5 דברים שלא ידענו עליך

בצה17

New member
תורי!!! ../images/Emo13.gif

אהממ שלא ידעתם? 1- זכיתי ב10 אלף ש"ח לקניות בדיזל ומיס סיקסטי בכיתה ט' בתחרות שיש לראש אחד כל התחלת שנה ועשו עליי כתבה בראש 1 בגלל זה... 2- שיקו התקשר אליי לדבר איתי לפני כמה שבועות ואבא שלי ענה לו =| 3- זה שאני אוהבת כבשים כולם יודעים אבלל לא ידעתם שרדפתי אחריהם בהולנד!! מואהאהאהאהאה חיח 4- התנשקתי עם אישה
5-אוף דווקא ב5 נתקעתי אהממ אין לי משהו... אהמ אנערף עשיתי פעם עם חברה שלי בייביסיטר והרמנו לילדה המסכנה חצי מהשטויות שיש לה בחדר חיח (למרות שהיא לא עושה בהם ממש שימוש כי הם סתם תקועים בארון שלה וההורים שלה טחונים ומפוצצים אותה בשטויות ובטח קנו לה כבר חדשים)

עדידע

New member
ועכשיו אני,

1. שברתי את האף בגיל חמש, כשעפתי מנדנדה >< 2. אני אלרגית לחמאת בוטנים. 3. אני חושבת שבחיים לא עברתי מבחן במתמטיקה [= 4. אני יודעת להזיז את האוזניים. 5. בגיל 12 צנחתי במצנח כזה, כמו אלה שתמיד רואים בים. היה כיף ^^ זיייייייהו.

אני

1- אני לא אשכנזי למרות שאני נראה הכי פולני בעולם 2- אני אובססיבי לכל הקשור בתעופה מסחרית(לא צבאית, מסחרית יעני חברות תעופה וכו') 3- ניגנתי בכינור וחצוצרה לפני שנגנתי תופים, כינור גיל 5-8(עם הפסקה) חצוצרה 10-12 4-אני קנדי(ואמריקקי אבל את זה ידעתם נראהלי) 5- I LOVE USA

טולייצ

New member
אז גם אני יכולה להוסיף

אני לא שוודית ולא רוסיה ולא פולנייה ולא אשכנזיה כמו שכולם חושבים. לא אגלה לכם מה אני

פרקשון

New member
תעזרי לי לנחש!

אני מוריד את האפשרות שאת תמניה וגם לא מרוקאית תורידי כמה גם!

בא לי להוסיף עוד אחד

אין לי בעיה עם פופ...רק תלוי עד איזה שלב זה מגיע...אני יותר בכיוון של פופ-רוק

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif אני =)

1. יש לי ברגע זה ממש אבעבועות רוח =( ואני בת 17 וקצת! 2. אני עיתנאית P= 3. יש לי אודר בשם מוש וכלבה בשם לילי. 4.אני רוצה קעקוע. מאד מאד. 5.עשיתי את העגיל השלישי באוזן בלי לספר לאבא וכשהוא גילה הוא לא דיבר איתי שבועיים...

למעלה