סבבה, אז לא הבנתי..מותר להגיב, אני חושבת שניק רק התכוון שלא להעלות תמונות נוספות של מישהו בתגובה למישהו אחר, אלא בתגובה חדשה (כי בפורום הישן היה כאילו תת-שרשור לכל שחקן/ית ופה אי אפשר.
ממש! (לגבי בין- מית'יק קווסט)יואו נכון!!!!! לא זכרתי גם! איזה פרק מושלם ונפלא ואיזה מהממת
הזקנים תמיד חכמים וצודקיםברור! (אבל אנחנו זקנות פה וכנראה לא נחשבות )
חח, כמו שארינמל כתבה זה איכשהו עושה לי את זהיש לו גוף הורס! אני רק מתה כבר שהוא יתגלח (והשפם סטייל זקן סיני שהוא עשה בעונה 2 לא שיפר את המצב בהרבה).
לגמריהיא ממש יפיפיה. וזה מטורף היא נראית כמו שני אנשים שונים. כאילו עם כולם היה לי הלם ראשוני לראות אותם נקיים ומאופרים ולא מטונפים וחבולים אבל כבר התרגלתי. לקסה נראית לי עדיין כמו שני בנות שונות לחלוטין (שתיהן יפות מאד, אבל לא אותה אחת).
היה מספיק מתיש לחכות שתפוז יואיל בטובו להעלות תמונות אז פחדתי לצאת מהדף. כשניסיתי לשכפל את העמוד זה הראה לי הודעה שכבר העליתי בתור טיוטה אז העדפתי לא להסתכן שהעבודה הקשה שלי תרד לטמיון...מצחיקה, פשוט את יכולה לגנוב ישירות מלונה מלפני שני שרשורים
לאדעת... הייתי מצוברחת קצת אבל אין כמו שרשור חתיכים לשיפור המצבוגם מילי איפה היית חיכיתי לך!!
הוא ממש יפה בעיני, הבעיה שלי עם הרבה שחורים זה שהם נראים עסוקים מידי בטיפוח מראה מתוקתק ולפעמים זה קצת מורידאנת'וני מאקי - סם ווילסון הפאלקון
כשיגמר המטח הזה שמרעיד לי את החלונות כרגע
סדרי עדיפויות!אף מטח לא ימנע ממני להעלות חתיכים!!!!!
נכסי צאן ברזליש אנשים שצריכים לשים כל שנה מחדש!
חחחח אני מרגישה קצת רגשות אשמה לפנטז עליו כי הוא באמת ילדון(ואני כל הזמן נזכרת בתפקיד הנהדר שלו בהבלתי אפשרי ושם הוא באמת ילדון, וזה אסור)הוא [טום הולנד] באמת יפיופי, אבל ילדון במראה שלו. שיתבגר טיפה ואז אני אתן לו יותר מלייק
באופן כללי, לא דווקא שרשור חתיכים[דוויד טננט] לא יכול להיות שרשור בלעדיו
אני ממש אוהבת אותה. היא מהשחקניות שאני אראה סרט רק בגללה.[כריסטין מיליאוטי]לא הבנתי מאיפה היא מוכרת לי. בין ממית'יק קווסט וגם פרנקי המגניבה מ No Activity
יש בזה משהו[אדם סקוט] כזה חמווווד. הוא צריך להיות בריטי, נראה לי זו טעות שהוא אמריקאי, כי הוא מאותם גנים של דיוויד טננט ושאר בריטים דקיקים וחמודים
כבר ציינתי את המשיכה המוזרה שלי אליו.רוב מקלהני - איאן, מית'יק קווסט
מסוג הדברים שאני מוכנה להודות בהם רק בתפוז.חח, כמו שארינמל כתבה זה איכשהו עושה לי את זה [רוב מקלהני]
נראה לי שהוא לא באמת. פשוט צריך לאכול עוד קצתחחחח אני מרגישה קצת רגשות אשמה לפנטז עליו כי הוא באמת ילדון(ואני כל הזמן נזכרת בתפקיד הנהדר שלו בהבלתי אפשרי ושם הוא באמת ילדון, וזה אסור)
את רוב הדברים כאן לא ראיתי אז לא יודעת, אבל היא חמודה באמתאני ממש אוהבת אותה. היא מהשחקניות שאני אראה סרט רק בגללה.
אני די בטוחה שראיתם אותה בכל מיני מקומות
כבר ציינתי את המשיכה המוזרה שלי אליו.
Yup...מסוג הדברים שאני מוכנה להודות בהם רק בתפוז.
הוא אומנם נראה כמו אנס משנות ה70 אבל ואוווו
גייסון מהמקום הטוב
זו המטרההשרשור הזה מעורר בי מחשבות ממש מטרידות
מוזר? מה, אנחנו ניק?תודה מילי שגם לך יש טעם מוזר כמוני
נאטואי אפשר בלי נטשה רומנוף, סקרלט-האחת ויחידה- ג'והנסון
צפה בקובץ המצורף 23160 \ צפה בקובץ המצורף 23161
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.