Asylum of the Daleks

ailag

New member

(וכמובן למי שעוד לא נתקל בזה, קודם היה אחד כזה שכולו אותה תמונה של דאלק)

Lhuna1

New member
הרהורים

בפעם הראשונה בסדרה החדשה (לא יודעת לגבי הישנה), יש לנו כנראה מלווה שאיננה בת-זמננו, אלא מישהי מהעתיד הרחוק של המין האנושי (ואולי אפילו לא מלונדון?! או שזה כבר יהיה מוגזם בשבילם.)

אני תוהה עד כמה זה ישנה את החוויה שלנו כצופים, שרגילים היינו לראות את היקום דרך עיני המלווה. בשבילה מסעות בחלל ועולמות זרים זה אולי לא דבר חדש ולא תהיה לה את ההתרגשות הראשונית שהיתה לכל מלווה, אולי אפילו לא מהטארדיס.

(בבקשה לא לכתוב בתגובה ספוילרים מציוצים והדלפות).

Davros

New member
(בעיקר לעונה 6 ומטה, אבל גם לאסיילום)

ג׳ק היה מהמאה ה-51, ומבושיין פניסולה- לא לונדון, לא כדור הארץ.
כנ״ל ריבר, שלדעת רוב המעריצים כן נחשבת קומפניון, ובאה גם כן מהמאה ה-51 (?)
הכל תלוי בזווית הראיה. אני מניח שהם לא ישנו את זווית הראיה של המלווה חוץ מ״היי, יש פה חלליות ואנחנו מסוגלים לטוס לחלל״. לדעתי אוסווין לא התנהגה כאילו היא הכירה עוד מינים של חייזרים חוץ מהדאלקים. לא נראה לי שזה הדבר שיהרוס לנו...

Lhuna1

New member
ג'ק וריבר לא מלווים לדעתי

ולא התכוונתי להגיד שזה יהרוס. פשוט שינוי שמעניין אותי לראות איך ישפיע.

Davros

New member
כן, זה באמת מעניין

ודרך אגב, המון מלווים מהסדרה המקורית לא היו מה״הווה״.
ויקי פליסטר וסטיבן טיילור, מלווים של הדוקטור הראשון, היו שניהם מהעתיד הדי רחוק
ג׳יימי מקרימון שהיה מלווה של הדוקטור השני מהעבר (המאה ה-18. מהעיניים שלו זה בטוח היה מעניין)
ניסה ואדריק, שני מלווים של הדוקטור הרביעי והחמישי היו גם מהעתיד וגם מכוכבים אחרים
ושאני בכלל לא אתחיל לדבר על רומאנה :)

Lhuna1

New member
פששש... איך ראית את כל הסדרה הישנה?

לא חשבתי שאפשר למצוא אפילו תוכניות כאלו ישנות באינטרנט.
(לא שיש לי סבלנות לראות הכל גם, אבל יפה לראות שהיה שם הרבה גיוון, הגיע הזמן שיהיה גם בסדרה החדשה באמת).

Davros

New member
אני לא יודע אם מותר להגיד,

אני ראיתי בdailymotion את רוב הפרקים. חלק מהפרקים חסרים וחלק מהפרקים פשוט ממש ממש ממש משעממים.
בגלל שזה גם מחולק ל״פרקים״ או חלקים זה די קשה לעקוב, אבל בסופו של דבר מבינים מלא דברים. שווה את זה :)

Pינקי

New member
אם אני לא טועה

אוסווין בתחילת הפרק אמרה משהו על האנה...

למעלה