם באמת לא עוזר לרנד אלא למאט להגיע לרנד (מה שלא באמת עוזר לרנד)
וחוץ מזה מאט נתן את השופר לאחת מלוחמות השופר ונראה לי שהשופר נעלם אחרי שהם נעלמו, לא?
ומה הקטע שמאט הוא אחד מלוחמי השופר? והוא פתאום נזכר שהוא לוחם מעולה?
אז הקבוצה הזאת של לוחמים אגדיים מהעבר כוללת אותו בהווה אז כנראה זה עניין של גלגול הנשמות של הגלגל. וכנראה גם אונו היה כזה. ומה עם האחרים? האם להם אין גלגול בהווה?
בכל מקרה זה לא משנה כי מאט באמת היה לוחם מגניב ואולי למרות מה שכל הזמן גרמו לנו לחשוב הוא בכלל לא אפל מבפנים.
והוא לא התכוון לדקור את רנד עם הסכין (אני גם לא בטוח אם זה נחשב דקירה אם הוא זרק את הסכין כמו חנית)
ואגווין! אני שמחה שהיא הרגה את רנה! והיא הצליחה לצאת מזה בכוחות עצמה.
כן, כל הפרק יש המון אנשים שהולכים להציל אותה ואיכשהו זה הרגיש שהם לא מתקדמים כמעט.
אבל זה היה הרבה יותר מגניב שהיא הצליחה להציל את עצמה.
ודאגתי שהיא בסוף תשחרר את רנה ולא תהרוג אותה, אז שמחתי שהיא כן הרגה אותה.
נאיניב ואליין היו גם בסדר.
כמו שאמרתי, נאיניב לא באמת עשתה כלום כי היא עדיין לא מצליחה לתעל כשהיא רוצה.
ונכון שהיא עינתה את הסולדאם ההיא למידע, אבל הן היו קולטות איפה אגוויין גם בלעדיה.
אליין לעומת זאת הייתה מועילה כי היא ריפאה את רנד.
ורנד כמובן בכלל לא מכיר אותה אבל בקטע שבו הוא מסתכל עליה ושואל מי היא זה הרגיש כאילו רומזים לנו שיהיה בינהם משהו בעתיד.
מה שישר גורם לי לחשוב שאגוויין בעתיד תקנא ואז תהפוך להיות רעה כמו לאנפיר.
ומוריין ולאן (y) (y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)
זה היה נחמד השיחה שלהם.
ואהבתי שמוריין אמרה שהיא יכלה לומר לו שהיא לא הרגישה שהם שווים כי היא תמיד חשבה שהוא טוב יותר ממנה.
אז בסופו של דבר לאנפיר פשוט שמה אותם במרחק מה מפארם כדי שמוריין תוכל להגיע בזמן כדי להציל את רנד מרחוק.
אני לא יודע מה לחשוב על זה.
והקטע האיאליות רואות הדרקון מאש וכזה קר'א'קרן. איכס! לא היה ביותר צ'יזי? ואף אחד לא שואל מה פרין עושה עם שלוש עלמות חנית?
קיוויתי ליותר תוכן של ממש עם האיולית הראשית לפחות. הן רק לחמו בפרק. בקושי דיברו, אף אחד אפילו לא ציין שהן איוליות.
אבל אני לא יודע מה הבעיה שלך עם זה שהן בסוף מכריזות עליו בתור קראקרן.
אני רק לא בטוח האם זה השם שלהם לדרקון או שזה השם שלהם למנהיג של האיולים (שזכור לי שהזאתי אמרה שהיא מחפשת)
ומוגהיידין בסוף! היא מטרידה ברמות8-* ועכשיו כל דמות שנראה יכולה להיות ארור בפוטנציה.
אוי זאת עשתה רושם מטריד מאוד. וזאת הייתה סצנה ממש מגניבה.
גם מגניב לראות את לאנפיר מפחדת.
רק בקטע הזה גם הבנתי שהקטע המוקדם יותר שבו לאנפיר מדברת עם הסוחר ההוא על כך שהיא תשלם לו לזרוק אבנים לתוך הים הי בעצם זה שהיא רצתה שיזרוק את האבנים ששומרות את שאר הארורים לתוך הים כדי שלא יחלצו אותם בטעות.

זה מעניין שבעצם נראה שממש לא עניין אותה שרנד יבחר בצד האופל. אז לא ברור מה היא כן מתכננת לו.
ואוף! כאילו מצד אחד טלוויזיונית זה היה מעולה לגמרי, ואני שמחה שרוב הדמויות נמצאות איפה שהן אמורות להיות, אבל אני עצבנית בגלל רנד, ממש עצבנית. לא ברמה שאני אפסיק לראות את זה, אבל בא לי להרביץ למישהו. למה הם לא יכולים לקחת את כול הכסף שהם השקיעו על הקרב הזה ולהשקיע עוד קצת בתסריטאים עם ידע על הספרים!
זה נשמע יותר שהם בחרו לעשות משהו שונה מהספרים בכוונה ולא שלא היה להם ידע על הספרים.

מבחינה טלוויזיונית היה ממש ממש טוב.
אני מאוד להוט לראות את ההמשך של זה.

עוד קצת:
היה ממש מגניב שכל החבורה המקורית של הצעירים הייתה על המגדל יחד בסוף אחרי שכל העונה היו כל כך נפרדים.
אה והם עכשיו שישה כי גם איליין שם.
רק שאנחנו לא רואים את המפגש המחודש של מוריין איתם.

בעצם דבר אחד שבאמת מטריד אותי שלא רנד עשה (בין אם הוא עשה את זה בספר או לא)
זה שלא הוא יצר את האש שהכריזה עליו בפני העולם.
בעצם מוריין ידעה שלפי הנבואה הוא מכריז את עצמו עם אש אז היא יצרה את זה בעצמה.

אנחנו עדיין לא יודעים איך האמרלין ושאר האיי סדאי יגיבו עכשיו לנושא הדרקון.
האם הן עדיין ירצו לשמור אותו בכלוב עד קרב האחרון?

והאם אחות של מוריין חשפה בפניהן שליאנדרין היא גם חברת אופל?

למעלה