מעלף מן הסתם, אבל היו שם כמה תמונות פחות טובות שלו. משהו בפרצוף שהוא עשה למצלמה.סבסטיאן סטאן
הוא באמת יפיופי, אבל ילדון במראה שלו. שיתבגר טיפה ואז אני אתן לו יותר מלייקטום הולנד
יש לו רגעים טובים ואני לא לגמרי הייטרית שלובוב מורלי - בלאמי - ה100
הורסת את הבריאותמארי אווג'רופולוס - אוקטביה - ה100
מ-ל-כ-ה!!לינזי מורגן - רייבן - ה100
ג'וק שלומדים לאהוב!ריצ'רד הרמון - מרפי - ה100
הלך מאיתנו מוקדם מידי. צריך להיות חוק נגד זהריקי ויטל - לינקולן - ה100
איזו יפה! אני לא חושבת שראיתי אותה בלי המראה של לקסה אי פעם...אלישיה דבנם קארי - הדה לקסה - ה100
אוקי שיקרתי לא הלכתי כיף לי כשאין פה אף אחד ולא מסיחים את דעתי.
הו, קאפ קאפכריס אוונס
יואו, הוא מעלף!!!הידלסטון
לא יכול להיות שרשור בלעדיו מהממוש ונשמה טובה. אם אני אגלה שהוא חרא בןאדם אני כנראה אמות על המקוםדיוויד טננט
וואי ממששששש!!כריס המסוור'ת, אהבה חדשה יותר.
מה זה היופי המוגזם הזה.
גם הוא אחד שמתרגלים אליו. לא הכי חתיכי בעיני, אבל מותק. תמיד עם חיוך שזה מדהים.אנדי סמברג
לא הבנתי מאיפה היא מוכרת לי. בין ממית'יק קווסט וגם פרנקי המגניבה מ No Activityכריסטין מיליאוטי
ארינמל, אין עליך!!!!!אי אפשר שרשור חתיכות בלי החתיכה האולטימטיבית
ותזכרו זה שרשור שאסור לשפוט בו....
גסיקה ראביט
לגמרי! כפרעליה. מהממתאנני מרפי
אלקסיס כפרה עליה משיטס קריק
וואי, כן!!הנרי קאוויל
חחחחחחחחחחחחחחלמדתי שהעדפה של זאטוטים די פופולרית כאן, אז הנה תמונות ישנות שלו:
אם כי טרישיה אהובה עלי קודם כל מימי באטלסטאר גלקטיקה
על שניהם (דיווידטננט וכריסאוונס ומוסיפה גם את המסוורת' שרק המחשבה עליו גורמת לי להתעלף)עשיתי לייק אוהב וכל פעם שאני חוזרת לשרשור הזה אני רוצה שוב ללחוץ על הכפתור
כזה חמווווד. הוא צריך להיות בריטי, נראה לי זו טעות שהוא אמריקאי, כי הוא מאותם גנים של דיוויד טננט ושאר בריטים דקיקים וחמודיםאדם סקוט
דייי, ככה הוא נראה כשהוא לא אוגי? מהמם!טום ריילי
מותר להגיב, אני חושבת שניק רק התכוון שלא להעלות תמונות נוספות של מישהו בתגובה למישהו אחר, אלא בתגובה חדשה (כי בפורום הישן היה כאילו תת-שרשור לכל שחקן/ית ופה אי אפשר.לא יכולה שלא להגיב בכלל
לא רוצה לחשוב על זה אפילו, זו תהיה האכזבה הכי גדולה שיכולה להיות לי ממפורסם...לא יכול להיות שרשור בלעדיו מהממוש ונשמה טובה. אם אני אגלה שהוא חרא בןאדם אני כנראה אמות על המקום
יואו נכון!!!!! לא זכרתי גם! איזה פרק מושלם ונפלא ואיזה מהממתא הבנתי מאיפה היא מוכרת לי. בין ממית'יק קווסט
ברור! (אבל אנחנו זקנות פה וכנראה לא נחשבות )לדעתי (האישית בלבד אז בלי לסקול) התמונות האלה הן הוכחה שאנשים מעל גיל 30 נראים הרבה יותר טוב - נשים וגברים.
צודקת שוב, יש לו מראה ווייב בריטי.כזה חמווווד. הוא צריך להיות בריטי, נראה לי זו טעות שהוא אמריקאי, כי הוא מאותם גנים של דיוויד טננט ושאר בריטים דקיקים וחמודים
יש לו גוף הורס! אני רק מתה כבר שהוא יתגלח (והשפם סטייל זקן סיני שהוא עשה בעונה 2 לא שיפר את המצב בהרבה).רוב מקלהני - איאן, מית'יק קווסט
היא ממש יפיפיה. וזה מטורף היא נראית כמו שני אנשים שונים. כאילו עם כולם היה לי הלם ראשוני לראות אותם נקיים ומאופרים ולא מטונפים וחבולים אבל כבר התרגלתי. לקסה נראית לי עדיין כמו שני בנות שונות לחלוטין (שתיהן יפות מאד, אבל לא אותה אחת).איזו יפה! אני לא חושבת שראיתי אותה בלי המראה של לקסה אי פעם...
הלך מאיתנו מוקדם מידי. צריך להיות חוק נגד זה
גם האמא מאיך פגשתי את אמא.לא הבנתי מאיפה היא מוכרת לי. בין ממית'יק קווסט וגם פרנקי המגניבה מ No Activity
וואי תכלסכזה חמווווד. הוא צריך להיות בריטי, נראה לי זו טעות שהוא אמריקאי, כי הוא מאותם גנים של דיוויד טננט ושאר בריטים דקיקים וחמודים
מותר להגיב, אני חושבת שניק רק התכוון שלא להעלות תמונות נוספות של מישהו בתגובה למישהו אחר, אלא בתגובה חדשה (כי בפורום הישן היה כאילו תת-שרשור לכל שחקן/ית ופה אי אפשר.
מצחיקה, פשוט את יכולה לגנוב ישירות מלונה מלפני שני שרשוריםאררר, לא מצאתי את התמונה עם החלב
כי זה צילום מסך שעשיתי, לא מהאינטרנט. אני אעלה אח"כ, כשיגמר המטח הזה שמרעיד לי את החלונות כרגע.אררר, לא מצאתי את התמונה עם החלב
אף מטח לא ימנע ממני להעלות חתיכים!!!!!כי זה צילום מסך שעשיתי, לא מהאינטרנט. אני אעלה אח"כ, כשיגמר המטח הזה שמרעיד לי את החלונות כרגע.
קודם כל לא זוכרת ששמת אותו אי פעם, דבר שני אז מה אם ביקש. יש אנשים שצריכים לשים כל שנה מחדש!ואני יודעת שניק ביקש חדשים, אבל גם לי יש אהבות ישנות שלא יכולה בלעדיהן:
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.