ברבה מחוק וסדר? אני לא מכירה אותו אבל על פי המעריצים ברדיט, הוא חתיך.
כן, הוא נראה סבבה בסה"כ, אבל הוק ורואן חתיכים יותר אז אני אשאר עם הפיראט.
איך השיחה הזו התחילה בכלל?
את זוכרת מה אמרת לה?
אה, סתם התחלתי לדבר איתה כי היא ישבה לידי. ההופעה של קרלי הייתה במקום שנקרא ריימן אודיטוריום. שזה מקום ממש נחשב ולהופיע שם זה כבוד גדול. לפני שהיא עלתה לבמה היה מופע מקדים של איזו להקת בלוגראס שקרלי מאוד אוהבת והיא רצתה לתת להם הזדמנות להופיע בפני קהל חדש. (בניגוד למקומות אחרים בהם לאמן אין בדיוק say לגבי מי יהיה מופע הפתיחה שלהם וזו בדר"כ החלטה של חברת התקליטים בריימן לאמן יש בחירה, שזה נחמד. היא יכולה גם להחליט להופיע לבד בלי שום מופע חימום אם רצתה). אני יודעת שזה לא הכי מכבד אבל לא היה לנו כל כך אכפת ממופע החימום (אפילו שהם לא היו רעים) אז אני צפיתי קצת במשחק פוטבול ששודר באותו הזמן בטלפון שלי ובין לבין בפרסומות קשקשתי עם האישה הזאת. היא הייתה נראית בשנות ה-60 שלה. היא גרה בדרום קרוליינה, והיא נסעה במשך 7 שעות במיוחד כדי לראות את קרלי. היא כל כך התרגשה ואמרה לי שקרלי היא הזמרת האהובה עליה והיא אהבה אותה ישר מההתחלה וכשיצא ה-EP של קרלי אחרי הגירושים שלה, היא האזינה לו ופשוט בכתה לאורך כל ההאזנה כי זה ממש ריגש אותה והיא הרגישה שהיא נמצאת באותו מקום נפשי שקרלי הייתה כשכתבה את האלבום הזה. היא אמרה שהיא ממש הזדהתה איתו וזה עזר לה להתגבר על גירושים ממש מכוערים שעברה בעצמה. היא סיפרה גם שכשהיא אמרה לבת שלה (שהייתה שם איתה) להאזין ל-EP כשהוא יצא הבת שלה לא טרחה להקשיב לאלבום או לאמא שלה. ואז כעבור שנה כשיצא לקרלי האלבום המלא עם אותם השירים והתחילו להשמיע אותה ברדיו פתאום הבת שלה התאהבה באלבום ובקרלי והתחילה לשמוע אותה גם ואז האמא עושה לי כזה "פתאום היא מעריצה אותה! אבל כשאני אמרתי לה להקשיב היא לא הקשיבה לי!! ואני גיליתי אותה קודם!!!" זה קצת הצחיק אותי לראות אישה בגילה מתפנגרילת על זמרת צעירה מחצית מגילה. אם כי זה פחות הגיל של קרלי ויותר בגלל הגיל של הבחורה, כי היא נראתה בגיל של ההורים שלי וזה היה לי פשוט קצת מוזר. אבל האישה הזאת הייתה מאוד חמודה, היא הלכה להביא לה כוס יין והיא כזה "אני לא יכולה לחכות שקרלי תעלה לבמה. אני כל כך מוכנה!! אני אעמוד לי פה עם היין שלי, אשתה, ארקוד, אשיר בקול ואעשה חיים!! אני כל כך מוכנה!!!" והתרגשתי בשבילה כי זה היה ממש חמוד איך שהיא התרגשה כל כך לראות את קרלי.
ואז כשקרלי עלתה לבמה הבחורה ישר נעמדה, הריעה בקול, שרה איתה, התלהבה ונראתה בשיא שלה. זה ממש שימח אותי. אבל אז בערך 3 שירים לתוך ההופעה פתאום אני שומעת את הבת שלה צועקת עליה שתשב. הסתובבתי אליה לראות מה קרה וחשבתי שאולי האמא איבדה קצת שיווי משקל או משהו והבת ביקשה ממנה שתשב, אבל לא היה נראה שיש משהו לא בסדר באיך שהיא עמדה. הבת התעקשה והמשיכה לצעוק עליה MOM SIT DOWN!!! ואז היא התיישבה בצד שלי של הספסל. לא היה אכפת לי כי עמדתי (ובמילא רכשתי את כל הספסל -שמתאים לשלושה אנשים אבל היינו רק 2) אבל הבת שלה המשיכה לצעוק "NOT HERE! THIS IS NOT YOUR SPOT" פניתי לבת ואמרתי לה שזה בסדר, שלא מפריע לי ואין לי כוונה להשתמש במושב הזה. אבל הבת הייתה בשלה והמשיכה לצעוק על אמא שלה כאילו היא ילדה קטנה. זה עשה לי קצת רע אבל לא הרגשתי שממקומי להתערב. האישה עברה לספסל שלהן וחשבתי שבזה זה הסתיים. אבל גם כשהסתכלתי עליה אחרי איזה דקה האמא ישבה שם עם הפנים למטה ונראתה מושפלת ומבואסת ממש. ממש כאב לי עליה. לא הבנתי למה הבת שלה הייתה כזאת רעה.
אחרי איזה כמה דקות פתאום שמעתי שוב צעקות מאחוריי, הסתובבתי לראות מה קורה ואז קלטתי 4 שוטרים שבאו וגררו את האמא החוצה בכוח.
לא הבנתי מה קורה, אז שאלתי את חברה שלי שעמדה לידן מה קרה שם והיא אמרה שהבת שלה קראה למאבטחים שיוציאו את אמא שלה משם. לא כל כך ברור למה, חברה שלי אמרה שהיא פשוט נראתה ישנונית אבל שהיא לא עשתה שום דבר שמצריך שיוציאו אותה משם. ואומנם היא לא נרדמה אבל גם אם כן, זה לא שזה לא חוקי או משהו. האמא לא הפריעה לאף אחד, לא עשתה בעיות או דרמות אז כשהמאבטחים באו, האמא סירבה לצאת, היא אמרה להם שהיא קנתה כרטיס ואין להם סיבה להוציא אותה. לא ברור לי למה המאבטחים לקחו את המילה של הבת על פני זו של האמא אבל כשהם לא הצליחו להוציא אותה ב"טוב", הם קראו למשטרה שיבואו להוציא אותה בכוח. הייתי כל כך עצבנית כי האמא לא עשתה שום דבר. אני אומנם לא ראיתי כלום, אבל חברה שלי עמדה לידן וראתה את הכל ולא היה שם שום דבר חריג שמצריך שיעיפו אותה משם. היא כל כך התרגשה לראות את קרלי ובגלל הבת הנוראית שלה נהרס לה הערב. אוף אני מספרת את זה ומתמלאת עצבים שוב פעם מחדש. זה כל כך הרתיח אותי כשזה קרה וקצת הרס לי את ההנאה מההופעה. אין אני אומרת לכם, אל תביאו ילדים לעולם- ילדים זה קקי
כן, אבל בעיקר כי זה היה קרוסאובר משולש והיה חייב לראות את שלושת הפרקים. אבל אודליה באמת חמודה.
אני לא בטוחה אם סיימת להגיב על העונה הראשונה או לא, אבל בכל מקרה חשבתי שאולי את תרצי להגיע עד לפרק שאני הגעתי אליו (2.08)? בגלל זה לא מיהרתי לחזור לראות פרינג'.
נראה לי שעצרתי בפרק האחרון חח. אני חושבת שבתאכלס ראיתי עם לונה עד פרק 8 אז כבר הגבתי על הפרקים האלה, אבל אם את רוצה להמשיך אז אין בעיה. אני פשוט לא יכולה להתחייב ליותר מידי פרקים ביום כי אנחנו עובדים עכשיו הרבה שעות אז במקסימום שאני יכולה לעשות זה פרק ביום/יומיים. אבל אני בהחלט סבבה עם להמשיך בצפייה אם את רוצה.
זה הרגיש יותר מדי קרוב?
אני מתקרבת במה שאני אומרת או שהתכוונת למשהו אחר בכלל?
האמת שלא הבנתי מה כתבת פה
כאילו לא הבנתי את ההקשר למה שאני כתבתי.
באמת? איך יצא שלא דיברת על זה עד עכשיו?
לאדעת, באותו זמן שזה קרה היחידה ששלחתי לה תיעוד של זה הייתה הבסטי הסוויפטית החדשה שלי כי אני יודעת שהיא ממש אוהבת את שתיהן. אח"כ פשוט פירסמתי בסטוריז שלי ועדימון הגיבה לזה ועדי מייצגת את כל הפורום אז מרגיש לי כאילו כבר שיתפתי את זה פה
איך התחילה האהבה לפוטבול? ולמה דווקא לקבוצה הזו?
כי כשהתחלתי לגור עם השותפה שלי כל יום ראשון היינו הולכות למשפחה שלה לבארנץ' וכולם שם היו רואים פוטבול, כל אחד היה מגיע עם הג'רזי שלו והם אוהבים קבוצות שונות אז תמיד הם היו טיזינג אחד את השני על כמה השקבוצה של השני גרועה ואיך הם הולכים להפסיד וזה תמיד היה נראה לי משעשע וכיפי. את הסיהוקס הכרתי כי ברנדי קלארק היא במקור מוושינגטון אז זו הקבוצה שלה אז ידעתי שהם קיימים. וראיתי אותם משחקים כי הם היו בסופרבול כשקייטי פרי הופיעה במחצית. אז בשלב הזה ידעתי שהם קיימים ומה הצבעים שלהם.
באחת הפעמים שהייתי אצל המשפחה של השותפה, הקבוצה שלה (פטריוטס) שיחקו מול הסיהוקס וסתם כדי לעצבן אותה אמרתי לה "הסיהוקס הולכים לקרוע לטום בריידי את הצורה" והיא כזה "NO WAYYYYY" ואז כשהם באמת ניצחו ממש שמחתי והחלטתי שבגלל שהם לא איכזבו אותי הם יהיו הקבוצה שלי
אז בהתחלה כמבון לא הבנתי את החוקים (כי יש מלאאאא) אבל כל פעם שהייתי הולכת למשפחה שלה הייתי שואלת אותם שאלות על המשחק עד שהבנתי מספיק כדי לצפות וליהנות ממנו ועכשיו אני מכורה.
אוקיי, תודה עכשיו זה יותר מובן
למרות שזה עדיין מוזר לי שיש גם עיר בירה וגם מדינה באותו שם.
חח תחשבי על זה כמו שיש רחוב הרצל בכל עיר