20 יו יו[?]

dsol

New member
מי את ? אנחנו מכירים ?_../images/Emo189.gif

סתם טולי מתוקה שלי
יש מקום רק ל 20 אנשים ואת אפשר לומר.... עזבת את הפורום
אז לא נכללת ברשימה אבל תחשבי על זה שלא נסעתי בשביל אף אחת אחרת בשביל לצפות ולהנות מההצגה שלה אז ראי בזאת כי את מיוחדת בשבילי
גם אם לא נכנסת לרשימה הספציפחת הזו של השאלון

Mrs Felix

New member
חומודים שכמותך...

שתקו אוקי? אני עושה לפי הרשימה במסנג'ר><... 1.זואי 5.אבי 2.אפי 3.דר 4.גלעד 5.ליל 6.צליל 7.גלי 8.דני 9.עידן 10.נופר 11.בן 12.מיכ 13.טובי 14.נעמה 15.אביק!! 16.שיי 17.ירדן 18.בייגל 19.דודי 20.חזי ... שאלות: -כמה זמן אתם מכירים את "5"?
אמ.. לאדעת מאז שהיא הגיעה לפה>< -האם "7" מכיר את "15"?
כ..כן... -מתי לאחרונה דיברתם עם "13"?
במפגש>< -איך תגדיר את "2"?
מ..מה קורה פה???? אהההה~!!! אני סיימתי עם השאלון הזה! תתמודדו עם זה! -האם "15" נראה טוב? -איך יראו הילדים של "9" ושל "7"? -ושל "20" ו "14"? -האם אתה חושק ב"9"? -מתי לאחרונה ראיתם את "1"? -מתי הצחיק אתכם "6"? -היית יוצא עם "17"? -ועם "14"? -היית עושה עם "6" , "14" , ו-"18" שלישייה או רבעייה? (במידה ולאחד מהם יש פיצול) -האם "3" ו "20" מתאימים? -מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"? -איזו חיה תקשרו ל "4"? -איזה צבע תקשרו ל "8"? -"12",שיעשה אותך? -איזו עונה תקשרו ל "17"? -האם "4" ו "15" מתאימים? -האם היה לך קשר רומנטי עם "1"? -הגדר בשלוש מילים את "18" -הגדר בארבע מילים את "19" -איזו קריירה מתאימה ל "16"? -איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"? -האם "9" לומד איתכם בכיתה בצפר? -האם היית מפתח קשר רומנטי עם "19"? -מתי רבת עם "11"? -האם משהו היה יכול להתפתח בין "12" לבין "17"? -האם "20" אוהב את "10"? -האם אתה אוהב את "5"? -מה השיר שהכי מתאים ל"1"? -הייתם רוצים ש"10" לא ידבר אתכם? -האם "8" הוא בן אדם טוב? -מה הייתם מביאים ל"14" במתנה? -הייתם רוצים ש"15" יתארח בביתכם? -הייתם רוצים ש"13" יחבק אתכם עכשיו? -מה תעשו כדי לשכנע את "5" לבוא אתכם לאנשהו?

Mrs Felix

New member
מזה התחרפנו פה!

אני לא כתבתי את זה על המסנג'ר! כ.. ממ..=\

AvtipuS

New member
חחחחחחח

Felix אומר/ת (17:22): לאדעת מה קרה שם AvtipuS-רז אומר/ת (17:22): חח Felix אומר/ת (17:22): זה הפחיד אותי אז ברחתי>< AvtipuS-רז אומר/ת (17:22): חחחחחחחחחחחחחח

להלהל

1.ליבי 2.מיכלי 3.רזטיפוס 4.ליל 5.עידן 6.נופר 7.חזי 8.זועאר 9.צליל 10.דודי 11.טובי 12.שימי 13.סנופקין 14.דני 15.הדרי 16.אפרת 17.גלעד 18.קרן 19.ירדן 20.גלי רק אם כתבת את 20 האנשים תראה/תענה על השאלות,לא לפני!! שאלות: -כמה זמן אתם מכירים את "5"? שנה+ -האם "7" מכיר את "15"? מן הסתם כן -מתי לאחרונה דיברתם עם "13"? לוזוכר -איך תגדיר את "2"? קיבוצניקית תימניה -האם "15" נראה טוב? כפרעליה כן
-איך יראו הילדים של "9" ושל "7"? חבל שחזי הורס את כל היופי -ושל "20" ו "14"? חחחח טיפשים ויפים -האם אתה חושק ב"9"? הו יא
-מתי לאחרונה ראיתם את "1"? יום יום יום לפני יומיים -מתי הצחיק אתכם "6"? כל הזמן -היית יוצא עם "17"? לא, לא בקטע של בסיסיטים -ועם "14"? כעעעעעעע -היית עושה עם "6" , "14" , ו-"18" שלישייה או רבעייה? (במידה ולאחד מהם יש פיצול) ברור
נשמע מזה כיף -האם "3" ו "20" מתאימים? כן שניהם צפונים -מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"? יום שני...אני מתגעגע לא ראיתי אותו הרבה זמן -איזו חיה תקשרו ל "4"? מנדלסון מצוי -איזה צבע תקשרו ל "8"? אדום -"12",שיעשה אותך? לא, לא בקטע של בנים -איזו עונה תקשרו ל "17"? סתיו -האם "4" ו "15" מתאימים? כע -האם היה לך קשר רומנטי עם "1"? עדיין יש
-הגדר בשלוש מילים את "18" היא כזאת מושייייייי
(יצאתי הומו) -הגדר בארבע מילים את "19" ירדן היא כל כך(מילה אחת) כפרעעעעע -איזו קריירה מתאימה ל "16"? אלכוהוליסטית -איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"? כל קריירה -האם "9" לומד איתכם בכיתה בצפר? לא -האם היית מפתח קשר רומנטי עם "19"? לדעתי לא, -מתי רבת עם "11"? אפעם -האם משהו היה יכול להתפתח בין "12" לבין "17"? חחח ממש לא -האם "20" אוהב את "10"? נראהלי -האם אתה אוהב את "5"? כעעעעעעעעעעעעעעע -מה השיר שהכי מתאים ל"1"? בזמן האחרון מחר זה יקרה לי-שרון הולצמן -הייתם רוצים ש"10" לא ידבר אתכם? הוא גם ככה בקושי עושה את זה -האם "8" הוא בן אדם טוב? כע -מה הייתם מביאים ל"14" במתנה? חחח זה קשה -הייתם רוצים ש"15" יתארח בביתכם? אם יהיה לה מה לעשות כאן חח -הייתם רוצים ש"13" יחבק אתכם עכשיו? כשאני אראה אותו -מה תעשו כדי לשכנע את "5" לבוא אתכם לאנשהו? אגיבה אותו

dsol

New member
לא אוהב מסרים ../images/Emo122.gif_../images/Emo189.gif

אבל לפעם הבאה אם אני אצטרך משהו אני אשלח

dsol

New member
כן תישארי !_../images/Emo189.gif

אבל אם את נשארת אז שבנצי ילך ! בבקשה !!

אני

1. קרן 2. נופר 3. אורטל 4. חזי 5. דודי 6. אוהד 7. עידן 8. דני 9. זוהר 10. צליל 11. גלעד 12. אפרת 13. מיכלי 14. הדר 15. ליל 16. רותם 17. ערן 18. שימי 19. גלי 20. בנצי רק אם כתבת את 20 האנשים תראה/תענה על השאלות,לא לפני!! שאלות: -כמה זמן אתם מכירים את "5"? פייייי נראה לי שנה! או יותר! את דודי אני מכירה הכי הרבה זמן כאן..
(ואוהבת הכי..
) -האם "7" מכיר את "15"? כן -מתי לאחרונה דיברתם עם "13"? וואי יחסית הרבה זמן נראה לי -איך תגדיר את "2"? בנאדם עם לב ענק ואישיות מדהימה, כמובן שהיא גם יפה. -האם "15" נראה טוב? יותר טוב ממה שאתם חושבים. -איך יראו הילדים של "9" ושל "7"? חחחח!!!!! גבוהים חומים עם תלתלים ג'ינג'יים -ושל "20" ו "14"? אהמממ... לבנים? -האם אתה חושק ב"9"? האמת זה כבר הרבה זמן (בסתר, אל תגלו).. -מתי לאחרונה ראיתם את "1"? ביומולדת שלי והתגעגעתי נורא!!!!!!!! -מתי הצחיק אתכם "6"? חחחחח לא זוכרת אבל בטוחה שבזמן הקרוב -היית יוצא עם "17"? יש לו אחלה שם של אחד שהייתי מעדיפה לצאת איתו
-ועם "14"? ישמצב -היית עושה עם "6" , "14" , ו-"18" שלישייה או רבעייה? (במידה ולאחד מהם יש פיצול) האמת שכן!!!!! -האם "3" ו "20" מתאימים? חחחחחח לא ממש -מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"? שהיא יפייפיה -איזו חיה תקשרו ל "4"? חמור!!!
-איזה צבע תקשרו ל "8"? של חום כמו של קקי -"12",שיעשה אותך? כן!!!!11 -איזו עונה תקשרו ל "17"? קיץ (כי אפשר ללכת בלי בגדים) -האם "4" ו "15" מתאימים? יראה קצת מוזר אבל אני חושבת שכן. בעצם לא, הוא קטן מידי בשבילה. -האם היה לך קשר רומנטי עם "1"? טוב זה כבר עניין אישי..
-הגדר בשלוש מילים את "18": מדריך סקס חושני -הגדר בארבע מילים את "19": עיניים יפות ובחורה מתוקה -איזו קריירה מתאימה ל "16"? פסיכולוגית -איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"? דוגמנות (סתם סתם, לא עולה לי בראש משהו..) -האם "9" לומד איתכם בכיתה בצפר? לא -האם היית מפתח קשר רומנטי עם "19"? אם הייתי לסבית... -מתי רבת עם "11"? אף פעם -האם משהו היה יכול להתפתח בין "12" לבין "17"? חחחחחחח לא נראה לי -האם "20" אוהב את "10"? אני חושבת שכן -האם אתה אוהב את "5"? הכי בעולם!!!!!!!!!!!!!!!! -מה השיר שהכי מתאים ל"1"? כל שיר של עברי -הייתם רוצים ש"10" לא ידבר אתכם? לא.. -האם "8" הוא בן אדם טוב? לפעמים
סתם, כן. מאוד הייתי אומרת. -מה הייתם מביאים ל"14" במתנה? דיסק של אביב גפן/היהודים -הייתם רוצים ש"15" יתארח בביתכם? מאוד -הייתם רוצים ש"13" יחבק אתכם עכשיו? לא כי היא מעשנת וזה מסריח -מה תעשו כדי לשכנע את "5" לבוא אתכם לאנשהו? אגיד לו שאני מכירה בסיסטית והיא תהיה שם.. חחח הכל מקרי לגמרי, לא החלפתי בין השמות, יצא ממש מתאים :)

למעלה