מילי08
Well-known member
היא כזאאאאת יפהההההה
היא כזאאאאת יפהההההה
קלאסיקה! ידעתי שחסר לי מישהו. מושלמיוחזרה לקלאסיקות - ג'יימס מקאבוי
אני אף פעם לא לוקחת חלק בשרשורים האלו(עד עכשיו אפילו לא נכנסתי לשרשור) מכול מיני סיבות שאני לא רואה טעם להיכנס אליהן, אבל תהנו.
אני מבינה שיש לך קטע עם בחורים ולשון. גם גיימס וגם סבסטיאן.וחזרה לקלאסיקות - ג'יימס מקאבוי
הלכתי להתעלף רגע, כבר חוזרתנכון קחי עוד אחד שזז:
הו, כן!!!רוברט שיהאן
קלאוס אקדמיית המטריה
כמובן שמותר להגיב. אני בעצמי הגבתי. אבל באמת כמו שאנחנו עושים כאן זה הכי טוב.מותר להגיב, אני חושבת שניק רק התכוון שלא להעלות תמונות נוספות של מישהו בתגובה למישהו אחר, אלא בתגובה חדשה (כי בפורום הישן היה כאילו תת-שרשור לכל שחקן/ית ופה אי אפשר.
תכלס לא שמתי מספיק תמונות חדשות של טום, הוא כבר נראה פחות ילדותי.הוא באמת יפיופי, אבל ילדון במראה שלו. שיתבגר טיפה ואז אני אתן לו יותר מלייק
אני לא יודע איך הוא עלה רק בעמוד 4רוב מקלהני - איאן, מית'יק קווסט
לא צריך רק חדשים, אמרתי גם שחשוב לשים ישנים כי התמונות מהשרשורים הישנים נמחקו (לפחות נראה לי)ואני יודעת שניק ביקש חדשים, אבל גם לי יש אהבות ישנות שלא יכולה בלעדיהן:
ווס צ'טהם- איימוס ברטון, המרחב
די ירד לי מהסדרה בעקבות העונה האחרונה והבעייתיתומגיע גם לאלייזה קופ, טייגר מ future man
גם זינה!!!קארל אורבן (ת'ור ראגנרוק, הבנים)
גרמת לי לdouble take כי הגבת על עצמךהוא ממש יפה בעיני, הבעיה שלי עם הרבה שחורים זה שהם נראים עסוקים מידי בטיפוח מראה מתוקתק ולפעמים זה קצת מוריד
וואלהמראה שחורה בפרק עם החללית
לא קיבל מספיק אהבה (לפני קיבל רק ולאמאני ג'סינטו
אני ממש קצת צפונה מידי. לא היו אצלי בכלל אזעקות היום.אני מניחה שעדי נחש וניק בממד
מחכים לכם וגם לדילן כשתתעורר
את יודעת שהיא משחקת בסדרה החדשה Made For Love שיצאה לפני איזה חודשאני ממש אוהבת אותה. היא מהשחקניות שאני אראה סרט רק בגללה. [כריסטין מיליאוטי]
שמעתי עליהאת יודעת שהיא משחקת בסדרה החדשה Made For Love שיצאה לפני איזה חודש
נו מה אני צריכה גם להציג אותה?בתחילת ההודעה לרשום את שם האדם (בעברית או אנגלית) ואפשר להוסיף גם שם סדרה/סדרות שהוא הופיע בהן או שם הדמות שהוא משחק בסוגריים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.