חח אוקיי, המסר הועבר
ולפינת הבכי- הייתה לי היום מתכונת באנגלית. אם מישהו חשב שזה אומר חופש ביום שלפני המתכונת? הוא טועה. אם מישהו חושב שזה אומר, נניח, שלא לומדים ביום של המתכונת. נחשו מה? גם הוא טועה.
ואם, רק אם עברה למישהי המחשבה שזה לפחות אומר להיות בבצפר בחברת אנשים שבא לי להיות איתם, אזאזאז אני אהיה ישירה ואגיד שמישהי שחשובה לי נורא(+היסטוריה רומנטית וכו') ואנחנו לא מתקשרות מחוץ למסגרת הבית ספרית(בגלל ההיסטוריה הרומנטית וכו'XD) הלכה ישר אחרי המתכונת, ובערך כל היום חיפשתי אותה עם העיניים עד שכשחזרתי הביתה נפל לי האסימון שהיאפשוט יצאה לסמינר ואני לא אראה אותה גם מחר חח. אז התחלתי את הבוקר מוקדם מידי, אחרי שהלכתי לישון מאוחר מידי, חשבתי יותר מידי בשעות שאני לא רגילה לעשות את זה בהן, ואחר כך נטחנתי בבצפר ורציתי לבכות כשפתחתי את היומן וראיתי את הבא לקראתי. כאמור, מתכונות, בגרויות, פעילויות שאני אמורה לקחת בהן חלק, ואפס זמן לנשום, לישון, לאכול... עוד משהו ששמתי לב שקורה לאחרונה הוא שאני מגיעה למלא מסקנות ופריצות דרך, שזה מתסכל ומבורך כאחד. מבורך כי..לא יודעת נו, אני מגלה כמה אני חזקה, אני מתבגרת, אני רואה דברים קצת יותר רחב ונכון. המתסכל הוא שבשטח אני לא ממש מצליחה ליישם שומדבר, ואם מאז ומתמיד הבעיה שלי הייתה חשיבה מרובה מידי מתי שצריך פשוט לפעול בלי לחשוב- אז עכשיו אני מסתבכת אפילו יותר. וחופרת. יופי באמת. תראו מה קורה לי אחרי שבוע שעזבתי את הפסיכולוגית, אני רושמת הודעות-פריקה בפורום רונה. זה מה-זה לא המקום.
תרביצו לי או משהו.