100 עובדת על עצמכן.

גם אני הייתי בפריז:]../images/Emo19.gif

וגם אני רומנייה
(קראתי
)

let's give it a shot

אני מקווה שהיו לי מאה 1. שמי הוא מיכל 2.וגילי הוא 12 וחצי 3.ואני אוהבת לומר דברים כמו "גילי הוא " ו"שמי הוא" P: 4.אני בכיתה ז' 5.לא ממש הולכת לבית ספר \: 6.שנה שעברה לא הלכתי רוב השנה 7.ואז שחזרתי כנראה שהמורה אמרה לתלמידים: 8.יש לה בעיות אז תהיו נחמדים אלייה 9.למרות שאמרנו לה לא לומר. 10. אבל מאז אפחד לא אומר לי שומדבר חריג או לא נחמד .וזה כיף P: 11.אני מכורה לקריאת פאנפיקים 12.של מכושפות .על הדמות שבה אני מאוהבת
13.כשהייתי קטנה כל הזמן דיברתי עם השכנה שלי על זה שבנים זה איכסה ושאני בחיים לא אתחתן 14. זה ממש השתנה
15. כשהייתי קטנה ראיתי את הסרט מותק הילדות התחלפו 16. ונכון הייתה את זאת עם הפוני לצד ? רציתי כזה אז גזרתי את הפוני שלי לחצי .היה נורא 17.חצי מהחיים האשמתי את אמא שלי שעשתה לי שיער קצר כשהייתי ילדה קטנה 18. ונחשו איזו תספורת יש לי עכשיו? כן כן ,קצרה.ועם פוני לצד! 19. לוסט פרופט ופיונרל פור א פרינד הן הלהקות האהובות עליי עכשיו. 20. שומעת אותם עכשיו 21.מחכה ליום שאח שלי יבוא ויצעק עליי על זה שאני חורשת עליהם. חי חי חי 22. אמא שלי אמריקאית וזה למה אנחנו נוסעים לשם כמעט כל שנה 23.ולא היא לא ממקום מגניב כמו ניו יורק או לוס אנג'לס היא מ... 24.מינסוטה רולז! 25.השנה היינו בחו"ל עם חבר הכי טוב של אחי 26.והוא הביא מחשב אז לא היה משעמם בכלל D: 27.אני קוראת בכמה פורומים אבל כמעט אפעם לא מגיבה ... 28.מרגישה לא שייכת
ובדרך כלל לא מכירה אפחד 29.הפורמים הם: 30.אופנה אלטרנטיבית 31.אופנה 32.מכושפות(למרות שאני מתמחה בסדרה אני לא מגיבה) 33.ובכלל אין לי הרבה חברות 34.החברה הכי טובה שלי התקשרה אליי לפני כמה ימים ואמרה לי שהיא לא רוצה להיות חברה שלי יותר
35.לא מאמינה שאני רק ב35 ): 36.הייתה לי חברה בת 20 אבל היא הלכה ללמוד והיא עזבה את הבית. אז היא לא קרובה יותר ): 37.טוב מה ציפיתי הייתה כבר בת 20 38.אניוואי 39.יש לי שני אחים 40.שניהם מכורים למחשב) 41.אחד בתיקון המחשב ומשחקים והשני בגרפיקה ופורומים ומסנג'ר 42.אז קצת קשה להיות פה ): 43.גמאני מכורה למחשב 44. השכנה שלי תמיד שיקרה לי כשהיינו קטנות 45.אבל שקרים ממש מוזרים כמו: 46."אחותי מחרבנת פעם בשנה"
47.אמא שלי התגיירה 48.היא לא האמינה בנצרות בכלל 49.ואני מזכירה לה בכל פעם שאני יכולה שהיא נוצרית 50.וזה מעצבן אותה טיפה 51.ואותי זה מצחיק נורא 52.יאי! הוריי! הידד! עברתי את החצי! 53.אני מתה על דוגמאות ארגייל 54.(המעויינם האלו) 55.ומאוד אוהבת את כל המראה הפרפי גיקי 56.אבל גם מתה שיהיו לי מכנסיי באגי מויינל 57.אני דיי תוקפנית ובעלת שפה קשה 58.(לא קללות אלא סתם האשמות ,טון דיבור ובעצם מה שאני אומרת) 59.אפחד לא ממש היה מאמין לי אם הייתי אומרת את לו את זה והוא לא היה מכיר אותי 60.אני ילדה מאוד שקטה 61.אבל עם אנשים שאני מכירה לא כל כך 62.יש לי יותר חברים מהאינטרנט מאשר ב"חיים האמיתיים" 63.לא מוצאת מילה אחרת לתאר את זה
64.מחכה ליום שפתאום אני לא אצרטך משקפיים ואני לא אפחד ממחטים 65.ואז אני אעשה ברידג'
66.למרות שזה בחיים לא יקרה
67.טוב לא נורא P: 68.כשהייתי בת 3 טבלתי את קצות האצבעות של החתול במים 69.והוא שרט אותי מאחורי האוזן 70.ואז אני זוכרת שהלכתי לקופת חולים 71.ואכלתי צ'יטוס
72.מאז אני לא ביחסים כל כך טובים עם החתול הגנב מכוניות כופר שקרן ומניאק
73.יש לציין שאני אוהבת לכנות אנשים בשמות גנאי משלי 74.כגון: כופר\ת,גנב\ת מכוניות, זונת דרכים(מי שרוצה פרוש לזה אחר כך אני אתן),ושקרן\ית 75.יאי אני כבר עברתי 3 חלקי 4 מהדרך!
76.אני עכשיו בהתלבטות לגבי השפה החדשה שאני רוצה ללמוד 77.מה עדיף? רוסית או צרפתית? 78.ואחרי כמה שנים שכבר רציתי לדעת איך עושים את הדבריםה האלו 79. אני אלך לחוג גיטרה והגנה עצמית\קראטה אמא שלי לא בטוחה מה זה עדיין
80.אם לא שמתם לב אני בקטע של העשרת הידע שלי חחח 81.למרות שאני דיי עצלנית
82.אני בחוג ציור 83.ואני מאוד אוהבת לצייר 84.במיוחד נשים 85.וקצת חושבים שאני מוזרה כשאני מציירת גוף ערום של אישה
86.אבל לאחר הרבה הרבה זמן הצלחתי לצייר גבר! 87.תגידו כל הכבוד חחח (אני רצינית) 88.לא סובלת מוסיקה ישראלית 89.ולא סובלת טלנובלות 90.טוב, אולי רק הישראליות טובות 91.כולם בטוחים שאני יותר מבוגרת מ-12 וחצי 92.פעם אחת איזה שהיא נציגה באה ושאלה אותי משהו על כרטיס אשראי אפילו. ומישהי מהמסן (איזה שהיא פוסטמה) לא האמינה לי שאני בכיתה ז' והייתה בטוחה שאני איזה שקרנית אחת
93.אני מדברת אנגלית כמעט שוטף 94.לפעמים בעברית יש סיכוי גדול מאוד שאני אגיד "תדליקי את המטאטא" במיכלית מטאטא זה מאוורר אבל מחר זה יכול להיות המקרר החדש 95. תגיבו או קראתם 96.כמעט אפעם לא מגיבים לי ): 97.סאות' פארק, מלקום באמצע , מכושפות ,האוסי ואינויאשה הן סדרות מעולות. 98.לא אוהבת ספורט בכלל 99.אנשים זקנים משתלטים על העולם! (אחד מציטוטיה המרהיבים של מיכל ואחייה כשהיו בצרפת ) 100. זהו . עכשיו החלטתי לסתום. X: צומי צומי צומי זהו. אם קראתם תודיעו לי

v i k i D

New member
מיכליייייק../images/Emo24.gif

את כל כך מתוקה
לא נשמעת בכלל כמו בת 12 וחצי, וממה שיצא לי להכיר, את ממש בוגרת:) [אה כן, צרפתית:]]

../images/Emo140.gifאניניניניניניניניני..

1. קוראים לי מאי
2. אני בת 12 וחצי
3. יש לי אח בן 17
4. ויש לי דג
5. החדר שלי בצבע תכלת עם כוכבים וירח
6. ואני מתכננת לשנות אותו לצבע אחר!
7. אני גרה בנתניה
8. אני בביה"ס טשרנחובסקי
9. אני מאוהבת בילד אחד שהוא דוגמן
10. אני שונאת שיעורי מתמטיקה
11. אני חולה על שיעורי תקשורת!
12. אני שונאת ביה"ס
13. ושונאת גם חולצות אחידות
14. אה ו.. אני רוקדת ג'אזז כבר 3 שנים
15. והמורה שלי לג'אז היא רוקדת במיומנה
16. ואיך אפשר לשכוח דבר כזה: אני מעריצה את מאיה בוסקילה בטירוף שזה אי אפשר לתאר!!
17. אני חולה על סופלה שוקולד
18. אני צמחונית
19. אני שרופה על טנובלות!
20. אני רואה בערך 5 טלנובלות ביום!
21. אני מבלה חצי מהיום שלי בצפיה בטלוויזיה וכמעט כל היום במחשב
22. אני מתה לבקר בארצות הברית
23. הייתי אמורה לטוס לשם אבל הטיול התבטל
24. אני הייתי ממש ביישנית פעם
25. ועכשיו אני ממש לא... יש לי ביטחון עצמי חזק!
26. אני אוהבת קוסקוסססס
27. אני אוהבת את הצבע ורוד
28. אני רוצה לבקר במילאנו
29. אני אוהבת את הוניגמן
30. מנגו
31. ופוקס נשים
32. אין לי הרבה מה לכתוב חחח
33. משעמם לי..!
34. היום מתחיל פלורייסינטה ואני הולכת לראות את פלרוסיינטה!
35. אני חולמת להיות מעצבת אופנה או דוגמנית..
36. רציתי להיות דוגמנית בגיל הזה אבל לא החזירו לי תשובה
37. אני אוהבת להיות בבתי מלון 5 כוכבים לא משנה לי איפה..!
38. אני פשוט חולה על הארוחת בוקר של המלונות!!!!!
39. טוב אתם כבר שמים לב שמשעמם לי ואין לי מה לכתוב.. 40. אני כותבת מהר במקלדת חח
41. מכל הדמויות המצוירות אני הכי אוהבת את דמבו הפילון!
42. אני אוהבת את הסרט טרמינל
43. אני אוהבת את הספר " בנות בנים וכל מיני עניינים" זאת סדרה של ספרים 44. אני לא הכי טובה בלימדוים..
45. השנה אני מקבלת ציונים גרועים
46. אני לא אוהבת שום שתיה אחרת חוץ ממים
47. ומשוקו
48. ומנס
49. אני אוהבת עוגות שוקולד
50. אני חולה על מקס ברנר
51. טסתי לברצלונה
52. ולצרפת
53. ולהולנד
54. ולבלגיה 55. ולטורקיה 56. וזהו והיה ממש כיף..
57. אני אוהבת את אילת..
58. החיה שאני הכי אוהבת זה קנגרו ודולפין.. 59. כשאני גוזרת ציפורניים אז אני מרגישה צמרמורת כשאני נוגעת בדברים חחח אני מוזרה.. 60. יש לי אסמה של העור.. כן, כן זה זוועה..! 61. אני אוהבת לצייר בגדים .. 62. יש לי אוסף ברביות מאז שהייתי קטנה ועדיין לא זרקתי אותו.. 63. כולל מיטות, מטבח, סלון, חדר, ועוד מלא דברים מהממים וגם מקלחת! 64. אני אוהבת מאוד את החורף.. 65. אתם פורום מדהים.. 66. אני אוהבת את הוטלנובלה תשוקת הניצים.. 67. הייתי בהופעה הראשונה של מאיה בממידיון בחופש הגדול מלפני שנה בערך.. 68. דוד שלי עבד במקום שמאיה מילצרה הוא היה תקליטן.. 69. אני אוהבת את הבת של דוד שלי היא כזאת בובה קוראים לה אגם.. 70. אני קרובה באיזשהו דרך לרן דנקר.. 71. יש לי במשפחה הרחוקה בן דוד הכי חתיך בעולם!!! 72. אני חושבת שאיתן אורבך חתיך.. 73. אני אוהבת לשחק כדורגל..! 74. יש לי חולשה לבנים חתיכים..! 75. הציפורניים שלי גדלות במהירות.. 76. אני שומעת רק בMP3 מוזיקה... או במחשב.. 77. כל יום שבת בערך אנחנו יוצאים לטייל איפשהו כל המשפחה..! 78. אני חייבת לקנות נעליים דחוף..! 79. אני שוויצרית.. 80. אני אוהבת לשבת ביטבתה.. 81. אני חולה על גבינה לבנה.. 82. במגמת שפות אני לומדת צרפתית.. 83. היום היה לי יום חרא.. 84. אני אוהבת ללבוש חצאיות מיני או ג'ינסים.. 85. אני שונאת חצאיות ארוכות.. 86. אני בקושי חולמת חלומות או שאני לא זוכרת אותם.. 87. אני אוהבת את כולכן פה..! 88. אני אוהבת לפתוח שרשורי לבוש.. 89. יש לי צמרמורות ביידים להרבה דברים כגון: מחברת בעעע 90. אני שונאת את המורה לאנגלית שלייי 91. אני חולה על נעליים וכמובן על בגדים.. 92. עוד מעט אני מגיעה לסוף, יופי.. 93. אני אוהבת לשחק במחשב ברולר קסטר טייקון 3 94. יש לי בצפר מגעיל ברמותתתת 95. אני כל מילה שנייה אצלי זה חופרת חח 96. או חורשת.. 97. אני שונאת להכין שיעורי בית 98. ואני מכיהנ אותם רק בערב... 99. יכול להיות שועשים לי עוד מעט גשר בעעעעעע 100. היה מגניב ונחמד... מי שקרא הכל לשרשר

אבל צרפתית זה די מעצבן

אני מעדיפה ספרדית..אני חולה על ספרדית אה את זה לא הזכרתי שאני מכורה לספרדית אני יכולה לדבר שעות בסםרדית ואני יודעת לדבר שוטף..

../images/Emo47.gif

קראתי הכול ואת ממש חמודה
ויפה כמובן!
ראיתי תמונה שלך בפורום מאיה בוסקילה חח
את ממש חמודה

קודם כול,זיהיתי אותך../images/Emo8.gif

ובאותו יום שהלכת למפגש רשמת מה את לובשת לפגישה עם מאיה וזיהיתי גם לפי הלבוש

למעלה