10 דברים שלא ידענו עליכם

גם עליי. יאי.

זה לא יהיה קשה מדי, כיוון שאני לא מכירה אף אחד ואף אחד לא מכיר אותי. פאזה לא נחשבת. P: 1. אין אדם אחד בעולם שביטא את השם שלי {יוני, כמו החודש, לא כמו יוני בלוך, כי יוני בלוך זה שם של בחור ואני לא בחור} נכון בפעם הראשונה {ובדר"כ גם לא בחמש הפעמים שאחרי זה}. 2. אני 3> אנשים עם שיער ארוך, כי גם לי יש. XP 3. סביר להניח שאני גבוהה יותר מרוב האנשים פה {171 ס"מ, חעחע!} 4. וגם יותר צעירה {12 ורבע <_<} 5. וגם פחות מבינה בבליץ' {ראיתי רק עד פרק 27 ><} 6. התחלתי לראות בליץ' לפני פחות מחודש. פאזה הדביקה אותי באובססיה. 7. בכל זאת, אני איכשהו יותר אובססיבית ממנה. 8. רוקיה = סגידה!!11 9. אני מציירת מאז שאני זוכרת את עצמי, ואני גם טובה יחסית לגילי - ואם אתם לא מסכימים אני אכסח לכם ת'תחת ואקשקש לכם על הפרצוף. 10. בי"ס - רשעעעעעע. =DD כולו מלא בפקצות, גנסים ובמורים אידיוטים. רחמו עליי, עכשיו! >D

dark max

New member
חח, רוקיה קטנה שכמותך!

את גבוהה! מאוד! אבל את לא זו שהכי מפגרת בבליץ'; אם אני לא טועה יש כמה בפרק 3... אה, אני מניחה שההורים שלך דווקא ביטאו את השם שלך נכון בפעם הראשונה

XD

יאי, זכיתי לכינוי רוקיה. -אושרגדול- הורים לא נחשב. XD ואני ממשממש בספק שיש מישהו בפורום הזה שראה עד פרק שלושף כי למישהו כזה אין מה לעשות בפורום כי הכל זה שדה מוקשים-ספויילרים גדול.

Jifannit

New member
ויש את נהמע -.-''''''''

אעעע, ייקח לי הרבה זמן להגיע לפרק 10 לפחות. כי אני ממש עצלנית. אמממ, אחרי ההודעה הזאת ועוד כמה אני אלך להוריד פרק 3 :p

שיער ארוך *__*

וגם אני בת 12 ובגובה מטר שבעים(ושתיים, בערך) D:. ובליץ' זה אובססייה!!1 *שוב אומרת לאחותי שלא, הפרק הבא של בליץ' עדיין לא שוחרר באתר שאני מורידה ממנו*

shui chan

New member
אנוכי [:

1. אני סופר דופר מגניבה. D: 2. בכל שנה אני הופכת למגניבה יותר XD 3. סתם עכשיו ברצינות - אממם.. אני נמצאת כבר 3 שנים בנוע"ל בקן ראש העין [יאיי] 4. אני מכורה לתוכנית חוק וסדר *-* 5. יש לי כלב שקוראים לו רעם. 6. אני נמוכה. :| [מאוד נמוכה יחסית לגיל] 7. אני שונאת לדבר בטלפון '_' זה משגע אותי לדבר יותר מ-3 דקות. 8. אני הכי אוהבת לאכול ביסלי גריל
9. אני צריכה דיו למדפסת~ [נראה לי שעל זה שימי כן יודע O: ] 10. שוב.. חוק ברזל.. אני מגניבת העולם

keep smiling

New member
../images/Emo23.gif~ ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

הכלב שלך פלצן. :x [אמרתי לךש אני לא אשכח את זה לעולם! XDD]

Violettecat

New member
תותי צ'אן,אם את נמוכה מה אני?

אני אוהבת את תתתתתתתתתתתתתוווווווותתתתתתתתייייייי צ'אן!!!!!!!! ואת לא נמוכה,את צ'יבית!

XDD

חחח אשכרה את באמת מגניבה... ובנות נמוכות זה כזה
... מממ עוד לא קנית דיו למדפסת?

למעלה