didalf
Well-known member
אווווו אווווו איך שגלגל מסתובב לוולחשוב שלפני שעה אמרתי לך שאני אעלה אותך למקום הראשון איזה נאיביות...
אווווו אווווו איך שגלגל מסתובב לוולחשוב שלפני שעה אמרתי לך שאני אעלה אותך למקום הראשון איזה נאיביות...
ואני ירדתי מקום!אוי לא גורשתי מהדירוג לחלוטין
למה אתם לא חוקרים את האתר?
למה אני צריך לחקור את האתר הזה?למה לא ידעת?
המאמץ שלי בלספור כמה הודעות נכתבו בכל חודש הוא גדול יותר.אם יש לך כוח בהצלחה.
לפחות על זה אנחנו מסכימיםנכון. אבל הם בוגדים אז לא צריך לספור אותם בכלל.
אני לא מבין למה היית צריכה לחסום 90% מהאתר הזה?זה באמת נכון אבל. אם נכנסים למה חדש רואים את כל הגועל של אנשים בפורומים האחרים פה. חסמתי 90% מהאתר בגלל זה
אני קצת בשוק שיש בעצם ספירה של הלייקים.לייקים חיוביים (לייק, מאוהב או צוחק. המום או עצוב או כועס נחשב שלילי ולא נספר)
ויש לי יותר כי אוהבים אותי יותר ממך
סקרנות.למה אני צריך לחקור את האתר הזה?
כי אני נכנסת למה חדש וראיתי את ההודעות המגעילות שלהם אז כדי שלא יציקו לי בעיניים וכדי שאני לא אתפתה להציץ ולהגעל חסמתי.אני לא מבין למה היית צריכה לחסום 90% מהאתר הזה?
למה את בכלל נכנסת ל"מה חדש"?
אתה לא יכול.אם זה היה מעניין אותי יותר הייתי מתחיל לתת לעצמי לייקים.
זו הסיבה היחידה שאת עדין במקום השני!ואני ירדתי מקום!
אני.
אני. שהכרתי. לדילן. את. שיב. רוי.
עלית פה על משהו!אני קצת בשוק שיש בעצם ספירה של הלייקים.
אם זה היה מעניין אותי יותר הייתי מתחיל לתת לעצמי לייקים.
זו הסיבה היחידה שאת עדין במקום השני!
טוב שיכנעת אותי
מה קרה?איזה אתר מפגר אלוהים ישמור
חח כלום, פשוט אני מבינה כמה תפוז אתר מפגר עם כל הדברים שאתם מגלים לנו פהמה קרה?
סיפור מצחיק מספר 15739 על הכלב שלי:
אני יושבת עם המחשב (הנייד) שלי ונותנת לכלב שלי ללקק לי את היד. מכיוון שהוא יושב עליו אני נאלצת לשים את המחשב על המיטה, פתאום אני רואה שדברים נפתחים ונסגרים לי במחשב אבל אני לא נוגעת בעכבר, רק מקלידה. מה מסתבר? הכלב שלי הניח את כף הרגל שלו על העכבר ובכך גרם למחשב למזער חלונות, לפתוח את הצייר וכו'
מוכר.סיפור מצחיק מספר 15739 על הכלב שלי:
אני יושבת עם המחשב (הנייד) שלי ונותנת לכלב שלי ללקק לי את היד. מכיוון שהוא יושב עליי אני נאלצת לשים את המחשב על המיטה, פתאום אני רואה שדברים נפתחים ונסגרים לי במחשב אבל אני לא נוגעת בעכבר, רק מקלידה. מה מסתבר? הכלב שלי הניח את כף הרגל שלו על העכבר ובכך גרם למחשב למזער חלונות, לפתוח את הצייר וכו'
סיפור מצחיק מספר 15739 על הכלב שלי:
אני יושבת עם המחשב (הנייד) שלי ונותנת לכלב שלי ללקק לי את היד. מכיוון שהוא יושב עליי אני נאלצת לשים את המחשב על המיטה, פתאום אני רואה שדברים נפתחים ונסגרים לי במחשב אבל אני לא נוגעת בעכבר, רק מקלידה. מה מסתבר? הכלב שלי הניח את כף הרגל שלו על העכבר ובכך גרם למחשב למזער חלונות, לפתוח את הצייר וכו'
זה באמת דבר שהוא קלאסי לחתולים לעשות.מוכר.
פעם עשיתי קאט סיטינג לחתולה והבית של חברים של ההורים שלי והיא דרכה לי על המחשב נייד ואחרי זה חצי יום ישבתי ושחזרתי את כל ההגדרות של התצוגה .
אנחנו חושדים שבטעות קיבלנו כלב שהוא בעצם חתול למזלנו הוא לא יכול לקפוץ למקומות גבוהים.זה באמת דבר שהוא קלאסי לחתולים לעשות.
אולי הכלב חושב שהוא חתול.
ובכן.גם אני גאה בךקמתי עכשיו מעוד חלום מד"ב ממש מגניב, מסובך מידי להסביר, אבל בסופו כאילו האנושות מצאה דרך להאיץ את ההתקדמות של הציביליזציה באופן האופטימלי, באמצעות סימולציות של העתיד (ע"י עקרבים, אל תשאלו )
בסצינה אחת אני גם הקרבתי את חיי לטובת גירסאות אחרות שלי שיחיו טוב יותר (נתתי לבניין שלם ליפול עלי, אבל זה לא היה כואב כמו שציפיתי )
ובסוף הציביליזציה הגיע לשיא שלה ולסוף שלה והכל התחיל מחדש, אז הייתי קוף (אבל עם שכל של בנאדם) שחוטף אוכל מקוף אחר, ובזכות זה היתה לי "הארה" לגבי האבולוציה, שבגלל שלקופים יש 5 אצבעות והם יכולים לחטוף דברים זה לזה, אז הם היו צריכים לפתח מוח גדול יותר כדי להיות ערמומיים ולהחביא אוכל אחד מהשני. בחלום הייתי מאוד גאה בעצמי
נ.ב. חשוב לי לציין שהחזרתי אח"כ לקוף המסכן את האוכל שחטפתי לו.
אם אף אחד לא מייצר ללונה את הסדרות שהיא רוצה היא מייצרת אותן בעצמה בלילה. כל הכבוד!קמתי עכשיו מעוד חלום מד"ב ממש מגניב, מסובך מידי להסביר, אבל בסופו כאילו האנושות מצאה דרך להאיץ את ההתקדמות של הציביליזציה באופן האופטימלי, באמצעות סימולציות של העתיד (ע"י עקרבים, אל תשאלו )
בסצינה אחת אני גם הקרבתי את חיי לטובת גירסאות אחרות שלי שיחיו טוב יותר (נתתי לבניין שלם ליפול עלי, אבל זה לא היה כואב כמו שציפיתי )
ובסוף הציביליזציה הגיע לשיא שלה ולסוף שלה והכל התחיל מחדש, אז הייתי קוף (אבל עם שכל של בנאדם) שחוטף אוכל מקוף אחר, ובזכות זה היתה לי "הארה" לגבי האבולוציה, שבגלל שלקופים יש 5 אצבעות והם יכולים לחטוף דברים זה לזה, אז הם היו צריכים לפתח מוח גדול יותר כדי להיות ערמומיים ולהחביא אוכל אחד מהשני. בחלום הייתי מאוד גאה בעצמי
נ.ב. חשוב לי לציין שהחזרתי אח"כ לקוף המסכן את האוכל שחטפתי לו.
וזה מגניב שבתוך החלום כאילו ידעת שהחלק הקודם שלו היה חלום.אני חלמתי שאני בהופעה של טיילור (אבל זה היה אולם קטן) ומישהי ישבה במקום שלי וביקשתי ממנה להסתכל בכרטיס שלה וזה היה לאותם מושבים אבל לתאריך אחר אבל היא סירבה לקום ורבתי איתה מלא. והיה מקום לידה אז ישבתי שם ובכל המשכתי לריב איתה.
ואז כשסיפרתי את זה למשפחה שלי אבא שלי לא הקשיב ונכנס באמצע "עם מי רבת?" ואמרתי "עם מישהי בחלום" ואז הוא אמר לי "אה יותר הגיוני מזה שתריבי עם מישהו במציאות"
אויש!(בהמשך החלום היא עלתה וזה היה מרגש אבל אז היה הפסקה ומשומה לבשתי מגבת בלבד אז רצתי לשירותים להחליף בגדים והכל הסתבך לי).
אה לא, החלק שסיפרתי למשפחה היה אמיתיוזה מגניב שבתוך החלום כאילו ידעת שהחלק הקודם שלו היה חלום.
חשוב מאד.(לפחות תלמדי מהחלום הזה שאסור לבוא להופעה לבושה במגבת)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.