5 דברים שלא ידענו עליך

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifטוב, נו..../images/Emo9.gif

1. חברה שלי לומדת מתימטיקה אצל מיש'ו שהייתי דלוקה עליו בשנה שעברה ואמא שלי רוצה שגמני אלמד אצלו ואני משכנעת אותה שאנ'לא רוצה
2.אני תמיד נדלקת על אנשים שאנ'לא מכירה. 3. אני ממש אוהבת את ווסטלייף וגם הייתי איתם באותו בית מלון! [אבל חוץ מהם ומרונאן קיטינג אנ'לא אוהבת פופ] 4.נתקעתי בוואן של שייגעצ ואספיס עזר לי לצאת
5. אני ממש שונאת ביצפר ודיי גרועה בלימודים [אבל עדיין בכיתת בגרות
]

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifעוד דברים שנזכרתי בהם..

ישלי חולשה לרוּסים
ישלי חולשה לבלונדינים עם שיער ארוך ועיניים כחולות
[זה דיי קשור לקודם..
]

וואי זה כזה מושלם!

בלונדינים עם שיער ארוך ועניניים כחולות!! בכלל בנים עם שיער ארוך זה יפה!

Hezi The One

New member
הייתי פעם בלונדיני עם שיער ארוך

ועיניים כחולות:O היום אני סתם בלונדיני עם עיניים כחולות

טולייצ

New member
יש לי עוד אחד!

הבוקר פיספסתי את המבחן שלמדתי לו הכי הרבה כל החיים שלי!!! בתת מודע דיי רציתי שזה יקרה

שישיץ

New member
לה לה לה לה

חח אני פשוט שומעת איגי וקסמן וזה בדיוק מה ששמעתי,ללא כל קשר. בסוף לא היה מבחן! בתיאום מושלם גם אני וגם שישץ לא באנו חחח
אגב,זו טולייצ,אני הפי הפי :)

5 דברים עליי ../images/Emo9.gif

אוקיי אז.. 1.אני אוהבת מישהו, הוא אוהב אותי, ואנחנו לא ביחד
. . 2. אני אלרגית לחומרי ניקוי (וככה ניקיון פסח לא חל עליי). 3.אני מכורה לפרוזן יוגורט ! (וזה משמין
). 4.יש לי פחד כמעט מכל דבר: מעליות, מחטים,גבהים,יונים (כה! יונים!) והרשימה של הפחדים עוד ארוכה..חח. 5.את החבר הכי טוב שלי הכרתי כאן, בתפוז..
.

../images/Emo66.gif

למה אתם לא ביחד? אתם אוהבים אחד את השני
את לא היחידה שמפחדת מהרבה דברים

5 דברים שלא ידעתם עליי

1. הכלב שלי זה הדבר ה-כ-י חשוב לי בעולם.. כן כן אפילו יותר מאבא!! 2.החלום שלי זה ללמוד לנגן על תופייים!! 3.הדבר הראשון שאני מסתכלת עליו אצל גבר זה השיער! ואל תשאלו למה!! כי אני עצמי לאדעת.. זה מושך אותי! (עדיפות לקוצים/ראסטות) 4.יש לי משיכה קשה לסדינים!!!!! 5.לא מזמן הייתי דלוקה קשות על בן דוד שלי.. אבלללל.. הכל בסופו של דבר נשאר במשפחה :)

•No¥a•

New member
גמאצלי זה ככה.. מסתכלת דבר ראשון על

השיער
רק ש.. העדיפות שלי זה שיער ארוך.. רק לא קוצים

אוי אני לא ממש אוהבת שיער ארוך

אני אוהבת שיער כזה משוגע ושוב עדיפות לבולנדיני-חום.. אבל הכי הכי זה ראסטות:)

למעלה