Asylum of the Daleks

Lhuna1

New member
ולדעתי על הפרק
(אותו ספוילר)

אהבתי מאוד את הטוויסט, למרות שיש לי הרגשה שראיתי כבר טריק דומה באחד או שניים (או יותר) מקומות, למרות שלא מצליחה לשים את האצבע איפה בדיוק.
בכל זאת זה היה יפה.
פרט לזה הפרק היה... בסדר.

אני לא יכולה להגיד שהתאהבתי באוסווין ממבט ראשון. היא יפה ואולי שחקנית טובה, אבל לא יודעת עוד אם אני אוהב את הדמות שלה. מדברת מהר מידי בשבילי. לא מתה בד"כ גם על דמויות של גאונים מידי (אבל לא בטוח שהיא באמת כזאת, אולי זה רק בחלום שלה ואח"כ היא תהיה נורמלית יותר).
בקיצור אני לא כל כך רואה ממה נפלתם
אבל מקווה לאהוב אותה בהמשך.

Lhuna1

New member
הבהרה כי אני רוצה שתקראו:

הספוילר להמשך העונה בהודעתי למעלה, הוא כזה שמי שקרא את כל השרשור הזה כבר יודע ממילא.

limors2

Active member
אוי, בכלל לא חשבתי על זה.
(
?)

נראה לי שכולנו הנחנו שאנשים שפעילים אינטרנטית מספיק כדי להגיע לפורום שמעו שאיימי ורורי עוזבים ושליהקו מלווה חדשה ושזו השחקנית שתשחק אותה.
מצד אחד את צודקת במה שאמרת, מצד שני זה היה די בלתי אפשרי להגיב על הפרק מבלי להתייחס לזה. נראה לי שזה סוג של ספוילר שלא היה אפשר להימנע ממנו.

Outplay

New member

אז על ההתחלה כבר עלה החיוך של עונה חדשה... ווואלה, היה אדיר! אחד הפרקים היותר טובים של הסדרה, ואפילו לא הפריע לי כל הקצוות הלא סגורים.
כל הפרק קיוויתי שאוסווין תהיה המלווה החדשה (למרות שהבנתי שהיא תגיע רק אחרי הפגרה), למרות שהקטע שהיא דאלק היה די צפוי אז לא חשבתי שהיא באמת תהיה המלווה החדשה... ואז נכנסתי לפורום, וזה סגר את הפרק כמו שצריך!

רק שהעונה תמשיך להיות כזאתי, טפו טפו טפו.

meilla

New member
תיאוריה להמשך

יש מצב שאוסווין היא הצאצאית של המלווה הבאה?

ailag

New member

צאצאית, אחות תאומה, גנגר, גרסה מהעתיד, טסלקטה (בבקשה, סטיבן, לא..) יש משהו שיעיד על אחד מהם יותר מהאחרים?

meilla

New member

מה הסיכוי שיהיה לה באמת קשר ישיר אתה?
טוב נותר רק לחכות לראות מה זה נקווה שזה יהיה באמת משהו לא צפוי או ממוחזר.

עכשיו אני גם מבינה למה בחרו להראות את השחקנית לפני העונה עצמה,הסודיות די חשובה למופאט.

Davros

New member

לפי מה שהבנתי מהצצות, וידאו וכדו׳, ה*מלווה* החדשה היא בת לונדון הויקטוריאנית (אני לא בטוח בזה, אבל נו טוב, תאוריה). בלונדון הויקטוריאנית לא היו מחשבים. ואוסווין, כידוע, היא גאונת מחשבים. ההיגיון שלי אומר שאוסווין היא המלווה מהעתיד (שבינתיים למדה מחשבים בטארדיס או משהו) או צאצאית מאוד מאוד מאוד רחוקה. אני בכלל הבנתי ש״אלסקה״ הגיעה מכמה מאות אחרי המאה ה-21, לא?

Outplay

New member
לדעתי

נקבל פה מחזור של סיפור ריבר סונג, שמה שראינו בפרק הזה יהיה הסוף של אוסווין והדוק' יפגוש אותה בעבר ויוביל אותה לשם

30 Rock

New member

סה"כ היה פרק נחמד מאד. לא איזה master piece אבל בהתחשב בעונה הקודמת נהניתי מאד.

התהיות הכי גדולות שלי (ואני מודה שצפיתי בפרק עם סאונד בעייתי אז אולי סתם פספסתי) הן:
1. למה לשים את כל הדאלקים הפסיכים על הכוכב הזה? ראש הממשלה של הדאלקים (שכשלעצמו מגוכח) אומר שהם לא רצו להשמיד אותם בגלל "יופיים" בשנאה.
א. אם הם שונאים כ"כ יפה, למה בכלל לשים אותם שם?
ב. למה הדאלקים ששרדו את הדוקטור נמצאים שם?
ג. ממתי הדוקטור טורח לברר מה שמות הדאלקים שהוא פוגש? אם אני זוכר נכון, הפעם היחידה שהזכירו את השמות שלהם היתה כשרוז נשאבה לייקום המקביל (שכחתי את שם הפרק) והזכירו שם את שמות כמה מהדאלקים שהיוו "מועצת חכמים"
2. אם כבר לשים דאלקים פסיכים על כוכב, למה להשאיר אותם בתור השריון שלהם ולא פשוט לזרוק אותם כגושי הבשר שהם בפנים ואם כבר לשים אותם עם השריון, למה שישארו חמושים?

Davros

New member
, שוב

הם לא שונאים יפה (אולי כן, אבל זו לא הכוונה). חלק מהדאלקים ששמו שם היו עם ״טעות בייצור״ (שזה דבר מגוחך בפני עצמו, כי דאלק לא גדל עם השריון שלו).
הדאלקים שונאים כל דבר שהוא לא מושלם. תחשוב עליהם כנאצים. כל דבר שהוא לא נורמלי לגמרי, שכל בורג שלו במקום- הוא לא טוב. הדאלקים ששרדו קרבות (כן, מלחמת הזמן וגם קרבות פנימיים מפרקים ישנים וחדשים של הסדרה [כמו בremebrance of the Daleks בסדרה הישנה, כשבתוך הדאלקים היו שתי קבוצות שנלחמו אחת בשנייה]).
הדאלקים ששרדו את הדוקטור מן הסתם איבדו את השפיות שלהם, כי, כאילו, הלם קרב.
ג. כן, גם אני לא הבנתי את זה. בכל מקרה מאז ״הכת של סקארו״ (עליהם דיברת) דאלקים התחילו להרגיש ״חשובים״ ולתת לעצמם שמות. oh well.
2. אני מניח שהם לא חשבו הרבה על מה שהם עושים כשהם זורקים אותם שם. את רובם הם פשוט עיקרו מהנשק שלהם (איך לעזאל קוראים לזה? weapon-stalk?) רובם נשארו חמושים רק בפומפה שלהם והם לא יכולים לעשות איתה כלום לאף אחד אחר (כל עוד אין לו... ראש).

30 Rock

New member

אז זה באמת מוזר :)

ועוד כבר דברים, איך החללית אלסקה חדרה מגן שהחלליות והטילים של הדלקים לא יכולים לחדור?
אם כבר אוזווין עברה אסימילציה לדאלק, למה היא בבידוד?
למה הדאלקים משתלטים ככה על אנשים? בזמנו הם טענו שמה שלא שאחר טהור הוא תועבה, לא

Davros

New member
באופן מפתיע,
(;

1. אני לא בטוח שזה פועל ככה. נראה לי שהמגן שמר שלא ייכנסו שדרים מה״פרלמנט״ שהיה למעלה. בטח היה איזה משהו נפיץ בלב הכוכב או משהו, שהדאלקים יכלו לשלוט עליו מרחוק, והמגן הזה פשוט שמר שהם לא יעשו את זה.
2. היא בבידוד כי עוד יש לה תודעה אנושית. וכל עוד יש לה תודעה אנושית, יש לה רגשות. וכולנו יודעים שכוח של דאלק + רגשות = משהו רע מאוד.
3. להזכירך גם הדאלקים בVictory of the Daleks לא היו דנ״א טהור של דאלק, ובדיוק בגלל הם היו צריכים את הדוקטור- שיאשר שהם אכן דאלקים. אני מניח שהדאלקים שבאסיילום היו צריכים כל דבר, אפילו לא דאלק טהור, כדי שימצאו דרך לברוח.

Davros

New member
XDDD

lol אבל בסוף אוסווין לא אקסטרמינייטד אף אחד, לא?

למעלה