20 יו יו[?]

B a m b o o k

New member
../images/Emo13.gif

../images/Emo121.gifלעלע

1.מיכלי 2.איפרת 3.קרן חוחו 4.קרן קרן קוטג' 5.שי 6.בנצי 7.צליל 8.זהר 9.דודי 10.נופר 11.רותמ 12.טובי 13.רז 14.ירדן 15.עידן 16.גלי 17.הדר 18.זהר 19.ליל 20.דני רק אם כתבת את 20 האנשים תראה/תענה על השאלות,לא לפני!! שאלות: -כמה זמן אתם מכירים את "5"?הרבה. -האם "7" מכיר את "15"?אכן -מתי לאחרונה דיברתם עם "13"?טיהי מזמן -איך תגדיר את "2"?כוסית
אחת האנשים הכי קרובים אלי
-האם "15" נראה טוב?הוו כן
-איך יראו הילדים של "9" ושל "7"? כוס עמק!! איך? איך זה יצא???
כוסונים. -ושל "20" ו "14"?הוהו
-האם אתה חושק ב"9"? האמת? לא
-מתי לאחרונה ראיתם את "1"?מזמן
-מתי הצחיק אתכם "6"?אף פעם -היית יוצא עם "17"?לא מכיר אותה כל כך -ועם "14"?כנ"ל -היית עושה עם "6" , "14" , ו-"18" שלישייה או רבעייה? (במידה ולאחד מהם יש פיצול) הא? -האם "3" ו "20" מתאימים?כל כך לא -מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"? שהיא בובע
-איזו חיה תקשרו ל "4"? קוף, היא חכמה אבל גם די אהבלה. -איזה צבע תקשרו ל "8"?אדום, מלבורו
-"12",שיעשה אותך?כע
-איזו עונה תקשרו ל "17"?אביב, היא שמחה כזאת. -האם "4" ו "15" מתאימים? חחח בהחלט יכול להיות מעניין. -האם היה לך קשר רומנטי עם "1"?לא -הגדר בשלוש מילים את "18"חבובע מאוד ביותר -הגדר בארבע מילים את "19"אני אוהב אותה המון! -איזו קריירה מתאימה ל "16"?אשת עסקים
נו היא חכמה כזאת. -איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"?מורה -האם "9" לומד איתכם בכיתה בצפר?לא -האם היית מפתח קשר רומנטי עם "19"?כע
סתם נו -מתי רבת עם "11"?אפעם
-האם משהו היה יכול להתפתח בין "12" לבין "17"?כע -האם "20" אוהב את "10"?יאפ -האם אתה אוהב את "5"?כעעעעעעעע -מה השיר שהכי מתאים ל"1"?משהו על זונה... -הייתם רוצים ש"10" לא ידבר אתכם?לא
-האם "8" הוא בן אדם טוב?כעעעעעע -מה הייתם מביאים ל"14" במתנה?מממ אנערף, דיסק
-הייתם רוצים ש"15" יתארח בביתכם?בכייף
ההורים לא יאהבו אותו אבל זין -הייתם רוצים ש"13" יחבק אתכם עכשיו?מממ סבבה. -מה תעשו כדי לשכנע את "5" לבוא אתכם לאנשהו?"אני אתן לך לנגן עלייה"...

../images/Emo121.gifכניראה זה משמיים...

אבל לא יותר מילד אחד כן? ואל תשכחו אמצעי מניעה...

AvtipuS

New member
נו

אין חשיבות לסדר, 1.אביק (באמת אין חשיבות לסדר!) 2.הדר 3.מיכל 4.ליל 5.עידן 6.רותמע 7.נופר 8.דודי 9.שי 10.זואער 11.צלילע 12.בנצי 13.גלי 14.גלעד 15.סנופקששש 16.ירדן 17.לוס 18.קירין 19.טובי 20.חזי רק אם כתבת את 20 האנשים תראה/תענה על השאלות,לא לפני!!-באמאשלכן!!!! שאלות: -כמה זמן אתם מכירים את "5"? מאז שבאתי לפורום, אני משער שזה באוגוסט-ספטמבר. -האם "7" מכיר את "15"? כן. -מתי לאחרונה דיברתם עם "13"? אתמול בערב. -איך תגדיר את "2"? כפרע. -האם "15" נראה טוב? אין תקשששובה. -איך יראו הילדים של "9" ושל "7"? ערסים שנכנסים לכל ההופעות חינם. >.< -ושל "20" ו "14"? גלעד וחזי?
הקיבוצניקים הראשונים שהם לא קומוניסטים. XD -האם אתה חושק ב"9"? לא, אני חושק בקשרים שלו. >.< -מתי לאחרונה ראיתם את "1"? במציאות? במפגש האחרון, במצלמע,אממ נדמה לי או אתמול או לפני יומיים. -מתי הצחיק אתכם "6"? היום בבוקר. -היית יוצא עם "17"? כן
-ועם "14"?
-היית עושה עם "6" , "14" , ו-"18" שלישייה או רבעייה? (במידה ולאחד מהם יש פיצול) אני לא פדופיל >.< -האם "3" ו "20" מתאימים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח -מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"? שאפילו היא באה למפגש צפוניקים ואני לא >.< -איזו חיה תקשרו ל "4"? צ'יוואווה.
-איזה צבע תקשרו ל "8"? שחור.
-"12",שיעשה אותך? זה כבר עשו.
-איזו עונה תקשרו ל "17"? קיץיצים.
-האם "4" ו "15" מתאימים? חחחח תשאלו אותם. -האם היה לך קשר רומנטי עם "1"? עדיין יש.
-הגדר בשלוש מילים את "18"-רוק ישראלי זבל
-הגדר בארבע מילים את "19"-אפשר 4 אותיות? דתל"ש. -איזו קריירה מתאימה ל "16"? מנלהת סניף ארומה. >.< -איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"? מנהלת אישית של אביב גפן. >.< -האם "9" לומד איתכם בכיתה בצפר? נהה. -האם היית מפתח קשר רומנטי עם "19"? עזבו אותי עם קשרים מרחוק. >.< -מתי רבת עם "11"? אף פעם. -האם משהו היה יכול להתפתח בין "12" לבין "17"? אולי. -האם "20" אוהב את "10"? אולי. -האם אתה אוהב את "5"? דא! -מה השיר שהכי מתאים ל"1"? "כפרע יכפרע את כפרע", אני המצאתי.
-הייתם רוצים ש"10" לא ידבר אתכם? כבר עברנו את זה. >.< -האם "8" הוא בן אדם טוב? אני חושב. >.< -מה הייתם מביאים ל"14" במתנה? נעליים
-הייתם רוצים ש"15" יתארח בביתכם? מה יש לו לעשות פה? >.< -הייתם רוצים ש"13" יחבק אתכם עכשיו? היום בערב.
-מה תעשו כדי לשכנע את "5" לבוא אתכם לאנשהו? יש אלכוהול חופשי, סיגריות חופשיות וברי סחרוף חינם. זה היה מצחיק השאלון הזה.

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif מייאו.../images/Emo12.gif

1.הדרי 2.אבא 3.ליל 4.שי 5.אפי 6.גלי 7.בנצ. 8.עידני 9.דני 10.אוהד 11.נופרי 12.דודי 13.שימי 14.קרן 15.טובי 16.לוסי 17.זוריק 18.צלילעית 19.רותמי 20.חזי רק אם כתבת את 20 האנשים תראה/תענה על השאלות,לא לפני!! שאלות: -כמה זמן אתם מכירים את "5"? ממפגש סוכות נראלי.. שהיא באה עם גלעדי. -האם "7" מכיר את "15"? דע. -מתי לאחרונה דיברתם עם "13"? לפני שנסעתי לאילת
-איך תגדיר את "2"?אבא'לה שלי
מצחיק
-האם "15" נראה טוב?גררר
-איך יראו הילדים של "9" ושל "7"? אני לא רוצה לדעת |: -ושל "20" ו "14"?נמ. *שומרת על זכות השתיקה* (זה ארוך |: שעז"ה) -האם אתה חושק ב"9"?ברור
-מתי לאחרונה ראיתם את "1"?עכשיו
-מתי הצחיק אתכם "6"?לאזוכרת... במפגש האחרון אולי?
-היית יוצא עם "17"?ברוררר
-ועם "14"?גרררררררר
-היית עושה עם "6" , "14" , ו-"18" שלישייה או רבעייה? (במידה ולאחד מהם יש פיצול)
ברורררררר -האם "3" ו "20" מתאימים? זה יהיה שילוב מעניין.. -מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"?עזבו XDD -איזו חיה תקשרו ל "4"? כיבשה אחרי גז -איזה צבע תקשרו ל "8"? שחור -"12",שיעשה אותך? למה לא? בכייף
-האם "4" ו "15" מתאימים?*שעז"ה* -האם היה לך קשר רומנטי עם "1"? *שעז"ה* -הגדר בשלוש מילים את "18" הכי יפה בעולם -הגדר בארבע מילים את "19" פריקית אפלה קשואחה גמלימ. -איזו קריירה מתאימה ל "16"? אהמ אהמ.. אאאאפפפפפצצצ'ייי *שעז"ה* -איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"? כתב חדשות שמאלני רציני שעושה כתבה על היתרונות ועל הדברים הטובים שבמפלגת מרצ. -האם "9" לומד איתכם בכיתה בצפר? לא
-האם היית מפתח קשר רומנטי עם "19"? ברור
-מתי רבת עם "11"? ממ... יום או יומיים אחרי "בוחרים ברוק"..
-האם משהו היה יכול להתפתח בין "12" לבין "17"? אולי
-האם "20" אוהב את "10"? אוהו!!!!!!!!!11111111 הוא אוהב אותו יותר מאת הביצים שלו!!!111 -האם אתה אוהב את "5"? ברור
-מה השיר שהכי מתאים ל"1"? שנינו שווים- א. גפן (לציציאדות שלךXDDD) -הייתם רוצים ש"10" לא ידבר אתכם? *שעז"ה* -האם "8" הוא בן אדם טוב? ברור
-מה הייתם מביאים ל"14" במתנה? נמ. לאדעת.. >< -הייתם רוצים ש"15" יתארח בביתכם? בואי D: -הייתם רוצים ש"13" יחבק אתכם עכשיו? כןן!!!111
-מה תעשו כדי לשכנע את "5" לבוא אתכם לאנשהו? פשוט לבקש D:
פייה! זה היה מפרך XD

אפרת P

New member
חוחו../images/Emo112.gif

1. זהר 2. גלעד 3. טובי 4. צליל 5. שי 6. עידן 7. דודי 8. דני 9. מיכלי 10. ליל 11. נופר 12. רותמ 13. הדר 14. שימי 15. רז 16. ערן 17. קרן (keeeren) 18. קרן (אסי סרחנה בנשמה) 19. שי (horse girl) 20. חזי רק אם כתבת את 20 האנשים תראה/תענה על השאלות,לא לפני!! טוב טוב תרגעו שאלות: -כמה זמן אתם מכירים את "5"? הממ כמעט שנה -האם "7" מכיר את "15"? כן -מתי לאחרונה דיברתם עם "13"? במפגש חנוכה נראהלי -איך תגדיר את "2"? שמן -האם "15" נראה טוב? כן -איך יראו הילדים של "9" ושל "7"? שחורים -ושל "20" ו "14"?
זה יהיה משעשע ביותר -האם אתה חושק ב"9"? ברור
-מתי לאחרונה ראיתם את "1"? בבוחרים ברוק -מתי הצחיק אתכם "6"? גם בבוחרים ברוק -היית יוצא עם "17"? בטח
-ועם "14"? בטח
-היית עושה עם "6" , "14" , ו-"18" שלישייה או רבעייה? (במידה ולאחד מהם יש פיצול) חחחחחח אוי
-האם "3" ו "20" מתאימים? לא נראה לי לא לא יודעת -מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"? הממ אחת ההודעות שלה איפשהו -איזו חיה תקשרו ל "4"? ציפור דרור.. נו מה! שאלון מציק -איזה צבע תקשרו ל "8"? אדום -"12",שיעשה אותך? כעעע
-איזו עונה תקשרו ל "17"? אביב -האם "4" ו "15" מתאימים? שיהיה -האם היה לך קשר רומנטי עם "1"? כעע ועדיין
-הגדר בשלוש מילים את "18" אסי קרן חוחו -הגדר בארבע מילים את "19" כפרה עליך נשמה -איזו קריירה מתאימה ל "16"? חחח הוא יבחר -איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"? פוליטיקאי -האם "9" לומד איתכם בכיתה בצפר? לא -האם היית מפתח קשר רומנטי עם "19"? למה לא
-מתי רבת עם "11"? לא זכור לי -האם משהו היה יכול להתפתח בין "12" לבין "17"? במידה והן היו לסביות, למה לא -האם "20" אוהב את "10"? תשאלו אותו -האם אתה אוהב את "5"? אכן -מה השיר שהכי מתאים ל"1"? מממ לא יודעת -הייתם רוצים ש"10" לא ידבר אתכם? לא
-האם "8" הוא בן אדם טוב? לא
הוא הפיל אותי ונת ןלי לאכול במבה.
-מה הייתם מביאים ל"14" במתנה? מכות
-הייתם רוצים ש"15" יתארח בביתכם? חחח בכייף שיהיה לו
-הייתם רוצים ש"13" יחבק אתכם עכשיו? כן למה לא
-מה תעשו כדי לשכנע את "5" לבוא אתכם לאנשהו? ניתן לו את הבס של גלעד
וואי זה כזה דבילי אלוהים.

Bari west

New member
איזה באסה איתכם,גם אני קיימת../images/Emo10.gif

סתם במילא אני לא הכי רושמת כאן,לא נורא

dsol

New member
../images/Emo2.gifממתי את כותבת פה ?!_../images/Emo189.gif

Bari west

New member
מלפני מלא זמן../images/Emo3.gif

שכנעתם אותי להצטרף לפורום לפני כמה זמן

dsol

New member
באמת ../images/Emo2.gif_../images/Emo189.gif

לא שמתי לב
רציתי לרשום אותך כי בדיוק הגבתי לך ברוק ישראלי אבל אמרתי את לא כותבת פה אז אין טעם....

dsol

New member
../images/Emo199.gif_../images/Emo189.gif

1. גלי 2. נופר 3. עידן 4. בנצ 5. צילי 6. זהר 7. קרן 8. ליל 9. מיכי 10. הדר 11. דני 12. אפרת 13. גלעד 14. חזי 15. רותמ 16. ביגל ביגל 17. טובי 18. שימי 19. ירדן 20. לוסי רק אם כתבת את 20 האנשים תראה/תענה על השאלות,לא לפני!! שאלות: -כמה זמן אתם מכירים את "5"? לצערי לא ה-ר-ב-ה זמן
-האם "7" מכיר את "15"? אני מניח שכן -מתי לאחרונה דיברתם עם "13"? אממ לא זוכר -איך תגדיר את "2"? אלוהים שלי ! -האם "15" נראה טוב? היא קטינה
-איך יראו הילדים של "9" ושל "7"?
אני מת לראות את זה -ושל "20" ו "14"? מהממים -האם אתה חושק ב"9"? היא גם קטינה
ואין לה בכלל ציצי -מתי לאחרונה ראיתם את "1"? במפגש האחרון -מתי הצחיק אתכם "6"? אמממ במפגש (?) -היית יוצא עם "17"? ב-ר-ו-ר
-ועם "14"? לא בקטע..... -היית עושה עם "6" , "14" , ו-"18" שלישייה או רבעייה? (במידה ולאחד מהם יש פיצול) רק בגלל שימי אז כן -האם "3" ו "20" מתאימים? נאא זה כמו שחור ולבן, בעצם זה באמת שחור ולבן -מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"? "מזה השאלון הזה עכשיו?!, טוב נו...." -איזו חיה תקשרו ל "4"? כלבלב -איזה צבע תקשרו ל "8"? ורוד -"12",שיעשה אותך?
-איזו עונה תקשרו ל "17"? סתוי -האם "4" ו "15" מתאימים? כעעעע שניהם קטנים -האם היה לך קשר רומנטי עם "1"? ברור, היא אישתי ! -הגדר בשלוש מילים את "18"- אחי מאמא אחרת -הגדר בארבע מילים את "19" - קשה לתאר שלמות ב4מילים -איזו קריירה מתאימה ל "16"? חעחחחחח לעשות בייגלה -איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"? מזכירה -האם "9" לומד איתכם בכיתה בצפר? לא -האם היית מפתח קשר רומנטי עם "19"? אולי
-מתי רבת עם "11"? לא זכור לי....אם בכלל -האם משהו היה יכול להתפתח בין "12" לבין "17"? למה לא... אני בעד ! -האם "20" אוהב את "10"? אני מאמין שכן -האם אתה אוהב את "5"?
מאודדדדדדדדדדדדדדד
-מה השיר שהכי מתאים ל"1"? "את יפה" -הייתם רוצים ש"10" לא ידבר אתכם? לא -האם "8" הוא בן אדם טוב? מאוד !!! אתם לא מתאים כמה -מה הייתם מביאים ל"14" במתנה? את הסרט "לא יכול בלי" -הייתם רוצים ש"15" יתארח בביתכם? אם היא רוצה -הייתם רוצים ש"13" יחבק אתכם עכשיו? אממ אני אוותר
-מה תעשו כדי לשכנע את "5" לבוא אתכם לאנשהו? כל מה שצריך

למעלה