4.6 בזאפה תל אביב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גוזלה

New member
למרות ששנאתי את התפקיד שלי

והרגשתי נורא מבוזבזת. והיו לי יציאות חרא. והיו תקופות נוראיות. - - כל מקום עושים האנשים שאיתך. ואני זכיתי באנשים נהדרים. ובכל מקום יש גם אנשים נהדרים, וצריך פשוט למצא אותם, ולהחליט שהם, הם הצבא מבחינתך. :] [וכן, גמני עשיתי כיף אמיתי, לפרקים!]

Marlene G

New member
אם כבר וידויים שערורייתיים

אז גמאני. ובכל זאת מסכימה מאוד עם יוליה, שחלק גדול מהצבא זה האנשים. והאנשים שם גם בפרקים שפחות נהנים.

נודלסית

New member
אני עוד בשלב של לבכות בגלל בצפר

אפשר לנצל את הבמה לפרוק את העומס-המאד-לא-כייפי ואת התסכולים שלי מהמערכת? :( מה קורה אגב אם דוחים את הצו הראשון? זימונים מגיעים מאוחר יותר ממה שהיו אמורים?... לא הבנתי עד הסוף את ההשלכות של זה.

ROTEM30035

New member
זה בסדר, כאן זה המקום לבכות

למעשה, הסמיילי הבוכה זה האמוטיקון האהוב עלינו. שאלות על צבא לעומת זאת, פחות אנחנו, כדאי לשאול בלשכת גיוס, זה אפילו התפקיד שלהם.

נודלסית

New member
חח אוקיי, המסר הועבר

ולפינת הבכי- הייתה לי היום מתכונת באנגלית. אם מישהו חשב שזה אומר חופש ביום שלפני המתכונת? הוא טועה. אם מישהו חושב שזה אומר, נניח, שלא לומדים ביום של המתכונת. נחשו מה? גם הוא טועה.
ואם, רק אם עברה למישהי המחשבה שזה לפחות אומר להיות בבצפר בחברת אנשים שבא לי להיות איתם, אזאזאז אני אהיה ישירה ואגיד שמישהי שחשובה לי נורא(+היסטוריה רומנטית וכו') ואנחנו לא מתקשרות מחוץ למסגרת הבית ספרית(בגלל ההיסטוריה הרומנטית וכו'XD) הלכה ישר אחרי המתכונת, ובערך כל היום חיפשתי אותה עם העיניים עד שכשחזרתי הביתה נפל לי האסימון שהיאפשוט יצאה לסמינר ואני לא אראה אותה גם מחר חח. אז התחלתי את הבוקר מוקדם מידי, אחרי שהלכתי לישון מאוחר מידי, חשבתי יותר מידי בשעות שאני לא רגילה לעשות את זה בהן, ואחר כך נטחנתי בבצפר ורציתי לבכות כשפתחתי את היומן וראיתי את הבא לקראתי. כאמור, מתכונות, בגרויות, פעילויות שאני אמורה לקחת בהן חלק, ואפס זמן לנשום, לישון, לאכול... עוד משהו ששמתי לב שקורה לאחרונה הוא שאני מגיעה למלא מסקנות ופריצות דרך, שזה מתסכל ומבורך כאחד. מבורך כי..לא יודעת נו, אני מגלה כמה אני חזקה, אני מתבגרת, אני רואה דברים קצת יותר רחב ונכון. המתסכל הוא שבשטח אני לא ממש מצליחה ליישם שומדבר, ואם מאז ומתמיד הבעיה שלי הייתה חשיבה מרובה מידי מתי שצריך פשוט לפעול בלי לחשוב- אז עכשיו אני מסתבכת אפילו יותר. וחופרת. יופי באמת. תראו מה קורה לי אחרי שבוע שעזבתי את הפסיכולוגית, אני רושמת הודעות-פריקה בפורום רונה. זה מה-זה לא המקום.
תרביצו לי או משהו.

ROTEM30035

New member
*מכות*

כי ביקשת. אם אני אגיד לך שיום יבוא ותגעגעי לכל זה, את תרביצי לי חזרה. ווף, אני למשל, כבר שבוע וחצי בחופשת מחלה, ובחיי - רק תתני לי יום עמוס תוכניות, בלי לנשום, בלי לאכול, בלי לישון. אני מוכנה אפילו לעשות עבורך שיעורי בית! ב-ח-י-י. ואת יודעת מה היתרון של עומס מטורף? אין גם זמן לחשוב. ואז ממצמצים ובלי ששמים לב, באמת גם מתגברים ומתבגרים וכל הדברים האלה שכולם הבטיחו שיקרו בסוף. ופורום רונה זה המקום להכל. אולי חוץ מפרצופים שמחים מידי ומוזיקה מזרחית. אבל חוצמזה, הכל.

נודלסית

New member
יאי :p

אז בואי אני אסביר לך מה הבעיה כשאת נגה- אין דבר כזה לא לחשוב! אין, לא מסוגלת. ואני מתה על ימים עמוסי תוכניות, אני בנאדם מאד פעיל יחסית, אבל לא כשהן כוללות מתכונות ובגרויות. לא אוהבת. יש מישהו שאוהב? לא אוהבת.
בנוסף אני גם לא באמת לוקחת את זה ברצינות יתרה, גם כי משהו במערכת אצלי דפוק כנראה ואני פשוט לא מתרגשת ממבחנים, מה שגורם לזה שלא אהיה לחוצה גם לפני המבחן, לא אלמד אליו וכו'... וגם כי יש בי שמץ של יהירות שכלתנית, אני יודעת הרי שלא אכשל. רק חבל לדפוק לעצמי את תעודת הבגרות כשאני יכולה הרבה יותר... כאפות כבר אמרתי? אה, אני גם עצלנית בכל מה שקשור לבצפר. ומוותרת לעצמי. וכו' וכו' וכאפות. ודי לדבר על עצמי כבר, אני עוד אחשוב בטעות שהפסיכו' הועילה במשהו. והיא לא. (לא, באמת, היא לא.)

רעוּת

New member
100 בגרויות, ולא מבחן אחד באונ' ../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

כאילו, פעם חשבתי: "אבל מבחן באוניברסיטה זה רק על חומר של סמסטר בדר"כ- ומה הם כבר יכולים ללמוד בסמסטר שיהיה יותר הרבה מבגרות בהסטוריה על חומר של 3 שנים?" הו, הם יכולים
.

נודלסית

New member
ברור שהם יכולים,

כי כל הלמידה באונ' גם הרבה יותר רצינית, והגישה שונה לגמרי (אם כי עדיין לקויה לדעתי). ההבדל בגדול הוא שאת באה כי את רוצה ללמוד, לא כי יש גורם חיצוני שמחייב אותך. מעבר לרצון, את גם צריכה לעמוד בסטנדרטים מסוימים כדי להגיע לסטטוס הלמידה, אם כספי ואם שכלתני, וכשצריך לעשות מאמץ כדי להשתייך לקבוצה מסוימת, מעריכים את המקום שלך בה יותר ורוצים לשמור עליו... בכללללל מקרהההההה (יש לי מבחן בסוציו מחר אז אני סוג של מיישמת עלייך את החומר:X) כולם חארות וזהו.

רעוּת

New member
חחחחחחח ../images/Emo6.gif

את תגידי למורה לסוציולוגיה שהיא טועה
הלמידה באונ' לא באמת יותר רצינית
אבל כן, יש להם את הקטע של לא ללמד את כל החומר ולתת לנו לקרוא לבד, או לחילופין לעשות מבחן שלא קשור בעליל לחומר הלימוד, בשם זכותם להתעלל בנו והחופש האקדמי שלהם (זה נפוץ בעיקר בטכניון, שם הממוצע במבחנים עומד על 40). וסטודנטים אינם אנשים בוגרים ורציניים, וכשמתבטל לנו שיעור אנו שמחים וצוהלים, ואז מה אם כולנו בחרנו להיות שם, זה לא באמת תמיד כזה כיף, ואולי המאמץ להשתייך לקבוצה מסוימת נכון לסטודנטים לרפואה שהקדישו את חייהם הבוגרים לעשיית פסיכומטרי וקבלה (ואני מניחה שגם להם זה עובר אחרי סמסטר-שניים) אבל רוב הסטודנטים לא מעריכים את מזלם הטוב/ לא השקיעו יותר מדי כדי להימצא היכן שהם נמצאים, אז אין להם את הדיסוננס של "אמגגג פה הכי כיף, כי אם לא, אז למה בעצם הקדשתי את חיי ללהתקבל?"

נודלסית

New member
לא "פה הכי כיף",

אלא, לפה עשיתי מאמצים כדי להגיע, אז מעבר לזה שכנראה יש סיבה למאמצים שהשקעתי וכו' לא בא לי להשקיע את אותם מאמצים שוב אז בואו נשמור על המקום שאליו כבר עשיתי את העבודה הקשה והגעתי. וגם בבצפר יש עניין של לדפוק לך בחנים, זה דווקא לא מה שאני מעריכה באוניברסיטאות

גוזלה

New member
את מדייקת כהרגלך

"מבחן-שלא-קשור-בעליל-לחומר-הלימוד" נעים להכיר :] או לחלופין "אז מה אם לא הגענו בשיעורים לחצי מהחומר של המעבדה השבוע, תלמדו לבד." ולא, הרבה פעמים אנשים לא באמת בוחרים מקצוע כי זה מה שהם *Cאמת* רצים. וגם אם כן, קיים הבדל תהומי בין הלימודים האקדמיים לעיסוק בסופו של דבר- ואין מה לעשות, הדרך רצופה בהמון קורסים מיותרים, מעצבנים וקשים-שצריך לעבור בכל זאת :/ ואם את חושבת שהידיעה שזה התואר והציונים משנים- לא דוחפת, אותנו העצלנים, ללמוד יותר. ע"ע, אני במבחני הסמסטר- ביליתי שעות בפורום ומצאתי בפייסבוק סגולות לא אנושיות. ובכלל לא למדתי בסופו של דבר
- זו פשוט העצלנות. לא נפטרים מזה אחרי התיכון :/ ותשקיעי בלימודים !! |כועס| אח"כ נורא מצטערים על זה. אני רואה מחברות ששוברות עכשיו את הראש איזה בגרויות לעשות שוב, כדי להעלות את הממוצע.... :/ באמת שזה שווה את ההשקעה...

נודלסית

New member
לא התיימרתי להבין *למה* אנשים

מגיעים ללמוד את מה שהם מגיעים ללמוד בסופו של דבר, אני רק חושבת שבסופו של דבר האווירה האקדמאית כן יותר מחייבת. גם הסטנדרטים יותר גבוהים, כדי להיות מצטיינת בתיכון לעומת מצטיינת באונ', דרושה רמה שונה של השקעה. כמו גם ממוצעת או כל סטטוס לימודי אחר. וכן, אני נורא משתדלת להושיב את עצמי ללמוד. אבל איך אמרת? מצאתי בפייסבוק סגולות לא אנושיות?... :X

רעוּת

New member
|מנפצתמיתוסים|

הממוצע שלי באונ' יותר גבוה מבתיכון, נראה לי
. ואני לא באמת לומדת. אבל היי, מדעי הדשא
.

גוזלה

New member
כפרותעליך!!

אצלי זה בכלל לא ככה... :/ אבל אולי עכשיו, עם הקונצרטה....

רעוּת

New member
אבל אצלכם זה שונה ../images/Emo46.gif

לוקחים את כל הגאונים שהיה להם 100 ב-5 יחידות בלי ללמוד כלל, וגורמים להם להיכשל פעם אחר פעם. איך הם עושים את זה- זה האמת נשגב מבינתי וראוי להערצה
.

למעלה